Manželka ma odmieta
Cafte babenky...
chcel by som vás poprosiť o radu. Už štvrtým rokom máme z manželkou problém, ja presne neviem, čo sa stalo, pretože do dnešného dňa mi nebolo nič vysvetlené. Manželka proste stratila chuť na milovanie. Skúšal som všetko možné aj nemožné, prosil, vyhrážal sa, trucoval, skúšal po dobrom aj zlom, ale bez úspechu. Nevnímam sex ako živočíšnu potrebu, ale ako vrchol vzájomnej lásky, som z toho úž zúfalý a bezradný, začínam prepadať depresiám a priznám sa úprimne, niekedy už nemám chuť ani do života. Máme dve dievčatá , chodia do ZŠ a aj oni si už všimli že sa niečo medzi nami deje. Sme spolu 15 rokov....mám si nájsť milenku??? alebo sa rozviesť???
ok, tak som si dala tu namahu, darius aj jeho sestra maju zalubu v bodkovani..... 🙂 Namiesto bodky na konci vety tam davaju 3-5 bodiek.
Takisto, ak davaju otaznik, nestaci jeden, najlepsie je hned 3 naraz 😀
Takze baby, je mi luto, ale tema je vymyslena.
@darius23 ahoj,neviem aku to ma pricinu,alebo ci ti uz vysvetlila preco.Dolezite je,ze ste sa este nerozviedli,takze bud nechce-ma ta este rada a pricina bude inde,co je super,lebo sa to da riesit,alebo sa boji priznat druhy vztah,tak to uz sa neda nic robit zrejme☹ Ale premna by bolo este dolezite napriklad vediet,ci sa vobec rozpravate medzi sebou aj o intimnych otazkach otvorene,alebo sa tomu vyhyba.Je totiz mozne,ze ju trapi nieco,co ti nevie povedat do oci,proste to nedokaze.Ja s mojim byvalym priatelom sme mali tiez problem,ked ma nieco trapilo,co mi bolo tazke mu povedat do oci,nech som chcela akokolvek,proste to neslo,ale ked sme si pisali cez skype tak som mu vedela povedat co ma trapi,aj ked to bolo premna tazke,ale o nieco lahsie,lebo som mu to nemusela vraviet do oci.Ked mas niekoho velmi rad,je tazke sa nanho divat a vraviet mu nieco o ocom sa aj tak tazko hovori.Takto sme si vedeli povedat vsetko🙂 Skus jej to navrhnut a uvidis,za skusku nic nedas🙂
@adri266 ja viem ze mám gramaticke chyby 😀 😀 som si toho vedoma .... proste písem cez mobil a neriesim y..i ... a uprimne vzdy mi to bolo jedno ... v práci som mala na to vzdy program 🙂
a to ze on ma gramatiku dobru niw je dokaz 😀 😀 😀 😀 😀 moj manzel je perfektný v gramatike ..on si na to potrpí a vzhladom na jeho pracu a vzdelanie musí 🙂
Ale úprimne je mi to vlastne jedno .. mozno si nejaký muž raz bude chciet ako ja vravím " vygooglit osud " a tato tema mu pomože 🙂
@ivca88 no, uz som si nasla prispevky jeho a jeho sestry, je to rovnaky typ pisania, takze je to ta ista osoba. A keby sa nebol prepiskol a neodpovedal pod tym druhym nickom a keby si ho tusim Lyzzy nebola vsimla, tak si to nevsimnem tiez.
@nannyforu ak nemas cas, co tu robis? 😉 a pozor pozor!!! aj Tvojom prispevku su opakujuce bodky 😀 😀 😀 zeby uz paranoja? 😝
Fakt nerozumiem načo tu zakladať vymyslené témy. Veď sa to nakoniec obráti voči tomuto fóru. To máme začať podozrievať každý príspevok, že je vymyslený alebo čo? To tu už nikto nič negarantuje?
@luludia no poviem Ti, ze som sa viac x zamyslala, preco tomu je tak. Rozmyslala som, ci to naozaj neplatia niekomu admini. Napr na babatko.sk pisu citatelia rozne clanky a o nich sa potom diskutuje, tak som premyslala, ci aj tu to tak nie je.
Alebo, ako sa raz jedna kocka priznala, ze ju to bavi vymyslat /tiez sa prekecla, ked odpovedala z ineho nicku/.
Alebo su proste chori a potrebuju pozornost.
No a este su tu nudiaci sa....
Ale uz niekolko x som sa vyjadrila, ze mna osobne to stve kvoli tomu, ze potom ozajstne zeny so svojim problemom, ak uz vyzera trosku nerealne, nebudu mat sancu dostat nejaku normalnu radu.
@adri266... Čo sa deje?.... Zachytila som svoje meno
@adri266 to je nejaka novodoba uchylka?niekto vymysli temu a viac sa neozve?co z toho ti ludia maju by ma zaujimalo
@sunshineka nie som psycholog, ale myslim, ze niekto to robi pre srandu...vytiahne z ludi ich vlastne pribehy a potom mu to robi dobre 😉
niekto to robi preto, ze sa potom citi dolezity. Ved kolko ludi sa ozvalo! KOlko ludi mu dalo LIKE!
niekomu sa mozno paci to, ako sa tu potom hadame ako besne psy 😎
Ale viac menej je to podla mna z nudy, z toho, co dotycny clovek nema svoj vlastny socialny zivot, nema priatelov...proste je to chudak ☹
a este posledna moznost je, ze to robi niekto cielene, aby zvysil pozeranost a citavost MK 🙂
@adri266 Alebo deti majú jarné prázdniny 😀
Baby kaslat nato,ze je to vymyslene, odpovede boli pravdive od vas. Ja som si napriklad vela uvedomila z tohto citania. Mam totiz tiez hroznu nechut. Ked nic viac tato tema neprinesie, tak aspon to,ze ja sa budem snazit venovat mojmu muzovi viac pozornosti.
ahojte..tak teda to je brutal...ked si taky ako pises to sa velmi cudujem tvojej zene,ze sa takto sprava..myslim,ze kazda zena by chcela mat takeho muza co sa stara o rodinu a domacnost..moj osobny nazor jr..rozved sa..zasluzis si urcite zenu ktora ta bude milovat a venovat sa po kazdej stranke...tvoja manzelka si potom uvedomi co stratila ked bude neskoro..a ty nestracaj cas a uvidis pride ina ktora ta bude robit stastnejsim..a ako napisala majjjjuska..tiez si myslim,ze ma milenca,lebo aj ja som zena a neviem si predstavit 4roky bez milovania akoze je to aj ludska potreba a vydzat tolko rokov ..a mat muza pri sebe a neemat nanho chut taku dlhu dobu v tom moze byt fakt len iny muz...drzim palce aby si nasiel osobku ktora ti vynahradi ti stratene roky 😉
@marsilea23 omg
Mozno je vo vykone trestu a ona ho odmieta,....a ten zufalec tu vypisuje nezmysli,...4 roky obchadzat doma vlastnu zenu a nic je divne aj mne,....bud klame alebo je on mentalne zaostaly ze to trpel,....☺☺☺
Ďakujem všetkým za príspevky. Bol som po dievčatá a manželku v Nitre, boli na prázdninách. S manželkou som mal vážny rozhovor a dohodli sme sa na rozvode. Život ide ďalej.
PS: môj problém nie je vymyslený a dva dni som si zobral dovolenku, aby som to všetko spláchol alkoholom. Uľavilo sa mi.
@darius23
Keď budeš slobodny môžeš trtkat kolko chceš ,avšak dobre vypadas,žena ti dá pomerne rychlo.
@laskavocka Hej, lebo utrtkať sa k smrti je jeho životný cieľ. 😉

@adri266 Myslíš, že chlap nevie písať?