Manželova sestra
Chcela by som sa spýtať ako by ste reagovali na situáciu kedy sme u man. rodičov a jeho sestra aj bratia už značne pod vplyvom sa bavia ako taki sedlaci , príklad manžel rozprával o kamosovi ktorý sa na neho hrozne podoba aj to na začiatku toho príbehu a jeho sestra mu skočila do reči a prehlásila že Čo tiež vyzerá tak na kkt ? Samozrejme reakcia u nich bola že sa začali smiať aj manžel bratia svokra svokor proste pre nich úplná normalka že nič sa nedeje , ja som ostala ticho iba som si pomyslela že no ty si dobrá sedlacka a viac neriešila ale stále mi to vŕta v hlave akým štýlom sa bavia manžel na mňa takéto "vtipné" hlášky nemá ani nič ale proste medzi nimi mi to príde divné svokra si všimla môj pohľad a iba povedala že veď je to u nich normálne sú to súrodenci ale inak sa ľúbia a majú radi no mne toto nepríde normálne takéto správanie ja so sestrou sme sa nikdy takto ako burani doslova nebavili ale toto no čistá sedlacina keď som manžela s tým konfrontovala tak iba povedal že je to jeho sestra má ju rád a takéto podpichovanie je u nich bežné že jemu to nevadí že si hocičo povedia no ja neviem čo si myslíte vy?
Čítala som si tvoje komenty. Vieš, čo na švagrinej jej priateľ vidí? To, že každému pomôže, keď môže, vie si zo seba spravit srandu.
Vezmi situáciu ako druhá nevesta: "berie to ako ich naturu". Pred deťmi sa kontrolujú, manžel doma taký nie je, čiže je šanca, že sa ta ich natura na ndeti nenalepi. Úplne ti rozumiem, ublížila som dcére, ale povznes sa na to. Majú sa radi, jpomozu si navzájom, e to prejav ich spolupatričnosti, v tvojej domácnosti je eliminovať, čiže problém nevytvárajú. Švagrinú neber ako dolinu.
@cacianka
Tvoj príspevok o 23:01 “ v utorok sú modlenícky vo štvrtok búraní.” ja že či tu už nebola nejaka nadväzujúca diskusia.
Hovorit si medzi sebou vulgarnosti mi pride teda riadne divne, srandicky nech si robia ale bez tych vulgarnosti. Co narobis, tam bude vyska IQ asi nizsia.
@katkami123 to bola irónia, z v utorky sa prezentujú ortodoxne veriace, vo štvrtky burani. Iba ironická poznámka že sme burani...
mozno na nej vidi to,ze je prirodzena,na nic sa nehra,je sama sebou a hlavne sa nestara do ludi a vztahov,do ktorych ju nic nie je...
problem mas ty,nie tvoj manzel a jeho rodina...oni tak komunikuju,ale "princeznej" sa to nepaci,tak ano vsetci si kvoli tebe pokazia vztahy.....
ja vobec nerozumiem co riesis,nikto ta nenuti aby sa ti to pacilo a aby si sa zapajala,ale nutit ich,aby to menili je uz prilis nie?svet sa netoci okolo toho co sa tebe paci...
Autorka je nešťastne platonicky zaľubená do priateľa jej švagrinej. A tak sa ju snaží ponížiť. Verím tomu, že buď to je troll i keď viac sa prikláňam k názoru, že nešťastná a zatrpknutá žena. Raz som zažila podobnú, oproti autorke ešte väčší extrém. Tá zase z hĺbky duše neznasala dcéru jej manžela z 1. manželstva. Každý deň mi kvôli nej volala a dokázala deň za dňom aj pol hodiny rozoberať stále to iste, situácie, ktoré sa stali pred rokom a viac, pritom jej jeho dcera nijak konkrétne neublížila. Závidela všetko, že ju odvezie autom, keď potrebuje, postavu, tiež mi ju tak opísala, že som očakávala nejakú škaredú tučnú zrudu( vraj mala uplacánú postavu, obrovské ramená ) podľa jej opisu a v skutočnosti to bolo veľmi pekne dievca, privyrábala si ako modelka. Vtedy mi docvaklo, dotyčnej som povedala, že sa tie jej kydy už nedaju pocuvat a nech vyhľadá pomoc. Urazila sa na smrť a od vtedy mám od nej pokoj. Ale tá jej nenávisť k tomu dievčaťu bola taka veľká, že by sa dala zhmotniť.
@katkami123 ťa manželka, ktorá žiarlila na nevlastnú dcéru jej manžela, nevytvárali aj spory medzi otcom a dcérou?
No,tiez som z rodiny kde sa nenadava a slusnost nas ucili odmalinka...a uz vobec sa nehresi,,take slova som pocula len v skole a neskor v inych kolektivoch...v rodine mojho muza presny opak ... ale neriesim to ako problem...neviem no, ked rozprava manzel hrubo,napomeniem ho pred detmi sa kroti,,, neber to tak tragicky, dolezite su vztahy a celkove spravanie na verejnosti,,zasa nie aby kazde druhe slovo bolo na k a p a hocikde pred hocikym..aj ked uznavam,ze priklad, ktory si uviedla je dost cez ciaru...zvycajne sa takto bavia chlapy medzi sebou a este im je to vtipne - do toho sa nemiesam
@eva8
Je to možné, už niekoľko rokov nie som s nou v kontakte, minule mi volala a povedala mi, ze žijú oddelene, on jej už 3x poslal žiadosť o rozvod, ona ju nepodpísala. Dosť ma to zarazilo, pretože vždy sa o ňom vyjadrovala ako o menejcennom a akoby bol balvan na nohe. A keď už mala možnosť, v podstate ešte on bol ten, ktorý všetko vybehal, tak tie papiere podpísať zas nechce. Veľmi zvláštna žena.
@katkami123 poznám ženu, ktorá nútila bývalú manželku jej milenca, aby mu platila podnájom, pretože s ním v jednej domácnosti bývať nechcela. Niekto hľadá len benefity. Horšie, keď na úkor deti z pôvodných manzelstiev
Nestaraj sa do toho. Je to ich rodinný humor, ty ho možno nechápeš, ale pomysli si svoje a mávni nad tým rukou. Určite nevyrypuj do manžela, že sa jeho rodina správa ako sedlač a pod., lebo v konečnom dôsledku urobíš zle len samej sebe. Ak si takto robia srandu len medzi sebou, čo je na tom zlé? Každý z nich chápe, že ide iba o humor.
@katkami123 to je čo za somarina? ved žiadosť o rozvod má poslať na súd, nie žene na podpis, keby sa teda chcel ozaj rozviesť, bohvie kde je pravda
Je to ich rodina, každý sa inak v rodine správa medzi sebou. Viem to aj u nás je to iné ako u manželovej rodiny, ale teda neriešim. Pokiaľ nejako to správanie nezasahuje mne do rodiny, do vzťahu tak mi to je jedno.
No ty koky aké nedeľné poobedne čítanie :D ale je tam všetko: ,,zlá švagriná" jej krásny vymakany bohatý priateľ, a jedno biedne nepochopené dievča ktoré nazapada medzi buranov. Ďalej žiarlivosť, blbé narážky, nechapajuci manžel a zrazu BUM tehotenstvo, možný potrat a zrazu sa z priateľa stal švagor, ktorý možno príde riešiť účty :D :D a pokračovanie už nebude :D nabudúce treba troška popracovať na konci ale ináč ako čítanie fajn ;)
@katkami123 tiež mi to hneď napadlo že žiarli že má švagriná pekného chlapA
@janickacrazy
Po pravde, neviem ako toto presne funguje, dúfam, ze to ani nikdy nebudem potrebovať vedieť. Ale keď mi volala, tak mi toto povedala, lebo sa od muza odsťahovala opatrovať mamu, do jej rodičovského domu. A ze on jej to tam už 3x poslal, ale ona to nepodpísala, lebo aj to boli podľa jej slov iba ťahy jeho dcéry. 😀
Ja som rýchlo v manželovej rodine vysvetlila že vtipmi akými sa castuju oni si neželám byť častovana ja.
.narovinu bez urazania...dvakrát som sa ozvala a dnes mám pokoj. Nerieš sú to súrodenci....ja už takisto neriesim
No a teraz čítam aj tvoje komentáre🙈fuj....ty sinejdna zatrpknuta žena....závistliví až to oči kole ...mala by si sa nad sebou zamyslieť....život ma naučil nezavifiet,lebo sa ti to všetko stokrát vráti. Ak prestanete závidieť potom sa len začnú diať veci
chápem ta.. aj ja som bola v úžase keď svokor začal svoje vtipy.. moj manžel mu raz medzi 4 očami povedal, že nech predo mnou si to odpustí. Že ja nemám rada oplzle vtipy. A celkovo keď sa nadáva.. to si musíš vydiskutovať s manželom, ale neocakavaj že zmenis ich rodinu, to nie..jedine sa budú pred tebou chovať inak ak budú mať zaujem..a záleží od teba čo chceš.. či aby okolo teba sa doslova hrali na niekoho iného, alebo ich vezmeš aký sú a budeš sa ich snazit rešpektovať.. nik nepovedal že musíš mať ten istý slovník a tak isto rozprávať ako oni.. určite majú aj veľa pozitív a nie len negatíva 😉
Manželova sestra dobre naložila 🤣
Ty nerieš blbosti. Nebuď nudná.
Ak by mi bracho povedal, ze vyzeram na hovno 🤣 (v ramci srandy) a povedal by to hoci aj vulgarnejsie... a vsetci by sme sa na tom zasmiali, tak by ma to urcite neurazilo.
Keby moja svagrina o mne rozpravala (za chrbtom), ze som tlsta a ze som citujem autorku: "človek ktorý teda tiež moc krásy nepobral mysli si že keď ma nechty mihalnice napichane pery koziska..." tak toto by ma to urcite nahnevalo.
Ty sa so svagrinou v kuse porovnavas a riesis ju prilis..nie si su ista sama sebou??..alebo co ty nemas co ine riesit ako zivoty a vyzor inych..ano- keby ma urazia- ohradim sa- aj pred detmi by mi to vadilo tie vulgarizmy..ale inak..kazdy nech si zije, ako vie a chce...a mimochodom ak chces aby na teba reagovala uctivo- bud taka aj ty sama..a nie ze jej povies..ci si vidi cez prsia do taniera..to nie je uctiva komunikacia..podla mna ste presne take iste- ibaze ty moralizujes..
S tým koláčom.... doma môže byť napečené,navarené aj na dva dni, no ked je u druhého, tam mu to viac chutí....Oni sú zrejme tak zvyknutí. Mne by vadila taká poznámka.. aj ich "oplzlosti" hoc to berú ako samozrejmú vec. No treba im povedať svoje, nedať sa, aj povedať otvorene, že si neželáš aby tak častovali teba. Nech ťa z ich vulgárnej komunikácie vynechajú. Švagrinú nerieš,, chce sa podobať na krásavicu,,, jej partner v nej vidí iné hodnoty.... čo jemu vyhovujú.
Ani som nedocitala, lebo to sa ani neda 🤮🤬
Mne sa takato komunikacia nepaci, netolerovala by som to doma, ked sa ine rodiny tak vypravaju tak budis, ale myslim si o tom svoje. Sem tam na taketo veci utrusim poznamku nejaku, ale teda poucat by som nepoucala.
Za mna vulgarizmy do ust zeny nepatria a taketo debaty v rodine?
Nazyvat sa medzi sebou vulgarizmami pohlavnych organov? Neviem kvoli comu.
To tak rozpravaju aj pred detmi?
Inak vsetky co to tu obhajujete, keby tak rozpravali v skole v buse na ihrisku vase deti, tak pohoda?
Neviem zi predstavit zeby mne alebo svojej priatelke syn povedal ty si ale p--a pri obede napriklad.
Jednoducho niesu tvoja krvna skupina.Nemas rada tento tip humoru.Je pre Teba urazlivy je to normalne.Kazdy sme iny a inak berieme srandu.Mne osobne by to nevadilo pousmiala by som sa ved ide len o srandu.

@mandzula my to mame tiež tak , vždy sa nasmejeme ako kone, každý pridá neaku hlašku a parádne sa odreagujeme, lebo sa smejem ešte o dva dni aký sme šaleni 😂😂😂😂.
No a jedna moja svagrina sa vôbec nezapája, nechápe ten humor a ani z nej si nikto nič nerobí, každý vie, že nieje na naše srandicky.