icon

Manželova nápadníčka

miluna777
8. júl 2016

Čaute. Asi je to hlúposť, no aj tak by som sa rada vyrozprávala...
Jedna susedka, ktorú často stretávam, sa mi najskôr zaľúbila do manžela. Všade vypráva, aký je úžasný a zlatý a neviemaký (a to vypráva aj mne!). Raz za mnou prišla a s takým tým "medzi nami dievčatami" tónom mi pošepkala, že naše manželstvo a svadbu všeobecne neuznáva (vyrozumela som z toho, že mi proste bude baliť muža, možno som vzťahovačná, no... prečo by mi to hovorila?). Semtam ju stretnem ja, semtam aj on, no on mi tvrdí, že s ňou nikdy ani poriadne nerozprával, občas mali spoločnú cestu z obchodu, ale inak nič. Zdal sa prekvapený. Keď ju stretneme spolu, volá nás stále niekam na pivo a žoviálne dodá, že ja nemusím ísť, stačí jej, keď pôjde on. A ten môj sa chichoce a odmietne, asi je mu to vtipné, no cítim sa trocha... ponížene a hlúpo v takej situácii. Už sme sa na tom skoro aj pohádali, manžel tvrdí, že o ničom takom nevie a že by s ňou v živote ani len neflirtoval, je nahnevaný, čo si to o ňom len myslím... Ona mi pripadá primitívna a nemyslím si, že by som ňou mohla byť ohrozená, no aj tak mi to nie je príjemné.
Máte tip, ako s ňou zatočiť? Napadá ma iba bohorovný kľud a byť nad vecou, nech si slečinka nemyslí, že ma zneistila... No najradšej by som jej vydriapala oči 🙄

ejmylia
11. júl 2016

@magmolatus v tomto máš veľkú pravdu. Treba v nej vyvolať hnev, žiarlivosť. Nech vidí, že sa máte radi a je vám dobre. Nemám rada také dotieravé ženy, ach 😠

operaphantom
11. júl 2016

Ono mnohe zeny lakaju zrovna zadani muzi. Sam to vidim 🙂 Je to zvlastne, ale ked som bol nejaky cas single, tak na mna kaslali a ked som bol uz zadany, zrazu si ma akosi viac vsimali, ked som sa niekde objavil aj so svojou priatelkou. Nuz niekedy vas zeny fakt nechapem 😀
Ale celkovo sa toho nemusis bat, ak doverujes manzelovi a ten ju ma na haku. Ze ona si lieci nejaky komplex alebo zavidi pekny vztah. No ja osobne by som ju tak provokoval aj s manzelkou, nech ju aj rozdrapi 😀

klaudscha11
11. júl 2016

@operaphantom my sa tiez niekedy nechapeme :D :D Ale zase myslim si ze opacne je to tak tiez. A tiez uz som si to vsimla ze ked som bola slobodna tak nikto nic a akonahle sa objavi priatel tak vsetci ako keby sa s konom zrazili a idu po tebe ako po udenom. Poznam to velmi dobre🙂

fra
11. júl 2016

@tomiholjubavi že pre istotu bočila aj od vraga 😀 😀 😀 ... pri predstave že by si takú dostala za svokru som si skoro cvrkla 😀 síce na textile zjavne šporovlivá no ale určite nemala nad 100 kíl, jej smola 😀 😀 😀

miluna777
autor
11. júl 2016

hahah, tak si predstávte, že včera večer manžel tu ťapu vraj zasa stretol. Bola veľmi koketná, prehodil s ňou pár slov a zdôraznil, že má naponáhlo, lebo ho domá čaká žena s fľašou vína a napustenou vaňou. Vraj kukala ako teľa na nové vráta....

operaphantom
11. júl 2016

@miluna777 Spravne. Este jej mal povedal, ze idete na romanticku dovolenku niekde do exotiky len pre dvoch 😀

magmolatus
11. júl 2016

@miluna777 Tomu sa hovorí správny prístup, teraz dostala po nose tak ako sa patrí 😀

elusive
11. júl 2016

@sanninka Tak teba musel poriadne nejaký chlap kopnúť do riti, keď tak ideš proti vydatým ženám a celkovo manželstvu 😉
Niekomu prinesie šťastie a radosť budovanie kariéry a slušná pravidelná suma na účte a niekomu manželstvo s človekom, ktorého miluje a chce, aby nosili ich deti jedno spoločné priezvisko.

gastanka32
11. júl 2016

@elusive sranda. Ono vacsinou ludia idu takto proti manzelstvu, ked ich paradne niekto oklame a sklame. Je to smutne ale za to netreba zatracovat kazdy vztah a manzelstvo. Ja si bez lasky zivot teda naozja neviem ani len predstavit 🙂

miluna777
autor
12. júl 2016

@elusive
@gastanka32

Ono väčšinou ľudia kritizujú to, čo sami chcú a z akéhosi dôvodu nemajú. Ak by boli zmierení s tým, že manželstvo naozaj nechcú a nie je pre nich, tak by im boli manželské páry úplne ukradnuté.
Ako aj deti. Nechcem sa nikoho dotknúť, je tu veľa mamičiek, ktoré si prajú otehotnieť... Ale poznám jednu, ktorá má jedno dieťa, musela ho mať skoro kvôli zdravotným problémom, a teraz sa na všetky bezdetné vyvŕšuje, aké sú jebnuté, keď študujú, pracujú apod, a keby mali deti, tak sú isto iné... A druhú, ktorá sa sama rozhodla, že deti nechce, lebo sa bojí pôrodu, a teraz nadáva na každú mamičku a dieťa, čo vidí. Ak sa rozhodnem niečo mať/nemať a som s tým ok, nevidím dôvod, prečo by som mala útočiť na tých, ktorí sú na tom opačne...

sova76
12. júl 2016

@miluna777 Ale je to smutné, nevedieť sa vysporiadať so životom. Čítala som tu jeden odporúčaný článok, ktorý sa volal nejako... "Keby ste vy vedeli..." Presne o tom, čo píšeš... Aj ja si tak občas poviem, keď sa niekto naváža. Keby ste vy vedeli, aké môže mať človek problémy... Ale k dopracovať sa ku tejto otázke, na to, žiaľ, niečia inteligencia nestačí.

moonlight1210
12. júl 2016

@miluna777 tvoj chlap zrejme pochopil, ze ak by toto nezaradil v zarodku, tak by s nou este "uzil".

magmolatus
12. júl 2016

@sova76 @miluna777
Ono je to zvačša vždy tak, že človek chce zrovna to čo nemá.

operaphantom
12. júl 2016

@elusive Mne pride ale aj odveci to jej konstatovanie ohladom manzelstva a penazi a kariery. Ono sa to akoze nejak vzajomne vylucuje? Ja mam aj manzelstvo a aj karieru, nevidim v tom problem 😀
Inak celkovo mi pride ta osoba ako zatpknuta stara dievka, ktora nikoho nema a tak sa navaza do ostatnych a chce sama seba presvedcit, ze ten jej single statut je akoze to prave orechove.
Darmo, ja hovorim ze zenam po 30-tke bez chlapa seriozne zacne prepinat ! To som videl na kopu nezadanych 30-tnickach v mojom okoli 🙂

obsadenemeno
12. júl 2016

@operaphantom to sa len tak chlapi utesuju, ze im prepina, ked ich nemozu zbalit.... 😝

operaphantom
12. júl 2016

@obsadenemeno Tiez budes single 30-tnicka? 🙂 A tiez su denne 2 statusy na facebook a tri fotky macky (alebo maleho psa)? 😀
PS. Naco by som balil nejaku, ked som sam zadany. Apropo nezadanych muzov 30-tnikov poznam iba jedneho. Ale nezadane 30-tnicky poznam minimalne 5. A to mam siroky okruh znamych 🙂

obsadenemeno
12. júl 2016

@operaphantom nee, cez 40, stastne vydata.... ja len ze nemozes vsetky hadzat do jedneho vreca.... 😵 a macky nemam ani psa 😅

sanninka
12. júl 2016

@operaphantom
Mas pravdu, vdaka slovej slobode a volnosti a ziadnych starosti uz neviem co od dobroty 🙂 🙂 🙂

sanninka
12. júl 2016

@operaphantom
Aky si skromny ,ze ti staci jedna zena na cely zivot a ze ju mas chut t... t.k.a.t cely zivot.Mas moj velikánsky obdiv. 🙂 🙂 🙂

obsadenemeno
12. júl 2016

@operaphantom a ja zase poznam dost vela nezadanych 30tnikov.... a tiez vsetci nie su prave "catch of the season"....niektori uplne neschopni vztahu, nevhodni partneri....takze ako som uz podotkla, nie su vsetci( a vsetky) rovnaky/e..... a ohladne toho, ze si zadany, kedy toto zastavilo ludi( a pisem ludi, nekategorizujem a ani nemyslim teba konkretne 🙂 ) aby skusali, ci je ta trava ozaj zelensia?

miluna777
autor
12. júl 2016

@magmolatus Hej, chápem, že to je tak. No tá pravá nelogika prichádza, keď na základe toho začnem prskať na tých, čo to majú. To už prečo? Keď nemám chlapa, pomôže mi ho nájsť, keď každú vydatú babu opľujem? Asi nie...

sova76
12. júl 2016

@miluna777 Presne tak... aj túžba sa dá prežívať krásne..., nie takýmto zvráteným spôsobom ;)

moonlight1210
12. júl 2016

@sanninka tebe hadam uz samota vytlaca rozum cez usi, ze takto skaces do vydatych a zenatych.

sova76
12. júl 2016

@operaphantom Tak nás je tu viac v manželstve s deťmi a kariérou... a som nesmierne rada. Sú to veci, ktoré sa dajú krásne zvládať a človek sa má v starostiach o koho oprieť a nie od zlosti sa navážať do ľudí, ktorí žijú a sú šťastní, lebo chcú 🙂

operaphantom
12. júl 2016

@sova76 Presne tak. Ja naprikad som karierista, nehanbim sa za to,naopak. V podstate som sa vzdy nahanal za peniazmi 😀 Chcel som mat dobre platenu robotu, ktora ma bavi ale zaroven mam pri nej aj spolocenske postavenie ( co sa mi podarilo, teda si myslim). A nahanam sa a makam na kariere dalej. Zatial uspesne, uvidime co prinesie buducnost...
Ale aj tak tvrdim, ze manzelstvo (svadba) bola najlepsia vec aka sa mi kedy mohla prihodit. Aspon pre mna to bola uplne prirodzena vec ktoru som citil a povazoval za spravny krok. Dokonca neuznavam ani rozne spoluzitia nadivoko, bez papiera a pobodne (som konzervativny, co uz 🙂 )
Niet nad pocit ked pridete z roboty unaveny a doma vas caka milovany clovek, to je neopisatelne.

sova76
12. júl 2016

@operaphantom Juj zlatko, akosi mi ušlo Tvoje pohlavie... Ale to je jedno, obaja sme rodičia karieristi🙂)))
My sme s manželom vedeli po troch mesiacoch, že patríme k sebe. A to sa nestáva každý deň. Mali sme 21 rokov, keď sme sa vzali po necelých dvoch rokoch. My sme konzervatívni obaja, čo sa spolužitia týka. Chceli sme spolu žiť, vzali sme sa. Nikto nás nenútil.
A čo na tom, že uznávaš tradičný model rodiny? Máš hodnoty, ktoré odovzdáš deťom.. a je predsa super, mať im čo dať okrem hmotného.. Za prachy rozum, lásku ani medziľudské vzťahy nekúpiš...
Môj drahý je tiež rodinný typ - iný by som si nevybrala 🙂

adrianetta
12. júl 2016

@operaphantom napisal si to velmi pekne. Az som sa usmiat musela 🙂 pocit ze sa ma clovek kazdy den za kym tesit domov z prace je na nezaplatenie! vecer sice mnohokrat si aj s drahym lahneme do postele a sme ko ale ten pocit ze ho mam pri sebe je skvely.

madeline1
13. júl 2016

Mas pravdu, je primitivna! Tvoj manzel si to urcite vsimol, tak sa na nej zabava.
Tak ako sa sprava ona, sa normalna zena nesprava... Posli ju vies kam, uzemni ju...poprípade sana nej zabavte a nevsimajte si ju...
Chapem, ze spravanie takých liudi niekedy zamrzi ...ale co sa s tym da robit? zjavne slecna nema sudnost ... kazdopadne je smiesna ...

misel0806
13. júl 2016

Veru normalna neni,je to zenska na zavolanie zo vsetkym co k tomu patri no musi byt na tom ozaj zle ked sa takto zabava a nahana zenacov,ja bych o taku zenu ani hrdzavy bicykel neoprela,cundra jedna😛😛

modraslza
17. júl 2016

normalne ju prefackaj nech sa uvedomi, ci rovno odstahuje 😀 takto ti bude mozno i cely zivot strbcovat, lebo je sama a zavidi ti , ze ty sama niesi. Mozno nejde ani o tvojho muza , ale o to, ze ty mas chlapa a ona nie ...tak sa pochvaluj vychvaluj, ale seba a svoje schopnosti..nie svojho muza ..nech ju ide roztrhnut