Manželský trojuholník
ahojte...som vydatá žena, mam dve dcéry 7 a 11 ročnú slečnu. Ked som bola mladučká hlupučká, zaľúbila som sa do ženatého chlapa s dvomi deťmi. Ťahali sme to spolu 5 rokov, potom sme sa rozišli, pretože som chcela mať rodinu, domov, deti a on mi to nevedel dať, rozhodol sa zostať s deťmi a ja som to rešpektovala. Ja som sa vydala, narodila sa mi dcéra a po dvoch rokoch ma tento milý pánko kontaktoval znova...vraj ma ľúbi, nezabudol na mňa a stále na mňa myslí. Nabralo to obrátky, dohodli sme sa, že sa obaja rozvedieme a budeme spolu žiť. Ja som podala návrh na rozvod, on sa zľakol a vrátil sa k žene, ktorej všetko povedal. Dva roky sme sa nekontaktovali a potom to všetko začalo od znova. Mam druhú dcéru, manželstvo v troskach, už to s manželom neviem vydržať, mam ho stále v hlave, na nič iné neviem myslieť, denne ma kontaktuje, stretávame sa, chodíme na dovolenky, poznajú ho moje deti. Opať všetko vyklopil žene, že ma ľúbi a chce so mnou žiť, deti mu už vyrástli, odišli z domu. Už sa mal nasťahovať a zrazu cukol...vraj dostal blok a je mu ľúto jeho ženy. Som z tejto situácie zúfala...16 rokov ľúbim iného muža...poradte mi, neviem čo už mam robiť...len mi prosim nenakladajte
@kristinka7777 tak to je ako Z románu, neviem ti poradiť len držím palce lebo toto musí byť hekticke.
Preco sa asi stale hadaju,skus porozmyslat...
hadaju sa preto, že manželka o všetkom vie, stále ho upodozrieva, snorí, minule sa vyvrieskala, pretože počula v aute navigáciu a myslela si, že som to ja 🙂 práve preto to nechápem, že tam ostáva
Ak vzdy cukne ked ide do tuheho nemam pre teba bohuzial dobre spravy. Asi ta nemiluje naozaj tak silno ako ty jeho a nieje ochotny tolko obetovat. Ale je fakt ze ak tak dlho milujes niekoho ineho bolo by zbytocne zotrvavat manzelstve ak stale myslis na inu osobu. Povedz mu natovinu co vsetko si prenho obetovala ty a nech sa raz a navzdy vyjadri ci to iste urobi aj on pre teba. Ak bude vahat spal vsetky mosty taky clovek nema co robit v tvojom zivote. Bude to tazke ale mysis byt silna ak ta ma len ako vyhodenie si z kopytka a uzitie si ale potom uteka v cielovych situaciach k zene tak nad nim uz anu nepremyslaj zbytoccne by si sa trapila.
@kristinka7777 A koli čomu sa asi tak hadajú?
@kristinka7777
tak pani manzelka nechce odist? Ved aj ich deti s rozvodom suhlasili. Asi s tym pani manzelka az tak velmi nesuhlasi...ale kedze tvoje medzinozie (pozicane z inej diskusie) lepsie chuti tak si to pan spravil tak ako mu to vyhovuje...
Otvor oci zena, za chvilu aj tie tvoje slecny pochopia o co ide. A nebude to pre ne pekne zistenie
@katy31 myslím, že on veľmi dobre vie, čo chce. Mať aj pôvodnú rodinu, doma full servis a možnosť odskočiť si, aby zase až taká nuda nebola. A ak sa nájdu dve ženy, ktoré mu to tolerujú, prečo by takto nežil? Len keby som bola jeho dcérou, tak by som mu povedala, nie to, že súhlasím s rozvodom, ale že sa za neho hanbím. 😒 😒 😒 😒 😒
@kristinka7777 ty nechápeš, prečo s ním manželka ostáva? Prečo by mala ustúpiť žene, ku ktorej si jej manžel len odskočí a vždy sa vráti k nej? Veď ti tým jasne dáva najavo, že budeš navždy tá druhá, tá, ktorá mu nestojí za to, aby urobil konečné rozhodnutie a spojil s ňou svoj život. Možno ho k tebe sama pošle, keď už nebude vládať v posteli, budú ho prenasledovať choroby, bude zabúdať a bude mu unikať moč, na čo by jej u potom bol?
@katy31 myslim, ze na takych neplati nic. nazval by som ho tzv "gangster der liebe" aj keby ho obidve nechali ( co sa nestane, aj ked jedna necha, druha s nim ostane ) velmi rychlo sa na necho naviaze ina. on si vie velmi dobre vybrat typ zeny. z celeho pribehu, je mi najviac luto opusteneho manzela, naco sa slecna vydavala, ked to robila iba z povinnosti, deti, rodina. ked sa nevysporiadala s predoslim zivotom a tahala do neho niekoho ineho, ktory to myslel (azda) uprimne..... este taka poznamka, zeny, ak sa neviete vysporiadat so svojimi citmi k niekomu, a tuzite po dietati, tak si ho nechajte spravit ale netahajte do toho inych. dieta vychovat aj same !
@timea7 ale to sa dá takto fungovať 16 rokov? veď to musí byť na nervy, pre každého... ja ako žena, by som nemohla takto fungovať kvôli ničomu, ani kvôli deťom, ani domu, ani hypotéke, ani strachu zo samoty.. neviem... argument, že kvôli deťom poznám... to sa dá ešte pochopiť, ale deti sú už veľké.. tak čo ho tam drží? keď skáče od jednej, k druhej, ktorá viac zaplače... tam je.... slaboch, ne?
@kristinka7777 hm,ty sa este usmievas ze ho manzelka upodozrieva? Ved jej obavy su na mieste ci?
na tvojom mieste kaslem na neho,nieje to dobry chlap,a to sa nebojis ze AJ KEBY manzelku nechal a vyberie si teba,myslis ze by si pri tebe milenku nehladal?ona ho upodozrieva robi sceny,on pride za tebou a vsetko ti vyklopí,spolu sa natom akoze smejete ?Naco ti taky chlap ,co hra na dve strany ?
@katy31 neviem, nechápem, neriešim, ja by som nebola neveru schopná odpustiť v žiadnom prípade, ale chápem, že ak žena chce zachrániť rodinu, či už kvôli deťom, alebo kvôli sebe, tak neveru odpustí. Ale žiť 16 rokov s pocitom, že môj manžel odskakuje k inej? A intímne s ním žiť? Opäť mi tu chýba grcajúci smajlík.
@kristinka7777 a z čoho by ho upodozrievala ak o všetkom vie? Bohvie aké oje...ávky jej natáral. Asi ako tebe.
@kristinka7777 Konecne sa k tomu postav ako dospela rozumna zena, prevezmi zodpovednost za svoj zivot a mysli pri tom na svojho manzela a svoje deti, lebo v tom nie si sama. To, co ty vnimas ako osudovu lasku, je mozno len nenaplnena iluzia. Neostava ti nic ine, len sa o tom presvedcit, lebo obaja uz nemate co stratit, obe manzelstva ako pises, su v troskach a niet cesty spat. Do konca zivota sa nezbavis tejto myslienky, ze on bol ten pravy .... Tak sup do toho, daj mu ultimatum, dokedy sa musi rozhodnut. Ak opat cuvne, tak nemas co riesit ... rozved sa s manzelom a zacni zit svoj vlastny zivot.
my sa na tom vôbec nesmejeme...neviem prečo to takto prezentuješ...mňa to trápi..a viem že všetci v tomto trojuholníku trpia...
@kristinka7777 no pretoze si to tak napisala ,"pocula navigaciu a myslela ze som to ja " a pridala si smajlika,akokeby ta to tesilo,ale ok...pisane slovo niekedy clovek pochopi asi inac ako hovorene.
@kristinka7777 no ešte že si to uvedomuješ, že všetci trpia... daj to ulitmátum a tak budeš vedieť, na čom si... ak Ťa ľúbi, príde... ak nie, tak ostane so ženou.... možno len zvolí menšie zlo.... ktovie, charakter to zjavne nie je....
Ukonči to s ním....
@kristinka7777 myslim, ze zijes v akejsi iluzii o tom muzovi, ktoreho lubis alebo si mozno nahovaras ze ho lubis prave preto, ze ho nemozes mat... ved zakazane ovocie chuti najviac. Si pre neho rozptylenie, ulet z reality, nic viac a nic menej... Keby jeho city boli rovnako silne ako tvoje, uz davno by svoju zenu opustil. Ak nie prvykrat, druhykrat urcite. Davaj si bacha, aby si si nezbabrala zivot nezodpovednymi rozhodnutiami.
@kristinka7777 zeny, nechapete? Ak ste v pozicii milenky, tam nie je ziadna laska. Tam ide iba o prichut zakazaneho. Akonahle by sa rozviedol, uz pre neho by si nemala ziadnu hodnotu 🙄
Je mi luto, ze si si pokaslala zivot kvoli debilovi.
Urcite navstiv poradnu a skus sa z toho vymotat.
Dobrych 15 rokov som robila butlavu vrbu kamaratke, ktora si zacala so zenatym muzom. Ona bola cerstva mladomanzelka a on zenaty, otec trojrocnej dcery. Nejdem zachadzat do detailov ... napisem len, ako to dopadlo. Ona sa rozviedla do roka, on po viac ako 10 rokoch ... je od nej o 17 rokov starsi, jemu je stale fajn, ma pri sebe mladsiu druzku, pri ktorej sa citi stale mlady. Ona mu obetovala najkrajsie roky svojho zivota, zostala bezdetna a vztah ju uz nenaplna. Nekopiruje to presne tvoj zivotny pribeh, ty mas deti, mas pre koho zit, a ziadny muz nestoji za to, aby si bola nestastna. Ja ta neodsudzujem, lebo sa to v zivote stava, ze sme ochotni pre niekoho aj zivot polozit a nazyvame to laskou. Ale LASKA to nie je, Laska je o dovere, vzajomnom respekte, empatii. Hlavu hore, este nie je nic stratene !!!! Navsteva psychologa by mozno nebola od veci, niekto by ti sprostredkoval objektivny nazor na situaciu, ako si uz uz spominala, ze by si rada pocula 🙂

Lutujem tvojho muza!!!na co si ho balamutila,ked si ho nelubila?!? Len aby si nezostala sama???je od teba ozajstne svinsto...