Manželovi sa nepáči, keď vychádzame s deťmi. Ako vyriešiť túto situáciu?
15. nov 2023
Robí 12tky denne a nočné, po nočnej spí aj sobotu alebo nedeľu ak mu to tak vyjde. Síce je cez týždeň doma no to som ja v práci a deti v škôlke škole. Keď potrebuje sa vyspať alebo oddýchnuť ja ho nechám a zoberiem deti a ideme preč z domu buď na prechádzku na výlet do mesta, na nákup alebo sa stretnúť s kamarátkami čo majú v rovnakom veku detí ako my. Teraz cez víkend máme ísť mojim rodičom, muž bude spať po nočnej a neľúbi sa mu že stále niekam chodíme. On by chcel aby sme boli doma a čakali na to kedy sa zobudí a aby sme potom trávili spolu čas. Lenže deti sa doma nudia a stále ho budia keď spí tak preto chodíme vselikade. Manžel hovorí že málo času trávime spolu ako rodina no nič sa mu neľúbi. Neviem ako mať na seba viac času?
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

Anonym tak pardon, zle som pochopila. Ale aj tak nechápem ako napríklad v lete môže tak dlho spať. Teplo, slnko, hluk. Ja všetkých ľudí čo poznám pokým neprší tak nevydržia dlho spať po nočnej. Ale aj tak, ako píšem ráno sa nejedzte, potom choďte na nákup alebo prechádzku alebo ihrisko, potom doma rýchly obed a pomaly vstane. A výlet celodenný môžete ten druhý deň. Rovnako návštevy. Lebo zase on vstane o 13tej, 4 hodiny je sám, vy prídete o 17tej, deti večer idú rýchlo spať, tie 4 hodiny mu chýbajú. A do budúcna hlavne pre jeho zdravie zmeniť prácu a nájsť niečo iné, tieto nočné nie sú dobré pre zdravie.