Manželka zrazu nechce deti
som na dne...pred mesiacom sme mali svadbu po 10rokoch chodenia,a manzelka bola poslednu dobu divna,tak mi nedalo a nazrel som do mobilu.pise si s kolegom kazdy den,on jej pise ako ju lubi,ona ze ho ma rada.a ked som sa opytal na to povedala ze ho nelubi,len ze je to kamarat.ale takto si snad nevypisuju kamarati a kazdy den.pisal tam ze nech sa ona rozhodne medzi nami.a zrazu mi povie ze chceme kazdy nieco ine.ze neciti sa teraz na dieta,pricom sa vzdy tesila na rodinu.stavame dom,zrazu ani ten nechce.snazim sa ako mozem ale uz nevladzem.kde som spravil chybu?idem z roboty na stavbu aby sme mali kde byvat,ziadno ju neobmedzujem,milujem ju nadovsetko...
normalne mam pocit ze ta osoba ktoru som poznal 10rokov sa za mesiac zmenila a neviem co si mysliet..
možno práve to je problém, kolega jej nadbieha, dvorí, hovorí jej aká je výnimočná. Ty sa snažíš, staviaš, pracuješ,... ale každý vzťah ochladne a treba ho oživovať. a možno by potrebovala pevnejšiu ruku... boh vie...
@lucia147852 ved by mala byt stastna ze robi vsetko pre rodinu aby sa mali dobre. Proste jej hrablo
kašli na dom,zober ju na dovolenku a tam sa porozprávajte,10 rokov je "prechodený /"vzťah,len nechápem načo ťa klamala s tou svadbou,pred mesiacom musela vedieť,že to nie je ok-jej vzťah a láska k tebe

podla nma je problem v tom, ze asi len pracujes a ked si doma tak si len na stavbe. CHodievate niekde spolu? A co dovolenky? Ako spolu travite cas?
@lucia147852
ale nechcem jej nieco zakazovat,ale co si mysli ze ked sa da s nim dokopy ze po case to nebude stereotyp?a co zas dalsieho si bude hladat?sak ked je problem,treba si ho vykomunikovat,ale s nou sa neda...opytam sa kde robim problem,co zmenit az je stastna a je ticho
@mk08 podla mna ta prestala lubit, 10 rokov je dlha doba, nechcela ta zranit, tak sa za teba vydala, hoci citila, ze to uz asi nie je to prave, poznala som taky par, vzali sa, on sa velmi snazil, ona mu nedokazala povedat nie, potom boli manzelmi spolu asi 2-3 roky a deti stale nic, ona len cakala na najvhodnejsi okamih ako mu povedat,ze nie je stastna a manzelstvo bolo omyl, rozviedli sa, ona sa potom po polroku vydala a hned otehotnela, dufam, ze to teda nebude tvoj pripad, musite sa jedine otvorene porozpravat, nic ine ti neostava
Ty sa snažíš ako kôň, po robote travis čas na dome,... ste malo spolu, nemate tolko casu na seba a kolega to využíva.
Spomal, choďte niekam na wellness, robte si večer program, vezmi ju na večeru...
Držím palce!
minuly rok sme boli na cypre,tento rok nikde,kedze peniaze idu na stavbu..ale trosku porozumenia by nemala mat?ja nechodim na stavbu kvoli tomu ze ma bavi chodit spinavy a zrobeny...ale kvoli nam a buducnosti...najhorsie ze ani mi nepovie co robim zle...mozme skocit niekam na vikend,ale ked sa na nu divam,neviem ci ma vobe zaujem
skusim sa jej viac venovat,nejaky welness objednam...a to uz je asi posledny pokus ,ked nebude mat zaujem bohuzial...clovek si nevazi to co ma
ja sa snazim komunikovat ale z jej strany je len ticho...dokonca aj poradnu som navrhol....a ticho...
Nevrazaj uz do domu kasli nan potom ju este budes musiet vyplacat z tvojich mozolov a to su ine palky lebo je ine ked si clovek robi sice sam ale na odhade ta suma riadne stupne takze aj vyplacanie z domu bude velmi boliet.a hlavne ak to este chces teda akoze zachranit tak vypoved v praci a musi si najst inu aby obmedzili kontakt aj cislo a sms vymazat.aby to za chvilu neskoncilo v posteli.drzim palce.
to je velmi tazke radit, ked o tom nevieme viac. mozno jej nieco chyba, mozno si prilis "makky" a mozno prave naopak, ze neprejavujes svoje city a preto jej robia dobre medove fuzy od kolegu. preco ste sa napriklad nezobrali skor, ale az po 10 rokoch?
ajaj, skus jej trosku dvorit, ukaz ze ta pritahuje ze je krasna a pre teba vynimocna... ak jej trosku zahrabkava mala by prerusit kontakt s kolegom, mozno by si ho mal zavolat na pivo a vysvetlit mu ze lezie kam nema
@mk08 si super, že sa toľko snazis a toľko robíš pre záchranu Vás dvoch. My sme tiež 10rokov spolu chodili a presne na 10.vyrocie sme sa vzali, ten deň vysiel akurát na piatok. Ešte to aj 10.10. bolo. 🤣 Roky sme spolu žili v jednej domacnosti, začali sme spolu chodiť mladí. Ja 17, manžel 19r. Nejak sme nič nesilili až sme pocítili, že sa už konečne chceme posunúť vyššie. V máji sme sa zasnubili, v októbri svadba a pocatie syna. A tento rok sme konečne poriesili aj svoje bývanie. 2 roky od svadby.
Manžel je môj prvý a snáď aj posledný chlap.
Ale tiež som raz prežila poblaznenie. Bolo to asi rok pred svadbou. Jeden casanova mi začal nadbiehat. A s mojim chlapom to bolo také nemastne, neslane. Boli sme si asi už vsedni, ja som chcela častejšie s ním sexovat, chcela som, aby si ma viac vsimal, prvý ma objal... a keď mi tento menovany začal lichotit, podľahla som. Nastastie, on ma nebral dako vážne, teda som chlapa neopustila kvôli nemu. Ale mala som to v hlave krásne pomiesane. Moj o ničom nevie, nič netušil ani vtedy, ani podozrenie nemal. Aspoň vidno Ako veľmi si ma vsimal. Mrzí ma to, že som muza vtedy podvadzala, ale nelutujem to. Potreboval som si to prežiť. Viac by som lutovala, keby som mu odolala. 😋 s odstupom času by som to už neurobila ale.
Ono... Aj to, keď sa dvaja dlho len vlacia, nie je dobré. Asi sme nás vzťah mali skôr posunúť vyššie. Prišla svadba, dieťa a už nemám ani čas myslieť na somariny, ani nemám dôvod.
Tiež sme sa rozhodovali či stavat dom, či kúpiť byť. Manžel je stavbár. A keďže viem, že by si chcel všetko urobiť sám, bola som za byt. Roky by drel po večeroch, po víkendoch, len by sme sa odcudzili. Lakalo ho ísť robiť vonku, tiež som to s tým nesuhlasila. Radšej žime skromne, ale spolu.
Ja ale verím, že Tvoja žena sa umudri skor, ako bude neskoro.
Ty mas aj nejaku hrdosť? Ci ani nevies co to slovo znamená?
@mk08 veľmi má prekvapuje, čo ti tu ženy radia. Ona tá psychicky a možno aj fyzicky za chrbtom podvádza a ty máš objednávať wellness? Keby tu písala žena, že jej chlap si vypisuje s kolegyňou, tak radia hneď rozvod..
Si chlap, tak sa podľa toho aj chovaj, v prvom rade zavolaj tomu kolegovi a povedz mu, že mu rozbijes papuľu, keď ešte raz napíše tvojej žene a že to neskončí len pri tom. V druhom rade povedz žene, že zatiaľ čo ona hovno robi, ty sa staráš o to, aby ste kde byvat, ona sa ti za chrbtom pelesi a keď okamžite neprestane, tak jej zbalis veci a môže ist do prdele. Určite sa musis prejaviť, že máš gule, lebo keď budeš zo seba robit debila, tak sa bude tvoja žena na tebe len zabavat😒
Ona je cele dni sama, cize ma vela volneho casu rozmyslat nad kadecim (a jasne, ze kazdej zene dvorenie muza lichoti)...zaroven vy dvaja sa odcudzujete, lebo ste minimum casu spolu a po 10 rokoch kazdy vztah viac ci menej zovsednie. Ona sa zrejme dostala do bodu, ked zacina rozmyslat nad tym, ze este je cas zacat nieco ine (preto sa asi ani nechce viazat detmi) a caro noveho je velke pokusenie. Ona Ta zrejme ma este rada (aj ked asi uz nelubi), uvedomuje si, ze si dobry partner - staras sa, spravas sa k nej pekne...preto Ti asi ani nevie povedat, co mas robit inak (alebo uz nema zaujem o obnovu vztahu)...ale skratka by chcela zazit nieco nove vzrusujuce. Kedze nie je pristupna k Tvojim navrhom na zachranu vztahu...asi len caka na to, kedy to Ty ukoncis, aby nemusela ona. Skoda, ze si to nezistil este predtym, ako ste sa vzali, v tom pripade by som Ti isto poradila to ukoncit hned. Neviem, ale co jej chodilo po rozume, ked vedela, ze Ta uz nelubi a vydala sa...ci sa bala toho, ze vsetko je pripravene a co na to rodina...alebo dufala v zazrak, ze sa v manzelstve znova do Teba zamiluje a prejde ju to pobluznenie s kolegom?! A mozno jej len skratka robi dobre, ked je do nej ten kolega zalubeny a uziva si to...co je nefer k nemu aj k Tebe.
Menej rob na dome a bud viac doma. Aby si nedopadol, ze dokoncis dom a nastahuje sa do neho kolega. 🙂
@mk08 dom je spolocny aj pozemok? Podla mna bud si budchnes do stola a kludne by som jej hanbu aj v rodine urobila je to hrozne ak ta podvadza mesiac po svadbe
@mk08 Neprecitala som všetky komenty, ale nič si nevyčítaj hlavne preto, že ste sa brali po dlhom čase. Ja som mala svadbu po 9 rokoch a žiadny prechodný vzťah nebol. Problém je u nej, je sama doma a rozmýšľa nad blbosťami. Jej chyba je, že miesto toho, aby ti išla pomáhať, sedí doma a vypisuje si s kolegom. Buchni do stola a daj jej na výber, že čo vlastne chce. Hlavne nech nie je ticho, nech sa vyjadrí hocijako. Po 10 rokoch by mala mať v sebe jasno. Ja som tiež mala chvíľu po svadbe pocit, že ešte dieťa nechcem, ale hlavne sme sa rozprávali. Dali sme si rok odklad a potom som mala iné pocity. 🙂
@lula313 vyjadrila si to uplne presne.
@mk08 neviem, ci by nejaka podvadzana zena zrovna kupovala dovolenku suknickarovi. Ale odo mba by dostala akurat tak ultimatum. A este aj s casovym obmedzenim. Cca 24 hodin. Bud to ukonci s kolegom alebo jej zbalim kufre a moze ist ....
Lebo tym , ze sa jej podriadzujes, sluzis len na zabavu....
@mk08 no ja na tvojom mieste jej zbalim tasku a odveziem ju ku kolegovi. Aspon by si videl, na com NAOZAJ si. Lebo z toho, co pises, mi to pripada, ze si ta drzi ako taku poistku, ze co ak to s tym kolegom nevyjde. Ten kolega je slobodny?
@mk08 Slubili ste si - v dobrom aj zlom. Ona teraz pochybila, je zmatena, sama mozno nevie co chce.
Ukaz jej ze si tu pre nu, ze lubis, ze chces pochopit co sa v jej vnutri deje a ze jej pomozes to prekonat a spolu to zvladnete.
To, ze ona to teraz nezvlada a urobila nieco zle neznamena, ze sa mas na vsetko vykaslat aj ty.
Ona ta teraz velmi potrebuje aj ked to tak nevyzera a sama si to neuvedomuje.
Ak by kazdy vztah a manzelstvo malo koncit pri prvom vaznom probleme, tak ako by to vyzeralo - sice asi tak to aj vyzera :(
nic by som nesilila, myslim si, ze sa tvoja manzelka nevie rozhodnut, ale zas 10 rokov zahodit pre poblaznenie? myslim, ze kolega ju tlaci do rozhodnutia, lebo citi, ze ona je stale tvoja a tak ju tlaciiiii...uvidis sam, mozno by som navstivila kolegu a pozvala ho na kavu...

@mk08 hrabe jej, smola, musi vytrezviet z toho,bud sa zapletie s kolegom a potom sa spamata alebo s nim ostane, niektorym ludom to v manzelstve po urcitych rokoch vyhrava.