icon

Manželove služobky s kolegyňou

16. apr 2022

Ahojte, rada by som si precitala vas nazor, ako riesit moju situaciu. Manzel je casto na cestach, organizuje rozne podujatia po celom Slovensku, takze hocikedy je prec aj na niekolko tyzdnov. Problem je, ze pred vyse rokom k nim do firmy nastupila nova kolegyna, ktora ihned vystartovala po mojom muzovi. Vypisovala mu, posielala fotky, videa.. Hned sme to spolu riesili. Moj muz zaryto tvrdil, ze s nou nic nema, no zaroven povedal v hadke, ze ano, je to pekna baba, takze minimalne sa mu paci po fyzickej stranke. Ale ze s nou nikdy nic nemal, ani mat nechce a lubi len mna. Problem je, ze stale spolu robia a travia na sluzobkach vela casu. Oni v robote su maly kolektiv, nemoze teda povedat, ze niekam nejde alebo nieco neurobi. Na velke podujatia su fakt 4-5, ktori to musia po organizacnej stranke zvladnut. Verim mu vo vsetkom, no prirodzene to vo mne vyvolava otazky a nie je mi to prijemne, ze su spolu na nejakych akciach. On hovori, ze casom sa chce obzerat po inej robote, ale teraz hned nechce odist, lebo sa tam vypracoval a po financnej stranke sa mame ozaj dobre. No neviem, co robit, lebo ja teda nie som nadsena, ze travia spolu vsetok pracovny cas a mnozstvo sluzobiek.

Strana
z2
srdeenko19
16. apr 2022

Ak máš peniaze, najmi si normálne nejakého detektíva a daj ho sledovať alebo som niekde čítala, že sa dá do telefónu dat nejako, že správy, ktoré mu budú chodiť budes môcť čítať tiež. To neviem ci by sa ti nejako podarilo zrealizovať. Je to hnusne, ja viem. Ale po prečítaní tvojho komentáru mam pocit, že to nebude medzi nimi len o kolegialite. A ešte k tomu keď je slobodná, bezdetna, mladá. To sú vo väčšine hnusoby, je im jedno. 🤷‍♀️

lienka.7
16. apr 2022

@srdeenko19 ano, je jedna taka aplikácia, len to mu musi nainštalovať ona do mobilu. Potom čítaš uplne všetko. Ale bola tuším iba na android, teda na iPhone to nešlo. Kamoška to dávnejšie tiez riešila, možno odvtedy sa daco "pohlo".
Hentake mlade "rozhodnozky" su najhoršie. Oni si chcú užívať netrápi ich ze rozbijaju rodinu 👎

maminkadeticiek
16. apr 2022

Tou druhou spravou si mala zacat,lebo vsetko vyjasnila.Vies to co aj my,ze s nou spava a ak nahodou nie tak s nou chce spavat.Myslim ze obe moznosti su zle.Neviem ako z toho von.Neda sa to vyriesit inak ako ze od neho odides.

eperia
16. apr 2022

Ja som tiež mala s mužom pekný vzťah, aspoň som si to myslela. Teraz po 30 tych rokoch manželstva sa ideme rozvádzať .Našiel si inú, vraj nebol šťastný v manželstve

jarka26011
Autor odpoveď zmazal
monka105
17. apr 2022

Klamstvá neveštia nikdy nič dobré. Ja by som mu dala ultimátum. Buď sa začne obzerať po novej práci alebo po rozvodovom právnikovi.

katkati
19. apr 2022

Obidvaja si dovoľujú až príliš a mám dojem, že si azda z teba robia aj srandu. Písať v noci mužovi, keď je so svojou ženu, je čistá provokácie z jej strany. A tvoje manžel? Nedá jej stopku a cíti sa ako poloboh, lebo má dve ženy. Manželke stačí povedať, že o nič nejde, sám si ospravedlní svoje klamstva a môže sa vytešovať, akú má tolerantnú manželku, ktorá nekričí, neháda sa, nežiarli, len smutne rozmýšľa, že čo ak?

seepferdchen
2. dec 2022

@ninka123 nic v zlom ale co je toto za firmu, mne sa nikdy nestalo a tom som lietala na sluzobky pekne casto, aby som bola s niekym na izbe …. To ze ste si rozumeli je sice super a vase stastie, ale z hladiska profesionality to o firme vela dobreho nehovori…

ninka123
2. dec 2022

@seepferdchen záleží na firme, asi aj vždy pracovala v korporátoch 😉. Ale aj práca v rodinnej firme s max.počtom 8 zamestnancov ma svoje čaro 😉🙂. Myslím, že porovnávanie firemnej kultúry a profesionality takýchto firiem je takmer nemožné 😉😆 . Veľakrát išlo o pozvania obch.partnerov, tam možnosť výberu nebola 😉

som_realistka
2. dec 2022

Tak to by som si preverila, mužovi treba povedať ze si neželás aby ho kontaktovala po 8,9, 10 a uvidíš ako zareaguje. Ale takéto kolegyne no, poznám par takých....

Strana
z2