Manželove služobky s kolegyňou

16. apr 2022

Ahojte, rada by som si precitala vas nazor, ako riesit moju situaciu. Manzel je casto na cestach, organizuje rozne podujatia po celom Slovensku, takze hocikedy je prec aj na niekolko tyzdnov. Problem je, ze pred vyse rokom k nim do firmy nastupila nova kolegyna, ktora ihned vystartovala po mojom muzovi. Vypisovala mu, posielala fotky, videa.. Hned sme to spolu riesili. Moj muz zaryto tvrdil, ze s nou nic nema, no zaroven povedal v hadke, ze ano, je to pekna baba, takze minimalne sa mu paci po fyzickej stranke. Ale ze s nou nikdy nic nemal, ani mat nechce a lubi len mna. Problem je, ze stale spolu robia a travia na sluzobkach vela casu. Oni v robote su maly kolektiv, nemoze teda povedat, ze niekam nejde alebo nieco neurobi. Na velke podujatia su fakt 4-5, ktori to musia po organizacnej stranke zvladnut. Verim mu vo vsetkom, no prirodzene to vo mne vyvolava otazky a nie je mi to prijemne, ze su spolu na nejakych akciach. On hovori, ze casom sa chce obzerat po inej robote, ale teraz hned nechce odist, lebo sa tam vypracoval a po financnej stranke sa mame ozaj dobre. No neviem, co robit, lebo ja teda nie som nadsena, ze travia spolu vsetok pracovny cas a mnozstvo sluzobiek.

vilma7
16. apr 2022

Ja to verím, že tým nadšená nie si, a dôvod ani písať nemusíme.
Ale pokiaľ manžel nechce zmeniť prácu, neostáva ti nič iné, len čakať a naďalej mu veriť.
Je smutné, že s kolegami chce tráviť viac času ako s rodinou. Máte aj deti?

danyelia
16. apr 2022

Úplne Ťa chápem...no to je tak, kamarátsky vzťah medzi mužom a ženou, ktorí sa sebe navzájom ,,páčia a trávia spolu veľa času, sa zvrhnúť môže, ale aj nemusí, záleží od Tvojho muža, od, nej, od Teba, od okolností...

melanta
16. apr 2022

Že povedal, že je to pekná baba? Vieš koľko chlapov sa mne páčilo? V práci, medzi obchodnými partnermi a klientmi? Ach, toľko fakt pekných chlapov. A nikdy ma ani len nenapadlo, že by som s niektorým z nich niečo mala.
Skôr je za mňa otázne, čo je to za prácu, že odíde z domu na niekoľko týždňov v rámci SR? Ja nemám pochopenie pre prácu, keď je jeden preč z domu. Rodina má byť spolu. A že chce odísť ale nie teraz, to je aká haluz? Tak buď chce alebo nechce.

marisoul
16. apr 2022

Hned od začiatku s tebou konzultoval fotky, videá a ich komunikáciu, povedal ti, že ľúbi iba teba a očividne pred tebou nema tajomstvá a nič ti nezatajuje, tak čo chces? Pokaziť manzelstvo žiarlivosťou?
Ja som vydatá, ale tiež sa pozriem na pekneho muža, pred oltárom som slubovala vernosť, nie slepotu.

marca12
16. apr 2022

@vilma7 a moze si mlada rodina vyberat? Kolko muzov musi odist zarabat do zahranicia. Radsej by som riesila svoju ziarlivost a nie hnat muza do inej prace,ked teda pise,ze sa vypracoval a financne su na tom dobre. Zeny su vsade a ci ta podvedie na wc na firemnom vecierku alebo niekde na tyzdnovke,tomu nezabranis.

kitycat
16. apr 2022

Tak ja by som verila, ale to som ja. My si s priatelom kolkokrat zasrandujeme, ked mame kazdy svoje pracovne hovory, on same kolegyne, ze flirtuje a ony s nim. Vsetkp starsie kolegyne. Chodi robit zahrady, same zamozne zeny, ktore mu spravia ranajky a obedy. Neviem co dosiahnes ked ho budes stale podozrievat a pytat sa ho, akurat ho s tym budes srat, ze mu neveris. Povedal ti, ze je to mlada zenska, onktoru nema zaujem. Ze ona mu poslala fotky, videa, ked nema hrdost je jej vec. Ona je slobodna, v podstate moze skusat co len chce... Zalezi na chlapovi a to ani nemusi cakat roky v praci na nejaku povolnu kolegynu keby chcel..

Zbytocne ziarlivostne sceny su vzthokazy

lienka.7
16. apr 2022

Pokial ho uz neotravuje doma, ked je s Vami, ok. Pokial by mu vypisovala aj v ramci volna, blikala by mi kontrolka. Ono vies, pekne je, ze sa ti "priznal" a riesil to s tebou. Ale presne to moze byt ta stratégia. Ze vsak som ti to predsa povedal.
Najma, ty vieš aký mate vztah, my ti tu môžeme napísať iba nas pohľad, nazor, samozrejme ovplyvnený nasimi vlastnými skúsenosťami (ci uz negat.alebo pozit.).

joesvk
16. apr 2022

Sú dve možnosti.
Buď tvoj muž nastaví hranice s tou ženou a nikdy to nezájde ďalej.
Alebo sa dajú dokopy v rôznej miere...

Nezávidím ti. Chápem, že žiarliš a trápiš sa. A je to namieste.. Ale neviem, či môžeš niečo zmeniť. Či len čakať a snažiť sa veriť manželovi.
Bola som v podobnej situácii. Strašne som žiarlila, hoci som si to rozumovo zdôvodňovala, že to nemá zmysel sa trápiť. Prešla som cez to.. Postupne sa niečo vo mne zmenilo. Uvedomila som si, že čo sa môže stať? Ak ma môj muž nechá, tak nech ho má na krku niekto iný... Ja prežijem aj bez neho možno ešte lepší život ako s ním.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
16. apr 2022

Niekoľko týždňov nepríde domov a to je len na Sk? Toto by mi teda riadne vadilo.viac ako pekná kolegyňa.

mirkava
16. apr 2022

Čo iné ti ostáva ako mu veriť.... žiarlivosťou nezabraniš nevere, skôr naopak... ja môjmu verím a ak to niekde urobil, alebo urobí, nechcem a nepotrebujem o tom vedieť.... horšie by bolo ak by sa zamiloval, ale tomu tiež nezabraniš. Ak by nebola táto, príde iná...

luccija
16. apr 2022

Príležitosť robí zlodeja.Tiez by som nebola rada, ale tak každý chlap má v práci kolegyne, veľa príležitostí.Tiez ma zaujalo, že niekoľko týždňov asi nie v kuse, ale to je jedno buď veríš, alebo nie.
Z tých peňazí žijete, prácu nechce zmeniť ostáva Ti len sa tým nezapodievat.Aj, keď o sluzonksch, teambuildingoch a ostatných akciách si myslím svoje

autor
16. apr 2022

Ja tu nechcem rozpisovat vsetky detaily nasho zivota. Ale zase nebolo to take ruzove, ako si to predstavujete. Mal obdobie, kedy premazaval spravy od nej, chodili mu po veceroch, po nociach. Spociatku to nepriznal, zaslo to az do momentu, ze som sa zobudila v noci o 2.00 na to, ze mu vibruje telefon a postupne vyplavali na povrch vsetky veci. Okrem toho pocas vlanajsich sluzobiek mi povedal, ze tam idem s troma kolegami, az potom som sa dozvedela, ze tych kolegov tam bolo o jedneho viac, konkretne o tuto slecnu. Tvrdil, ze mi to nepovedal len preto, aby som si nemyslela nieco zle. No prave tym, ze to zatajil, som si zacala kadeco mysliet..
A ja mu ziarlivostne sceny nerobim, nehadame sa kvoli tomu, nekontrolujem ho, skor sama v sebe to vzdy spracovavam. Nie vzdy je to lahke a idealne..
A to, ze chodi prec na niekolko tyzdnov, bolo myslene tak, ze travi niekolko tyzdnov v roku prec. Niekedy idu pracovne aj do zahranicia.

savoya
16. apr 2022

Podla mna ju,na sluzobkach pekne pretahuje.

panelacikova
16. apr 2022

najprv som chcela autorke napísať, že to má síce ťažké, ale nech ešte vydrží a nech sa skúsi s mužom porozprávať o prípadnej zmene práce alebo nech on zatlačí na kolegyňu v zmysle, že jej chovanie je nevhodné a nech sa ráči chovať len ako kolegyňa a nie chlapa uháňajúca suka. ale po tom, čo autorka uviedla príspevok o 15:04 som presvedčená, že on tú kolegyňu veselo kefuje.

luccija
16. apr 2022

Ty si tu už písala však?Bol tu príspevok kde kolegyňa vypisovala mužovi.Vela mužov žije dvojitý život aj tak sa pravdu asi nedozvies...

lienka.7
16. apr 2022

@panelacikova tiez si po tom príspevku myslím ze spolu spavaju. Inak vypisovat o 2.v noci to je teda 🙈🙉 a na mieste chlapa si aspoň vypnem zvonenie, vybrovanie a pod. Ale co uz. Vsak on jej o všetkom predsa povedal. Len o "tom" najdôležitejším zatiaľ nie.
@autorka ja mam tiež s kolegom nadštandardný vztah (jeho ženu nepoznam, akurát raz som jej mamine vybavovala lekára, tak to mi ona napisala maila, ze mi veľmi pekne dakuje), voláme si aj po práci, ale vždy čisto pracovne, resp.piseme si smsky (opäť pracovne). Ked je jeden z nás nevrely, rypneme si ze ci si si v noci nevrzol/a🤣🤣🤣
Pardon, teraz si spomínam, písala som mu ked mali aj so ženou kovid, ci dačo nepotrebujú a ci su ok. Detto on mne pisal, ked som bola po porode, ze ako 😊 a gratulácie smsky k meninám (narodeniny ani neviem kedy ma) ale to je všetko. Rozhodne si napíšeme o 2.rano.

ninka123
16. apr 2022

Nečudujem sa autorke, že ju trápia pochybnosti. Len napíšem vlastnú skúsenosť. V bývalej práci som niekoľkokrát do roka chodila s kolegom na služobky. Väčšinou sme spali v jednej izbe, viackrát aj v jednej posteli (ak nebolo na vyber😄). Nikdy medzi nami nič nebolo, len kamaráti. Sa smial, že nikdy predtým si nemyslel, že by to bolo možné a zistil, že to môže fungovať 😄. MM to tiež trávil asi 2roky, jeho žena asi 4, stále sme kamaráti, aj keď každý pracujeme inde.

danyelia
16. apr 2022

Ahoj, no občas je dobré urobiť si poriadky v zárodku problému hneď a nečakať...bezdôvodné žiarenie nie je na mieste, no tu by som už spozornela. Muž mal pred pád rokmi tiež takú kolegyňu, každodenná práca, časté služobky, spoločné projekty, akcie. Trávili spolu veľa času, lebo tá práca si to fakt vyžadovala. Nie som žiarlivý typ, no čím viac som bola tolerantná, tým viac si dovoľovala. Mladá, pekná, poznali sme sa, doma všetko ok, žiadne problémy, muž mi o nej tiež (hádam) všetko hovoril. Tiež mi hovoril, že má ľúbi aj rodinu a nikdy v živote by nás ,,nevymenil,, ☺ Telefonáty, smsky mužovi s každou blbosťou, vyžadovala si odvozy domov, k lekárovi, potrebovala naučiť šoférovať, potom skočiť na obed, opraviť počítač,nosila mu darčeky...no drzá opica. Mužovi sa to najskôr zdalo ok, ale potom sám uznal, že to preháňa...Predo mnou sa na neho doslova ,,vrhala,, pusa na líce pri stretnutí, objatie, pusa pri lúčení. On tam stál a kukal ako puk, ja tiež...Po dohode s mužom (on sa s ňou porozprával skôr) som ju poprosila o stretko, opýtala som sa jej, o čo jej ide...blablabla, nakoniec so slzami v očiach priznala, že ho má veľmi rada 😳 ale že SA BUDE SNAŽIŤ MIERNIŤ! vo svojom správaní...zlepšilo sa to, nakoniec z práce odišla, ohrdnutá a urazená, v práci urobila nejaké problémy, sklamala ostatných kolegov, no obyčajná mrcha. Dnes len ľutujem, že som nezakročila skôr...

autor
16. apr 2022

@luccija ahoj, neviem, aky prispevok myslis, to asi nebol moj.. lenze ja som o muzovi nikdy nepochybovala, vzdy sme mali super vztah, pozname sa azda 11 rokov, nikdy nebol u nas problem s doverou alebo s nejakou tretou osobou vo vztahu.. ale toto mi akosi nasadilo chrobaka do hlavy

danyelia
16. apr 2022

...ale zas na druhej strane, má aj kolegyňu, s ktorou sme kamošky, poznáme sa všetci traja viac ako 20 rokov, boli sme jej na svadbe, má bábo, s jej mužom sme tiež kamaráti, pri stretnutí sa všetci objímame, dáme si pusu, boli spolu pár x aj na služobnej ceste, spali na jednej izbe.Toto mi ale vôbec nevadí, nežiarlim, beriem to tak, akoby tam šiel so svojou sestrou. A to je tiež mladá, pekná a inteligentná žena 😊 Teda celé je to o ľuďoch, ako to cítime, o dôvere, ale aj akejsi vnútornej intuícii...

lucinka1988
16. apr 2022

poviem skúsenosť z druhej strany...V mojom prípade nikdy, ale že nikdy nebolo zo strany muža v práci voči mne nič nevinne, aj keď ja naivná som si myslela, že veď- milý kolega, o nič nejde..Vždy išlo o zadaných a ženatých chlapov a nikdy nemali zábrany to posunúť ďalej, ak by som súhlasila- a to bez ohľadu na to, že vedeli, že som šťastne vydatá- ja som ale nikdy nesúhlasila!!!Aktuálne máme už s manželom 2 deti, stále sme spolu šťastní a za nič na svete by som ho nevymenila, ale mnohí chlapi nemajú zábrany ani napriek tomu. A mnoho z nich sú presne tí, čo sa pred ženami tvária ako najväčší svetuškári, lebo veď- dôvera..Takže ja na čisto kolegiálny vzťah medzi mužom a ženou, ak je tam fyzická príťažlivosť neverím..Dôvera je jedna vec, príležitosť ale robí zlodeja a teda neviem, kde sú priority, ale tráviť väčšinu voľného času v práci s kolegyňou je podľa mňa dôvod na prehodnotenie priorít..🤷‍♀️

luccija
16. apr 2022

Nemusí byť žiadny problém.Zeny si často myslia, že keď doma je všetko v poriadku chlap nezahne.My máme kamaráta úžasná rodina, rozumejú si, jedno dieťa, majú spoločné hobby stále niekde a aj tak ma bokovku, ak by sme ho nestretli neskoro večer neverila by som ...ale nechcem preháňať či dávať Ti chrobáka do hlavy, ale takých kolegýň, ktoré vypisujú, niečo potrebujú a sú bezradné je v každej práci veľa.

lucinka1988
16. apr 2022

Pri mnohých tých chlipnych rečiach mi bolo trápne za ich manželky/ partnerky a mnoho z nich aj poznám a všade vyhlasujú, akého majú úžasného partnera, ako si dôverujú a tak..Nikdy som niečo takéto neprezradila, snáď len tu na fóre si to dovolím, ale je mi smutno z toho, ako to veľakrát funguje..Naozaj, dôvera je jedna vec, ale al má chlap príležitosť a veľmi veľakrát za to môže žena, ktorá si potrebuje zdvihnúť sebavedomie a ego- či už zadaná alebo slobodná, tak sa stane aj to, čo možno nechcel..Ja by som teda z niečoho takého nadšená nebola, ale môj manžel by takú prácu ani nemal, pre neho sme priorita my, rodina..Penoaze sa dajú aj inak zarobiť ako kdesi na týždňovkári s kolegyňou, načo je potom komu vzťah, keď s partnerkou ani netrávi čas, o čom to je

joesvk
16. apr 2022

Každý má nejakú skúsenosť, ale ja verím aj na intuíciu. Každá žena, ktorá trochu pozná svojho muža môže vycítiť, že sa niečo deje. Tu nehovorím o patologickej žiarlivosti...
Keby aj s ňou niečo mal,nezistíš to, keď mu budeš hovoriť, čo všetko vidíš... Takže sa tvár akoby nič, aby si prestal dávať pozor a možno zistíš skôr, kde je pravda. Ale nešpehuj, škoda námahy a energie a bude ti horšie. A váž si viac samú seba. Ty si tá úžasná.. Ak by ťa podvádzal, takého muža by si chcela?

sasa1310
16. apr 2022

iba kolegyna nemá potrebu písať svojmu kolegovi o 2 v noci a chlap nemá prečo mazať správy, ktoré "sú" ohľadne práce.
Milenka vypisuje aj o 2 v noci a správy nevhodné pre manželku sa vymazávajú. nie pracovné

0kristina0
16. apr 2022

Doveruj ale preveruj!

bluka2
16. apr 2022

Ak maže spravy, myslím, že to vyzerá pre teba skôr zle

zorkahorka
16. apr 2022

Hmmm, sms uprostred noci, hmmmmm... nie dobre!
Zmenil sa nejako vas intimny zivot? Ma na teba stale rovnaku chut? Nepouziva nove polohy? Prepac za otazky, ale...
Mala by si mozno zacat uvazovat aj nad odpovedami na otazku, ze co ak...? Co urobis? Odides od neho? Mas to v sebe vyriesene?

Da sa ti ich nejako odsledovat? Ze by isli spolu na daku akciu blizko bydliska a sledovala by si, ako sa k sebe spravaju? Pripadne: nemas v ich praci spojku, co by ti donasala?

lenka2232
16. apr 2022

Daj ho sledovat na tych sluzobkach a uvidis😉