icon

Manželove "nevinné" kamarátstvo

klarisa23
26. aug 2013

Ahojte, potrebujem radu, lebo som uz sama zufala a neviem ako sa zachovat...Moj manzel ma v praci dobru kamaratku, teda tak to tvrdi mne.....Su skoro stale spolu, minule som sa dozvedela, ze chodia spolu aj do prace a pisali si na jednej sieti cez mobil, sice nic osobneho, ale aj tak mi to uz pomaly zacina vadit. Nie som ziadna stihacka, ale svojho muza milujem a sem-tam mu aj napisem, ze ho lubim, no skoro nikdy mi neodpise, pride domov a povie mi, ze mal vela roboty, ale ze dakuje za peknu sms. To by som sa nehnevala, ved nie som ziadna pubertiacka, aby mi musel odpisat, ale ake bolo moje prekvapenie, ked som chytila jeho mobil a nasla tam v tu istu dobu spravy od nej a jej na vsetky odpisoval ☹. Bolo mi z toho smutno, spravila som scenu, aj ked som sa potom hanbila, ze som nemusela tak vystartovat, ale on aby bol pokoj, tak si tu siet z mobilu vymazal. No vcera mi to nejako nedalo a znova som mu zobrala mobil, aj ked sa to nema a hanbim sa za to, ale nedalo mi to a tam som nasla od nej sms, ze ci spolu nepojdu na vinko a ten moj jej odpisal, ze to by bol dobry napad...Skoro ma porazilo a znova sme sa pohadali a ked som mu vykricala, ze ci ta baba nevie, ze je zenaty, tak on povedal, ze jej o nic nejde a ze on vie, kde su jeho hranice, podotykam so zvysenym podrazdenym hlasom. ale mi travime spolu malo casu a oni su spolu v robote stale, ona mu rozprava o jej problemoch a on mi skoro ani vobec nevolava, prosto ako keby som ho ani nezaujmala..neviem, som fakt hysterirka a prehanam? Lenze z takychto malickosti byvaju rozvody ☹

klarisa23
autor
17. sep 2013

@suzi31 ale tak hadam sa uz uvedomil a bude si na nu davat pozor ....

suzi31
17. sep 2013

@kveta ja ho tiež vnímam až mám z toho krče v žalúdku, neboj 😠

suzi31
17. sep 2013

@klarisa23 pevne dúfam ... ale stopercentnú istotu nemám a ani nebudem mať

klarisa23
autor
17. sep 2013

@suzi31 tak to nie, ale ostava ti len verit.....a ty s nim tam ist nemozes?

bipsy
17. sep 2013

@suzi31 ano, je dost mozne, ze sa pokusi o nejaky zvrat... Ja by som mozno urobila jedno, povedala by som mu, ze mu velmi chcem doverovat, ze uz sa nezopakuje nic z toho, co sa dialo na tej sluzobke predtym, ale ze mas proste obavy, ci sa ona nepokusi o nejaku akciu, tak ze ho len prosis, aby bol obozretny v kontakte s nou a aby sa zbytocne nenechal omamit alkoholom....

suzi31
17. sep 2013

@klarisa23 akože mohla by som, síce to nie je také že si tam berú rodinných príslušníkov, ale viem, že keby som veľmi chcela tak by som mohla ísť aj by som si to vedela vybaviť ono to budú cez deň nejaké prezentácie do nejakej piatej-šiestej no a potom "voľný program" zaplatený hotel strava atď LENŽE ... nechcem sa strápniť tým že tam pojdem budem celý deň sa tam potulovať ako strážny pes proste som si to predstavila a jednoducho nie ... cítila by som sa ako sprostá

suzi31
17. sep 2013

@bipsy ja si to myslím, že sa pokúsi ... už som ho poprosila nech mi slubi že nebude piť, on inak moc veľa piť nezvládne dva poháre vína a má dosť pletie sa mu jazyk a to práve nechcem aby také niečo bolo, tak slubiť mi to slubil ALE ... to že mu verím som mu už povedala, ale asi mu poviem aj to že mám obavy z nej bože dúfam že už nebude sprostý

klarisa23
autor
17. sep 2013

@suzi31 no tak potom fakt ti ostava mu uz len verit.....manzel vie, ze ti ten kamarat hovoril o nom a tej kolegyni?

suzi31
17. sep 2013

@klarisa23 odo mňa to nevie, jeho som do toho nechcela moc zaťahovať a aj som ho poprosila, aby to zostalo medzi nami, či mu on niečo povedal tak to neviem na sto percent ja si myslím, že nie,,, písali sme si s tým chlapcom odvtedy ako sa toto u nás doma zomlelo raz, len sa spytal či je všetko v poriadku, tak som odpísala že "u nás ano" a na to mi napísal že "no pani XY chodi ako múmia" čo vlastne potvrdilo slová mojho že je z toho "smutná"

klarisa23
autor
17. sep 2013

@suzi31 uff, tak nech je aj dalej tichym pozorovatelom.......ale fakt neviem co by som robila na tvojom mieste......ale ak sa tam nedajboze nahodou cosi udeje tak by som si to isla vysvetlit s nou uz....

bipsy
17. sep 2013

@suzi31 neboj nic... Myslim si, ze tvoj si bude uz na nu davat pozor. Ona ked sa o nieco skutocne pokusi, s najvacsou pavdepodobnostou sa pred nim uz iba strapni...

suzi31
17. sep 2013

@klarisa23 ani nehovor, to už mi potom prasknú nervy celkom určite, ani nevieš aj teraz koľkokrát mám normálne nutkanie niečo spraviť proste jej napísať správu že nech sa neopováži pretože ju zabijem akože ja viem že to by bola blbosť ale niekedy ma normalne chytí triaška z toho budem sa musieť nejako prekonať asi pojdem na ten víkend niekam aj ja preč alebo aspoň na sobotu lebo ako sa poznám tak doma sa zbláznim

suzi31
17. sep 2013

@bipsy ja pevne dúfam aby to bolo takto ako píšeš!

juliana77
17. sep 2013

@suzi31
bola som svedkom podobnej situácie v blízkej rodine, no preberali sme to den noc den noc. Napokon môj švagor, kedže sa jednalo o neho, zmenil zamestnanie, manželka na tom trvala, pretože jej myšlienky každý den zablúdili do jeho práce, čo sa asi deje, ako reaguje a pod. On to pokazil, on to musel napraviť. A pracovať s odvrhnutou "milenkou" nerobí dobrú krv.

@klarisa23 Ak ak by sa tam niečo teraz udielo, to už by bolo asi aj zbytočné s niekym riešiť.

klarisa23
autor
17. sep 2013

@juliana77 no to je tiez pravda.....

klarisa23
autor
17. sep 2013

@suzi31 no to by si urobila najlepsie zavolaj nejaku kamosku a vybehnite spolu niekam na wellness, nech nie si sama ....

suzi31
17. sep 2013

@juliana77 ano, to je pravda - bola by som strašne sklamaná hlavne z neho a to by myslím už aj znamenalo to, že chce vlastne ju... a ani mne nie je všetko jedno čo sa tej roboty týka

suzi31
17. sep 2013

@klarisa23 ano, asi to tak bude, v piatok som v robote tak to bude ešte relatívne OK ale na tú sobotu vypadnem alebo zavolám niekoho k sebe na víno

bipsy
17. sep 2013

@suzi31 nepi ani ty prilis, moze to v tebe posilnit myslienky na to, co tam asi robia, moze to vyvolat v tebe reakciu, ktorej by si sa mozno chcela vyhnut 😉 radsej ked tak mu bcas posli nejaku peknu sms....

suzi31
17. sep 2013

@bipsy tak toto je tiež veľka pravda 🙂)) sms určite, to posielam aj bez toho 😖

mirka3211
17. sep 2013

Ja by som mu pobalila spinave pradlo a doniesla ho dotycnej do prace, drbla jej ho na stol so slovamu, ze ked uz sa o tvojho chlapa tak zaujima, tak nech mu aj pere a zehli 😀 asi by som na to nemala odvahu, ale predstava tych xichtov je fakt je fakt pekna 😀

suzi31
17. sep 2013

@mirka3211 no, ani nechci vedieť čo si ja všetko niekedy predstavujem 😀 😎

zzuzana254
17. sep 2013

@klarisa23 tak pomoze to ze si spravis damsku jazdu, ak este nieake kamaratky ti zostali, pekne sa vifinti a chod a povedz tvojmu manzelovy ze aj ty potrebujes niekedy vypnut ako on, ze si stale v praci ze pojdes von s kamoskami. ze cela domacnost je teraz na nom. a samozrejme ze sa vrat vo vecernych hodinach hadam dostane trochu strachu o teba ze kde si tolko. musis jednoducho nieco take vymisliet aby si uvedomil ze to co robi nieje spravne a ze by sa mu tiez nepacilo to keby si to robila ty.

klarisa23
autor
17. sep 2013

@zzuzana254 ani to mu vadit nebude 😀 ja mam velmi tolerantneho manzela ....

klarisa23
autor
17. sep 2013

@zzuzana254 len bohuzial ja uz taka tolerantna nie som...

sherynkamalinka
17. sep 2013

@suzi31 supni tomu svojmu na cestu do tatier do vody nejake prehanadlo, nech tam presere cely vikend a mas pokoj 😀 usmej sa, trapenim si nepomozes 😉

suzi31
17. sep 2013

@sherynkamalinka 😀 😀 😀 bože, no akurát som sa na tomto zasmiala bolo by to hodne krute, moje chudatenko 😀 skôr jej by sa to zišlo, nech presedí prezentáciu na hajzli 😎 zaslúžila by si to

adri266
17. sep 2013

@suzi31 este jej mozes zazelat, nech dostane riadne silne kramy 😀 😀 😀

kveta
17. sep 2013

@adri266 Ta uz menzes nema. ;)

adri266
17. sep 2013

@kveta tak nech dostane riadne navaly tepla 😀 😀 😀