icon

Manželka nemá chuť na sex

8pete9
4. aug 2014

Ahojte zeny.
Chcem sa spytat na vas nazor, mozno lepsie pochopit manzelku.
Sme manzelia 2 roky, mame 14 mesacne dieta. manzelka otehotnela hned po svadbe, a teraz je zase tehotna, nejako 3 mesiace sa narodi dalsie dieta.
Problem je v tom ze manzelka vobec nema chut na sex. Po svadbe to bolo chvilu ok, a potom jak otehotnela, tak to vobec nechcela, potom sme to nejaky cas nemohli robit kvoli komplikaciam, potom sa narodil maly a prvych 6 mesiacov (nie 6 tyzdnov) tiez nic nebolo. Az potom nejak okolo vianoc jej asi trocha prisla chut aj ked moj pocit je ze to nebolo ono z jej strany.Takto to bolo asi 6-7 tyzdnov a kedze potom zase otehotnela, tak odvtedy sa milujeme priemerne tak 1-2x za mesiac aj to len sposobom ze ona roztiahne nohy a ja mam spravit "co treba". Takze nic moc. Vyhliadky do buducnosti tiez nie su moc dobre kedze porod a potom zase ked to bude tak ako s prvym tak pol roka nic a ktovie ako potom.
Manzelka hovori, je to ta posledna vec, na ktoru teraz mysli a ze na to vobec nema chut, ale vo mne zase vreju hormony a niekedy to nie je jednoduche spat v jednej posteli so zenou, ktora tak vzrusuje (aj ked nezamerne). Sam sebe si to nechcem robit, sice to je niekedy krajne riesenie, ale nemam z toho dobry pocit.

A manzelku nechcem nutit do niecoho, co nechce, jednak to pre nu asi nie je prijemne a jednak to ani pre mna nie je potom uspokojujuce ked ona nic nerobi. Tuzba na nejaky cas klesne ale mam pocit ze to nie je spravna vec.
Ako ste vy na tom?
Mam sa zapriet a radsej nic neocakavat a nesnazit sa ju nahovarat, alebo date nejaky napad, co by ju mohlo nastartovat? Nech je vlk syty aj koza cela.
Alebo to je u vas v tehotenstve tabu?
Dakujem

hana24pk
6. aug 2014

vydrž mam a prázdniny tiež.kompenzujem si to pracou či už doma alebo v robote.Snažim sa na to nemyslieť a dufam že sa to zmení.Milenku si hladať nechcem,lebo ju stale milujem.

livka_
6. aug 2014

@ita111 ja si tiez toto myslim.. vela robi ked je zena nespokojna so svojim telom. z prveho sa manzelka nedala dokopy a nasledne prislo druhe, je velka, tazka, sice krasna ale neciti sa tak. podla mna ked po porode by zhodila a vyrysovala postavu a citila sa ze je sexi, sla by ako pila...

mysicka36
6. aug 2014

@hana24pk 😲 vieš čo sa hovorí? Orgán ktorý sa nepoužíva zakrpatieva 😀

hana24pk
6. aug 2014

@mysicka36 myslíš mozog!

mysicka36
6. aug 2014

@hana24pk ano aj 😀

hana24pk
6. aug 2014

niekedy rozmyšlam načo mám vlastne ženu.Varit,piecť,prať,upratovať a starať sa o deti viem a stiham to.Načo mi vlastne je?

0silvia0
6. aug 2014

@hana24pk aby si sa naučil milovať človeka hoci sa nespráva podľa tvojich predstáv a potrieb 🙂
normálna škola života... pre teba život nachystal takúto prekážku... pre iného zasa inú prekážku... keď ju zvládneš, postupuješ do ďalšieho levelu 😉
nebuď prízemný - variť, piecť, upratovať... to nie je podstata, to sú len malé detaily potrebné ku škole života

eri150
6. aug 2014

@0silvia0 Aky level mas na mysli? ja mam takyto problem, len v opacnom garde. Dalsi level moze byt rozpad vztahu alebo niekto treti. To samozrejme nechcem. Ako prekonat prekazku, ze partner nechce sex? To nie je prekazka, to je taky stav.

mysicka36
6. aug 2014

@hana24pk vieš čo by ma zaujímalo? Normálne v domácnosti fungujete? Nákupy, rozhovory a tak? Pre mňa je to nepredstavitelné naozaj. Kolko máte rokov?

0silvia0
6. aug 2014

@eri150 ďalší level je akceptácia stavu, aký je a zariadiť sa podľa svojich morálnych zásad, podľa najlepšieho svedomia a vedomia. Ak jeden v partnerstve urobil všetko, čo mohol a vedel a nepomohlo, na ťahu je ten druhý. Záleží na tom, ako partnera miluješ a či si ochotná obetovať svoj sexuálny život. Mám kamarátku, ktorá má tento istý problém, chodí s chlapom asi 3 roky a nesexujú. Jej sa chce, on nechce. Miluje ho napriek tomu a chce byť s ním. Som presvedčená, že jedného dňa jej to docvakne a pôjdu od seba, ale nie teraz, nie v blízkom období a nie v tomto stave chodenia. Raz uvidí svoj vzťah z inej stránky a zruší ho, teraz jej darmo bude niekto radiť aby to ukončila, to musí samo prísť do hlavy...
ak sa toto deje v manželstve, je to horšie, pretože manželstvo je záväzok...
... skús si predstaviť sama seba na mieste tvojho priateľa, jednoducho nemáš chuť a niekto na teba nalieha a ty to nemáš potrebu riešiť, lebo ti to nechýba a vyhovuje ti vzťah bez sexu... začarovaný kruh...

mysicka36
6. aug 2014

@eri150 tvoj muž sa nebojí, že ak by ťa niekto balil, že proste podlahneš? Alebo s tým aj počítá a hovorí si čo oko nevidí srdce nebolí. Počuj primiešaj mu do polievky testosterón 😀 teraz vážne, chlapom zaberá toto http://www.bodyworld.sk/testosteronovy-stimulan...
používajú to športovci na zlepšenie výkonu a teda má to riadny vplyv na libido. 😉

0silvia0
6. aug 2014

@mysicka36 no toto je iný kaliber tvoja rada 😀 😀 😀 😀

mysicka36
6. aug 2014

@0silvia0 Zaberá to vážne 😉 mám dosť kolegov športovcov a keď sú v záťaži sú strašne lepkaví. Tak ja s rehotom ich usmerním na miesto a poviem nech uberú bobule 😝 a sami hovoria že fakt vtedy by pretiahli hocičo 😀

Akurát neviem čo zaberá na ženy 😖 možno tiež trochu testosterónu. Len asi bacha aby nezačala mutovať a holiť sa 😀

eri150
6. aug 2014

@0silvia0 Tak ja v tom pripade som v druhom leveli. Ja uz totizto nenalieham, nema to zmysel. Mam 2 princeznicky som na md, zijem a tesim sa, ale.. Dokedy?? Nechcem sa rozist, kvoli tomu sa rozchadzat a rozbijat detom rodinu je blbost podla mna. Niekedy je to ok, ale niekedy to na mna dolahne. Som pomerne mlada, to uz fakt si do konca zivota neuzijem?

@mysicka36 Ja neviem, ci sa neboji. Som stale doma, lebo som na md, cize sa asi neboji 😔 Pre neho sa nic vazne nedeje, to len ja furt vymyslam problemy. My mame sex asi tak raz za mesiac uz niekolko rokov, ale ja z toho nemam absolutne nic, je to len o jeho "urobeni sa" v priebehu minuty. Smutné a to sme pomerne mladí ludia- 30nici

mysicka36
6. aug 2014

niečo o tom googlim a vraj aj baby to berú http://www.zdravie.sk/forum/433278/tribulus-ter...

0silvia0
6. aug 2014

@eri150 a inak ako vám funguje vzťah? Iné prejavy lásky okrem sexu? Porozumenie si? Ste si blízki? Ako to fungovalo pred deťmi? Ak je to veľmi intímne, napíš do pošty 🙂

hana24pk
6. aug 2014

@mysicka36 v domacnosti fungujeme normalne,obidvaja mame 36

eri150
6. aug 2014

@0silvia0 Vztah? No, taký normálny, suchý vztah. V domacnosti normalka, chodime na dovolenky, nakupy, prejavy lásky chýbaju, co je aj moja vina, lebo som za toto na neho nahnevana, uz som prestala s nejakymi objatiami, atd. kompenzujem si to pri detoch. Obcas hadka. On zaraba, chodi nacas domov, doma otvori pivo, vyvali sa pri tv alebo pokeca so susedmi pri pive, ulozia sa deti a spat. Ziadne bozky, alebo co, ked dojde, nic. Pocas chodenia sme sa flakali po meste, po prirode, spavali sme v aute, aby sme boli stale spolu, sex niekolko krat tyzdenne, ale nebol nejaky vasnivec uz vtedy. Takze tak 🙂

0silvia0
6. aug 2014

@eri150 podľa mňa nie je schopný mať mechanický sex bez vášne. Pre niektorých ľudí je sex vyvrcholením láskyplného vzťahu plného úcty, milých maličkostí a pozornosti. Ak toto vo vzťahu chýba a máte citové suchoty a vyprchalo všetko, čo vás kedysi spájalo, tak jednoducho nemá potrebu sexu. Nie každý chlap je samec, niektorý je romantik, niektorý pragmatik atď. Na tvojom mieste by som skúsila oživiť trochu romantiku, znovu začala s prejavmi lásky, zapálila opäť zabudnuté zaľúbenie... a hlavne sa nehnevaj na neho že nemá takú potrebu ako ty, ber to ako minulosť a skúste oprášiť svoj vzťah. Hnev robí vo vzťahoch zlú atmosféru.

eri150
6. aug 2014

@0silvia0 Mas pravdu, ale je tazke sa nehnevat, hrozne tazke. Ja som sexualne zalozena, mna to nici, nie som stastna v partnerstve. A uz po nom prestavam tuzit prave kvoli tomu, ze viem, ze aj tak mi to proste neda! Ja viem, mala by som byt milsia, ale preco mi obcas nevyjde v ustrety aj on a nevenuje sa mi ako ma? Vsak nechcem od neho krkolomne vykony, chcem len, aby, ked uz k tomu obcas dojde, bral ohlad na mna.

0silvia0
6. aug 2014

@eri150 pochop, že to tak necíti, nejde to, nie je schopný sa pretvarovať. Ty od neho žiadaš pretvárku a on z teba cíti, že "to" od neho chceš a podvedome sa radšej odťahuje, aby nemusel robiť niečo, do čoho sa musí nútiť. Chápem, že ťa to frustruje, ale myslím, že bez celkovej zmeny rodinnej atmosféry na harmonickú zmena nepríde.

eri150
6. aug 2014

@0silvia0 U nas uz bolo vsetko. Rozhovory na tuto temu, vycitky, plac, hadky, bola som nanho aj fakt mila. Nepomohlo. Takze to uz takto ostane, uz viem, ze sa to nezmeni, je to proste tak. on je taky. A nas vztah presiel do akehosi vakua. Ked som bola u nasich s detmi na tyzden, ani mi nejak nechybal, ani som sa netesila na neho, lebo som vedela, ze nebude ziadne milujuce zvítanie, ziadne milovanie, ze sme opat spolu.. Ja uz netlacim na neho. Je mi z toho smutno, kam sme dosli. Ale nechcem ta nejak zatazovat mojimi vylevmi a problemami 🙂
Budte rady zeny, ze mate partnerov, ktorí maju o vas zaujem.

0silvia0
6. aug 2014

@eri150 píšem ti správu

eri150
6. aug 2014

@0silvia0 A este nieco. Minule sa bol prejst z dcerkou aj so susedmi, co maju deti a suseda mi potom len tak, bez priciny povedala, ze ako na nom vidno, ze ma ma rad, ked o mne rozprava 🙂 Ja tomu proste nechapem, ake rad, ved mi ani nepovie nic romanticke. Ach jaj 😔

mysicka36
6. aug 2014

Toto ako o tebe rozpráva je naozaj znak, ze ta má velmi rád. Zas naco by ti bolo keby ta pravidelne pretiahol, ale tak isto pravidelne by prekotil kolegyňu. Hovorím hormony su v tom. A aj zeny majú riadne výkyvy poznám to sama. Našťastie mám rada dotyky a viem môjmu urobiť dobre viacerými spôsobmi.

heltacek
6. aug 2014

hmmmm neviem, ale ani ja by som asi nemal chuť keby som žena.... Po svadbe sex, čoskoro otehotnenie a dieťa, veľa starostí apd, apd potom po polroku parkrát sex a zasa je tehotná...... TU by som hladal problém....
Nehovoriac a možnej psychike z dôvodu bývania u rodičov, teda nie je ten správny klud apd... Kolko má vlastne manželka rokov a koľko ty?

tutulak
6. aug 2014

@anavi85 Jedna z najhorsich rad co som uz dlho nepocul/necital, prepac. Aby muz mal citat zenu medzi riadkami.
Mozno by som to doplinil, ak uz cita medzi riadkami nech sa spyta svojimi slovami ci SPRAVNE rozumel.
Tak isto ak sa rozvdzas tak to nie je len jedneho chyba, by som tak povedal pol na pol 😉

@bebake Suhlasim co hovoris zezacina pre zeny novy druh zodpovednosti, ale tak isto pre muzov zacina nieco nove! A co otec? Nechce len to najlepsie pre pre svoje dieta? Najlepsie ako ON vie (aj ked nevie ale uci sa)
Je to uplne obojstranne, ak matka vidi nieco, ze otec robi zle, neznamena ze ho ma hned opravovat, napiminat. Ked vidi nieco dobre tak ho tak isto moze "pochvalit" tak ako by si to ona priala.

@hana24pk Rucne prace...
@macamac By si neverila co muzem lezie v hlave po takych cislach.

@ita111 Uz ho meni. Uz ma dava prec z jej (a deti) zivota. A doplnit co ... ?

tutulak
6. aug 2014

@livka_ Pokial si zena "vie" zadelit cas tak nech si rysuje kolko chce, ale potome kde je to ze "deti su najdolezitejsie v zivote?" 😉
@hana24pk To je spravna otazka? Na co su nam potom zeny....
@0silvia0 "aby si sa naučil milovať človeka hoci sa nespráva podľa tvojich predstáv a potrieb" Napodobne naopak 😕 Keby to tak moja zena citala....
@mysicka36 Co je nepredstavitelne? Nemat sex? Predstavit sa da, len jednoducho nie je 😵 😵

anavi85
6. aug 2014

@tutulak asi ma dovod preco nema chut na sex,no a mozno len na teba nie...

tutulak
6. aug 2014

@anavi85 Nema chut celkovo, ani na mna ani na sex. Ved sa stara a o deti.