Manžela otravuje kolegyňa
Verili by ste mužovi, keby že Vám oznámi že mu nedá kolegyňa pokoj. teraz je na HO takže mu vraj vypisuje smsky a aj mu stále volá. Ja som tehotná už čoskoro budem rodiť takže sa vo mne miešajú pocity. Povedal mi že ma miluje a že by ma nikdy nepodviedol hoc je pravda že skrz tehotenstvo nežijeme intímne 😔
Ona má zjavne "v hlave nás*até"....Nech ide vyplakávať inde, nie tvojmu mužovi...Ty teraz najmenej potrebuješ riešiť takéto veci a dusiť v sebe hnev..... Čím skôr si to s ňou vyriešiš, tým lepšie...Mne to už príde tak, že niektorí muži už v tejto dobe nemajú "GULE", aby si zastali svoju ženu a rodinu...(je to blbé, ale asi z časti aj ten tvoj).. Myslia si, že budú v očiach tých druhých poserovia...Ale opak je pravdou: silný muž je ten, ktorý vie, čo chce a čo je pre neho to najcennejšie v živote a chráni si to... Nuž, tentokrát si imaginárne "GULE" pekne poškrab ty a choď do toho😎...Nezožieraj sa už zbytočne, rieš....
@zmrzlinka2021 no dobra blbost, ze nadriadeny.😆😆😆...u nas tiez kolegyna motala zenateho kolegu a urcite sa tym ziadny nadriadeny nezaoberal
@monikabull dal jej najavo že nemá záujem už pár krát. Jej asi z toho rozchodu "preskočilo" 🤦
@ayanamirei vies ja začínam mať pocit, že manžel spravil chybu v tom že keď sa rozišla s priateľom tak ju utešoval že bude v pohode atď. A ona si to vysvetlila že ma o ňu záujem. Je to mladá slečna 22 má a s frajerom bola vraj od 16tich
Muži celkovo radi utešujú ženy... nielen tie po rozchode.
Toto je pripad jednej mojej kolegyne. Tiez si dal milenku do spamu aby mu nepipali spravy a aby mu nevyvolava ked bude s manzelkou.Ale nevravim ze to aj teraz tak musi byt len som si nato spomenula.
takže je to kolegyna s ktorou komunikovať musí, aj napriek tomu ju dal do spamu. Prečo ju dal do spamu, keď je to bezpredmetné, nič sa nedeje medzi nimi a ty to vlastne vieš? Hm. zaujímavé a teda neverila by som mu
@ayanamirei ale iste, iste, len myslim ze v tomto pripade sa panko stazovat nepojde....
Teda nechapem, kolko zien je takisto nedovercivych. Ved dajte tomu chlapovi sancu nech sa ukaze charakter. Ak chce cestu si najde ved su kolegovia. Baba ma 22 rokov ak dobre citam a po 6tich rokoch ostala bez chlapa a potrebuje sa niekam upnut tak sa zavesila na tohoto lebo bol mily.
Mala som taku kolegynu, prisla nova do zabehnutej partie zalubila sa do kolegu, povedali sme jej, ze on je zadany a dokonca, ze uz je zasnubeny (ziadal ju na lodke na zamku, romantika jak prase). Ona to samozrejme oplakala, hadam, ze neikolko noci a potom sa z toho dostala a pohla dalej. Tak ak ona vie, ze je zadany a on vie, ze ho bali hadam ten chlap vie co robi a bude jej to pripominat.. Skor ju lutuje a nwchce jej eate viac to srdce zlomit..
@kitycat ja ho neupodozrievam tak, že by som spravila scénu ide o to že to prekračuje medze. Písala som jej sms z môjho mobilu. V kľude, žiadne nadávky, nič. A odpoveď bola taká, že ona bude o neho bojovať. Vyjadrila sa, že nikdy nestretla lepšieho muža a je jej jedno či je ženatý alebo nie. Manžel všetko stopol, sms zablokoval aj FB jej zablokoval. Rieši to s personálnym tak som zvedavá
Daj potom vedieť ako to dopadlo.
Ty kokos .. slečna to ma riadne v hlavičke popletené.
No to je chudera 😂 ako sa poznám po tomto by som sa s ňou "veľmi milo" porozprávala 😅 daj vedieť ako to dopadlo, som veľmi zvedava
A si si istá ze o com komunikujú? Keď je to pracovne, tak je to asi ok? Ci vieš o tom, že sú to súkromné veci?
@slniecko131 pracovne by mi to nevadilo, má kolegyne a nemám problém ale táto slečna je už cez
Vsak ti vraviim aby si mu doverovala. Takou SMSkou "slusne a bez nadavok" si sa akurat strapnila. Tvoj chlap to riesi aj bez teba
@kitycat prečo strápnila?
Nestrapnila si sa. Urobila si dobre
Ver mu. Zažil som niečo podobne a je to nepríjemne. On jej nechce ublížiť je mu jej ľúto ale určite s ňou nechce nič mať. Nevyčítaj mu neobvinuj ho netlač na neho nepýtaj sa na ňu. Povedz že ho miluješ že si rada že ho máš a on bude spokojný aj bez sexu. Kvôli tomu ze nemáte sex určite nepojde za inou. A to ako ti odpísala len ukazuje že ide po ňom ako stíhačka to mu určite nie je príjemné a tak sa o chlapa neobojuje naopak ho od seba odháňa. Ver si. A ver jemu.
dobre si urobila ze si jej napisala a nech to pekne riesi muz oficialne cez personalne takej slecnwnmoze aj prepnut este si na neho vymyslimnnieco
@slovakboy ja som jej napísala iba raz odvtedy nepísala som.
No zas kvôli tomu že si jej napísala ta neprestane milovať. A možno máte aj pravdu. Keď len raz tak je to vporiadku.
manzel nech si kupi novy mobil a novu sim kartu a bude to sukromne, pracovny mobil a sucasne cislo bude fungovat od -do hodiny, cize ked je v praci, potom sa vypina. Na zvysku je uz aj tak zablokovana a nove cislo sa nedozvie.
Ja teda neviem. Už som z mužských výhovoriek, kecov a rozprávok vyrástla.
To dievča ho určite nechce pre jeho krásne oči a lichotivé slová. Tebe muž povie to čo chces a potrebuješ počuť. A presne takto to robí 100% mužov čo majú bokovku. Do jedného! Neexistuje výnimka. Žiadny muž čo podvádza ženu, či už len citovo, bozkávaním alebo samotným sexom . Nepovie doma po prevalení pravdu, že áno mal som snou niečo, vyskúšal som ju. Ale tak nejak ostanem pri tebe.
Zamysli sa..... Prave to čo si myslíš je pravda. Ver sebe a svojej intuícii.
Nemala som potom už čas toto riešiť keďže dva týždne po tom ako som to písala sa nám narodil synček. Ale ak náhodou niekto by bol zvedavý. Keď to začal manžel riešiť s personálnym tak slečna "prepla" do módu ze ona nič. Začala vykrikovať ze on šiel po nej, našťastie všetky sms atď mal uložené takže s nou nakoniec ukončili pracovný pomer. Manžel je tam kde bol 🙂 a o 3 mesiace k nám pribudne malá princezná;)

Ja by som do toho určite na tvojom mieste nevstupovala. Tvoj manžel je dospelý muž, mal by si to vyriesiť sám. Tej kolegyni by to možno mohlo aj "lichotiť", keď zistí, že sa o nej u vás doma rozpráva. Aby nenadobudla pocit, ýe je na koni a ty len neštatná žiarlivá manželka. Nechaj to naozaj vyriešiť muža. Je skvelé že ti o tom povedal, preto mu dôveruj a nechaj to nanho.