icon

Manželská nevera

kredog
29. sep 2018

Dlho som zvažovala, či napísať svoj problém pod svojim nikom, ale čo už nemám čo skrývať. manžel bol dlhodobo v zahraničí, domov chodil asi 5x do roka. My sme chodili za nim v lete aj v zime na mesiac. Doteraz som si myslela, že mne sa to nestane, veď sme ideálna rodina bez väčších problémov a hádok. Pred včerom mi povedal, že bol v bordeli, ale veď sa nič nestalo, že sa mu nepostavil. Ako neviem, čo na to povedať, nerozprávam sa s nim. som dva mesiace po pôrode, tehotenstvo som mala rizikové, na začiatku mi zomrela mamka a na konci otec. Žiadna psychická pohoda, chuť na sex nebola, no snažila som sa vyhovieť panovi. Manžel má záľubu v sado-maso, bondaž, mna to nejak veľmi neoslovuje, no vždy som sa snažila vyhovieť. Až včera som si uvedomila, že ja sa vždy každému snažim vyhovieť, no mne nikto, musím byť spokojná s tým, čo dostávam. Neviem variť, som zlá matka, mám nevychované deti, sedela som na riti doma, kým on v zahraniči makal na nás. Je pravda, že to nemal Ľahké, no jemu šichta skončila večer, ale mne pokračovala aj večer, ja som nemohla deti nechať samé, nestarať sa o ne. Pritom som viac peňazí našetrila ja z tej sumy, čo mi posielal ako on, a to sme šli skoro napoli. A vlastne neviem, čo chcem dokázať týmto príspevkom, možno sa len vyplakať, čo už pol roka neviem, a len v sebe všetko dusím. My ženy sme asi fakt kravy, staráme sa o všetko na náš úkor, vďaka žiadna, len podpásovky.

anabella111
30. sep 2018

@romiada ..aj ja som to precitala par krat k pochopu...to prve bol davnejsi sok..z ktoreho ju dostal az ten dnesny...dnes akoby sa prebrala po dlhej dobe..😊

moonlight1210
30. sep 2018

@romiada skor asi myslene ako dalsia “facka” od doby, co jej kedysi volali z ara.

romiada
30. sep 2018

@kredog aha uz chapem..vdaka vysvetlivke od
@anabella111 😉
Tak v tom pripade sa tesim , ze si napisala zaver tu zvedavym dusiam rozmyslajucim na pribehmi na MK. Tak sup do kostymceku dominy vybicovat manzela za ten "cierny humor o nevere". Bude rad,ze si "zasluzi" 😎😉

nelinka2009
1. okt 2018

@sasa1310 tou poslednou vetou nevysvetlila nič .. a to, že ho máš 23 rokov pri riti ešte neznamená, že nechodí aj inde... Len ti to nepovie, lebo je na teba zvyknutý... Hlavne na Fullu servis doma...

nelinka2009
1. okt 2018

@katarinka289 hej iba tvoj ideál je ten správny... Také milujem najviac... Len moje... A nič iné není... Neviem ako sado mäso a vymyslená nevera ovplyvnia deti... Týždňovky?? No stále lepšie ako im dávať príklad darmožráčov neplatiacich dani žijúcich zo soc. dávok.

katarinka289
1. okt 2018

@nelinka2009 no prepac... My nezijeme zo socialnych davok.Nasim detom nic nechyba, chodila som na tyzdnovky pred tym, nez sme mali deti, aby sme postavili dom a nemali financne problemy az sa nam deti narodia. A taky vzor, ze rodicia neziju spolu urcite nie je spravny... A vsimni si toho smeila. Myslela som to ako srandu. No na MK sa vzdy najde niekto ako ty, co musi rypat. Som rada, ze aspon autorka ma pochopila

sasa1310
2. okt 2018

@nelinka2009 si pobavila. No skús, kam chodí ten môj. Isto to vieš lepšie. Aj čo doma robí, aj jak sa správa.

sticker
nelinka2009
2. okt 2018

@katarinka289 si nejakavztahovacna ;) s tebou to manželstvo ideálne bude, to len pre teba... Bolo by zaujímavé počuť názor tvojho muza

katarinka289
2. okt 2018

@nelinka2009 ja nie som vobec vztahovacna. Ty si zacala rypat. Ja len nie som z tych, co si necha... A na to sa moj manzel veru nestazuje. Vela som vdaka tomu dosiahla... 😉 Pekny den

gemini255
2. okt 2018

ja by som ho poslala na test HIV.. asi si mysli, ze take sa mu stat nemoze.. no realita moze byt ina. a kludne aj na test dalsich veci. aj ked musi cakat 3mesiace a az tak ist na test, skor to nema vyznam..

zuzkaz91
2. okt 2018

Tak počkať podviedol ju?? Či bol v bordelu ale nepodviedol?? Či ako???

anabella111
2. okt 2018

@zuzkaz91 .....neskumaj ..oni maju jasno..my nepotrebujeme mat jasnejsie..😊

romiada
2. okt 2018

@zuzkaz91 asi nie, iba potreboval svoju polovičku "natiahnuť" (resp.vytočiť) aby sa konečne vyzliekla z teplákov a dala mu . Toto je dielo s happyendom ako od Daniele Steelovej ale trošku viac s erotickym podtonom (pre niekoho mäsiarskym - čo tu pisal sado -mäso 😂😂😂😂)

0silvia0
2. okt 2018

@romiada no to sado-mäso bolo fakt dobré 😎🤒 niekto si myslí, že skratka je odvodená od mäsochizmus, nie masochizmus 😠

anabella111
2. okt 2018

..mäsochizmom trpím ja..😋🍗

romiada
2. okt 2018

@0silvia0 ano , ja som pritom dostala chuť zmlatiť manžela, lebo mi zožral všetko mäso (resp.klobasku) z chladničky . To by bol sado-mäsochizmus v kuchyni 😈

montemotherone
2. okt 2018

@kredog budem stručná. Tvoj muž je debil.

romiada
2. okt 2018

@montemotherone ja by som mu z takej istej srandy kupila na Vianoce aspoň metrove parohy , nech si ich zavesi nad pracovny stôl v robote a rozmýšla nad tým čo robím doma ja , keď je on v práci

anabella111
2. okt 2018

@romiada ...ja by som prijala kabelku od cudzieho chlapa.......(Michaela Korsa)..😆

romiada
2. okt 2018

@anabella111 možno za jedno "mrknutie očkom" by to šlo . Ja už mam (zatiaľ iba Guess) - za to že som dovolila manželovi sa ísť pozrieť do bordelu . Keď bude fajka, vypýtam si MK. Čo som horšia? 😂😂😂

anabella111
2. okt 2018

@romiada ...ahahaha...tak ak chces...dam ti link na fejkove Guess panske tasky..a mozes sa ist kuknut aj Ty..Cena taká...ze Ti to vydá aj na viackrat do mesiaca..😁

romiada
2. okt 2018

@anabella111 😀 ja radšej tie parohy zoženiem, aspoň finančne podporim nejaky poľovnícky zväz 😂

anabella111
2. okt 2018

@romiada ....filantropka..👍...Tiez nie som horsia..a promptne som vygoglila vuitton 👜nadaciu pre umelcov...😎...hold..slovac má charitativneho ducha....

romiada
2. okt 2018

@anabella111 dufam, ze to tu necita niekto vytrhnute z kontextu. Važnym ľuďom može aj takyto svojsky humor sposobit infarktovy stav, to by som nerada 😉😎

anabella111
2. okt 2018

@romiada ...Príbeh tejto diskusie skončil šťastne...Nas humor je neskodny doslov ..ktorý moze asociovat len nasu maximalnu spokojnost s dohrou..👍

montemotherone
2. okt 2018

@romiada ja by som mu hneď na ten bordel odpovedala: Áno? Uff, to som si vydýchla. Tak ti konečne môžem povedať, že tvoje deti, vlastne nie sú tvoje 😇
Inak, mať chlapa ktorý má rád sado-maso, už by som sa takýmto drobnostiam nedivila 🤔

kredog
autor
2. okt 2018

@romiada nemusim kupovat,mame po dedovi

kredog
autor
2. okt 2018

@montemotherone zial deti su cisty otec vyzorom i povahou.

romiada
2. okt 2018

@kredog 😂

romiada
2. okt 2018

@montemotherone veď tým si aj tak žiadny chlap nemôže byť istý, až kým si nezaplatí testy DNA 😂