Manželská nevera
Dlho som zvažovala, či napísať svoj problém pod svojim nikom, ale čo už nemám čo skrývať. manžel bol dlhodobo v zahraničí, domov chodil asi 5x do roka. My sme chodili za nim v lete aj v zime na mesiac. Doteraz som si myslela, že mne sa to nestane, veď sme ideálna rodina bez väčších problémov a hádok. Pred včerom mi povedal, že bol v bordeli, ale veď sa nič nestalo, že sa mu nepostavil. Ako neviem, čo na to povedať, nerozprávam sa s nim. som dva mesiace po pôrode, tehotenstvo som mala rizikové, na začiatku mi zomrela mamka a na konci otec. Žiadna psychická pohoda, chuť na sex nebola, no snažila som sa vyhovieť panovi. Manžel má záľubu v sado-maso, bondaž, mna to nejak veľmi neoslovuje, no vždy som sa snažila vyhovieť. Až včera som si uvedomila, že ja sa vždy každému snažim vyhovieť, no mne nikto, musím byť spokojná s tým, čo dostávam. Neviem variť, som zlá matka, mám nevychované deti, sedela som na riti doma, kým on v zahraniči makal na nás. Je pravda, že to nemal Ľahké, no jemu šichta skončila večer, ale mne pokračovala aj večer, ja som nemohla deti nechať samé, nestarať sa o ne. Pritom som viac peňazí našetrila ja z tej sumy, čo mi posielal ako on, a to sme šli skoro napoli. A vlastne neviem, čo chcem dokázať týmto príspevkom, možno sa len vyplakať, čo už pol roka neviem, a len v sebe všetko dusím. My ženy sme asi fakt kravy, staráme sa o všetko na náš úkor, vďaka žiadna, len podpásovky.
@romiada skor asi myslene ako dalsia “facka” od doby, co jej kedysi volali z ara.
@kredog aha uz chapem..vdaka vysvetlivke od
@anabella111 😉
Tak v tom pripade sa tesim , ze si napisala zaver tu zvedavym dusiam rozmyslajucim na pribehmi na MK. Tak sup do kostymceku dominy vybicovat manzela za ten "cierny humor o nevere". Bude rad,ze si "zasluzi" 😎😉
@sasa1310 tou poslednou vetou nevysvetlila nič .. a to, že ho máš 23 rokov pri riti ešte neznamená, že nechodí aj inde... Len ti to nepovie, lebo je na teba zvyknutý... Hlavne na Fullu servis doma...
@katarinka289 hej iba tvoj ideál je ten správny... Také milujem najviac... Len moje... A nič iné není... Neviem ako sado mäso a vymyslená nevera ovplyvnia deti... Týždňovky?? No stále lepšie ako im dávať príklad darmožráčov neplatiacich dani žijúcich zo soc. dávok.
@nelinka2009 no prepac... My nezijeme zo socialnych davok.Nasim detom nic nechyba, chodila som na tyzdnovky pred tym, nez sme mali deti, aby sme postavili dom a nemali financne problemy az sa nam deti narodia. A taky vzor, ze rodicia neziju spolu urcite nie je spravny... A vsimni si toho smeila. Myslela som to ako srandu. No na MK sa vzdy najde niekto ako ty, co musi rypat. Som rada, ze aspon autorka ma pochopila
@nelinka2009 si pobavila. No skús, kam chodí ten môj. Isto to vieš lepšie. Aj čo doma robí, aj jak sa správa.

@katarinka289 si nejakavztahovacna ;) s tebou to manželstvo ideálne bude, to len pre teba... Bolo by zaujímavé počuť názor tvojho muza
@nelinka2009 ja nie som vobec vztahovacna. Ty si zacala rypat. Ja len nie som z tych, co si necha... A na to sa moj manzel veru nestazuje. Vela som vdaka tomu dosiahla... 😉 Pekny den
ja by som ho poslala na test HIV.. asi si mysli, ze take sa mu stat nemoze.. no realita moze byt ina. a kludne aj na test dalsich veci. aj ked musi cakat 3mesiace a az tak ist na test, skor to nema vyznam..
Tak počkať podviedol ju?? Či bol v bordelu ale nepodviedol?? Či ako???
@zuzkaz91 .....neskumaj ..oni maju jasno..my nepotrebujeme mat jasnejsie..😊
..mäsochizmom trpím ja..😋🍗
@kredog budem stručná. Tvoj muž je debil.
@montemotherone ja by som mu z takej istej srandy kupila na Vianoce aspoň metrove parohy , nech si ich zavesi nad pracovny stôl v robote a rozmýšla nad tým čo robím doma ja , keď je on v práci
@romiada ...ja by som prijala kabelku od cudzieho chlapa.......(Michaela Korsa)..😆
@anabella111 možno za jedno "mrknutie očkom" by to šlo . Ja už mam (zatiaľ iba Guess) - za to že som dovolila manželovi sa ísť pozrieť do bordelu . Keď bude fajka, vypýtam si MK. Čo som horšia? 😂😂😂
@romiada ...ahahaha...tak ak chces...dam ti link na fejkove Guess panske tasky..a mozes sa ist kuknut aj Ty..Cena taká...ze Ti to vydá aj na viackrat do mesiaca..😁
@anabella111 😀 ja radšej tie parohy zoženiem, aspoň finančne podporim nejaky poľovnícky zväz 😂
@romiada ....filantropka..👍...Tiez nie som horsia..a promptne som vygoglila vuitton 👜nadaciu pre umelcov...😎...hold..slovac má charitativneho ducha....
@anabella111 dufam, ze to tu necita niekto vytrhnute z kontextu. Važnym ľuďom može aj takyto svojsky humor sposobit infarktovy stav, to by som nerada 😉😎
@romiada ...Príbeh tejto diskusie skončil šťastne...Nas humor je neskodny doslov ..ktorý moze asociovat len nasu maximalnu spokojnost s dohrou..👍
@romiada ja by som mu hneď na ten bordel odpovedala: Áno? Uff, to som si vydýchla. Tak ti konečne môžem povedať, že tvoje deti, vlastne nie sú tvoje 😇
Inak, mať chlapa ktorý má rád sado-maso, už by som sa takýmto drobnostiam nedivila 🤔
@montemotherone zial deti su cisty otec vyzorom i povahou.
@montemotherone veď tým si aj tak žiadny chlap nemôže byť istý, až kým si nezaplatí testy DNA 😂

@romiada ..aj ja som to precitala par krat k pochopu...to prve bol davnejsi sok..z ktoreho ju dostal az ten dnesny...dnes akoby sa prebrala po dlhej dobe..😊