icon

Manželovi nič nechutí🙄

beckynka07
6. nov 2018

Ahojte, mate niektore takeho vyberaveho manzela v jedeni ako ja? Deti este nemame, ja som zvyknuta jest vsetko a aj zjem hocico. On nie. Nelubi cestoviny, ryby, mlete maso, paradajkove veci, zemiaky len pecene, ryzu rozvarenu ako rizoto, maso na stave, atd. vsetko ofrfle alebo povie, ze jeho tato to varil inak😄😄a to nevarim zle ( ti, ktore jedli, co navarim, tak hovoria, ze ako od babicky)....jedol by len vyprazane, maso na prirodno a to je asi vsetko. Ja mam rada pestry vyber ale nechce sa mi varit 2 rozne jedla, a je mi blbe mu nenavarit, ked on maka na nasej stavbe....ale uz som na nervy z toho
Vlastne sa chcem asi len postazovat😄

saslavka73
6. nov 2018

Mám doma. Zvykla som si, varím to isté dookola. Keď mám na niečo chuť tak si uvarim. Inak veľa veci sa rokmi naučil. Tak neboj.

hettinka
6. nov 2018

@beckynka07 nech si vari sám. Keď jemu nie je blbe ofrflat jedlo, tebe nemusí byt blbe mu nenavarit. Mne by ofrflal len raz...
Môj nezje len tekvicu a koprovu omáčku. Ostatne zje a pochváli.

beckynka07
autor
6. nov 2018

@minnie55 vsak ja varim vsetko len podla neho, este som si nic pre seba nenavarila....len ma mrzi, ze akokolvek sa snazim, vzdy nieco je zle:/

beckynka07
autor
6. nov 2018

@dskjhfdlkdjhl pracuje z domu😀

beckynka07
autor
6. nov 2018

@minnie55 ja milujem varenie, od malicka som bola s maminou v kuchyni...nevadi mi mu varit a ani neprestanem...len ma chut prechadza, ze nic sa mu nelubi a mam na vyber asi z 3 jedal

hettinka
6. nov 2018

@beckynka07 inak, ja varím tak kompromisne, postupne sme si našli a upravili recepty tak, aby chutilo obom. Nevarim rovnako ako moja mama, ale ani ako bol zvyknutý z domu. Aj vianočné menu sme tak zostavili. A cez víkend vari viac manžel, cez týždeň rychlovky na večeru ja.

beckynka07
autor
6. nov 2018

@hettinka no snad sa aj my casom zosuladime😀🙂🙂

fokuska
6. nov 2018

@beckynka07 To sa len teraz zmenilo ze mu nic nechuti? Alebo si az teraz zacala varit?

Zda sa mi to zvlastne, ved ste spolu asi chodili nejaky cas, vzali ste sa - doteraz si nevarila, alebo ti nevadilo ze mu nic nechuti? Neriesili ste kto ma co rad, ake mate zvyky v jedeni a pod.?

beckynka07
autor
6. nov 2018

@fokuska zijeme spolu cca 2 mesiace🙈 celkovo sme spolu 4 roky, ale ked bol u nas, tak som mu varila (min raz tyzdenne) a nikdy nic nepovedal, vsetko zjedol🤷🏼‍♀️ Tak preto ma to ted aj prekvapuje

pribinak
6. nov 2018

Aj si mu povedala ako ti vadí, ze frfle a pinda? Ze sa moze stat, ze prestaneš variť a nech je kazdy den rožok a parky?

beckynka07
autor
6. nov 2018

@pribinak ano🤷🏼‍♀️, nic sa nezmenilo

fokuska
6. nov 2018

@beckynka07 Tak sa ho treba spytat, ako to zdovodnuje ze doteraz mu chutilo a zrazu mu vsetko vadi? 🤔

ektherese8
6. nov 2018

@beckynka07 ako ja by som.nevarila pre neho už len preto že sa snažím stojím pri tom zabijam čas a on to ešte ofrfle?to kde sme ?to sa doma naučil?mňa by veľmi mrzelo že si absolutne neváži že pre neho niečo urobím keď prídem unavená z práce.stavba nestavba nenavarila by som

bodkolienka81
6. nov 2018

@beckynka07 fii, no ja by som mu nevarila. Nehovorim, u nas sa tiez bolo treba naladit na spolocne chute, varim ja aj manzel, ale ziadne frflanie, to by sme nezniesli ani jeden. Teraz napriklad varime polievkovo kasickove nekorenene neslane necukrove detske zdravsejsie jedla vhodne pre syna a zvykli sme si. Ziadne trojchodove vyvaranie pre kazdeho zvlast. Ked niekomu nechuti, alebo ma malo, spravi si co chce, bez frflania..

johanna_b
6. nov 2018
beckynka07
autor
6. nov 2018

@fokuska nvm, asi si musi zvyknut v novom, ze uz mu kazdy den vari niekto iny, nieco ine, neviem fakt...ako ja nemam problem to dalsi krat uvarit “opravene” podla neho, ale obcas ma to fakt vytoci, ked sa uplne tesim, ako mu spravim radost a nieco vytkne...asi zacnem aj ja daco...v style:moj tato pritahuje skrutky inak, moj tato nenecha taky bordel po malovani a tak..😄😄

fokuska
6. nov 2018

@beckynka07 No divny pristup :( dost by ma to mrzelo, ale hned by som si to s nim vyjasnila.

ektherese8
6. nov 2018

@beckynka07 jednoduchšie si nájsť muža ktorý si bude vážiť čo pre neho urobíte ako sa dotahovat ako male deti

beckynka07
autor
6. nov 2018

@ektherese8 ale tak zasa ja ho lubim ako kona a on mna tiez🙂 hladat ineho neplanujem

iinuska
6. nov 2018

Tak nech si vari sam

taga
6. nov 2018

@beckynka07 presneeeee uz som ti to chcela napísať! Najbližšie keď doma niečo spraví, alebo budeš na stavbe, treba pustiť poznámku v štýle : môj tato by tie latky uložil takto a tie sroby by mal roztriedene a pod. Ak by mu nedoplo tak dovysvetlit 😂

beckynka07
autor
6. nov 2018

@taga haha, hned zajtra urco najdem😄

silvia5252
6. nov 2018

@beckynka07 Becky, vieš, čo je na tom to smutné? Že Ty mu z lásky vyváraš, aby mal čo zjesť, keď príde z práce domov, ale on Ťa Z lásky nepochvali a neprejaví Ti úctu. U nás doma varím výlučne ja aj napriek tomu, že obaja chodíme do práce, ale môj má toľko slušnosti v sebe, že by si nedovolil nič povedať ani vtedy, keby mu fakt nechutilo. Ide o to, že Ty do toho dávaš čas, svoju ochotu, kreativitu a hlavne lásku a milujúci partner by to mal oceniť a ruky nohy Ti bozkávať. A mal by pekne poďakovať. Už keď pre nič iné, tak aspoň preto, aby Ti neublížil. Máš môj obdiv. Mne by z toho bolo veru riadne smutno. Príde mi to od neho nefér a sebecké. Držím prsty, aby ste sa zosúladili a nie len lubili, ale dávali to aj patrične najavo.

demonka5
6. nov 2018

@beckynka07 dolezitr je si aj uvedomit,ze ak sa lubite budete onedlho traja a tiez nebude pekne,ze bude frflat pred dietatom co vsetko nechce a nebudes predsa vyvarat kazdemu zvlast ono sa to utrasie ale tak ako ty sa premahas a snazis sa mu vyhoviet moho by aj on si odpustit poznamky a pochvalit ta ona teraz sa nastavujete na spolocny zivot ,neznasam klise ale fakt ako sa zariadis teraz tak budes mat neskor a pochybujem,ze budes toto tolerovat naveky

beckynka07
autor
6. nov 2018

@silvia5252 mas pravdu, suhlasim...dam tomu este chvilocku a uvidime ci to zosuladime🙂

@demonka5 ano, to uz mi zacalo pred tyzdnom behat po rozume...chcem byt zdravym prikladom pre deti...aj som mu to povedala, ze nebude najlepsim prikladom pre ne, ked sa mu nic nepaci a je taky vyberavy...ale nic nepovedal

romiada
6. nov 2018

@beckynka07 ja Ta plne chapem. Aj ked nie z pohladu manzelky, ale sestry. Moj brat je taky priebercivy. Som povedala švagrinej, že mať ho za muža, tak ho buď zaškrtim alebo som davno rozvedena 🤣. Tiez len maso na stave s ryzou (bez zeleniny a hribov), fasirku, hranolky+syr, rezen, spagety a granadir. A este tak rybie prsty. No a ich deti si to beru za vzor a nic nejedia poriadne tiez 🙈🙈🙈 Vdaka bohu my doma sme vsezravci az na par vynimiek napr.zhnusene oranžove rizoto s mastnym mäsom zo školy u mojho muža a u mna je bleee držkova a vnutornosti. Deti jedia viacmenej všetko čo my. Kľudne aj šalaty, červenu repu, olivy....

senta_sofia
6. nov 2018

@beckynka07 a u rodicov jedaval? Akoze riesi somariny. Ja by som mu na ten segedin povedala, ze tam slahacka bola, co by povedal potom. Na druhej strane, ak ta varenie bavi, var si pre seba a jemu vzdy pacni to maso na prirodno, nech ma 7 dni v tyzdni, ked sa toho obzere, mozno zacne pokukovat po tom, co varis pre seba.

lubina
6. nov 2018

@beckynka07 to ako bude vychovavat vase deti, deti vidia, co jedia rodicia, ak on nebude chciet, tak nie dieta nie....kebyze moj mm je takyto, tak ma asi porazi 😂

ektherese8
6. nov 2018

@beckynka07 keby vás ľúbil tak vám s láskou poďakuje a odpustí si blbé poznámky

beckynka07
autor
6. nov 2018

@senta_sofia asi to skusim🙂