Manžel žiarli na kolegu.
Ahojte, som tu nová a chcem sa s vami poradiť v jednej veci. Mám v práci kolegu, s ktorým mám dobrý kamarátsky vzťah. Manžel na neho veľmi žiarli. Začalo to na jednej zábave, keď ma kolega zavolal tancovať. Kolega je vysoký, urastený a má ruku ako ja 3. Keď ma oblapil okolo pása, manžel zazeral ako vrah. Keď sme dotancovali, manžel mi hovoril, že nech sa ma ten kolega už nikdy nechytá. Tri roky bol pokoj až do posledného zamestnaneckého večierka. Po dieťatku som schudla, tak som chcela sa pred kolegyňami pochváliť postavou. Po pôrode mi veľké prsia zostali a ešte trošku bruško. Slušne som sa obliekla, čierne nohavice a obtiahnutá blúzka je jediná, ktorú zapnem 🙂 Bavili sme sa a tancovali, všetko bolo v pohode, až pokiaľ neprišlo na fotenie. Bolo nás veľa a všetci sme sa chceli dostať do záberu, lebo bolo málo miesta. Niektoré nezadané kolegyne sedeli chalanom na kolenách. Ja som sa tam chcela vtesnať medzi 2 chalanov, ale predbehol ma ten urastený kolega a posadil si ma na kolená a dosť pevne a nepríjemne ma oblapil tými veľkými rukami okolo pása a za brucho. Cítila som sa veľmi nepríjemne, tak som mu chytila ruku a on nato že: "Veď aj taktu nie je miesto". Najhoršie na tom bolo, že nás takto odfotili a tie fotky kolujú medzi kolegyňami. Mala som problém sa z jeho objatia vyslobodiť. Poraďte mi, či to mám pred mužom zatajiť, alebo mu to povedať a ako. Alebo mi povedzte, či sa aj vám stávajú takéto veci, ako mne, že si ma kolega pri fotení chytí okolo pása, alebo si vás posadí na kolená a ako na to reagujete. A čo si mám myslieť o tom kolegovi, ktorý sa ku mne vždy správa slušne, ale urobil takúto vec na večierku.
Ďakujem, dievčatá.
Ano, správanie a blúzky už nebudem nosiť.
Vôbec to nerieš a doma nič nehovor.
@eva4962 riesis problem, ktory neexistuje-manzel foto nevidel a Ty si nic zle nespravila. To ze vyzeras dobre neznamena ze sa ma niekto ma Teba lepit. Kolegu ignoruj a ked manzel uvidi foto, vysvetli situaciu. Snad az taky ziarlivec je ked kolega je neatraktivny a mate s muzom dobry vztah a nerobil sceny ze ides na vecierok a v akej bluzke.
@ave17 tancovať je jedna vec a sediet na kolenách dementovi, ktorý potom drista po firme uchylne reci zase druha vec. To nie je o tom, ci je alebo nie je mužov majetok. Ak ma zena iq a úroveň tak stanoví jasne hranice a potom moze tancovať ozaj s kym chce a nikto si nedovolí na nu povedat krivé slovo. Tuto to vyzera na zámerne vzbudzovanie pozornosti lebo mozno jej muz doma nevie oceniť, ze dobre vyzera a ona potrebuje niekoho, kto by ju v tomto smere ocenil.
Nie som koketa, a to môjmu mužovi sa páčia na mne obtiahnuté blúzky ale nemala som si ju dať máš pravdu.Dlho som bola veľmi tučná až teraz mám nejakú postavu to preto.Teraz ten chuj tam trepe aké mám veľké prsia a parádne brucho že ma držal a gombíky skoro odleteli. Bude ma určite obťažovať som nervy.
@eva4962 dobre moj posledny pokus a koncim bo mam deja vu, ze som toto pisala uz 20000 krat inymi slovami..problem nie je to aku mas bluzku, ale ked ta niekto osahava a je ti to neprijemne tak mu to jasne daj najavo a nebud "submisivna, lebo nechces byt za hysterku". Vyhnes sa blbym a trapnym situaciam hlavne v praci, tvojho muza neriesim to si ty vyries s nim.
@eva4962 nebude neboj, až také to nebude. Podľa mňa nie si submisivna, ale zakomplexovana😉a snažíš sa tu na MK si trosku vytiahnuť svoje ego, ale ôk, pokiaľ ti to pomôže, tak fajn
Ja by som kolegu este aj okolo krku chytila a vobec by som nemala nervy, ze by niekto nieco riesil. Ale to uz zavisi od vela veci, aby ma nikto s nikym nespajal😉
Tá fotka vyzerá hrozne, dnes s ňou pôjdem za mužom a uvidím reakciu.
Ale bojím sa aj ako ten kolega bude reagovať ked trúsi také nadržané reči o mne.Dúfam že ma už nebude chytať.
Môjmu mužovi by bolo jedno či s niekym tancujem alebo nie pokým by som nezačala vydávať nejaké nemiestne signály druhej osobe . Asi musel
Vidieť aj s tvojej strany možno ako takú náklonnosť ku kolegovi keď zareagoval
Ako zareagoval. Neviem ale ja osobne by som si inému chlapovi má kolena nesadla
Ano, náklonnosť tam bola ale iba z jeho strany z mojej určite nie. Ja som mu na kolená nesadla písala som okolnosti on ma na seba posadil. To bola len chvíľa lebo ja som hned reagovala aj na fotke mu dávam ruku preč,problém je existencia fotky.
toto píše asi nejaký uchylak, ktorý sa ukaja na bluzkach....myslela som si, že to iba silonky sú takto silno vzrušujúce.
Prepáč, ale mám pocit že ty sa ukájaš na urážaní ženy a matky.
Fuuu ženy, tu si treba povedať, že ak si neysielala signály, URČITE to nie je tvoja chyba, že si kolega dovolil, čo si dovolil (terminus techniku sa to vola viktimizacia obete, ak to preženieme, tak v našej spoločnosti je to známe: znásilnili ju, lebo sa vyzývavo oblieka = muž je v tom nevinne). Nebudeš teraz kvôli polovici ľudstva nosiť habit, zase verím, že naša spoločnosť je už aspoň trošku ďalej ako v stredoveku. Druhá rovina je žiarlivý manžel. Ja by som mu nehovorila nič, ved sa nič nestalo, načo mu to vešať na nos. Len sa vystavíš ďalšej kontrole a konfliktu. Fotku zahoď alebo sa postaraj, aby ju nevidel a máš po probléme. Ak máš obavy o náklonnosť kolegu, tak v komunikácii s ním ochladni. On by to mal pochopiť. Ak nie, tak potom rozhovor na rovinu. Sú to citlivé veci, ja tiež niekedy žasnem, čo si muži k ženám dovolia len preto, že sú muži v profesionálnom styku (aha aká mladá k nám prišla, nesadnete si na kolienka, atď), ale treba týchto capov schladiť, v čom sa vyžívam 😀😎. Ak sú v tom však pripadne city, tak to môže byť komplikovanejšie. V každom prípade, nerobme tu z komára somara, ty sa chráň a podľa mňa o nič nejde.
Toho sa bojím aby mu to ten kolega nepovedal že pozri ako som držal tvoju ženu a ešte fotku k tomu.Lebo som rozhodnutá voči zostať úplne chladná voči nemu.
A chlapi si všimnú že žena je trochu tichá alebo zakomplexovaná hned to využijú.Oblapia ju a ked sa chce brániť tak vlastne ona je divná,robí scény,provokovala,je šibnutá atd.
No vie byť aj zákerák a nebojí sa lebo je urastený.
Ja chcem vidieť tu foto potom budem reagovať
Fotku toho kolegu?
Mile Bravičko.... Zase tu riesite neexistujuci problem. Vobec neviete pohlad z druhej strany. To,ze si autorka mysli,ze bola atraktivna a ze po nej siel kolega ,pravda moze byt uplne inde. A naco riesis trapnu fotku,preboha. Mas 17 rokov?? Pories si ziarliveho muza. Zdravy ,inteligentny a sebavedomy chlap nema taketo reakcie.
@eva4962 preboha, koľko máš rokov? Pripitý chlap ťa chytil za brucho, no koniec sveta.. Určite príde s fotkou ku Vám domov, aby dostal po hube od manžela.. A pripitý rozprával, no bože, zase sa nepreceňuj, že si ho dráždila blúzkou, no čo si mala ísť vo vreci? Ja robim čisto v mužskom koldktíve, kadečo sa tam porozpráva, povystrája, ale nikto to prehnane nerieši. Čo chceš prísť s fotkou a ospravedlniť sa mužovi, či čo? Keby dte boli odfotení neviem pri čom, tak nepoviem.. Prestaň riešiť blbosti, nič sa nestane.

@eva4962 zase ja nechapem preco by si mala zmenit satnik. Ak nechodis v minisukni podobnej skor hrubsiemu opasku, s holymi cici alebo priesvitna tak nie je dovod.....zas kvoli nejakemu uchylovy aby si chodila v jutovom vreci na krumple....myslim, ze staci ak nebudes tancovat s kolegami a budes raznejsia v odmietani