Manželka nemá chuť na sex
Ahojte zeny.
Chcem sa spytat na vas nazor, mozno lepsie pochopit manzelku.
Sme manzelia 2 roky, mame 14 mesacne dieta. manzelka otehotnela hned po svadbe, a teraz je zase tehotna, nejako 3 mesiace sa narodi dalsie dieta.
Problem je v tom ze manzelka vobec nema chut na sex. Po svadbe to bolo chvilu ok, a potom jak otehotnela, tak to vobec nechcela, potom sme to nejaky cas nemohli robit kvoli komplikaciam, potom sa narodil maly a prvych 6 mesiacov (nie 6 tyzdnov) tiez nic nebolo. Az potom nejak okolo vianoc jej asi trocha prisla chut aj ked moj pocit je ze to nebolo ono z jej strany.Takto to bolo asi 6-7 tyzdnov a kedze potom zase otehotnela, tak odvtedy sa milujeme priemerne tak 1-2x za mesiac aj to len sposobom ze ona roztiahne nohy a ja mam spravit "co treba". Takze nic moc. Vyhliadky do buducnosti tiez nie su moc dobre kedze porod a potom zase ked to bude tak ako s prvym tak pol roka nic a ktovie ako potom.
Manzelka hovori, je to ta posledna vec, na ktoru teraz mysli a ze na to vobec nema chut, ale vo mne zase vreju hormony a niekedy to nie je jednoduche spat v jednej posteli so zenou, ktora tak vzrusuje (aj ked nezamerne). Sam sebe si to nechcem robit, sice to je niekedy krajne riesenie, ale nemam z toho dobry pocit.
A manzelku nechcem nutit do niecoho, co nechce, jednak to pre nu asi nie je prijemne a jednak to ani pre mna nie je potom uspokojujuce ked ona nic nerobi. Tuzba na nejaky cas klesne ale mam pocit ze to nie je spravna vec.
Ako ste vy na tom?
Mam sa zapriet a radsej nic neocakavat a nesnazit sa ju nahovarat, alebo date nejaky napad, co by ju mohlo nastartovat? Nech je vlk syty aj koza cela.
Alebo to je u vas v tehotenstve tabu?
Dakujem
Fuuuuu tak to sa teraz cítim ako chlap. Je mi luto čo prežívate. Mňa by kleplo. Chápem tehotenstvo, zdravotné dôvody. Prešla som si aj touto skúsenosťou a ano pár týždñov sa nedalo ani chuť nebola. No ale ak chlapa lubim, je este pár možnestí ako mu spraviť dobre. A vôbec by som to nenazvala obeta ale pre mňa dobrý pocit, že sa cíti spokojný. A ak by ma chlap často odmietal bez nejakého vážneho dôvodu asi by som sa zamyslela nad naším vzťahom. To je môj názor.
V zivote som ju neudrel ani som nemal v umysel (ani ziadnu inu zenu).
Mozno bola chyba, ze som bol makky, alebo nie "chlap" ako par ludi povie ci napise. Ale to je vec kazdeho ako reaguje.
@7zahrad Po tretej ci stvrtej som povedal,ze zavolam vyssie uradu ked sa to stane znova. Stalo sa. nezavolal som.
@mysicka36 Ako hovorim, mozno nie som typ chlapa co mlati zenu z hoc akeho dovodu. Respekt uz vyprchal.
@0silvia0 Ano. Aj napriek tomu ked som jej povedal nech si to necha mimo deti. Aj my sme si povedali, ze co nebudeme.
Ale ako som napisal, je aj pravdou ze som mozno vyprovokoval ustne, stale to nie je dovod na nasilie a nie pred detmi.
Aby som konkretne napisal mlatenie v tomto pripade, tak su to buchnaty rameno, chrbat sem tam hlava.
@tutulak to nie je o tom nechať si to mimo detí, buchnátovanie si vôbec neviem predstaviť v rámci vzťahu, čiže normálne je nebuchnátovať sa. Vaše deti to vidia a tiež si podvedome môžu niesť do svojich vzťahov nesprávne vzorce a keď im raz partner jednu treskne, budú to považovať za bežnú normu správania sa. Nad týmto sa treba zamyslieť. A samozrejme sa treba učiť v manželstve (ak ste sa to doteraz nenaučili) správnej komunikácii, ventilovať si stres inak ako otrieskavaním. Provokovanie jeden druhého, naťahovanie sa za blbosti, bojovanie kto z koho by sa malo z manželstva čo najskôr vytesniť a pracovať na sebe (učiť sa sebaovládaniu). Len takto človek dozrie ako ľudská bytosť, nie správaním sa ako pračlovek.
Slovne som už aj ja zadrela do živého a letela po mne ovládačka od TV a potom celý NB. Hold na ženskú mám vraj viac testosterónu a súperím s chlapom. No zatial mám dobrý postreh a radi sa udobrujeme haha.
@8pete9 je dobre, že Ta manželka priťahuje, aj ked je tehotna, aj ked odmieta a tak. mal by si jej o svojich pocitoch normalne povedať a mala by si važiť, že si to nechceš robiť sam. je to velmi vzacne. a ona je asi preto taka, lebo aj dieťa velmi vyčerpava, muži si to (bez uražky) fakt nevedia predstaviť. ešte je tak rychlo za sebou znova tehotna. a môžeš byť rad, že aspon 2x do mesiaca ste "spolu". mne doktorka od začiatku druheho tehotenstva zakazala. ale tak sme trochu porušili ,ale velmi opatrne. a 6 tyždnov je minimum po pôrode, čo musite abstinovať z hygienickych aj zdravotnych dôvodov. je to ťažke pre oboch, ale kvôli deťom musite prinašať aj taketo obety. potom sa to určite zlepši. ale ak to teraz od lekara nemate zakazane, tak skus jej hovoriť to, po čom tuži. ženy velmi radi počuvaju, ako ich muži maju radi, ake su pekne, priťažlive, všimaj si ju, a tak. aj keby si nedosiahol to, čo chceš, bude to investicia do buducna, že potom to bude možno o to lepšie, bude aj kludnejšia teraz v tehotenstve.proste prejavuj jej lasku, ale nečakaj že sa hned zmeni.
@8pete9 Hm, vies co si myslim? Ze tvoja zena je proste taka, nema vztah k sexu ako k takemu, uz si splnila svoju biologicku fc a nepotrebuje ho az v takej miere, ako by si chcel. Necitala som prispevky, takze sa pytam, aka bola, ked ste spolu chodili? Ak napises, ze to bolo vtedy ok, aj ked nebola moc vasnivka, atd, ale aspon to bolo castejsie, tak to je ono.
Ja totizto mam takeho partnera, chapem ta, ako ti je. Moj partner to proste neriesi- zlenivel, pribral, chlonta pivo pri tv kazdy vecer. Ja uz viem, ze to ine nebude, on je taky, male libido. su taki ludia, co to pre nich nie je dôlezite, bohuzial
@magic08 Preco? Tak som si este myslel ze sa to zmeni jedneho dna. Zatial som sa naivne mylil.
@0silvia0 Ano, mas pravdu, v manzelstve sa toho treba ucit vela. Lenze niekto nato pride a niekto neskoro alebo vobec. Deti aj ked su male vidia, pocuju a citia toho viac ako si myslime. Aj ked sa snazim to nebrat osobne, to starsie uz malo nejake tie podobne naznaky.
Kazdy ma svoje zle vlastnosti ale obaja mame vinu na vztahu. Nemyslim ze sa to da do poriadku.
@8pete9 a co ak je toho na nu vela, porod, znova tehotna, deti, domacnost, chyba jej pozornost ludia,....vela sa rozpravajte...ja sa rozvadzam,lebo sme to nezvladli,ale on urobil vela chyb a hlavne nerobil o co som ho ziadala...vsetko boli len moje problemy a naozaj ju velmi pozorne pocuvaj a citaj medzi riadkami,ak naozaj o nu stojis...
Este by som doplnila anavil85, potrebuje pocit uznania za to co robi, mozno jej to chýba. Veľa jej pomaha mama, tak moze mat sem tam aj pocit nepotrebnosti, nedolezitosti. Vela zien by Ti tu potvrdilo, ako rychlo klesa sebavedomie na materskej. Materska nie je iba o fizyckej vycerpanosti, materstvom sa zacina pre zenu iny druh zodpovednosti, dovtedy nezazitej, ak nema podporu, ze veci robi najlepsie, ako vie (lebo tak to robi pre svoje deti kazda mama), a navyse (som si dost ista) dostava dobre mienene rady, ktore casto zena vnima ako keby bola neschopna, vie to riadne frustrovat a psychycky vycerpavat. Tak ako som vcera pisala, ze to mozno ani nevie pomenovat, ze je to v podvedomí.
sledujem tuto temu a vidim že niesom sam čo ma taketo problemy.Ja som bez sexu od manželky 1304 dní a tiež neviem čo mam robiť skusil som všetko možé.Jej sa proste nechce.A ani dotknúť sa jej nemozem.
A je to pre mna dosť tazke.
@hana24pk ty máš dobrú výdrž alebo strašne dlhé prázdniny!!!! 😖 😠

@tutulak No ty mas potom doma riadnu kvetinku! Nezavidim, fakt. Dufam ze my sa do takych stadii ako pises, nikdy nedostaneme. No nie je pravda ze by som bol spokojny so sexom, kde by to zena len pretrpela.