icon

Manželka ma odmieta

alatan
9. dec 2015

S manželkou máme už dlhodobý problém a to,že ma odmieta ako muža. Začalo to tesne po sobáši,cca 5 týždňov. Sexu bolo čoraz menej a teraz po 9 rokoch už nie je žiadny. Chápete že to chýba. Rozviesť sa nechcem,rozmýšľal som nad nejakou bokovkou,ale to zase nedokážem. Prieči sa to mojim zásadám. Som z toho zúfalý,lebo som sa ženil ako 40 ročný a za slobodna som bol zvyknutý na každodennosť. Už sa ani necítim ako chlap,ale ako starý,nepotrebný dedo.

jadelka
10. dec 2015

@hankm v podstate mas aj pravdu, cierne vdovy , ten malinky hmyz, to vie uz davno .... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jolinka
10. dec 2015

@alatan mna by zaujimalo, preco tvoja zena sla do manzelstva az ako 38 rocna? je to dost neskoro, viem je ina doba, manzelstvo i deti sa posuvaju do vyssieho veku ale i tak..

Ty si vysvetlil svoje dovody, ale aky dovod mala ona na odkladanie vztahu? Mala pred tym nejake vztahy ako si teba vzala? ak boli, zazila nejake sklamanie? Je to zvlastne, ze ako hovoris ta opantala do manzelstva, cize si ho priala, a zrazu par tyzdnov po svadbe ochladla..,

takze tam bude sklamanie uz od zaciatku, tu nejde o jej vek ci prechod /ja mam 45 a muz 44 a rozhodne neskaceme do truhly 😉 , sex mame v skratke pekny a pomerne casty/ Ona bola znechutena uz od zaciatku cize v tych 38 rokoch, ked je este do plneho prechodu daleko. Len zrejme to este dalsich 7 rokov sex prekusla a pretrpela a nakoniec to ukoncila ako nieco neprijatelne pre nu.

Napr. to ako pises, ze ta odmieta aj na prechadzkach, ze ides len ty so synom alebo ona so synom sama... sprava sa ako clovek, ktory ta doslova nevie citit, nevie zniest, nevie vydrzat v tvojej pritomnosti, nastastie si stale v praci tak ju neobtazujes... Tazko toto riesit, vydala sa neskoro a hned to asi olutovala. Chyba tam laska z jej strany, ak by ta lubila aj ten sex by bol, dokonca i vtedy keby uz nepocitovala kvoli hormonom extra tuzbu. Mne sa tiez niekedy nechce, ale ked vidim tu manzelovu oddanost, nehu, nedobytnost...tak neodolam, premoze ma to, ale ja ho mam rada...to je to.

tvoja asi nema lasku, bud to len presunula na syna a nechce uz vobec muzov mat rada...alebo sniva o inom muzovi ako o tebe.

janinka007
10. dec 2015

A možno je manželka na baby a chcela len dieťa a teba použila ako inseminátora ...

worker_falcon
10. dec 2015

@janinka007 to by nemali osvojené dieťa...

janinka007
10. dec 2015

@worker_falcon aha, tak beriem späť, to som asi prehliadla 😉

worker_falcon
10. dec 2015

@janinka007 písal to na začiatku v inom vlákne, takže asi väčšina ľudí to prehliadla. ja som si to všimol viac menej náhodou.

veronika33
10. dec 2015

@worker_falcon prebehla som znova všetky jeho príspevky a nič také, žeby mali osvojené dieťa som nenašla, spomína len malého v súvislosti s tým, že s ním von chodí len sám alebo malý ide von len s manželkou, ona odmieta aj spoločné rodinné prechádzky, osobne si tiež myslím, že ho využila na to aby mala dieťa, teraz keď majú malého ho už vlastne osobne nepotrebuje, nerozvedie sa s ním len kvôli tomu, aby mal malý kompletnú rodinu navonok, ale ona ho k svojmu životu nepotrebuje, vydala sa za neho len preto, že jej v "38" rokoch začali "tikať biologické hodiny" a chcela dieťatko ale v kompletnej rodine aj s oteckom ...

worker_falcon
10. dec 2015

@veronika33 ideš mi oponovať? ako píšem, v inom vlákne to spomenul, keď sa predstavoval.

jadelka
10. dec 2015

@worker_falcon aj ja ti idem oponovat, nikde nic take nespomina o osvojenom dietati. Nech sa paci, ak trvas na svojom, okopiruj nam jeho slova, ale pred tym si dobre pozri koho prispevok kopirujes...

veronika33
10. dec 2015

@worker_falcon ja ti nepotrebujem oponovať, ako píšem, prešla som od začiatku všetky alatanove príspevky a zmienku o osvojení dieťaťa som žiadnu nenašla, napísala som sem svoj názor - jednu z možností, prečo ho jeho manželka môže odmietať ...

worker_falcon
10. dec 2015

@veronika33
@jadelka Napísal to včera 7:58. Ako vravím, nie v tejto téme. Ak si myslíte, že blufujem, nech sa páči, hľadajte.

A pardon, nie je osvojený, ale v pestúnskej starostlivosti. Ak by ma chcel niekto chytať za slová 🙂

jadelka
10. dec 2015

v inom vlakne, to som nepochopila, ze si tym myslel inu temu

veronika33
10. dec 2015

@worker_falcon tak si to mal napísať, že nie v tejto téme, iné témy od alatana som nečítala a aj keď som jeho meno dala do vyhľadavača, tak mi našlo s jeho príspevkami len túto tému, nie som detektív - hľadať ďalej nebudem .... vyjadrovala som sa k príspevkom uvedeným v tejto téme. Ak je pravda, že syna majú adoptovaného či osvojeného, tak ma práveže v mojom názore na jeho manželku len utvrdil, môže to byť aj takto:
mala 38 rokov, začali jej tikať biolog. hodiny, tak hľadala vhodného otca pre svoje budúce dieťa, alatan sa jej hodil najviac, myslela si možno, že otehotnie hneď, ale po prvom fiasku, keď sa na tehotenskom teste neobjavili dve čiarky, t.j. 5 týždňov po svadbe prežila prvé sklamanie a alatana aj sex s ním začala odmietať, s alatanom sa nerozviedla, je lepšie byť vydatá, keď začala uvažovať o osvojení dieťaťa či pestúnskej starostlivosti, manželské páry majú prednosť .... toľko môj názor, ale samozrejme realita môže byť iná, nepoznáme názor ani opis ich manželstva zo strany manželky ...

worker_falcon
10. dec 2015

@veronika33 hm, ktovie, čo som asi tak myslel tým "iným vláknom"...

ale inak súhlas, môže to tak byť.

borkavan
10. dec 2015

@veronika33
@jolinka prečo odsudzujete jeho partnerku, že mala až v 38-čke dieťa? Vôbec neviete okolnosti, prečo sa nevydala a namala ho prv. Pozor na to.
Aj o mne by ste povedali toto? Tiež už mám 40 r. nebola som vydata a som slobodná mamička. Ano, pre nezainteresovaných to vyzerá - využila ho na dieťa, lebo jej tikali biologické hodiny a tak si spravila dieťa s hocikým. ALE nie je to pravda. Lenže mne sa tu nechce rozoberať môj život, prečo doteraz nemám kompletnú rodinu.
Preto si budem zastávať každú matku v neskoršom veku.

borkavan
10. dec 2015

@worker_falcon
@veronika33
@janinka007
@jolinka podľa mojich doterajších skúseností a ako počúvam a čítam okolie. Sú dva typy žien. Jedna žena vidí seba ako matku a proste dokedy sa ňou nestane, tak ju priťahujú chlapi, majú chuť na sex... lebo podvedome cítia a vedia, že bude dieťa. Ked nastane dieťa, reprodukčný proces sa završil a ona zrazu prestane mať chuť na sex. A mnohé ani nevedia prečo je to tak a mnohé sa nepriznajú, že je to presne pre to.

A potom je druhý typ žien...možno majú viac testosterovnu alebo neivem akého hormonu, čo majú zo sexu zábavku a vždy ho brali a budú brať ako spôsob uvolnenia, zábavy a hry, potešenia. Niečo ako chlapi...

Ani jednému typu žien to netreba zazliezať. Všetko je podľa mňa v podvedomí... je to geneticky dané asik. Neviem.

veronika33
10. dec 2015

@worker_falcon naozaj ma pod pojmom " iné vlákno" vôbec nenapadla iná téma, skôr ma napadlo to, že že v iných súvislostiach, či myšlienka niečo také spomenul, preto to mnoho prehliadli, lebo prehliadnuť môžem len to, čo čítam, čiže niečo v tejto téme (mohla som prehliadnuť jeho niektorý jeho príspevok medzi príspevkami od iných prispievateľov napríklad) - ak inú tému nečítam, nemôžem to v nej ani" prehliadnuť", možno keby si nespomenul, že to asi väčšina ľudí prehliadla, tak by ma napadlo, že pod tým "iným vláknom" myslíš inú tému.
Znova som dala do vyhľadávača alatanove príspevky, našlo mi dve témy, jedna je táto v sekcii rodinné problémy s týmto názvom zatiaľ 6 stranová, druhá je : " Msnželka ma omieta - Voľné diskusie" ale keď na ňu kliknem, tak mi otvorí znova len túto tému v sekcii rodinné problémy, tu druhú tému v sekcii voľné diskusie asi presmerovali na túto tému, lebo aj prvý príspevok, ktorý mi vo vyhľadavači zobrazí je totožný, rozdiel je jediný: preklep v názve témy a to, že je inde na fóre umiestnená.
Ak teda ty stále vidíš aj jeho iné príspevky a chceš sa na ne odvolávať, tak ich sem skopíruj, lebo si možno jediný, kto ich vidí ...

veronika33
10. dec 2015

@borkavan áno určite máš pravdu, je myslím viac typov žien, ako tie dva, ktoré si pomenovala ....
nikto tu jeho manželku neodsudzuje, len hľadá príčinu, prečo sa asi tak k alatanovi správa a prečo odmieta s nim sex, keďže on si tu prišiel po radu, samozrejme nepoznáme druhú protistranu, okolnosti ani dôvody prečo sa vydávala ako 38 ročná, prečo nemala dovtedy detí, je to každého osobná vec a každý príbeh je iný, vôbec sa to nedá zovšeobecniť a s tým tvojim sa to nedá porovnávať už vôbec a ani ho nikto neporovnáva a už vôbec ťa nikto neodsudzuje ... 🙂

worker_falcon
10. dec 2015

@veronika33 a čo tak mi jednoducho veriť? povedz mi jeden dôvod, prečo mi neveríš. Mám ja nejaký dôvod vymýšľať si tu blbosti, ktoré sa dajú ľahko overiť buď hľadaním, alebo príchodom kompetentnej osoby - alatana? Nie je to žiadna podstatná informácia. Ako keby som sa ja s tebou hádal, že včera na prechádzke si

pred jeden a pol hodinou bola tá téma na 8. strane. teraz odhadujem tak na 10. "som tu nová...".

ingelika78
10. dec 2015

@borkavan @jolinka jednoznacny suhlas uz som to sem isla napisat rano ale som nestihla a predbehla si ma...🙂
Ja som si naozaj neplanovala vydavat sa 3 mesiace pred svojimi 37 narodeninami. Netvrdim ze som bola pripravena v 25 ale nechcela som cakat az tak dlho. Jednoducho som toho praveho muza s ktorym si viem predstavit zalozit rodinu az v takom "pokrocilom" veku. Ja som bola ochotna zostat aj sama kludne, ako by s tym nespravnym.

veronika33
10. dec 2015

@worker_falcon v žiadnom prípade som to nemyslela tak, že by si klamal 🙂 len jednoducho mi vyhľadávač priradil k menu alatan dve témy s takmer identickým názvom, pričom tá s preklepom sa nedala otvoriť (otvorenie bolo vždy presmerované na túto tému), myslela som, že v nej uvádza ešte ďalšie doplňujúce informácie (okrem tej, ktorú si tu spomenul) a vidíš ich len ty, ktoré by možno lepšie ozrejmovali správanie manželky ... to je všetko, vôbec ti nechcem protirečiť, ani hádať sa s tebou, len som napísala môj pohľad - názor ...

miculienka
10. dec 2015

@worker_falcon , pridam , ze ja som to tiez citala aby ti verili , fakt je to tam , ma 6,5 rocneho synceka uz 5.rok osvojeneho 🙂 , ale nie je to konkretne nim zalozena tema ale nejakej baby na L

borkavan
10. dec 2015

@miculienka a čo tam tá baba píše? čo ma za problem?

miculienka
10. dec 2015

@borkavan je to v tych temach predstav sa nam , nejaka laurinka alebo cosi podobne , skus pozriet - som tu nova s nickom lauri... , vcera tam bol posledny prispevok , tento nas hrdina z nasej temy tam ma len 2 prispevky , v jednom sa predstavil a v druhom podakoval za privitanie , inak nic

veronika33
10. dec 2015

@borkavan keď to wolker_falcon špecifikoval tak som to našla, tu prispel vo fóre predstav sa nám:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/som-tu-nova-s-nickom-laurennela/

miculienka
10. dec 2015

@veronika33
@borkavan no ano , to je ono , len ja si nepamatam dlho tie nicky 😀

janinka007
10. dec 2015

@veronika33 no to by ma určite napadlo hladať v takej téme 😒 vlastne ja to tu čítam sporadicky,takže ani by som to nenašla...

marietuska
10. dec 2015

teraz akože dobre nerozumiem ..za slobodna si mal sex každý den ???:O:O wtf ?

janinka007
10. dec 2015

@marietuska len je otázka s kým...či aj so svojou momentálnou manželkou 😉

veronika33
10. dec 2015

@janinka007 ja som zadala do vyhľadavača - hľadať vo všetkých fórach príspevky a tam mi tu tému o predstavovaní nenašlo, nechápem prečo, ale potom, keď dal wolker bližší typ kde asi, tak som to našla