Manželku oklamal podvodník, zachránil som naše manželstvo
Fúú ako začať....
Najprv asi pozdravom takže čaute.
Dopredu upozorňujem,že to bude dlhé...
Mám 40 , s manželkou sme spolu 18rokov,máme 3 deti a žijeme od augusta 2009 v Nemecku,zaciatky boli velmi ťažké keďže sme na všetko boli úplne sami a v cudzine.Začínali sme tam úplne od nuly,obaja pochádzame s chudobných rodín. Ale vypracovali sme sa tu,vybudovali kariéru,pred 3 rokmi sme si tu kúpili aj dom , pred rokom som začal podnikať...všetko bolo fajn a klapalo až do teraz.
Tento rok bol doslova šialený a skoro som o manželku prišiel...
Upozorňujem dopredu že sa na manželku nesťažujem ani ju nechcem urážať ani jej nedávam nič za vinu ( kvôli jej povahe,je aká je a preto ju milujem) ani nič podobné, je stále taka aká bola na začiatku a práve preto som si ju aj vzal...
Všetko začalo ako k nim do práce nastúpil nový kolega 58r a asi 150kg lenivý...Keďže bol takisto cudzinec (BOSNA) ako väčšina zamestnancov tam tak ho zobrali do partie.Mali takú svoju partiu Slovensko-Poľsko-Chorvátsku som ju volal.Predtým sme chodievali vsetci spolu na kávu do mesta posedieť,na nejakú tú zábavu, na disko a tak podobne keďže každý mal toho svojho partnera,či už manžela alebo len spolu chodili atď.
No od jeho príchodu ma dá sa povedať manželka začala akosi z týchto akcií vynechávať,že to je len banská jazda , idú len baby a pod. Nakoniec ako som zistil to boli baby a on...
On rozprával príbehy a rozprávky kto je , aký bol bohatý a o vsetko prišiel kvôli žene ktora ho o všetko obrala, aký má ťažký život a ide sa postaviť znovu na nohy a bla bla bla omáčky...Samozrejme aby ho ľutovali..
Asi tak v marci/apríli už ich mal spracované a začalo to...
Má problém potreboval by do výplaty 50€,100€.Samozrejme že mu požičali a aj vrátil.
Po čase mu však ostatní prestali neustále požičiavať, teda okrem mojej "hlúpučkej"...
Dostalo sa to do mieri že prišla za mnou a pýtala sa či mu nemôžeme požičať 1000€ čo som okamžite zamietol a povedal jej nech si s ním okamžite dá pokoj.
Áno ako väčšina z vás už tuší tak si pokoj nedala a požičala mu nakoniec 2000€ lebo že on jej budúci mesiac vráti 4000€,stihla mu este pomocť vybaviť v banke úver 15tis. euro... No ako som tvrdil peniaze nevrátil lebo,lebo,lebo ...1000€ si zobrala zálohu v robote ktorú trebalo na 2x vrátiť takže mi povedala len o tej tisícke lebo by som to videl na výplate.Druhú 1000-ku si napožičiavala od kolegýň,keďže ju ale nevedela potajomky vrátiť dozvedel som sa to lebo ich tie kolegyne začali pýtať odomňa...Dostala odo mňa doslovný zákaz sa ku nemu čo i len ozvať a vysvetlil som jej že je to rodený ojebávač a nikdy v živote tie peniaze už neuvidí...Myslíte že poslúchla?Nie... Chcela tie peniaze naspäť a dokázať mi že som nemal pravdu lebo ževraj on nie je zlý človek...Dobrý človek dal na Péenku a samozrejme sa v práci viac neukázal.Veď na čo,mal 17000 cash...Potom to začalo naberať na obrátkach..
Samé klamstvá, vyberanie peňazí z účtu mesačne okolo 500€ sa stále len tak vyparilo...prečo?
Dobrý človek sa jej v októbri ozval ( z cashu uz neostalo zrejme nič) a začal ju samozrejme otravovať že nemá z čoho platiť a že keď nezaplatí tak že ho zatvoria a on má dcérku v Bosne... Nepoučiteľná mu samozrejme chcela zase pomôcť ale zamotala sa do vlastných klamstiev a prerástlo jej to cez hlavu až tak že ja som si doslova zacal mysliet že ma začala podvádzať a aj jej z toho začalo šibať.Samozrejme že som tušil že sa niečo deje keďže miznú peniaze a nič sa za nich nikdy nekúpi a začal som dávať pozor už na všetko. Vždy keď som jej prišielna nejaké klamstvo pravda nás priviedla že sa s nim stále stretla aby mu dala peniaze .Bol som s nej už psychicky na dne keďže týždeň čo týždeň boli na programe klamstvá ( začala vyberať peniaze po menších sumách aby to nebolo podozrivé, tým pádom sa s nim stretávala častejšie) stále potrebovala ísť k nejakej kamarátke, stále niektorá kamarátka potrebovala pomôcť atď.Došlo to až tak ďaleko že sa začala opíjať a zajedať tabletkami,chcela sa otráviť a keď sa jej ozval bola schopná sa somnou pohádať do krvi,klamať mi že má druhého a že od nás odchádza,to všetko len aby mohla odísť z domu tam kde ju on čakal aby mu dala peniaze a mala chvíľu pokoj...Bol pokoj aj v rodine kym sa zase neozval že potrebuje peniaze ...Nechcela sa priznať a nechcela si dať absolútne pomôcť,asi aj zo strachu keď sa dozviem o akú sumu sa už jedná ktorú mu napožičiavala.Poslednýkrát keď nastala taka hádka a odišla tak som ju už samozrejme sledoval , debilovi rozbil nos,nakopal do vajec a manželku vzal domov.Na druhý deň sme sa celý deň rozprávali ,vylákal z nej celkovo o 6tisic...ale dali sme veci do poriadku.Dúfam že už je všetkému koniec...Podľa mňa to ešte bude dlhý boj kým ju prestane otravovať....Povedal som jej že keby sa niekde objavil pri práci alebo pred domom ,že sa má okamžite v aute zamknut , spustit troska okno,začať trúbiť a kričať o pomoc.... dúfam že všetko dopadne dobre
Máte niekto podobnú skúsenosť ???
No tvoja manzelka je dobra dusa a ten hajzel to vycitil a poriadne zneuzil. Ak by ju opat kontaktoval tak by opat nieco z nej vymamil. Lebo oni to robia prefikane....napr. musis mi pozicat, lebo potom nebudem moct splatit v buducnosti...hlad...vsetko. Hlavne tvojej manzelke vysvetli, ze ty nechces ziadne peniaze spat, ze o to sa postaras sam ak budes chciet sa s takym smradom zaoberat. Ona v jej dobrote nedokaze priat fakt, ze niekto by mohol byt tak zly clovek a zneuzit ju. Proste to, ze naleta si musi ona uznat a zmierit sa s tym. Chlapika by som udal na policiu, lebo toto je jasny podvod a nie v malej miere. To by ho mohlo tiez vystrasit. Mas asi dost dokozov v spravach, vyber z uctu a podobne. Alebo mu aspon oznam, ze ak ho ty alebo tvoja manzelka uvidi co i len nahodou tak ides rovno na policiu. To by toho hada mohlo odradit od vsetkeho. Inak nie ste nahodou v NRW? 🙂
Ja si neviem pomôcť, ale mne z toho vôbec nepríde ta manželka ako "neskutočne" ochotná pomôcť, iba (sorry za výraz) blbá ako tágo. Toho človeka by som normálne zažalovala a jej asi tresla papiere na rozvod. Nech sú ide zachranovat svet, ale sama svojou sprostostou
@bystrozraky no zatiaľ je to v pohode aj ona,čo sa týka toho tak nemala s nim naozaj nič, všetky stretka mali niekde na verejnosti v obchode,reštike a tak...pár dní otravoval jej kolegyne , dokonca volal aj do práce či ho tam znova nezamestnajú ale neuspel lebo už o ňom vedeli ço narobil( bol som prinútený rozprávať aj s jej šéfom hlavne kvôli alkoholu vtedy,lebo si dávala aj v práci a potom sadla do auta a tak šla domov).Ja som to tu napísal aby som pomohol aj niekomu inému keby sa náhodou v podobnej situácii ocitol a tak.Nevieš si predstaviť aké to je že sedíš napr. na gauči normálne kecáte pri telke všetko ok, odskčiš si zapáliť alebo na WC ( v tej chvíli jej napíše ten zmrd) vrátiš sa a sedíš vedľa blázna s ktorým nie je reč.... Ináč sme s BW
@old_dog_84 ja by som bola asi trochu tvrdšia.. keby toto sa u nás deje len opačne.
Ak chce dať vzťah do poriadku, nech sa zaručí celú výplatu poslať na spoločný účet. Odtiaľ budete platiť len inkaso, poplatky, jedlo v obchodoch. Žiadne výbery. 0€. Ak bude chcieť hotovosť, donesie blocik a vec čo presne kúpila.. lebo inak si myslím, že to dávanie peňazí po tajomky bude pokračovať.
Mám pocit, že ona sa na neho namotala, chce mu pomáhať a to nesekneš len tak. Treba prijať nejaké opatrenia aby sa to nemohlo zopakovať.
@old_dog_84 Myslim, ze si to uhral paradne. Musela byt teda na tom psychicky velmi zle. Ani sa ale nedivym ked sa na nu upnul taky kriminalny manipulator. To muselo byt pre nu ako hypnoza. Inak - tvoja manzelka musi byt lahko zhypnotizovatelna, mozno by jej nezaskodila pozitivna hypnoza u nejakeho odbornika. No kazdopadne super zvladnute 👍
vytiahol si ju z riadnych sraciek. Dufam, ze ti navarila daky vynikajuci segedin
@old_dog_84 si si istý, že ju s niečím nevydieral? Prečo by mu dávala toľko peňazí?
Never tým rozprávkam čo ti povedala, je vydieraná, prečo vie len ona a on.. zatiaľ a preto je z toho na prášky, najskôr asi niečo intímneho charakteru, nemusí to byť hneď nevera. Ak nie tak je to podľa mňa na odbornú pomoc, nie je možné a normálne, že sa začneš báť, keď niekto chce "požičať" nebuď naivný. V prvom rade si myslím rýchlo zrušiť BSM, pretože kľudne mohla alebo môže nabrať pôžičky a iné, a žiť v neistote a stále ju kontrolovať? Zabezpeč sa, či už klame alebo psychika máš doma problém, no som si 99% istá že to prvé.
Presne ako píšu baby vyššie aj ja mám taký silný pocit že ju s niečim vydieral… len tak by mu nedala toľko peňazí za jeho sladké rečičky

@duunlo 58r a asi 150kg lenivý.😂
veľmi vhodný kandidát na sex.To by musela byť v nark=oze zdrogovaná