S manželkou máme už dlhodobý problém a to,že ma odmieta ako muža. Začalo to tesne po sobáši,cca 5 týždňov. Sexu bolo čoraz menej a teraz po 9 rokoch už nie je žiadny. Chápete že to chýba. Rozviesť sa nechcem,rozmýšľal som nad nejakou bokovkou,ale to zase nedokážem. Prieči sa to mojim zásadám. Som z toho zúfalý,lebo som sa ženil ako 40 ročný a za slobodna som bol zvyknutý na každodennosť. Už sa ani necítim ako chlap,ale ako starý,nepotrebný dedo.
@borkavan som vdacna za tvoj prispevok - tiez sa mi nepaci odsudzovanie zien, ktore su matkami vo vyssom veku....vacsina ludi to berie - haha, chcela si uzit, robila karieru, mala ine priority....
to, ze niekto napriklad 10-15 rokov nemal to stastie otehotniet (dokonca ani za pomoci mediciny) a cim si ta zena presla - to napadne malokoho...to len taka odbocka....presne tak, nik nevidi, co je za tym
@jadelka tak oddnes som na tej istej lodi s tebou. Skončila som so vzťahmi. Je to mimo tému... ale tak budem sa snažiť dosiahnuť tvoj postoj.. že ti chlap nechýba. Je to asi najlepšie pre mňa. ☹
ja som síce bola veľmi veľakrát sklamaná... ale nezanevrela som nidky.Dnes preto, lebo som zistila, že to proste neviem so vzťahmi, chlapmi... som hysterická, alebo robím závery a zbytočne odrádzam.. alebo neviem čo... proste asi som pokazila všetko a už nevládzem takto. Lebo to nebolo prvý krát.
Asi som neni súdená žiť vo vzťahu, aj keď bych rada. Vzdávam sa. Mám syna, čo je uplne naj naj naj naj a tiež mám plno koníčkov, aktivít... a proste chlapi sú super, ale asi nie pre mňa. Buď ubližujem ja im alebo oni mne alebo poserem celú schôdzu, 😀 😀
v jednom máš pravdu... nemusím teraz umývať riady, lebo by chlap nadával alebo by mu to vadilo 😀 😀. môžem si dať víno a na zajtra nemám nič uvarené... však ja si niečo zobnem a malému niečo rozmrazím 😀.
to len tak mimo tému
@borkavan nikdy nie je vina len v jednom...preco si taka? aj ja som si jeden cas kladla vinu za vsetko, za jeho alkoholizmus, za jeho agresivitu, za jeho neuprimnost...myslela som si, ze keby som bola ina, aj on by bol iny...ale nie, nebol...je to tip cloveka a bohuzial, taketo tipy pritahujeme, lebo cosi take, co tieto tipy pritahuje, vyzarujeme, napriklad prehnanu zdpovednost, cielavedomost, istoty a starostlivost, ktoru oni nemaju...najprv si musm upratat v sebe, musim sama seba zacat brat ako zenu, aby som k sebe pritiahla muza, lebo kym sa staviam ku vsetkemu zodpovedne a razne ako chlap, kym ja pracujem a jemu umoznujem nepracovat, kym hradim jeho exekucie a jeho necham vyrabat dalsie, kym zanho preberam zodpovednost, ako kedysi jeho matka, ktora je len rada, ze sa ho striasla...nikdy nebudem zenou...ale muzom, zivitelom rodiny :D spoznaj samu seba, svoje ciele, sny, tuzby a vyberaj si medzi muzmi takeho, co bude splnat tvoje naroky...
@borkavan denný sex je super,ale neverím,že by si ho dala s dlhoročným partnerom 😉
@janinka007 tak hej, možno na tom niečo bude prady. Mala som 10 rokov priatela kedysi... ale nebývali sme spolu, takže ti neviem povedať ako by to bolo.
Ja som len povedala, že je to super, ale nič nehovorím o sebe, ako by som to ja robila alebo riešila. To si nechávam pre seba.
@nikuliak z.tohto mi.plynie otázka,,prepáč že na teba reagujem páči sa mi tvoj príspevok ,,nie som.manželka s.partnerom sme spolu 7rokov ťaháme na 8 z toho 4roky spolu žijeme, ,možno by si.mi mohla.napísať tvoj pohľad na situáciu, ,,,v robote sme kolektív 4bab, ,z.nich mám len ja.jedno.dieťa a.kolegyňa 5,,,jej muž sa.ma.včera.pital ako.to.že.nevarim každý deň že on by ma ako svoju ženu zabil alebo aspoň každý druhý zaskočilo ma to, ,trošku som aj.začala rozmýšľať,,či som.naozaj taká.nemožná? ?pre.ujasnenie, ,pracujeme 12tky.momentálne nám chyba jedna baba tak ťaháme 3dni 1deň voľno a zase tri.dni ,,nočné aj denne za ten deň.voľná sa.snažím upratať.pozehlit, ,vybaviť veci keďže muž teraz zarába slabšie,,poplatit veci,,mala ma obed v škôlke a večer.varenie nechce,,môjmu mužovi to vyhovuje naje sa v práci len ma to trošku zaskočilo,,lebo.jeho žena.ak nenavari je.pohroma, ,čo si.o.tom myslíš? ?ďakujem krásne
@borkavan len narychlo...vkladas do mojich slov nieco co som absolutne nezamyslala... a to nejake "odsudzovanie" rodicovstva ci partnerstva v starsom veku.
Ja som len konstatovala ze dotycna sa vydavala v neskorsom veku a zaujimalo ma preco. nic viac nic menej. Ja sama som rodila od 34 do 41 takze tiez neskoro, tiez z urcitych dovovod. tak som chcela vediet ako to bolo u manzelky zakladatela temy.
Pozri ked nazvem 17 rocnu matku mladou, matku co rodi vo veku 25-30 rokov ze rodi v strednom veku /myslim strednom na rodenie deti/ a matku co rodi ako 40 rocna za starsiu rodicku...tak poviem co? Nic, konstatujem len vek, obdobie zivota, nema a nemusi to mat nic s odsuzovanim.
To iste manzelstvo ci partnerstvo, ci status slobodny, slobodna....fakt nemam dovod odsudzovat co kedy v akom veku clovek robi, ci nerobi... V ramci temy som sa chcela len dopatrat nejakych faktov, ktore by viac dokreslili realitu.
@jadelka tak hej, toto čo si písala, že najprv treba spoznať samu seba a s sebe nájsť ženu... čo si pritiahne správneo muža viem dávno. Ale akosi sa mi to nepodarilo dosiahnuť... neiem prečo. Verím v to, že každý priťahuje to, čo vyžaruje... Ale neviem a nechápem, prečo mne sa to nedá zmeniť...
tak som rezignovala.
Dnes som asi dosrala jeden nádejný vzťah... lebo som hysterická. Nejdem nič opravovať, lebo ani neviem čo ďalej. A radšej som už ticho.
Vidím to tak, že keď má o mňa vážny zájem, nič ho nedradí. Ael asi som ho odradila. Neviem. Alebo ani som ho neodradila, lebo len flirtoval so mnou len tak.... boh vie. už nevládzem. Toto je stále dokola.
Viem svoje chyby a nechápem prečo ich stále opakujem. kašlem na vzťahy. Mám syna, treba sa mu venovať. 23 rokov trpieť pre vzťahy...či zavolá, nezavolá... keď ho vidím s inou už hysterčím... som trapna. Hovorím... asi mi je súdené byť bez chlapa. A to bolíííí. Lebo ja proti chlapom nič nemám. Aj keď som sa veľmi veľakrát sklamala.
nuž čo. Len chcem dosiahnuť tvoj status tearajší... že chlap ti nechýba. Lebo mne chýba. A hej, dieťa mi dáva neskutočnú lásku, je to super. Ale je to vzťah dieťa-rodič.
@borkavan tak mna moj ex tak sklamal, ze naozaj momentalne nie som schopna mat vztah, aj ked nemozem povedat ze muzov nenavidim, alebo si myslim, ze medzi nimi nie je aj spravny chlap, bohuzial, zatial ho nepoznam, aj ked verim, ze raz mi este cestu skrizi. ale momentalne sa na vztah necitim, ani po nom netuzim. uzivam si slobodu, hladam stratenu vieru samej v seba a iste raz laska pride. no ja ju uz nenahanam a nepozeram na hodinky, kedy uz...:D
@alatan ahoj, no ja som bola s priatelom 10 rokov a je fakt, ze uz ten sex potom nebol tak casty, ako kedysi, uz asi len 2x za tyzden. A uz ma to tak proste nevzrusovalo, stale to iste dookola. Ale mali sme lepsoie obdobia a horsie obdobia. Lepsie boli vtedy, ked sme sa otvorene porozpravali a zacali sa viac venovat jeden druhemu, zmenili prostredie, vybehli niekam na vikend. Mozno uz naozaj nema taku chut na sex, lebo jej zovsednel. Skus nieco vo vasom zabehanom zivote zmenit, daj deti na vikend k babke a sprav jej masaz a navod spravnu atmosferu. Aj sex je len v hlave a ked ju ma zapratanu starostami a ma naloze.e ako kon, tak sex je to posledne, na co ma chut..
@borkavan ja som si tiez povedala, ze nie som asi vhodna na vztah, ked som neupratala, bola som spina bordelarska, ked som upratovala nadaval mi, ze to posobi neeroticky ked beham s handrou v ruke ...on , v poslednej dobe, nejavil uz o sex zaujem, lebo mal bokovky.. 😀 , ale mne olo vycitane, ze on nejavi zaujem o sex, lebo ja ho nejavim, pricom sex sme mali len ked som sa ja pritulila...pred kamaratmi ma ohovaral, ze sa k nemu netulim, pricom ked nie ja k nemu, on ku mne vobec...snazila som sa, snazila, snazila...zarabala som aj za neho, on nepracoval, bol na materskej 🙂 , platila som ucty, pozicky, jeho konicky...stale malo...ja v praci, on na fb s frajerkami, po nociach behal za zenskymi, ja v praci...stale som pocuvala, ze on nikdy nemal problem zarobit a postarat sa o vsetky zeny, ktore boli predo mnou, len akosi mne nikdy nic nezarobil...a potom som sa nastvala a vyrazila ho...odrazu zarabal min mzdu, narobil si dlasie dlhy, kamosi sa mi nanho stazovali, ze si stale od nich poziciava peniaze, nevie vyzit, nedokazal mi platit vyzivne... 😀 , nie ja som bola neschopna a nevhodna na vztah...on bol..ja si zijem v pohode, mam vsetko on nema nic, stale mu nedochadza, tak kto nie je schopny?
@jadelka uprimne...kašli naňho. Vážne. toto nie je tvoja chyba, v ničom. len možno v tom, že si si vybrala naničhodníka za otca svojho dieťaťa.
a v tomto máš uplne pravdu, že musíme v sebe násjť ŽENU. Lebo minule som šla s kočárom, sama si ovtovirla dvere.. a tento nový mi povedal, že či to nemal byť náhodou on, čo mi mal podržať dvere, aby som prešla s kočárom. Mu hovorím... že tak som si zvykla, všetko robiť sama. A je to pravda... musím zas urobiť zo seba ŽENU, ktorá si nechá otvoriť dvere, keď ide s kočárom...
nakoniec tu bude stretko zrelych maminiek ako tu citam zienky , ja tiez 40 a 2 spuntov mam 5 a 2 roky 😀
@jolinka ja uz chapem teraz 🙂
takze zienky...my zrele maminy???,kedy je zena zrela?,chcem lasku,chcem stastie,chcem aby.....ale to nejde,my to uz vieme....tie20rocne sa k tomu tiez rokmi dopracuju...preco som tam kde som?...mozno vzor mojho otca...mozno katolicka viera/to,ze som zila cisto do manzelstva/na rozdiel od mojho manza,....ale ja som to vedela! u mna to bola tuzba po detoch,ked uz bolo zarobene...tak aj rodina.... CHcem detom pomahat budovat zdrave vztahy,ake su ony,hladat si seberovneho......ale to vsetci dobre vieme a aj tak robime take velke zivotne chyby....a nase deti su vtom s nami....alatan ja asi uplne chapem tvoju zenusu.....viac sa rozpravat,ist na romanticky vikend a tieto romantikus vecicky mne isto hlavu neupracu.....ako ani tvojej....Su deti,treba sa dennodenne starat,sama?,ve dvou se to lepe tahne....Mozno sa nieco zle stane,a boh mi otvori oci.....bojim sa choroby zlej....
@lady511
Lady, vykašli sa na neho. Ja ti úplne úprimne poviem, že niekedy nevarím aj dva týždne.. OK, praženicu alebo pripraviť pomazánku nepočítam.. Ale cez deň jem v robote, partner tiež a večer si dáme len niečo studené - možno tú pomazánku alebo vajíčka. A v sobotu sa väčšinou ideme niekam von najesť, nech trochu trávime čas spolu. A v nedeľu ideme k jeho alebo mojim rodičom. Takže moc priestoru ani nie je. 🙂 Keď sa tvoj nesťažuje, nechala by som to tak. Vieš, každý to má tak, ako si zariadi.. 🙂 A sú aj dôležitejšie veci ako varenie predsa. 🙂 Jasné, keď máš dieťa, asi je to trochu iné, to zatiaľ nepoznám. Ja by som navrhla manželovi kolegyne, nech sa aj on trochu realizuje v kuchyni, možno sa minul povolaním. ;)
@marietuska a čo je na tom? Denný sex je úplne normálny v prvých rokoch vzťahu a v ešte relatívne mladom veku.