Manželov bratranec vytvoril skupinu len pre rodinu. Čo by ste robili vy?
Zienky, čo by ste robili vy? Manželov bratranca vytvoril WhatsApp skupinu, kde zahrnul len pokrvnych príbuzných, teda ich stranu rodiny, manžela, bratranca, svokru, jej rodičov, bezo mňa, bez jeho ženy, bez "prizenenych".... Posielajú si vtipy, videá a čo má zaráža najviac aj fotky mojich detí bez môjho súhlasu, bez toho, aby som videla komentáre, len viem, že ich tam svokra preposlala...čo by ste robili? Riešiť? Netuším kam to oni preposlu, ani čo píšu o mojich deťoch...
Noooo tak ti poviem, podla mňa je OK, že majú skupinu len rodinnú - bratranci a tak. Keď tam nie je nikto priženený, neriešila by som to. Osobne by som to zobrala, ak by tam boli všetci (aj ostatní priženení) len ja nie, to by mi bolo lúto. Čo sa týka fotiek - verila by som mužovi, že vie zhodnotiť, čo je bezpečné a čo nie. Sú to VAŠE deti, nie TVOJE deti. Prepáč, ale mne sa zdá, že v Tvojom prípade ide skôr o vzťahovačnosť a ješitnosť, lebo tie fotky nebudú komentovať tebe ale tvojmu mužovi a svokre.
Pokiaľ sa k Tebe jeho rodina správa pekne a vychádzate spolu v skutočnom živote, je to o milión viac ako konverzácia na nejakom sociálnom médiu.
Kým je to súkromná skupina, tak nerieš, veď muž ti ukáže čo sa tam píše 😀 my máme rodinnú kde nieje môj snúbenec ani švagor a nikdy nepovedali ani pol slova. Keď sa na niečom dohadujeme alebo sa pýtajú na malú tak mu to poviem, ale isto ho nezaujíma keď sa mama pýta ktorý hrniec kúpiť 😂😂😂 takisto máme skupinu ja, brat, bratranec, sesternica a snúbenica ďalšieho bratranca. Máme podobný zmysel pre humor a posledný bratranec nechce aby mu vkuse zvonil telefón, tak je tam len jeho polovička 😂
@homolca autorka, tebe vadí, že ťa nedali do skupiny a preto to tak riešiš :D jednoducho ťa tam nechcú mať a hotovo. A načo. Podľa mňa je normálne, že majú oni vytvorenú skupinu. Nebuď hlavne vtierka dotierava 🙂 a si napisala, že si posielajú fotky tvojich deti - pozor na slová, sú to rovnako deti tvojho manžela ;)
Nemám problém, tak si ho vyrobím. Ale veď to nevešajú na internet, fb /to by aj mňa štvalo/, ale preposielajú medzi sebou. Je jedno, či by to manžel, svokra poslali bratrancovi súkromne cez sms, whatsup, mail alebo v tej ich spoločnej konverzačnej skupine. Ak nechceš, aby to svokra posielala ďalej, tak jej fotky ukazuj len ty na svojom mobile, keď ste spolu osobne. Nehovoriac o tom, že deti sú aj mužove. Pokiaľ nie sú ostatní priženení v skupine, tak by som si skôr myslela, že bratranec to bral tak, že keď sa bude riešiť niečo dôležité, tak ti to aj tak muž povie, aj ostatní to povedia svojim polovičkám.
Snáď by muž zakročil kedyže sa tam o vašich deťoch v komentároch vyjadrujú nejak nepekne. Nerieš, že tam nie si a dohodni sa so svokrovcami, nech foto nepreposielajú. Je to predsa len pre nich a oni môžu vidieť svoje vnúčatá. Zbytočne nepanikár kvôli virtuálnemu svetu.
@slavomira1980 Whatsup je to iste ako keby si posielali sms alebo maily. Az na to, ze neodosle 5 sms naraz, ale posle jednu spravu v skupine, ktora sa zobrazi 5 ludom hned. Co tu vsetci pletiete verejne platformy typu fb, MK, instagram? A ked tam tak chce byt, tak nech poprosi muza, aby ju tam pridal.
Sr@l ich pes aj so skupinou.
Ze si to vobec vsimas.
aj môj manžel má tiež na FB skupinu so súrodencami a svoruškou no absolutne mi to nevadí a som rada, že majú dobré vzťahy nakoľko švagor nežije na slovensku ani manželku nemá slovensku ...
Tiež mám skupinu s mamou a sestrou a teda ani môj muž, ani ocino ci brat sa nad tým nepozastavili 😂🤦♀️
@leskky hmm, chlapi taketo veci neriesia, je im to jedno...my zeny asi ano.
Mne ta skupina veru zvlastna nepride a ked nechces aby svokra zverejnovala fotky jej ich neposielaj ved ked si to fotila ty musela sa k nej nejak dostat...

Boze ženy ja som aka staromodna, niesom v ziadnej skupine na whatsapp, ani som nevedela ze sa to da a ako sa to robí. Musim trocha viac postudovať o tom