icon

Manželka verzus milenka. Ktorá zvíťazí?

lucia33366
30. sep 2014

Čaute baby,
prosím o názory na muža ktorý má manželku aj milenku. Všetko začalo nevinne. Našla som si milenca, ktorý je ženatý a má aj deti. Je mi s ním veľmi dobre a to isté tvrdí aj on. Avšak, že by sa chcel rozvádzať, o tom niet nejako náznaku. Viem, že mu to takto z časti vyhovuje, ale nemôže to ísť donekonečna. Neviem si predstaviť, že by sme vzťah ukončili. Myslíte, že je dobré ostať s rodinou, aj keď k manželke už nič necíti a ostáva len kvôli ďeťom? Alebo radšej sa rozviesť, ísť za svojím šťastím, za tým čo ho napĺňa a byť s "rodinou" v kontakte?

liz_lemon
1. okt 2014

@lucia33366 moja kamaratka, mala tiez dost dlho pomer so zenatym muzom, ktory mal jedno dieta, tiez to boli tie typicke reci o tom, ako si nerozumie so zenou a nespia spolu, az z toho nespavania, bola jeho zena zrazu tehotna, a kamoska sa to dozvedela dost neskoro, a ked sa ho na to spytala, tak jej povedal, ze on sa v noci nevie ovladat :D
od vztahu so zenatym, ruky prec, nech sa ti ozve, ked bude rozvedeny

trish31
1. okt 2014

@lucia33366 a on ti povedal,ze vas vztah ho naplna?Pretoze ked som sa o tomto bavila s muzmi,kazdy jeden mi povedal ze to su len reci pred milenkou,take tie kecy ze sa rozvedie,ze to doma nefunguje a podobne.Naco by to robil?U Teba ma bezplatny sex kedykolvek chce,s tebou sa odreaguje,uzije si,ale doma ho caka rodina.Ty si len a len milenka a bohuzial aj vzdy budes.Nezahadzuj a nestracaj si pekne roky cakanim na nieco,co je len v Tvojej hlave.Ver mi,ze v jeho hlave nie.Drzim palce

mata128
1. okt 2014

@lucia33366 diskusiu som necitala,odpoviem len na tvoju otazku Kto "zvitazi"??????podla mna v takychto veciach nie su vitazi,iba obete.A tymi su prave tie nevinne deti,ani jedna z vas dvoch

sante81
1. okt 2014

@lucia33366 take ako si ty nazyvam štetka, ktora nema na viac aby si našla nezadaneho chlapa a želam ti aby si si aspoň na tyžden odžila život ženy kt na neveru prišla

lucia33366
autor
1. okt 2014

@sante81 som vďačná aj za kritiku, veď aj zlé vecí posúvajú vpred ;) Ale nenapadlo ti, že to naozaj môže byť aj láska a že naozaj môže byť v manželstve nešťastný? Každý sa pozerá len z toho pohľadu, že chúďa manželka, ale nie vždy to tak je, žiaľ :(

lucia33366
autor
1. okt 2014

@trish31 Povedal, že konečne pozná človeka, ktoré vždy chcel mať, s ktorým je šťastný.

zuzkat1
1. okt 2014

@sissy27 suhlasim,ale... Napriklad moj muz ma este nepodviedol (som si ista na 99%). No keby od istej slecny zalezalo tak to spravi... Chodili spolu na jedno skolenie z roboty a mila chudera sa mu po skoleni vzdy natrepala do auta,nech ju vezme domov a vypisovala mu sms a vedela ze ma zenu... Proste niektore zeny maju tu stetku v sebe...a nie je to len jedina ktora po nom sla napriek rodine...mali sme aj sms v noci ze co robkas cmuk... Atd... Proste zeny su zial mrchy a chlapi funguju na principe ak davaju ber...

kajacz
1. okt 2014

Slabí muži majú milenky, silní rodiny...

blahowoman
1. okt 2014

@lucia33366 bud si tak blba,alebo mlada na to,ze nevies realne uvazovat!!!!!!!!! A co ti ma on tvrdit? Ze ju miluje,ze je s nou naramne stastny a ma nadherne manzelstvo????? Boze ty si tupana ozaj! Uz by bol davno rozvedeny keby sa furt hadali a nemali sex! Deti by mohol mat v striedavej starostlivosti a vybavene! A S TEBOU UZASNOU BY ZIL STASTNE AZ DO SMRTI!!!ZABUDNI! Iba sa zhadzujes,ze mu tie žvasty zeries a si po ruke vzdy ked ma on plne vajcia!

jolinka
1. okt 2014

" Všetko začalo nevinne. Našla som si milenca, ktorý je ženatý a má aj deti"

tato veta v uvodnom prispevku ma zaujala... hlavne nechapem to slovo "nevinne" ...akoze co je v tom neskodne a nevinne a v podstate normalne ked si zena najde milenca ktory ma zenu a deti???? 😝 😝 😝

dandy05
1. okt 2014

paneboze a nemozu si vymyslet uz konecne aj ine kecy, len aby si mohli vytriast gule? jasne, su spolu len kvoli peniazom, detom, zvykua podobne blaboly, nic spolu nemaju a nic k nej neciti. ved je to vzdy ten isty drist, to fakt tomu niekto este moze verit ?
A vies co on robi? Dojde vysmiaty domov,.tvari sa ze nic, vsetko v pohode, uzivaju si/ predstav si, ze urcite maju aj sex, ale ved to ti urcite nevadi/, objima ju, venuju sa detom, kludne jej hovori aj ze ju miluje.
KLudne pritlac, kludne chod k nim, pis anonymi, stazuj sa jeho zene, znic im zivot, jeho detom takisto. Ked pochopis, ze si bola uplne mimo, tak po tom budes strasne tuzit, len sa pomstit. Pre nich budes vzdy ta stetka a tvoj mily v snahe zachranit si kozu a neprist o rodinu z teba urobi tu najvacsiu kurvu na planete. A ty budes mat dlhy nos a zlost, ze ta vyuzil.
NIe si prva ani posledna, tych pripadov su kvanta a su vascinou tak podobne ze su o tom vypracovane studie a statistiky. Uz len to ze zacinas uvazovat ze pritlacis, je jasny znak toho, ze je to klasicky pripad.
A vies co? citila by som sa ako handra na tvojom mieste. Bez ohladu na to, co ti natlape. V mene "lasky, " jasne, dokazu robit ludia divy. Kolko tato akoze laska,( po chlapsky rozumej zatrtkal som si a sup domov k tej mojej na veceru), mozno poznaci osudov a zivotov, to ti je urcite jedno. Ale aj to je v statistikach.

camelotka
1. okt 2014

@lucia33366 vies na 100% ze spolu nespavaju???? nechcem ta sudit, pretoze aj ja sama som bola v takej situacii a ty poznas pravdu len z jednej strany.....ale vravim ti, ze vzdy vyjde pravda najavo a potom to bude pre teba este horsie, pretoze na teba budu len ukazovat, ze si rozbila, pripadne sa snazila rozbit jeho rodinu.....Viem, ze srdcu sa neda rozkazat a my zeny vacsinou sa riadime citmi, no ak ti mozem poradit, tak zabudni na city a vykasli sa na neho.....ak by ta naozaj miloval, zacne to riesit....uvidis, ze rozchod preboli a potom sama sebe povies, aka si bola naivna, ked si mu verila

lubkamik
1. okt 2014

@sissy27 iste, mas uplnu pravdu, ale tieto zeny nemaju ziadne hodnoty?? Myslim si ze keby nebolo tych zien X, Y Z alebo keby povedali tym muzom ze pardon, si zenaty, mas rodinu a s takym ja nic nechcem mat, nemali by toho vtaka kam pichnut 😉 A neriesili by sme tu veci co riesime... Preco je teraz plny internet rovnakych scenarov? Lebo je doba ze su ludia lenivi cokolvek opravit, o cokolvek sa snazit. Naco by sa chlap usiloval zachranit svoje manzelstvo ked na kazdom kroku je plno zien bez akychkolvek hodnot a zabran co ho radi prichylia...
A najhorsie je ze to je vsade...Pracujem vo velkej firme kde sa toto deje na kazdom rohu a je mi z toho fakt zle 🙄

romana19
1. okt 2014

@kajacz ale on má aj milenku aj rodinu............ potom je čo slabý silák?

blahowoman
1. okt 2014

@dandy05 krasne napisane! Suhlasim!

kajacz
1. okt 2014

@romana19 podľa mňa je to slabý chudák...

katkabg
1. okt 2014

Podla mna zenska ktora toto dokaze urobit ze si zacne s zenatym chlapom este co ma aj deti,je totalna cudera,o co neni inych slobodnych chlapov na svete ze si musela rovno jeho vybrat?!!Prajem ti ked si zalozis rodinu abysi raz zistila ako ta chlap podvadza s milenkou,potom si spomen ze to iste si vlastne robila aj ty.Dobry vzor budes svojim detom.....Ako ja chapem ze chces byt lubea ale preboha to sisi nemohla vybrat slobodneho ??A este sa tu rozculujes ze n nerozprava o rozvode ani nic.....pochop ty si len jedna bokovka,podlka toho co pises su mu minimalne deti na prvom mieste kvoli ktorym sa urcite nerozvedie.A ty maj trosku sebaucty v sebe,vykaasli sa nanho sak na svete miliooooooon slobodnych muzov

katkabg
1. okt 2014

Jaj a ked sa aj rozvedie a da dokopy stebou,sa piprav ako na teba budu ukazovat ludia prstom,popripade ak sa nerozvedie a cela tato afera praskne a vsetci sa to dozvedia....no neviem co je horsie teda by som sa pretrhla hambou,preto sa vykasli na ten vztah dokym neni neskoro.Nevuem aka je jeho zena ale ak je vybusna urcite si to nenecha.

anuska74
1. okt 2014

Ako píšu vyššie, ty si len bokovka a ruku na srdce chcela by si ho aj ako rozvedeného, každý víkend nie ty a on, ale deti na krku a program s nimi, odrazu by si sa musela reálne o neho deliť. spamataj sa dievča a ruky preč, city bokom, aj keď sa to ťažko uskutočnuje a zvol si reálnu cestu a spoznávaj lásku so seberovným slobodným, lebo nie je byť na čo hrdá v takomto trojuholníku a rozmýšlaš úplne zle nie sú ani víťazi v takomto zvazku, len zničené vzťahy.

lubkamik
1. okt 2014

@lucia33366 Mila Lucka, taketo kecy pouzivaju vsetci chlapi ked ta chcu zbalit. Keby si videla ake zalubene listy pisal mne moj muz pred 15 rokmi tak by si neverila kde sme dnes. Nikto z nasho okolia doteraz neveri co sa u nas deje...Nemyslis ze sa to moze stat aj tebe? Ze o par rokov bude po tej velkej laske a pridu problemy??
Ja by som na tvojom mieste vyskusala sa mu vobec neozyvat, nereagovat na nic co napise on, iba mu povedat ze ak mu na tebe tak zalezi nech sa rozvedie a pride za tebou. Daj mu cas napriklad po roka...Az vtedy uvidis ci to je naozal laska alebo iba jeho rozmar...

lienka737
1. okt 2014

Mňa raz "balil" ženatý kolega. Zhodou okolnosti aj jeho manželka je moja kolegyňa. A tak mi tvrdil jak on trpí v tom manželstve a pritom ju mal stále rád a zastával sa jej.
Ja som ho samozrejme hneď odmietla, ani nikdy nič nebolo a neľutujem, lebo sa ukázalo jak to naozaj je.

nonny
1. okt 2014

No podla mna tu baby maju pravdu :( aj ked ta nechcem sklamat ale podla mna su to len plane reci ze doma je vsetko zle a ostava kvoli detom...mam tiez znamu co tak caka uz par rokov lebo deti boli male a nechcelo sa im ublizit....teraz su deti vacsie a stale nic... A ano moze to vo vztahu neklapat aj to sa stava ze sa dvaja odcudzia ale ak je taky zamilovany tak by konal a ako pises isiel za svojim stastim... Podla mna by si mala ten vztah ukoncit kym sa do neho nezamotas este viac a zistis ze ti utiekli krasne roky s muzom ktory aj tak zostane s rodinou... Lebo ak muz hovori ze ostava kvoli detom tak to je blbost totalna....

eeffka
1. okt 2014

@lucia33366 ked chces vediet na com si , posli mu pocas dna alebo niekedy inokedy ked vies kde sa nachadza jeho zena SMS v zneni " Mily Jozi, viem ze si nestastny, ja tiez, idem to vyriesit s tvojou zenou aby sme mohli spolu zacat zit. " a potom len sleduj ten fukot, smsky, telefonaty ( nedvihaj), najidealnejsie by bolo stat tak do 100m od manzelky a sledovat ako sa pan milenec priruti, za tou svinou zenou a bude schopny ju branit telom pred tebou...
SNAD sa ti potom oci otvoria.

irusa
1. okt 2014

fúúúha..a prečo by mu to nevyhovovala aj u teba aj u ženy ma isté radovánky, prečo by sa mal uskromniť a nechať si len jednu.... a ináč ty rozmýšľaš aj niekedy ?

ishkaa
1. okt 2014

@lucia33366 napisem to bez okolkov...z takyc zien ako si ty mi je zle. zenaty muz, vydata zena navyse s detmi by malo byt tabu. mala by si mat tolko charakteru a povedat prepac, mas rodinu a ja nebudem ta co ju rozbije. ak to nedokazes a naopak este premyslas ci a kedy opusti manzelku si pre mna odpad...mojho ex rovnako takto odlakala, nemala problem mu vypisovat, stretavat sa s nim , spavat s nim. rozbila nam rodinu a ak mas rozum, vycuvaj, najdi si slobodneho fesaka a nenic zivoty druhych. slovo milenka by malo byt z tohto sveta vymazane. a kto zvitazi? ty prehras kazdopadne. ak vyhra manzelka, dakuj bohu. ak vyhras ty tak cakaj ze bozie mlyny melu pomaly ale isto!

ceresnicka1990
1. okt 2014

@eeffka tak toto si super napisala 😀

nonny
1. okt 2014

A este povedz si ci si takto stastna...pozri zena mu navari, operie a k tebe si chodi uzivat neriesite ziadne starosti lebo tie riesi doma...mozno ta zahrna aj nejakymi darmi...proste citis sa stastna...ale fakt si? Podla mna dovolenky, sviatky ako vianoce a pod. Stravi v prvom rade s rodinou...ty si az v druhom rade....a to ze je dobry v sexe? No uvidis ked sa od neho odputas tak natrafis na toho praveho 🙂 drzim ti prsty....viem ze ta tu ludia odcudzuju a je to normalne ved si predstav ze ty si vydata a nejaka baba sa ti bude snazit muza odlakat... Ale skus mu povedat bud alebo... A podla toho sa zariad...hlavne si nepremarni roky..

kliksem
1. okt 2014

@lucia33366 Tak keď si človek, ktorého vždy chcel mať a je šťastný tak mu nič nebráni rozviesť sa.Nebude prvý ani posledný.A deti to ani neucítia keď sa im bude naďalej venovať, prispievať im, brávať si ich každú voľnú chvíľku.Ale pochybujem, že by to urobil, lebo už by si bola aj ty v pozícii "matky" a nemohol by si s tebou užiť vtedy keď on bude mať chuť.

fuska
1. okt 2014

Haha, klasicky scenar. Chudatko manzel nie je s manzelkou mrchou stastny, obetuje sa a ostava s rodinou iba kvoli detom (rozumej osr.nym trenkam, ponozkam, obedom, pohodlnosti, sexu s manzelkou...). A milenka naivka caka, caka, caka, zaroven poskytuje bezplatne vrznutie kedykolvek si chudak manzelik zmysli. A potom sa baba zobudi, ked bude mat 40, prve vrasky, ziadne bejby a mladost obetovana trulovi.
Podla mna vyhraju obidve, ak sa magora zbavia...

kliksem
1. okt 2014

@lucia33366 A keď je tak veľmi nešťastný prečo sa neporozpráva so ženou, neskúsi dať deti k babke, obnoviť svoj vzťah s ňou, porozprávať sa a prípadne ak je naozaj nešťastný nenavrhnúť a dohodnú´t sa na rozvode? Ale to on nechce, si jeho hračka, tak otvor oči!!!!!!!