Manžela som donútila k druhému dieťaťu
Môžem čakať negatívne reakcie ,nevadi kľudne môžte domna
Po 12tich rokoch som sa rozhodla že na 100%chcem ešte druhé dieťa. Predtým to bolo také že manžel chcel ale ja nechcela a keď som chcela tam on už nechcel 🤷🤦
No a doslova som si vydupkala a čakám Mimi. Aj sa teším ale skôr ani nie ,už len kôli tomu že to nebolo obojstranné.
Inak sa ľúbime ..on vraví že sa teší ale nevidím to na ňom.
Myslíte že sa to zmení narodením baba? A inak zas budeme mať chlapca 😁syn sa teší ,Občas spomenie krpca čo všetko bude mať aj hráčky po nom aj že mu bude robiť bordel v izbe 😂len ja som na prášky 😭😭😭
Myslela som že si budem užívať bruško ale ee .aj horúčavy aj myslenie.
Keby tak veľmi nechcel,asi by si ho nijako nedonútila aby ti ho spravil,radšej by s tebou ani nespal takže neboj nič aj on ho chcel možno trocha menej,ale chcel😃a nebuď na prášky,to si nechaj na neskôr deti ti asi dajú zabrať a hormóny plus tie horúčavy nič moc pre každého nie ešte pre tehotnú ženu🙂
Chudák manžel. A nie, nezlepší sa to. Môžeš sa pripraviť na čokoľvek, a to ťa nechcem strašiť.
Všetko bude dobre. Teraz sa na to obaja dávate inak. Keď sa narodí teba si omota okolo prsta hneď a manžela na tretí deň.
@slovakboy
možmo bude jeho miláčik, Ja som sa tiež nemala narodiť a nakoniec ma každý rozmaznával
Je príjemné sa narodiť ako najmladší maznáčik

@beata_k ale no tak, neznasilnila ho :P a muzov niekedy treba trosku dotlacit do veci...
Moze to dopadnut akokolvek... rozdeli vas to s muzom alebo este viac zblizi... pridu horsie a lepsie dni. Ale nikdy drobec nesmie pocitit, ze nebol chceny. Dietatko je dar. Drzim palce!
netráp sa teraz tým, je to aj tak zbytočné, tým trápením nijako neovplyvníš to, či ho bude mať rád alebo nie, iba škodíš seba aj tomu bábätku. Užívaj si tehotenstvo, zrejme je tvoje posledné.
Podľa mňa asi nebol až tak úplne proti, keď ho urobil, nie?? To je logické. Veď keď niečo nechcem, tak to nerobím. A teraz má k tomu aký postoj keď uz si tehotná? Myslím, ale, že sa nemusíš báť. Možno sa mu akurát nechcelo do toho po toľkých rokoch, keď predtým chcel, ale keď sa narodí to bude iné 🙂 veď koho neobmäkči malé bábätko? 🙂 Koľko máte rokov?
Dobre si urobila. Po rokoch by si ĺutovala, ze druhe babo nemas. A muž? Daj mu cas , chlap je chlap. Neboj, bude este stastnejsi.
@evitaevitaevita to s istotou tvrdiť nikdy nemôžeš, poznám opačný prípad, s tým, že to je manželke vyhadzované na oči, že to bolo jej rozhodnutie, nie ich. Hádam to nebude tento prípad
@karolinakr u mna to bolo to iste, tiez moj otec nebol nadseny a som jeho maznacik😊
Ani moj muz nechcel tretie, ja som to uz pomaly aj uzavrela ze nic nebude, ale nakoniec raz v noci to uslo a bola som v tom. Tyzden to rozdychaval a teraz je nadseny, kazdemu radi mat tri deti. Navyse si samozrejme uvedomuje ze pri akte sme boli obaja, nedala som si to tam sama.
keby nechcel, tak ho nedonútiš...mne sa to nepodarilo, hučala som do manžela 15 rokov, prosila, žiadala vysvetlenie, presviedčala, plakala, nepoužívala som nijakú antikoncepciu a nič...život to zariadil tak, že ani náhodou som neotehotnela, vždy keď nejaká známa, kamarátka alebo v rodine otehotnela, tak mi pukalo srdce, podľa mňa ho mám úplne zjazvené od toľkého žiaľu....ALE...roky prešli a zmierila som sa, moja dcéra ani jediný raz za celý čas nespomenula, že by chcela súrodenca, aby nebola sama, vždy som jej zavolala kamarátov, bratrancov, spolužiakov...samozrejme, že mi je to ľúto, aj mi vždy bude, že nemám dve deti...ale keby som otehotnela teraz v tomto veku, neviem či by som bola už nadšená, mám svoje pohodlie, záhradu, zvieratá, koníčky, dospelú dcéru a sme všetci spokojní....
Vieš, čo? Mne manžel, vtedy ešte priateľ, tehotnej povedal, že on ešte nechcel malé, že to ja som na neho tlačila. Dala by sa v našom prípade viesť dlhá debata o tom ako vlastne s tým, že si spravíme dieťa prišiel on, ale fajn. No nikdy viac odkedy je malý na svete nič také už nepovedal. Áno, boli aj veľmi zlé dni. Nikdy ani len nič podobné už nenaznačil. Malého aj mňa ľúbi a on je ten, kto by chcel druhé 😂 takže kľud. Predychaj to. Daj si niečo, načo máš chuť a ono to bude dobré. Mne tiež tie tehotenské hormóny nerobili dobre 😉

To su hormony...netreba nad tym tolko rozmyslat, ak muz tvrdi ze sa tesi,neanalyzuj ale ver mu...mas co si chcela tak si to zacni uzivat..potom budes smutit,ze si si to neuzila...