icon

Manželka sa vyhýba sexu

caferacer
25. júl 2021

Som 10 rokov ženatý a mám s manželkou 2 deti. Po druhom dieťati moja manželka úplne stratila chuť na sex. Nie žeby sme predtým sexovali veľmi často (aspoň 1x týždenne), ale teraz sme na tom oveľa horšie (1x mesačne) a aj to iba vtedy, keď začnem ja. Ak nezačnem ja, tak už držím rekord 9mesiacov bez sexu po pôrode druhého dieťaťa. Už veľakrát som sa snažil o tom s ňou rozprávať, ale vždy to skončí tým, že žiaden problém nemáme a nech ju chápem, že niekedy proste nemá chuť. Čo robiť? Už to trvá veľmi dlho a ja strácam trpezlivosť. Každý potrebuje cítiť, že po ňom niekto túži.

luciakovacova0603
11. dec 2022

@caferacer ja len preto,lebo aj hormony vedia narobit sarapatu.a velku,vedela by som Ti o tom porozpravat..tak ci ma z tejto stranky vsetko vysetrene🤷‍♀️

caferacer
autor
11. dec 2022

@retatka deti maju 9 a 6. Casu nie je vela, praca, deti, krúžky, úlohy. Tvári sa ze jej to nevadi. Zvedavá je len vtedy, ked nevie kde som.

caferacer
autor
11. dec 2022

@luciakovacova0603 po zdravotnej stránke je vsetko Ok. Aspon z toho co mi hovori

betulinka1
12. dec 2022

@caferacer chces to zmenit ale ona nie, si napisal. Realne to musia chciet dvaja. Jej to tak vyhovuje. Pokial zena nema chut na sex alebo na tulenie sa, je to problem. Z pozície zeny si to neviem prestaviť a to mam po 40-tke. Nema to preco menit, uz tak fungujete dlhodobo. Ako to vnímajú deti?? Nevidia a necítia Vasu blízkosť, cize im davas vzor ako to budu mat oni vo svojom zivote s partnerom. Ze manzelia si nedavaju pusu, nie je tam citova náklonnosť…. atd..

caferacer
autor
13. dec 2022

@betulinka1 deti su zatial male, nemam pocit, ze by ich to zatial nejako ovplyvňovalo. Ano, k zmene treba dvoch, len uz fakt neviem ako jej to mam vysvetliť, ze takto to dalej nejde.

betulinka1
13. dec 2022

@caferacer normalne povedat je tvrde ale oslobodzujúce. Proste jej povedat, ze co si myslis a co od nej očakávaš. Zadržiavanie pocitov este nikomu nepomohlo. Normalne povedat, ze pokial sa situacia nezmeni, tak bude rozvod a aj kvoli detom aby videli ako sa normalne v partnerstve funguje.

eva112014
13. dec 2022

@caferacer Sex je iba vedľajším “odrazom” vzťahu. Zaľúbený vôbec neriešia, že koľko sexu majú, proste milujú sa. A ako vzniká jeden pár? Stretávajú sa, rozprávajú, počúvajú sa navzájom, trávia sa spolu voľný čas, zaujímajú sa jeden o druhého A milujú sa.
U vás toto všetko asi chýba. Ak sa so ženou vieš rozprávať iba o tvojej sexuálnej potrebe, ani sa nečuduj, že ťa nechce.
Spolubývajúci ani raz do mesiaca nesexujú, nezveličuj zase.
Minule tu bol opačný prípad. Fantastický muž s otrasným sexom. Žene radili, aby si kúpila sex. pomôcky. 🤭
Ty sa snaž zmeniť svoj prístup k svojej žene. Nemysli si, že v náručí inej ženy budeš len med lízať. Budeš riešiť svoje deti, jej deti, tvoju ex, jej ex …. samé zbytočné starosti, čo ani nepotrebuješ.
Radím ti komunikáciu, komunikáciu a komunikáciu. Skúste si písať sms. Alebo také obyčajné - že chýbaš mi, myslím na teba, pekný deň láska moja - toto tak na začiatok.

caferacer
autor
13. dec 2022

@eva112014 asi si si neprecitala celu komunikáciu. Zena sa so mnou nerozpráva o ničom. Akokoľvek sa snazim, ci su to záujmy, plany, sex, navrhoval som jej spoločne dopoludnie v tyzdni ked su deti v skole. O ničom sa jej nechce rozprávať. Argumentuje ze je unavená a bežne pred telkou o 20:00 spí. S detmi pomáham, s domácimi prácami pomáham, tak nech mi kurva niekto povie, kde robim chybu. Ale mas pravdu, zmením svoj pristup k žene. Uz ani ja po nej netúžim. Prestalo ma totiž bavit hrať sa na sústavného dobyvateľa, vínko, rôzne pozornosti vecer. Z jej strany nie je absolútne nic ani rozhovor. Vecer sedí pri telke jak matoha. Spoločne záujmy uz ziadne. Na prechádzky chodím s detmi, ona radsej doma ostane. Šport 0 bodov, kino nie. Ked sa jej opýtaš co ideme robit, tak väčšinou nakupovať alebo som unavená. Uz mam toho plne zuby. Končím, len teraz uvidí, ako ja ju budem mat “na saláme”.

karolinakr
13. dec 2022

@caferacer najdeš si aj milenku?

eva112014
13. dec 2022

@caferacer Nech sú deti u babky, posaď ju a vážne sa s ňou porozprávaj. Povedz jej, nech sama nájde riešenie pretože ty si nespokojný. Nech povie, že čo sa deje a zároveň nech nájde riešenie. Daj jej pár dní na zamyslenie sa a keď vôbec, že nič, žiadny posuv vpred. Tak ultimátum. Rozvod, alebo milenka. Môže si sama vybrať.
Iba tvoja žena vie, že čo jej je. My nevieme tu na MK. Preto ti radím, nech ona navrhne riešenie. A keď nenavrhla nič, dáš návrh ty, čiže rozvod, milenka atď.

dadis
13. dec 2022

@caferacer Robis spravne. Oznam jej to. Podla mna ma nejaky zdravotny problem. Ak chce zachranit case manzelstvo, nech ho sakra riesi. Ak nie, tak ti bude lepsie samemu. Deti mozete mat v striedavke a ty mozes potom riesit ine zeny.. Drzim palce.

caferacer
autor
13. dec 2022

@karolinakr milenku? Nuz ja uz ani neviem, kde ju najst. V praci mame 99% chlapsky kolektiv, ked idem vonku s kamošmi, tak uz nebalíme ženy, ale sme radi, ze sa zase vidime (kazdy ma svoju rodinu). Ja sa nedokážem len tak vyspať s niekým koho nepoznam. Radsej by som asi kamošku, s ktorou si mozem pokecat, dat vino, ponadávat, zasmiať sa, zatancovať. Toto mi chyba viac ako sex.

0silvia0
13. dec 2022

@caferacer a psychicky sa ti zdá tvoja žena ok? Ona nejako sociálne žije? Nemala popôrodné depresie? Nie je celkovo apatická? Na dovolenky s deťmi chodíte? Na výlety s deťmi aspoň ide?

caferacer
autor
13. dec 2022

@0silvia0 ano, zdá. Ano, výlety mame, dovolenka bola tiez. Po pôrode uz je 6r. S kamoškami sa velmi nestretáva, s niektorými sa aj pohádali a prestali stretávať. Ked ju vyháňam so susedou na vino, tak sa jej nechce. Teraz si spomínam, ze ked sme sa pokúšali o druhé dieťa, tak srandovala, ze ved mi sprav 2 deti a mozes ist. Ked nad tym tak rozmyslam, musim sa jej to opýtať, ci to fakt nemyslela vazne.

yoxinka
13. dec 2022

@caferacer
V lete tu písal nejaký chlap … žena sa mu správala podobne. Úplný ignor, muža mala v paži… viaceré sme mu písali, či niekoho nemá. Nakoniec vysvitlo, že si žena vypisuje s nejakým bývalým spolužiakom či čo, vypisujú si pikantné správy a ona pri tých správach masturbuje 🤦‍♀️. Tvoja si nevypisuje s nejakým fešákom? Inak, príde mi úplne apatická, bez záujmov, bez radosti … bez života. My máme deti tri, celé dni lietame s mužom nenormálne, ale teda sex problém nie je 🤷‍♀️.

0silvia0
13. dec 2022

@caferacer aha, takže sa cítiš len ako oplodňovač? Keď netrpí žiadnymi depresiami, tak možno podvedome naozaj vyslovila, ako to cítila. Ťažko sa k tomuto celému vyjadriť, možno je to len fáza, možno sa to o pár rokov samo zmení, keď vám deti vyrastú, možno na príde kríza stredného veku, kedy začne doháňať čo zmeškala či už v aktivitách alebo v sexe. Ale ty to potrebuješ riešiť teraz, potrebuješ partnerku. Skús jej úprimne vysloviť svoje pocity, ako to cítiš ty. A vyslov sa v zmysle, či je ochotná to nejako riešiť alebo máš nad nejakým riešením rozmýšľať sám.

karolinakr
13. dec 2022

@caferacer podarený

caferacer
autor
13. dec 2022

@yoxinka tak to ci si s niekým vypisuje alebo nie, neviem. Do mobilu jej nechodím.

loliki
13. dec 2022

@caferacer Zaujímavé. Neviem si Tvoju ženu predstaviť, že sa nechce rozprávať, sedí pred TV. Hormonálny profil je v poriadku?? (Sorry. Správa sa ako chlap.) Štítna žlaza? Prepáč, nečítala som to celé, deti máte 2, žena už chodí do práce? Stíha všetko? Ona nemusí vidieť, že sa zmenila. To vníma práve jej okolie.

caferacer
autor
14. dec 2022

@loliki ano, pracuje. Zdravotne je v poriadku, aspon z toho co mi hovori.

loliki
14. dec 2022

@caferacer
Takto na diaľku to ja neviem posúdiť. Niečo sa s ňou deje, ona to možno sama nevie objektívne posúdiť. Depresia?

cineva
Autor odpoveď zmazal
loliki
26. dec 2022

@cineva 🙂 Nerozumiem. Prečítala som Tvoj príspevok a išla som si pozrieť Tvoju fotku. Toto som nečakala. 😅

gertrudaosem
26. dec 2022

@karhu toto je super názor... Úplne jednoduché a chlapi toto nedokážu pochopiť, nie že na to prísť 🤷🏼‍♀️ škoda, veľká škoda

cineva
26. dec 2022

@loliki 😂

caferacer
autor
12. jan 2023

@cineva ďakujem za nazor. Som clovek, ktory sa dokáže prispôsobiť a pochopiť. Jedine čomu v tomto prípade nerozumiem je, ze preco po 11r v manželstve nedokáže so mnou o tom hovorit. Uz aj sam citim, ze nema zmysel páliť energiu a tlačiť ju do konverzácie, ked sama nechce. Urobil som 2 kroky spat, nerozprávam sa s nou o iných veciach, len o deťoch a logistike rodiny a uvidim co sa stane. Medzičasom sa zacinam pozerať znova viac okolo seba a spoznávať nových ludi. 😊 Ja koníčky mam, takze o zábavu sa viem postarať aj sam. Prajem aj ja vsetko dobre.

karolinakr
12. jan 2023

@cineva a teda si v tom celibate dobrovolnom? to nedokaže každy hlavne v mladom veku sa obmedzovat načo Navyse atraktivny obletovany ostatnymi a sediet nasucho; lebo.. vlastne ani nikto nevie, prečo ..

caferacer
autor
12. jan 2023

@karolinakr o žiadnom celibáte ja ani nepremýšľam.Ak sa potvrdí, ze nema rada sex, ale nechce rozbiť rodinu, tak sa ona bude musiet postaviť čelom k tomu, ze budeme mat otvorený vzťah, pretože ja sa sexu nehodlám vzdať kvoli nej.

jurinko1982
20. okt 2023

@caferacer
Počuj
Ako si dopadol? Jedna zásadná vec - co takto chronicky únavový syndróm?