icon

Manželstvo bez problémov

skvelemanzelstvo
8. dec 2013

1).Nečítať manželove sms, mms, emaily, listy.
2).Nečudovať sa a ani sa nerozčuľovať na manžela, ak vám zahlási, že bude sedieť na pive s kámošmi.
3).Nerozčuľovať sa, ak vám manžel nepomôže v domácnosti.
4).Počas rozhovoru s manželom sa tváriť, že ho ľúbite ako nikdy predtým.
5).Nehnevať sa a ani nekričať na manžela, ak nedodrží čo sľúbil.
6).Nehnevať sa na manžela, ak zabudne na váš sviatok (meniny, narodeniny a pod.)
7).Dopriať manželovi inú ženskú spoločnosť (komunikácia na firemných akciách, chaty a pod.)
8).Nehnevať sa na manžela, ak si vás nevšimne a bude si viac všímať iné ženy.
9).Nehnevať sa na manžela, ak sa vám zdôverí, že ho veľmi vzrušujú iné ženy.
10).Nežiarliť na manžela, ak venuje inej žene viac času ako vám.
11).Nehnevať sa na manžela, ak sa nebude venovať deťom.
12). Nehnevať sa na manžela, ak si vás za celý deň ani nevšimne.
Ak dodržíte všetky tieto body, manželstvo budete mať ideálne a dosiahnete dokonca aj to, že váš manžel vás začne mať naozaj rád. Ak sa tieto body nedodržia, tak sa netreba čudovať, že manželstvo sa bude topiť v problémoch. Oplatí sa dodržiavať tieto body. Ja ich dodržiavam a vidím, že je to dobré a nemáme problémy.

lalinko2010
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo keď tieto všetky body čítam - tak sa nemusím ani vydávať, na čo??????????
Kúpim si psa alebo mačku. A je to detto to isté.
V manželstve musím byť nejaké vzrušenie, hádky, netoleranstvo a podobne, toto všetky je pekné na manželstve, keby sme boli dokonalí tak potom čo???????
A čo tak napísať že má muž tolerovať manželke???? prečo sa všade spomínajú len MANŽELIA??????????CHLAPI?????
ŽENA je čo??????????????Nič????? ŽENA má byť ticho, všetko tolerovať a ak sa náhodou ozve tak je zle.....
Ale na pobavenie je to super! Dám prečítať manželovi!!!! 😎

zeleny_cajik
9. dec 2013

Toto pisala "oficialna" partnerka Borisa Kollara? Alias rohozka z povolania?
Ze dik.
My ostatne asi uprednostnime zdrave rovnocenne vztahy 😉

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
mima4
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo

úúúúúúplne suhlasim 😀 a doplnam dalsie body:

- ked manzel pride z prace, mat pripraveny v rukach cerstvo upečený kolác a mierne sa mu poklonit, tak decentne...
- ked manzel niečo chce, nepiskovať, ale povedat "tvoje zelanie moj drahy je mojim rozkazom!"
- v spolocenosti s nim a s inymi muzmi cudne hladiet do zeme, sem tam zablikat očami, či viečkami... ale tak nežne... aby si všetci tí iní chlapi uvedomili, že sú vlastne chudaci, ze nemaju doma taku zenu
- ráááno!!! toto je velmi dolezite!!! vstavat o hodinu skor ako manzel, dat dolu natacky z vlasov a spravit si komplet makeup, aby ked sa manzel prebudi, tak nasiel vedla seba princeznu v erotickom pradelku, krasne nalicenu s ucesom... Odporucam nejaky drahy trvajuci makeup..lebo ked sa manzel rozhodne manzelku obstastnit, makeup a aj uces musi vydrzat!!!
- večer s makeupom ísť s mužom do postele, obšťastniť ho a az KED ZASPI, tak ist do kupelky a dat to dole..a ist si k nemu lahnut (musí byť tma v miestnosti!!!)

... takže to tak na doplnenie šťastného manželstva 😉

skvelemanzelstvo
autor
9. dec 2013

@dai ja som to napísala stručne, ale myslela som to tak ako to pochopila ladywitch26. Ona to napísala lepšie, to hej. Tak asi. 😀 😀 A úsmev prosím 😀

skvelemanzelstvo
autor
9. dec 2013

@lalinko2010 Správna poznámka. Ono to isté by sa dalo napísať aj pre mužov. Tie isté body. To hej. To by bolo lepšie. 😀 😀

kaktusik007
9. dec 2013

@mima4 ale ako pre koho stastneho asi... 😀

skvelemanzelstvo
autor
9. dec 2013

@dominika1988 účl to splnilo. Takže úsmev prosím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

skvelemanzelstvo
autor
9. dec 2013

@mima4 áno, tie body tam mali byť tiež. súhlasím s tebou. ty si to tiež pochopila. Ale je tu asi viac žien, ktoré to pochopili. Takže účel to splnilo. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

takyna
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo mozem sa opytat, kolko ste manzelia??, lebo to co pises, sa da tolerovat vo veku ked ty budem mat 66 rokov a on 70 🙂 , ziadny chlap co ma nejaku tu hrdost muzsku v sebe, a nie je vyslovene bohem, ti nebude tolerovat, ked mu budes opisovat ako ta vzrusuje iny muz..., akoze toto som fakt este nezazila, a ani z okolia o tomto neviem 🙂 ,
mozno fakt len v dochodcovskom veku, lebo vtedy su to uz len naozaj neskodne reci 😉

klincek
9. dec 2013

dievcata, celu temu berme len ako (zly?) vtip.
v opacnom pripade konstatujem, ze takto by sa spravala len zena predavkovana oblbovakmi a po troch seriach elektrosokov-proste hlupost na n-tu.
byt chlapom, tak od takejto utekam kadelahsie..vo vztahu chcem mat partnera. rohozku si viem kupit kdekolvek a kedykolvek 😝

maria1989
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo jasné. držať hubu a krok

klincek
9. dec 2013

ale ako provokacia to bolo fajn, zdvihne to tlak aj v takyto hnusny den 😅

andreasiskova3
9. dec 2013

No ja tiež nejako nechápem , ale všetkým bodom. Také manželstvo a hlavne takého chlapa by som nechcela ani za milión... 😠

andreasiskova3
9. dec 2013

@mima4 😀 super

kaara1980
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo tak tieto body dodrží jedine nafukovacia Anča až sa naučí,variť,prať a upratovať 😀.Takže každému pánovi,ktorý chce ,ideálne manželstvo, navštíviť sexšop,pripadne kontaktovať Japonsko a objednať si prsnatého androida s dierou.😀

beata79
9. dec 2013

to je vtip 😀

andreasiskova3
9. dec 2013

Dobre som sa pobavila, ale stále nechápem.... Ako môže toto niekto napísať a myslieť vážne , to je nad moje chápanie.... Vychádza mi to len tak, že nám niekto predĺžiť život o pár minút a vyčariť úsmev na tvári v takýto pochmúrny deň 😉

andrejka1974
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo ja to nedosrziavam a nechapem preco som uz s mojim muzom uz 21 rokov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 asi ho velmi, velmi milujem aj s jeho chybickami 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

andrejka1974
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo pri tej 9 , ze ti povie, ze ho vzrusuju ine, moze byt pravda, len skoda, ze ta druha zena si to uz urcite nemysli 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

cecil36
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo a co s chlapom, ktory chce robit doma vsetko od umyvania riadu, cez staranie sa o dieta az po umyvanie okien s tym, ze zena by toto vsetko co on urcite nezvladla. A zena si pripada ako nesvojpravna.... Ja viem extrem, ale poznam taky pripad a je to na maslu 😉 Tak ma zaujima tovj nazor, ked uz si nacala temu stastne manzelstvo....

vejula
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo tak som sa sekla.. Toto nebola ironia? Som myslela že si robíš fakt srandu a poukazuješ tak na to, ako niektore ženy zo seba nechaju robiť handry. Ale teraz čitam dalej a nechapem.... Ale tak nemôžem rozumieť všetkým a všetkému. 😉

noccikalili
9. dec 2013

Kks, ze si to aj niekto precita. . . No komemt.ja mam skvele manzelstvo aj bez blbych bodou.

skvelemanzelstvo
autor
9. dec 2013

@cecil36 Fíha, no takéhoto živočícha muža, ktorého ty opisuješ som ešte nestretla. Možno má tá jeho žena vysoké postavenie a muž sa preto snaží. Ktovie? Možno majú pravidelný sex 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

cecil36
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo no vidis a ja takeho poznam. Zena nema ani vysoke postavenie a sex pravidelny ako pri malom dietati. A veru, ziadna sranda to nie je, a zavidiet uz vobec tej kocke nie je co..... Doma totiz moze jedine. Drzat hubu a krok. A hlavne milo sa usmievat.

jadodka
9. dec 2013

No tak to som sa teraz pobavila nad sprostostou zakladatelky temy 😀 ,musi asi chorobne lipnut na svojom manzelovi kef toto vsetko je ochotna pre neho robit a aj to robi 😎 ....chlap ma byt rad ze ma zenu a zena nema co robit zo seba tu kozu co vsetko bude respektovat....ako to kde sme...tak on bude kukat jak debil do nohaviciek a vystrihov kociek na okolo a ona mu bude este ukazovat...ze ahaaa aj tamto je jedna....no chore,sorry

adri266
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo prepac, a nosis aj burku? 😎 😎 😎

adri266
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo Citujem:
Áno, manželstvo má byť o kompromisoch. Tie body sú určené pre tie ženy, ktoré robia v manželstve z komára somára.

Akoze milenka na chate to je tiez komar??? Inak, tie rady mi pripominaju desatoro zlatokopky 😀 😀 😀

cecil36
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo a co su neriesitelne problemy ked s riesitelnymi si tu baby nevedia poradit?

digysa
9. dec 2013

@skvelemanzelstvo ako na pobavenie je to dobre...s niektorymi bodmi by som aj suhlasila, ale problem je v tom, ze si nezahrnula tu najcastejsiu pricinu, kedy sa manzelstvo dostava do problemu. Preto tieto body nemozu fungovat pre stastne manzelstvo.
A ktoru pricinu si vynechala? No predsa Peniaze🙂