Manželova nová asistentka
Ahojte ...možno trápne ale dosť som sa zamotala ...k priateľovi nastúpila nová asistentka .V deň podpisu zmluvy si všimol na zmluve že o dva týždne bude mať narodeniny tak jej šiel kúpiť darček (fľašku).Poznajú sa vraj už veľmi dávno)odpoveď na to,ako to že si hneď tykajú)..niekde ich nejaký kamarát zoznámil.no jasné že som vybehla ,nakoľko dva týždeň na to už aj ona manželovi kupovala fľašku ...divila som sa že po pár dňoch sa toľko bavia a rozoberajú sviatky .dookola.mintvrdi že s ňou nič nemá a že v tom nevidí nič zle (sme spolu dosť dlho a máme dve deti ).Komunikáciu mailovú zácina niekedy spôsobom ahojky ,raaanko ...konci pa,ahoj šéfe a.pod.Mme sa to zdá dosť divné takto so šéfom po krátkej dobe komunikovať .Vo by ste si mysleli ..ja už z toho idem vyskocit z kože a jasné že je to doma na denno dennom pretrase ...už aj hrozí rozchod lebo jememu to divné nepríde.
Ďakujem ak ste dočítali až sem .
ja si myslím že to je len čisto kamarátsky vzťah, skôr by som spozornela keby niečo zatajuje.
@karolinakr no ja poznám manželský pár - dvaja lekári, kde pani hovorí, že jej muž musí ísť na nočnú vždy s prázdnymi....
@epipipi na začiatku napíšem, že kamarátstvo medzi mužom a ženou neexistuje vzdy je to z jednej strany nieco viac, potvrdilo sa mi to viackrát…
Aj moj už ex partner prijal do firmy asistentku tiež tvrdil, ze je to normálne keď mu piše ahojky šefko, keď jej kupoval darcek na narodky a pod. A napíšem len koniec po viac ako 6 rokoch sme sa koli nej rozišli ostala tehotná…paradoxom je, že dnes už spolu niesú no majú dieťa..
@monea ale existuje, dokonca dlhoročné, ja mám podstatne viac kamarátov mužov, ako kamarátiek
Ono niekedy sa to zda byt divne ale existuju taketo kamaratstva bez toho, aby medzi nimi vznikol nejaky ten vztah. No u teba mi je fakt cudne, ze ziadny priamy dokaz nemas a uz si schopna rozpravat o rozchode
@anna_maria1 no ja sa autorke nečudujem je to pre ňu nepríjemné nevie čo si má myslieť ja by som tiež vykrikovala o rozchode, každý chce mať vo vzťahu kľud predsa.
@elizabet173 presne tak, nemam rada tieto vseobecne vyhlasenia, ze nieco neexistuje. ja mam tiez par dobrych kamosov muzov a nechcem s nimi nic mat a ani oni so mnou 🙂
inak celkom to odporucam, je to dost obohacujuce, mat nielen baby kamosky ;)
Ja som mala 3 kamaratov dobrych na kt. a dalo spolahnut a mam 100% istotu, žeby ma neobťažovali. Inak mužom vobec neverim. Ako som inde spominala kolega, ktoreho som považovala za fajn, že ho zdržujem , už sme mali byť davno v posteli a on o konverzacie so ženami nestoji. Ja si vážim všetkých slušných mužov ale sú v menšine, bohužial...Jeden tlsty 200 kilovy vysoky, ale uplne že moj antityp, každu prestavku sme presedeli vonku pri kave, povieš si , aky fajn chlapík zábavný a jedného dňa mi vola, že on už je na ceste, ku mne domov, že kde mam presne adresu, ide ku mne na barak? Hovorim, že čo sa zblaznil? Nebolo možne ho zastaviť, musela som vypnuť mobil
@deedol tiež to odporúčam, chlapi jednajú na rovinu, nechodia okolo horúcej kaše, nerozmýšľajú, ako niečo naznačiť a pod.
@epipipi mne neskutocne pod uroven pride toto riesit. To, ze sa tym zatazujes znamena len to, ze nie si si sama sebou ista. Ked to muz bude mat kazdy den na tanieri, jedneho dna zbali kufor a cau parky, pojde do prdele - aj ja by som sla, keby som doma nenechadzala milovanu osobu, ale stihacku, ktora sa so mnou bavi len o ziarleni na asistentku.
zbytocne podla mna sa zatazujes, zbytocne robis z toho aferu, najdi si nejaky konicek a toto vobec neries. Pamataj, ze ak by ta raz aj chcel niekedy podviest, tak to urobi a ty tomu v zivote nezabranis. Mne toto velmi otvorilo oci ked som si to uvedomila. Prestala som riesit nezmysly.
@karolinakr takmer každý muž, aj ten 200 kilový, si o sebe myslí, že je snom každej ženy. (to len na margo toho, že sa ti asi kvôli výzoru zdalo, že bude neškodný)
@maria1989
ono to bolo tak komické, nikdy v živote som nad ním v tejto súvislosti nerozmýšľala, len ked už bol rozbehnuty smerom ku nam

@epipipi prehanas. My v robote mame tiez priatelske vztahy so sefom,sef sa s nami bavi o uplne vsetko. Co mne teda ako zamestnankyni vadi,ja by som chcela riesit len pracovne veci a nie sukromne,ale tak to bohuzial je. Neblazni a nerob doma cirkus. Boze tak ma dobry vztah s asistentkou,bud rada,ze si sadli. Nadych vydych,nevsimaj si to,neries ju,nevypytuj sa na nu. Tymito scenami ho len dovedies do postele k nej,ked uz ich tolko podozrievas .
@epipipi No to teda vôbec nie je dobrý nápad! Bol by to mega trápny rozhovor. Pre všetkých troch. Aj keď by ste sa rozprávali len vy dve. A o čom vlastne? Že Tebe vadí, že si kupujú fľaše na narodeniny a zdravia sa "ahojky"? Nechci vedieť, aké rozhovory sa vedú v našej firme, kde je prevaha mužov! 🤭
@epipipi pozri pisu ti tu kadeco. Ale ty rob ako citia. Ty mu normalne povedz, ze sa ti nepaci, ked kuouje inej zene darcek... A po dalaie nepaci sa, ti ze si pisu.
Mozno v tejto FB dobe si ludia myslia, ze je nornalne si vypisovat s kadekym ale nie nie je.
Muz ma pisat tebe... Na teba ma mysliet... A ked mysli na nu, tak sa mu paci a myslienkami sa k nej vracia. Nic viac nic menej.
Led je normalny ma so drzat odstup. Aj ja robim s doktorom, ale mame profesionalny vztah.ani by ma nenapadlo si s nim vypisovat, alebo jeho somnou. Sem tam sa zasmejeme na pacienotch ale on ai riesi svone, a ja svoje. Netykame si. Lebo chceme mat profeionalny vztah aj nadalej a hlavne odstul. Nie je to moj kamarat ale je to moj kolega. A bodka!
@elizabet173
"no ja poznám manželský pár - dvaja lekári, kde pani hovorí, že jej muž musí ísť na nočnú vždy s prázdnymi...."
Toto mala aj J. Hall s Mick Jagger - davala to ako doporucenia ako si udrzat vztah...vraj ho inac nepustila z domu... vydrzalo im to 9 rokov...
@epipipi Nie, ziadny rozhovor medzi tebou a asistentkou. Tvoj muz si to ma vyjasnit s tebou a s nou individualne...
Uprimne, neviem si predstavit vypisovat si so sefom "ahojky" a vypytovat sa na sukromne veci...ak tak len vseobecne ze ako sa dnes dari a hned k racovnej veci...ale nic viac...

@epipipi neviem nevidela som ich spolu ale to ze maju dobry vztah nemusi znamenat ze budu spolu aj spavat. Aj my mame noveho kolegu , moj rocnik a rozumieme si dobre. Parkrat som mu pomohla ja inokedy pomohol aj on mne a raz dokonca aj po pracovnej dobe a absolutne nemame medzi sebou nic ine.... tiez som mu aj telefonovala po pracovnej dobe ak som niečo potrebovala poslať na meil a v rozhovore sa tiez opytam co robi a podobne veci. Ale nikdy mi nenapadlo s nim nieco mat .... moj manzel o nom vie, a nikdy nemal ani jednu pripomienku... mozno by pomohlo sa o tom doma nebavit a užívať si apolocny cas s rodinou bez výčitiek...vsetko sa casom ukaze ....