Manželské milovanie
Zdravim Vas, mam 30 - s manzelom som dokopy 8 rokov, z toho 2 roky vydata, bez deti. V poslednom roku mam neobycajne silnu (nikdy predtym som to nezacila) chut na sex, vysoke libido… ALE nie s mojim manzelom… je skvely muz/manzel, pozorny, proaktivny, tolerantny, chapavy, vtipny, rozhladeny..komplet vsetko -dokonaly manzel, lubi ma... ALE po fyzickej stranke ma VOBEC nepritahuje,a aj ked mam velku chut, pride mi vnutorne jednodnoduchsie urobit si to sama… Objektivne mame perfektny zivot, prace, byt, priatelv..uz nam do perfektneho obrazu chyba iba perfektne dieta. A ja pomaly dieta zacinam chciet… ale akoby som si to nevedela predstavit s mojim manzelom. Mozno dobre spomenut, ze manzel ma vlastne nikdy nejake extra fyzicky nepritahoval, resp. nejde ani o atraktivitu alebo vzhlad, ale nikdy som pri nom necitila povestne motyliky a chemiu a vasen, a nas sex zo zaciatku byval casty, ale casom, asi posledne 2-3 roky sa z neho stala dopredu naplanovana jazda v nedelu (alebo inokedy) vecer… A mam pocit, ze je to kvoli tomu, ze ma jednoducho nepritahuje popisanym sposobom, a preto je to pre mna jednoduchsie sa na to podujat. Spomeniem este, ze ja jeho fyzicky pritahujem velmi, a chcel by mat sex casto…
Neviem uplne presne, co v takejto situacii… nevedeli by ste mi prosim poradit? Vopred dakujem za akykolvek prispevok a nazor…
V jednom ta chapem odsudzovat ta nemozem ... Kazdy vnima za problem nieco ine ... Dietatko by mozno vsetko zmenilo a mozno by sa to viac zhorsilo v tom ti neporadime to musite sami citit s manzelom. Mate az prilis dokonaly zivot preto aj tento nedokonaly problem to je normalne ze v kazdom manzelstve je nejaky problem. Ja napr samotnym pohlavnym aktom nedosahujem orgazmus (oralne ano) a tiez som to povazovala za problem lenze vela zien to ma tiez tak ako ja. Predstavy ojojoj. Su len v tvojej hlave nikto ich nevidi predstavuj si koho len chces pokial to nikomu nepovies nikto o tom nebude vediet 🙂 do hlavy ti nikto nevidi 🙂 clovek ma na to fantaziu aby ju pouzival to ze myslis na druheho muza to neznamena ze svojho nelubis alebo ze si ho nebodaj nevazis.... To je prilis zvelicene uz. 🙂 mozno je to len chvilkove poblaznenie ktore prejde. Ak manzel o tom vie a snazi sa ti pomoct tak nieco spolu vymyslite. Povedz mu co sa ti paci nove miesta nove polohy cestujte kym nie su deticky skusajte vsetko 🙂 mozno to chce len vyjst zo stereotypu a upravi sa to drzim palce 🙂
@latisa1 vyroky tvojho kolegu su strasna sprostost. To, ze on nema fantaziu a libido v manzelskej spalni neznamena, ze to tak maju ostatni. Ze po 7 rokoch 😱, ved to je kratka doba, ja som vydata 18 rokov a absolutne nesuhlasim, v mnohych vztahoch vasen ani iskra vobec nevyhasla😉
@anjelina no,mna by zaujimalo,ci si teraz spokojna,ci ste sa predsa k sebe nevratili....
@anjelina no tak problém je že si zahladena do iného objektu. Nie v manželovi ani vzťahu... Ale v tebe..tak ten objekt proste zbal a pretiahni a máš konečne okorenený život a čo riešiť. Uvidis či ti stálo za to, alebo nie. Ja som si týmto prešla, keďže od 20tich jeden chlap, dlho bez dieťaťa atď.. priority som si stanovila. Či potrebujem ísť cestou pokus omyl a zažiť vzruso s inými, kým nájdem pána perfektneho, alebo ukludnim hormóny a budem sa venovať tomu čo mám a čo poznám - tj istote doma. Preklenula som to workohilickym obdobim. Pretože nejaký dôvod prečo si si toho svojho vzala je... Len teraz si ty ospravedlňujes správanie tým "nikdy ma nepritahoval atď"... Čo nie je pravda, keby bola tak si zabila kopec rokov zivota v klamstve.
Ahojte, zacali mi chodit notifikacie z tejto diskusie.
Tak som vam len chcela napisat, ze v juli 2016 som sa odstahovala a v Septrembri rozviedla. Bolo to velmi tazke obdobie a rozhodnutie, ale bolo to dobre rozhodnutie. Na priek tomu ze som mala strasny strach ako budem zit sama, som to zvladla, a vsetko dobre dopadlo. Po rozvode zo mna spadlo obrovske bremeno a prisla onrovska ulava.
Rok som bola single a len tak som randila, a bez toho aby som noveho partnera hladala, som ho nahodou stretla. Tento partner je moja zivotna laska a sme spolu teraz uz 2 roky.
Moj byvaly manzel to zvladol tiez, a aj ked to bolo pre neho velmi tazke, preslo to. Medzitym ma novu priatelku a raz do roka sa s byvalym stretneme na kavu a pokec o zivote.
Ten clovek ktorejo som vtedy stretla, mi vtedy otvoril oci, a cez neho som si uvedomila ze s mojim manzelstvom nieje vsetko v poriadku, ale nakoniec som s nim nemala ziadny vztah.

@anjelina zaujímavé rozuzlenie.A čo bol ten posledný impulz,ze sa musíš dať rozviesť?Väčšinou ženy odchádzajú s manzelstva, keď sa zaľúbia do iného🙂