Manželova nová asistentka
Ahojte ...možno trápne ale dosť som sa zamotala ...k priateľovi nastúpila nová asistentka .V deň podpisu zmluvy si všimol na zmluve že o dva týždne bude mať narodeniny tak jej šiel kúpiť darček (fľašku).Poznajú sa vraj už veľmi dávno)odpoveď na to,ako to že si hneď tykajú)..niekde ich nejaký kamarát zoznámil.no jasné že som vybehla ,nakoľko dva týždeň na to už aj ona manželovi kupovala fľašku ...divila som sa že po pár dňoch sa toľko bavia a rozoberajú sviatky .dookola.mintvrdi že s ňou nič nemá a že v tom nevidí nič zle (sme spolu dosť dlho a máme dve deti ).Komunikáciu mailovú zácina niekedy spôsobom ahojky ,raaanko ...konci pa,ahoj šéfe a.pod.Mme sa to zdá dosť divné takto so šéfom po krátkej dobe komunikovať .Vo by ste si mysleli ..ja už z toho idem vyskocit z kože a jasné že je to doma na denno dennom pretrase ...už aj hrozí rozchod lebo jememu to divné nepríde.
Ďakujem ak ste dočítali až sem .
Tak ja naozaj neviem čo je zle na tom kúpiť niekomu flašku na narodky, my sme si bežne kupovali v práci darčeky na narodky aj na meniny, každý sviatok som dostala od šéfky kyticu a od kolegov nejaké somarinky a aj ja som vždy niečo kupovala keď niekto mal sviatok (boli sme maly kolektív) napr nášmu účtovníkovi, ktorý mi pomohol s daňovým som tiež kúpila flašku za to, tykame si odkedy tam robím a jeho manželka ani môj muž z toho vedu nerobia 🤦♀️ ... a k pracovným mailom, tam padlo toľko oslovení že keby to niekto čítal 😅... teamleaderka nám bežne začínala mail napr oslovením ... čaute kočky, alebo halo dámičky 🤣 proste keď máš v práci dobre vzťahy, poznáte sa aj na kamarátskej úrovni tak prečo by to malo byt divne? ... chodila som z prace na týždňovky do zahraničia a môj muž mi nikdy nerobil scény ani neskúmal s kým som tam trávila po večeroch čas na hoteloch, a ani ja som neskúmala čo on robí doma či náhodou nebol s niekym vonku a podobne ....proste buď mužovi veríš alebo nie 🤷♀️
Tak je to priateľ ci manžel?
Pracovné maily s takým úvodom a koncom som neprofesionálne a inak nevidím nič ma tom dat nejaku pozornosť na narodeniny.
Vies co podla mna tolko donho neryp a nestihaj ho lebo urobi presne to z coho ho uz davno obvinujes. Doteraz by si mozno ani neuvedomil ze by s nou nieco mohol mat ale ty ked za nim budes behat a sledovat ho a v podstate mu nukat tu moznost ze ved urcite nieco spolu maju tak to uz bude mat v hlave a zrazu mu to nepride take absurdne lebo ved sama si mu to povedala. Aby sa ti to za par mesiacov nevypomstilo. Neries to, nepytaj sa na nu. Kym spolu nechodia na sluzobne cesty tak by som to urcite nehrotila. Lebo mu to naozaj akurat tak zasadis do hlavy, on sa zacne na teba stazovat aj jej a mozno to bude ten bod kedy spolu nieco mat zacnu
nečítala som komentáre, ale ak by som ja k niekomu koho poznám , nastúpila pracovať, tiež by som sa k nemu chovala tak ,,normálne,, Ako kamarátka, veď sa poznáme. iné je, keď spoznáš niekoho nového ale šéf , nešéf, keď sa raz s niekým poznám tak sa bavíme o všetkom možnom - samozrejme v rámci normy, podľa toho, ako si ľudia sadnú
asi som cudna ale mne na tom nic divne nepride - ona je asi extrovertnejsi a zovialnejsi typ, navyse sa poznaju a ak je to mensia firma, zacinat email "vazeny pan veduci, rada by som sa na vas obratila" by bolo asi cudne...ja osobne sa tiez o svojich kolegov zaujimam, pytam sa ich ako sa maju, ako deti, ked viem, ze sa ucia na statnice, tak sa spytam ako ide ucenie...a komunikujeme maximalne neformalne aj so sefom a topmanazmentom (ja teda nie som asistentka ale aj tak) 🤷♀️
@epipipi tazko radit, kazda situacia je proste ina. Idealne spravit s asistentky tvoju kamosku, spriaznenu dusu... mozno je zadana a ani to nevies a zbytocne si robis vrasky, len je proste "komunikativna", aj ja som taka, pokecam s kazdym. Ked ti to vyslovene vadi, ze mu pise mimo pracovnej doby (co podla mna je divne tiez), tak jej to v ramci priatelskeho rozhovoru treba povedat, ze si s toho nervozna a nechces byt kvoli nej ziarliva furia, ja by som to otocila do zartu, ked ma trochu rozumu, jasne to pochopi.
@epipipi naozaj s nou nemusi nic mat ZATIAL. Ale ked ho budes stihat a hadat sa s nim kvoli nej, on bude z teba otraveny a s asistentkou si dobre rozumie a velmi lahko si k nej najde cestu a moze sa stat, ze tvoje obavy sa naplnia. Musis mu doverovat a robit vsetko pre to mal doma pohodu aby sa na teba tesil ked pride z prace. Ja byt tebou tiez by som sa bala ale vela spravi to ako vztah budete mat vy dvaja. Nedaj mu dovod zacat si s asistentkou.
@epipipi Ja ta uplne chapem. Pride mi to neprofesionalne a tiez by som sa nad tym pozastavila. Aj ak sa pred tym poznali, taky zaujem ze mysli na jej narodeniny po vsimnuti na zmluve je podla mna divne.
Som za dobre, ale korektne vztahy v praci, prilisne familiarcenie nemusi vzdy robit dobre.
Co by som doporucila, nerob sceny, a len pozoruj, vsimaj si. Nebude to lahke. Snad z toho nic nebude.
@anjelicek26 hrubo nedoporučujem 😉 ja si urobila kamarátku a spriaznenú dušu z baby, ktorá sa poznala s mojim partnerom dlhšie ako ja..tiež som na ňu zo začiatku žiarlila, prestala som jak sme sa začali viac baviť... Všade sme spolu chodili (aj len my 2), smiali sa, rovnaké záujmy...no...milá babenka mi skutočne po chlapovi pálila, ako zadaný bol zrazu príťažlivý a mňa iba využívala aby s ním cezo mňa trávila viac času 😉 ale to zo mňa hovorí vlastná skúsenosť, niekto to môže mať inak 😁
My si tiež v práci kupujeme navzájom k sviatkom fľašku, dezert... Aj baby chlapom aj naopak, je jedno či príde niekto nový, tiež kupujeme každý každému, nie je na tom nič divné.... nechcela by som zažiť aby mi žiarlivá manželka kolegu otĺkla dezert o hlavu 😁.... je to v pohode, nerieš....
@lenka1921 to by si sa tak ponizila?veď to je trápne bude za žiarlivu chuderu.
@epipipi či chces či nie, ak bude chcieť podvedie Ta.Ked boli kamaráti už predtým tak vzťahy nie sú také formálne.Ak bude doma dusno o to skôr sa bude dobre cítiť v práci.Ver si, máte spolu deti, cítiš sa v ohrození si asi dlhšie doma a tam je milá upravená usmievavá kolegyňa hod to za hlavu.urcite Ta urazilo, že je hneď tak aktívny, ale to sú chlapi hra sa teraz na kohúta.vybehni aj ty občas niekam von
Daj na svoju intuiciu zeny sa nezvyknu mylit v muzoch. Ja by som tiez bola v pozore na sefov sa vzdy budu lepit kadejake radodajky. Daj si pozor.
@renata1405 čo si pomôže doma bude mať nervy, keď muž pôjde do práce.Vlastne na pozore by sa mali mať všetky ženy, ktorých chlap robí v zmiešanom kolektíve🙂
@epipipi ak budeš rýpať, hádať sa bude sa Ti vzdialovat či bude nahnevaný, že nerobí nič zle a aj tak je obvinovany.Nechaj ho nech sa naparuje veď aj ženy často flirtuju s kolegami, šéfmi a pritom spolu nič nemajú.Niekto je viac kontaktny zovialny posranduje...u muža v robote chodia spolu na chaty na šťastie môj nie🙂hod to za hlavu zbystrila by som, keby si vypisovali po večeroch po robote a tak...
@maciatkolulu áno 🙂 zhodou okolností som asistentka, s riaditeľom sme v jednej kancelárií, má stôl pri mne + ešte ďalší 2 kolegovia sú v kancli. Väčšinou sa im pozdravím čaute alebo čauko ak je tam iba 1 človek. tykáme si odkedy som tu, všetci 4 máme fungujúce manželstvá, oni majú aj deti, často sa bavíme o tom kto čo prežíva, akože nie moc osobné spálňové ale také normálne zo života..
A čo sa čudujes? Však každý chlap chce tu,čo nemá doma,preto si chlapa netreba viazať na krk nikdy a bude sa snažiť vždy 😀
Žiadna stíhačka. Pekne zober deti za ním do roboty, že si musíš súrne niečo zariadiť a zaves ich na krk jeho asistentke. Choď ku kadernícke, na manikúru, nech ti to pekne dlho trvá, a vráť sa v dobrej nálade s úsmevom a otázkou či si to užila.
Tym ale nechcem povedať že spolu niečo majú. Pôjde len o tvoj lepší pocit, že si jej dala najavo že má rodinu. Ja som žiarlila veľmi na bývalú môjho priateľa, často s nou volal a na každé narodeniny jej chodil blahoželat domov. Kým neprišla ku nám na návštevu a zistila som že to sympatická pani dôchodkyňa (áno, kedysi bol na staršie)
@epipipi že sexmašina. Teraz ho usexuješ k smrti, muž nebude chápať sex ráno, na obed alebo večer prpadne počas prestavky 7x za sebou 🙂 len či sa nebude báť domov chodiť 🙂

@epipipi nestresuj a radsej vyčkaj. My sme boli zmiesany kolektiv,vzťahy vyborne,niekto mal druznejsiu povahu-a tí dotycní vyzerali,ze sa k sebe maju a pritom realita bola inde.Niektorí ludia su takí,komunikuju blizsim a osobnejsim sposobom co je zrejme pripad asistentky a tvojho muza,detto ak sa uz poznali.Pravda,ze o vztahoch šéf-asistentka uz bolo xy pribehov.No nerob hned tragediu,podla mna sa asi zatial nic nedeje.V klude mu povedz,ze mas obavy,ved preco to dusit v sebe,ale ziadne ziarivostne sceny,dramy,vyzvedanie,chlap sa zasekne a nedosiahnes nic,iba co zacne tajit a potom este len bude zle.