Manželstvo/partnerstvo bez lásky
Velakrat som sa uz stretla s tym, ze sa ludia brali, alebo spolu zili bez lasky. Vety ako "Je to dobra partia", "Zvykli si na seba" ma dostavaju do uzasu. Nemohla by som zacat zit, alebo byt v manzelstve s niekym, koho uz na zaciatku nemilujem. Vy ano?
@darkabarka23 Chcem Ti len dat vediet ze neodsudzujem Ta ako pises, ze Ta mnohe tuna budu. Citim s Tebou...
@kiki68 Zaujimavy komentar. Mozem sa spytat ak Ti to nevadi kolko rokov si vo vztahu so svojim manzelom ked si este stale akoze donho zalubena? A mate spolu aspon dieta ? Pretoze Ta mozem uistit, ze veci po rokoch a po decku sa velmi zmenia... a tiez by som rada vedela ci si pri nom za tie roky zazila uz nejake sklamania ktore Ti zanechali jazvy na srdci a dusi alebo klamstva, ktore si odpustila, atd. Mozno by si na to pozerala inak pri takych zivotnych skusenostach. Neviem co si prezila a zazila s Tvojim partnerom, ale ja toho uz mam rozhodne vela co zanechalo stopy... Nesudim, len uvazujem po Tvojm prispevku.
@felixa Suhlasim a mozno je z toho aj dost pravdy, lebo kazdy hladame a ocenujeme od svojho partnera cosi ine. Pre niekoho je vyznamne to a chyba tam to a pre druheho zas ze uprednostnuje dalsie spominane veci, sme rozlicni, kazdy inej povahy a charakteru, mnohi zalozeni citovo aj narocnejsi na poziadavky nasich partnerov. Preto dochadza u mnohych vztahov k zlozitejsicm komplikacaim a este viac pritazene ak sa stretnu v zivote " dve tvrdohlave a neustupcive povahy "....to uz moze byt potom poriadne skomplikovane.
@darinkazv Ja som tiez toho isteho nazoru, ze nie je vychodiskom si najst hned v zlom vztahu dasieho chlapa alebo po rozvode... vela zien riesi nefunkce manzelstvo alebo vztah tym, ze si najde milenca akoze sa odreaguje a tym unikne problemom... podla mna nedomyslene, nevyriesene a najjednoduchsie. V prvom rade pre mna nepripada v uvahu uz len kvoli tomu, ze to je nemoralne z hladiska deti a pripada mne to dost sebecke voci nim a bezohladne. A potom kto ma chut na to striedat chalpa jedneho za druhym... nez najdes toho " praveho " ???? Podla mna nezmysel, lenze kazdy pozerame na veci inac. A nakoniec kde je zarucene ze toho chlapa co najdeme bude perfektny???????? To by sme hladali mozno donekonecna. Radsej zostat sama potom uz ako sa zasa spalit , suzovat sa atd. Aspon moj nazor, neviem.
@sissmiss Plne suhlasim s Tvojim komentarom. Velmi smutne co si presla Tvoja znama, ale ja by som rozhodne neveru neprepacila a uz urcite by som nesuhlasila s tym, co muz od nej pozadoval aj nadalej, ze spoluzitie nou aj s milenkou. No tak to je teda uplna nechutnost a pohorsenost a znehanobenie!!!! N ikdy by som nepripustila k manzelovej poziadavke, to urobila dobre. Potom tam ta dalsia vec, chudera zostala s nim ked bol v najhorsom a pomaala mu... Nuz to je ale obrovska obetavost a krasne od nej ale tam plati zsa to pravidlo a slub, ktory si zlozime pri sobasi, ze mme si pomahat v dobrom I v zlom, v zdravi aj v chorobe. Hej, kazdy nema na to, neviem ako bych sa ja zachovala po tom vsetkom, ze by mna podviedol s mojou dobrou priatelkou ???!!!! Budem uprimna, ze asi tazko by som bola schopna mu podat pomocnu ruku a dajme si ruku na srdce, ze niekazdy z nas by to zvladol a dokazal. Neskutocne obdivuhodne od nej! Rozumiem, ze jej po case chybal aj ten sex a vsetkeho sa vzdala! Velky obdiv a vsetka cest k tejto zene !!!
@travisek ahoj, nečetla jsem úplně vše, ale musím ti napsat aspoň toto....ty se útrapís...jsi hodný člověk,který myslí a dokáže se vcítit do druhych ale sama k sobě se nedokazes...řekni si co by jsi poradila třeba kamarádce kdyby ti popsala tvuj příběh...a pak mi řekni stojí ti takový život opravdu za to?.....a najít si milencenic nevyresí, jen si budeš připadat ješte hur...odejít od chlapa je to poslední...ale ješte bych tomu dala šanci aby jsis nic později nevyčítala, ale určité změny bych udelala...život rychle utíká a měl by si ho člověk více užít protoze je jen jeden a nejde vrátít nebo zastavit:......
@maminuska Hmm, dost zaujiavy zivotny pribeh. Podobny mojmu s urcitymi odchylkami... tiez sa vela veci zmenilo ale stale dobre vyzerame, aj sa kritizujeme aj si ponadavame na rozne veci v zivote, aj tazke obdobie sme presli s pozickami, financne krizy, nuz zatial v nasom vztahu " nelietala " este ziadna ina zena ani chlap a neriesili sme nic take, lebo napriek tomu, ze nase manzelstvo prestalo uz nejako fungovat po rokoch, zatal sme si vzajomne verni a netuzime po inych partneroch. To je pekne ze sa mate radi taki aki ste a tak to ale a byt, pretoze mladi a krasni nebudeme stale ... my sme obaja nervozni z akychkovek problemov a hlavne tych necakanych a bohuzial nevieme nic riesit s kludom... ani bezne problemy so synom ked pridu, preto sa obavam do buducna....vsetko konci hadkami, ktore nas uz obidvoch unavuju a hlavne nas zacali poznacovat zdravotne. Obdivujem ludi, ked vedia brat zivotne problemy s " kludnou hlavou ". Nuz ale tam tu slecnu by som asi neodpustila len tak, neviem.
@travisek mala som napísané dlhý príspevok a vyhodilo ma. tak v skratke. muž robí, zarobí 500e (čo pri hypo 265e nie je nič moc) keďže odmietol ponuku mojej kamošky robiť v ich firme za 1200e mesačne, tak je to teraz ťažké. ja končím tento šk. rok školu, potom ma čakajú ešte 3 roky na vš. prácu si môžem nájsť až od mája 2014 (keďže skončím vtedy školu) do starej práce sa vrátiť nechcem, pretože tam pracovať s 2 deťmi je veľmi veľmi ťažko a tiež by ma neuvoľňovali do školy. muž chodí do práce, ale príde domov a sedí za pc až do noci. jemu tento život vyhovuje. má o všetko postarané. on len zarába a tým to hasne. často a dlho sme mávali rozhovory o našom živote. vydržal sa snažiť 2-3dni a potom to bolo zase po starom. keď som navrhla poradňu, tak povedal, že ak ja vybavím, tak môžeme ísť. keď som mu ale oznámila, že 1 sedenie 35e, tak sme skončili (aj pre mňa je to veľa, ale myšlienka, že by nám mohli pomôcť, tak mi za to stojí) ale on proste nechce. ale to je len veľmi v skratke to všetko zhrnuté.
@felixa No panecku, dobry prispevok si zverejnila, len ci moj muz by to mal rad. Asi tazko by bo trpezlivy aby som mu cosi ciala alebo dala poucnu radu co a ako by sme mali zmenit medzi nami dvomi aby to lepsie fungovalo. Ver, ze vsetko som uz vyskusala a je za nami. Nikdy ho nic ine nezaujimalo okrem svojho sportu. Vsetko su podla neho blbosti a ja som snad na hlavu, nezaujimal sa nikdy o nic aby si precital akusi poucnu literaturu, ze napr. co je zena a co potrebuje, jej hrmony atd. vsetko je zbytocne a somariny. Odmieta akukolvek spolocnu temu a vyslovene sajej vyhyba. Ja sa kazdu chvilu snazim poucit a vycitat rady ale co je to uzitocne pre nas dvoch ked nema ten druhy zaujem? Ako sa povie k tomu treba obidvoch a nie len jeden aby sa snazil. O takych veciach co pises, ze prsia hladit atd., no zabudni ! Ja neviem co sa snim deje... myslim, ze ako starne sa strasne meni, takze pozor to nie len my zeny ked ideme do menopause sme divne, verim ze aj u chalpov prebieha tato zmena...nikdy sa nezaujimal a nechcel pocuvat o nicom, to mna privadza uz do zurivosti, zacala som ho volat uz aj zadubenym sebcom, lebo u nas ide len to, co on ma zaujem a ja sa prisposobujem... niektori chlapi sa neradi a velmi tazko prisposobuju, nuzten moj je jeden z nich, takze nemam to lahke... ale to je pekne, ze si tak spolu rozumiete, aj my sme si kedysi, lenze to vsetko moj muz zaprie do oci, ze vraj nikdy sme si my dvaja vraj nerozumeli, uz ani nevie ako by mne na dusi ublizil aky zly dokaze byt k nepoznaniu...proste len sport ma vyznam a nic ine, preto som aj ja cele roky uz prehliadnuta ako zena... pochopila som to, mozno by mu nakoniec ani nevadilo, keby som si nasla ineho, ktovie ako by na to reagoval... uz vsetko mozne som vyskusala, dneska ho necham a hadame sa aj za to, ze mu vadi ked som a PC, ved som si nasla uz aj ja svoj iny zaujem, ale to uz mu vadi... sebec a sebec, nemozem to uz ani inak nazvat. Prajem Ti vela stastia a lasky s tym Tvojim ked ste nasli vzajomne porozumenie !!!!
@darinkazv No proste vsetko Ta chapem Dari, vsak aj u nas to tak bolo, ze ja som chcela do poradne, najprv to odbrblal, ze to moc budestat tie pojednavania aco ja nic neviem a on na to davat nebude, ale to ze vrazil prachy do cennych papirov a ja som proti tomu a rozhoduje sa s tym bezo mna, to je vsetko v poriadku, no a ako pises tiez u nas veci vydrzia tak par dni a potom sa vsetko vrati do toho povodneo nenormalu ako to ja uz nazyvam.Dalo by sa veru pisat dhy pribeh o nas. A s tou pracou ako pises? Mne hodne pripomina nas obraz doma denne. Tiez dojde z prace da si jedlo / zatial este stale varim, aj ked mne uz ide vsetko krkom/ nuz a potom sa okupe a zasadne k telke s pvom k svojmu sportu alebo precvakava vsetky kanaly pokym cosi najde co by ho zaujalo a mna v kchyni nadvihuje... nuz a o chvilku pozriem a je tvrdy a takto to ide den co den a znova, dokola... ach boze ako mne uz z toho hrabe. nenavidm tento sposob zivota a moj muz si to tiez tak zariadil, ze ziadne potesenie iba do prace a platit ucty atd., viac ho nezaujima ako aj toho Tvojho, skoda reci. A to stale iba dokola pocuvame aj so synom, ze kolko on vsetko sam plati a na nas a za ns atd., vracat sa mne z toho uz chce, kde to vedie ked si teda budeme vsetko vycitat jeden druhemu co som ja vsetko uz pre neho urobila, atd. su uplne nemozni.... nuz moj ma teda dobru pracu aleustavicne prinasa do nasho vztahu s niecim nervozitu a tym zabija a zabil vsetko co bolo v nas, ja to davno vravim, a mam pravdu,ktoru on nerad pocuva.Stale iba vysate napatie a zostal upln znechuteny zo zivota akoby, nuz a co mam ja povedat? Mam zacat teraz chlastat a zapijat svoj zial alkoholom?! To nie je veru najspravnejsie riesenie, ked mu dohovaram, pohadame sa atd., bojim sa, ab syn si toho nevsimal a nepokracoval v zlom, ze sa nauci pit, aj tak som uz spzorovala hodneveci co sa mne nepacia, lenze s mojim manzelom je velmi tazke osi riesit... a tak sa sama suzujem a chorlaviem z toho ubijania. Och Darinka, mas to tam tiez velmi tazke ako tak citam aj s tou pracou, skola atd. Musis byt silna moja.Ja viem, ze sa to lahko pise a inak preziva...
@travisek Souhlasím s @maminuska Řve z tebe jak jsi nešťastná a nespokojená se svým životem a jen kolem sebe kopeš a překrucuješ slova ostatních.Mohu tě ubezpečit, že své děti miluji a ani nejsem typ, který by od problémů utíkal a byl sobecký, o tom pravděpodobně svědčí i fakt, že jsem třináct let vdaná a velmi šťastně.
Chápu, že jsi nešťastná, protože muž tě přehlíží jako sibiřské pláně, možná bys trochu času, který tu věnuješ sepisování těch elaborátů mohla věnovat popřemýšlení, kde se stala chyba
@travisek no sme spolu 6 rokov celkovo od zaciatku vztahu vobec, takze nie kratka doba,dieta spolu este nemame, pokusame sa on. Mala som tento rok MA,co nas nastastie este viac zblizilo. My sme ten typ paru, ze vieme zt aj bez deti ak nepridu. Jasne,ze uz som zazila rozne situacie, prekonali sme vsetko mozne, aj vazne hadky (tym myslim tie,ked lietaju vazy o stenu atd.) Takze uz som zazila svoje, sramy na dusi mam,asi ako kazdy, ale keby to rozmazavam stale dokola bolo by to zbytocne, taky masochizmus nepotrebujem.
Keby nechcem tak s nim nie som, proste nic by ma nedonutilo. My mame skor ako par problem s tym,ze nam ludia zavidia, zavidia to,ze sa mame lepsie. Takze ja mojho chlapa beriem ako niekoho,kto je pri mne najblizsie a asi najlepsie ma pozna. Vo vztahu je vela dolezitych veci a momentov,aby vztah mal vobec zmysel a prezil. Samozrejme na rozpravky o princoch na bielom koni neverim 😀 Ked si zena mysli akeho ma doma princa,nech ho poriadne ozerie a uvidi co za potvora sa z toho vyklube 😉
@kiki68 WOW ! Len 6 rokov ? nuz to je teda velmi kratka doba na hodnotenie dlhorocneho vztahu si myslim a uvidis ake by to bolo potom az dojdu deti alebo aspon jedno a Tvoje city sa otocia automaticky na dieta aj cela tvoja materinska laska, ked budu financne problemy prenasledovat Vas vztah a do toho sem tam choroby, ked nebudes mat na blizku vobec nikoho, ziadnu blizku rodinu a musis zapasit, bojovat na jednej lodi, prechadzat z jedneho dna na dalsi s bolavym srdcom. Aj nam hodne znamich zavidi a su vsetci presvedceni aky mame krasny vztah, len ja viem najlepsie co je doma, nie ze by sme sa na public predvadzali a vodili za rucicky... pretoze sa mame dobre a ja som si vraj vedela vybrat... hmm, o tom by sa tiez dalo rozpisovat, vela ludi bohuzial nevidi do hlbky vztahu a to najlepsie vedia posudit jedine ti dvaja cez co prechadzaju. 6 rokov? To je este nic, to sme boli tiez plni v laske a objatiach, stale spolu jeden pri druhom a atraktivni jeden druhemu, len casom Ti to akosi vymizne a musis s tym celit... prajem Ti vsetko dobre aby I taky krasny vztah zostal na velmi velmi dlho.
@travisek zijeme v zahranici uz par rokov a teda blizkeho tu nikoho nemam, uz boli aj choroby, aj take,ze k nam isla rovno sanitka...ako tych 6 rokov mi pride ako dost dlha doba...neviem ci to musi vymiznut, poznam vela vztahov kde to uz po par rokoch bolo take,ako u niekoho ineho po 20tich. Ja som dost naviazana na nasho psa, mam ho ako decko v podstate,lebo j stale chory.
Ono dnes sa zije veelmi rychlo a tak 6 rokov mi pride ako dost dlho,ked vidim,ze 2 rocne manzelstva sa rozvadzaju ako na beziacom pase.
Ja hlavne partnera obdivujem ako osobnost,viem ake ma muchy, to viem az moc dobre,ale stale je tam co obdivovat. asi aj on obdivuje mna. On si vybral asi tiez pre seba dobre a adekvatne. To si kazdy musi stanovit uz asi na ziaciatku realne ciele, lebo na tom vela vztahov padne, lebo chcu zmenit druheho, doslova obrusit uz vybruseny diamant a potom ho zahodia ako bezcenny kamen.
Dakujem za prianie, snad dalsi rok uz nebude taky turbulentny 😉
@kiki68 My sme tiez nemohli mat dieta skorsie, hoci sme chceli hned po svadbe, proste sa nedarilo, tak sme sa pomalicky zmierovali uz aj s takou predstavou, ze nebudeme mat mozno dieta, neslo mne otehotniet, asi tak az po 5 rokoch som koonecne otehotnela ani neviem ako, proste som robievala 2 prace, vycerpana a prestala som sa sustredit myslienkami na to, ze to decko tak velmi chcem. Na psychike totiz tiez zalezi vela. Cele tehotenstvo sme prezivali v prijemnej pohode I ked s nervami a v strese. Ked sa narodil nas syn, bol to pre nas obidvoch ten najkrasnejsi moment v zivote na ktory rada spominame atd., akurat moj muz sa velmi zmenil rokmi a nerad o nicom rozprava , neviem preco a to mna moc boli ako zenu, pochopia by si to keby si tym presla... takto si to asi sotva dokazes predstavit o com ja tuna pisem Roky utekali, s vychovou, honili sme sa cele roky za sportom po stadionoch a dneska kde sme... z nicoho nic nie je, nikdy mna nechcel pocuvat ze to je zbytocne, akurat sme si prirobili horsie na nasom zdravotnom stave obaja, samozrejme ja som na tom horsie, ale to uz sa akosi prehliada...Dieta mat je krasna vec, pretoze bez deti je zivot akysi prazdny sa vravi, mozes mat vsetko, peniaze, dom, chatu a ja neviem co este vsetko ale stale Ti cosi chyba... bohuzial to aj hodne ale odnasa... vela sebazaprenia a obetavosti, odriekania, to sme si obaja skusili, preto moj muz zatprkol a nechcel druhe dieta... predpokladam, ze nie je stvoreny typ chlapa k tomu aby mal viacej deti...
vies mame znamych,maju krasny dom oblozeny mramorom, luxusne zariadeny,krasne dve deti, viac aut..no proste vsetko a aj tak tam citis ten chlad..niektore veci proste nevyjdu tak,ako clovek chce...
Dufam,ze to bude u Vas este lepsie, ale hej vela chlapov zatrpkne ,zasekne sa...aj vela zenam sa to stalo..staci jeden zly moment a vsetko moze byt inak...to je to,ze clovek ma plany, sny a nakoniec moze mat len oci pre plac.
Dieta je naozaj dar,lebo je to nieco,co moze pokracovat dalej. Aj ked aj u tych deti je to take rozne..clovek si to vymodli a nakoniec ma este aj kriz s tym...skoda,ze sa zasekol a nechel to druhe dieta...niekedy sa to stava a proste to tam spravi trhlinku,to mas ako so sklom, mozes mat vazu den,ci roky,akonahle sa objavi jedna mala trhlinka,tak vies ze ta vaza casom praskne cela. Len si to clovek nechce pripustit a zachranuje a zachranuje co sa da..
@kiki68 Ahoj, tiez zijete v zahranici ? Takze vies ake je to zit samy... my tiez sme uz cele roky vonku a psika mame tiez, ktoreho mame uz namiesto toho druheho decka ako to obaja vravime a moc ho lubime... Mas pravdu je to smutne ako sa manzelske pary dneska rozvadzaju... nic nevydrzia spolu a hned idu od seba, ked maju vyriesit problem, my sa teda stale nevzdavame nasho " naruseneho" vztahu a cloveku je luto zahodit len tak za hlavu tolke prezite roky snahy a vsetkeho, vlastne sme tuna zacinali od lyzicky ako sa povie a nikto nam nic nedal, takzeniet co zavidiet od nasich priatelov. Velmi mna mrzi, ze sme sa zacali po rokoch kritizovat a neprijmat aki sme, pretoze som dufala, ze sa lubime aj s chybami a nedostatkami ktore su v nas a ma ich kazdy, lebo nikto nie sme perfect. Ja si tiez lasku nachadzam uz len iba v nasom psikovi, ktory mne velmi napomaha prechadzat tazkymi obobiami, inak veru neviem keby sme ho nemali asi bych uz davno zblaznila zo vsetkeho... este raz vsetko dobre Tebe a Tvojmu vztahu!
Fuha zeny ked citam niektore prispevky vidim sa v tom..len viete co je na to najhorsie ze ja mam 22 iba a dve detis chlapom ktory si nezaslusi ani len mile ahoj sme spolu vyse dvoch rokov a znicil ma psychycky takym stylom ze cau ...za dva roky postihal uplne vsetko co vsetko moze najhorsie urobit..prve dieta som mala mladunka ..a tak v nadeji ze tento je ten ktory si zasluzi moje srdce sme sa dohodli ze si spravime dieta o prve spolocne sme prisli druhe je zdrave a krasne milujem ich obe..no on je taky klamar ze mi vsetko znechucuje neviem ani co knemu citim prave som vo velmi tazkom obdobi v ktorom zistujem ci ostat alebo odist..tu je to o to horsie ze pije..no nechcem zobrat malej otca ked uz som to nezvladla pri prvej ...a tento miluje nase deti vidim to len ja neviem ci ho este stLe lubim mam jedneho kamarata ktory keby som ja chcela nebranil by sa no ja som nie taka vela veci mi v tomto vztahu chyba ale ja viem ze aj tento sa casom ukaze ako kazdy...a tak neviem ci cakat a dat mu sancu a hlavne ako zistit ci ho este lubim...som z tAKEHOTO zivota v depke...nevladzem...neviem sa tesit.. Len ako zistit ze ho lubim on mi tvrdi ze ano aj sa sprava sem tam ze fakt no z jeho strany pochybujem tiez..
@kiki68 Prese tak, velmi dobre si to rozpisala...trhliny sa velmi tazko zceluju potom. Moj manzel zanevrel nie len na mna, ale na vsetko kolom, na cely svet aj ludi a zije s hnevom vo vnutri a nechce hladat pomoc a neuvedomuje si ako tym velmi blizi svojim blizkym teda mne aj synovi, akoby sme my za to mohli, ze on nenavidi co sa deje vo svete a ako nas vsade klamu atd., pripada mne to dokonca uz nelogcike a primitivne od neho by som povedala... stale vystresovany a dusnu pohodu doma, to nie je veru ziadna slast...a tak si nasiel svoje konicky a ja si zrejme budem musiet tiez a vypadnut castejsie z domu, inak to nevidim uz, lenze ja som si ted take manzelstvo nikdy nepredstavovala ze by som v takom chcela zit... lenze v dnesnej dobe vraj uz je uplne normalne, ked si dvaja po dlhych rokoch nemaju co povedat a najdu si zaujmy, nuztak to mna desi....naopak ludia pozeraju na nas ako na blaznov, ked spomenieme, ze me spolu uz cez 24 rokov, lebo ako pises ty, to uz dneska nie je moda byt tak spolu a vsetci sa rozvadzaju hned. Ja mam tiez vela kamosiek doma v Europe a polovicka z nich hadam uz je davno rozvednych a maju vyrastene deti ba dokonca su uz i babkami a tesia sa zo svojich vnucatiek...
@kiki68 Vies ale potom si niekedy vravim, ze mozno ajdobre, ze to druhe dieta nedoslo, ktovie ake by to bolo, mozno horsie, alebo by om sa tesila aspon z neho a necitila sa taka opustena a osamela ako momentalne... ktovie co clovek v zivote dobre robi a co zle, rozhodnutia nie su nikdy lahke...a tak uz si budem musiet len pekne pockat a dufat aj ja v nejake to vnucatko od syna... a potom sa s nim tesit a vynahradit si s tym vsetku lasku ktora mne chyba...
vies co, ono moj mal tiez takyto pocit,ze aky je cely svet,ako ludia fakt len klamu,aby s ak niecomu dohrabali a potom sa uvedomil, prisli na neho zdravot. problemy a prehodnotil cely svoj postoj ( mozno to bolo na toto dobre) a teraz viem,ze je taky,ze nedrzi tu zlost na svet a niektorych ludi,co nam nejak ublizili,alebo jemu v dusi.Povedal mi,ze je to blbost,ze clovek z toho nakoniec ochorie, no kazdy ma svoju filozofiu o tychto veciach a teda ked sa hocako uvedomi tak je to dobre. Asi by nieco take potreboval aj ten Tvoj..nejaky kurz budhizmu alebo co...aby prestal drzat v sebe zlost na veci s ktorymi nikdy nepohne,lebo to nie je v jeho moci.
Jasne,najst si konicky kazdy separovane, na nieco je to dobre, urcite si nieco najdi aj Ty,co chces uskutocnit a nebolo na to casu...mozno sa viac uvolnis a budes mat vacsi klud v sebe. To je zaklad vsetkeho, to mas ako s tym sklom, ked je pnutie pride ta trhlina. Potom uz len jemne klepnut po vaze a je po nej. Jasne,ze by toto mal riesit takto vnutri v sebe ten klud aj Tvoj manzel, prospelo by mu to a mozno by sa veci vratili do lepsich kolaji...dusna pohoda to si ani nechcem predstavit,ale viem co tym myslis 😉
@laurica123 Presne Ta chapem, aj ho lubis aj NIE ! Poznam tie momenty a tazke dni,,, akurat ako citam, Boze ty si ale mladucka velmi na take trapenie uz teraz ???? nuz s tym pitim je to tazke riesit, on si musi v prvom rade uvedomit ci chce sa odovzdat alkoholu alebo Vam, ze Vas nechce stratit. Chalpi dokazu byt hrozni barani a sebci, poznam to... ver mne a citim co ty. Tiez som v rozpakoch ci mna este trocha lubi alebo ja neho , kazdy den sa pytam, ci sa my dvaja este vlastne lubime a mame trocha radi... narobit deti a dat sa na chlast s kamosmi a vykaslat sa na zenu dokaze kazdy obycajny blbec a bezcharakterny chlap, lenze moja draha musim Ti smutne povedat, ze oni to vidia uplne inak ako my a su presvedceni, ze oni maju svoju pravdu a dobre robia, bez ohladu na to, ze nam s tym blizia... proste tam zasa hraje rolu ten egoizmus a sebectvo od chlapa. Ach Boze a tie depky ? Viem o com pises, nie raz som bola v depkach ale teraz uz som v ovela hlbsich po tlkych rokoch... to vies cim dlhsie, tym viacej Ta bodaju do srdca a zostavaju jazvy. Neviem co bych Ti poradila moja mila mladucka dievcina... jednorazne s tym musis cosi robit a hlavne nedovol si v ziadnom pripade urobit dalsie dieta, ani ako keby Ta obalamutil, tak to budes uplne hotova !!! nedopusti to! Tak pemysla totiz vacsina chlapov, ze si poistia zenu abych ich neopustila dalsim a dalsim deckom, takych pripadov poznam a dost vela, ze su zeny potom uplne chuderky. Nedopust a nedovol !!!!
No ktovie ake by to bolo keby bolo druhe babo, to uz neries, hadam budu coskoro vnucence... 😉 Len chapem,ze sa citis taka,ze nemas komu davat tu lasku a aj ju dostavat ...ci uz vdaka dietatu,muzovi...
@kiki68 syn uz vyasteny po svojich zaujmoch a sotva ma cas na svojich rodicov a takto clovek dopadne,, hmm, dojde mne to velmi luto, ako sa povie ze zivot v cudu a do dochodku este daleko...samozrejme ze sa najdu aj pekne dni, ze si spolu zajdeme, lebo ked uz sa citi moc vinny voci mne moj manzel tak sa snazi akoze to napravovat, ale bohuzial to nikdy netrva na dlhsiu dobu a dokonca si sam prizna tu stale opakovatelnu chybu, ze by sa mne mal viacej venovat, lenze skutek-utekl, poznas to.
@laurica123 Uplne Ta chapem a viem co prezivas, ked chlap psychicky depta alebo zneuziva, sme na tej istej lodi akurat s tym rozdielom, ze ja uz mam toho za sebou o mnoho viac s rokmi nez ty. To je velka skoda, ked si este len taka mladucka pracuj na tom ako sa da aby si nebola viacej znicena, nikedy tym nasim chlapom nestaci ani vyhrazat sa, tak sa to stalo u nas, ze som stale len blafala, ze to nebudem a tam to si zacnem, lenze po case uzmna uplne prestal registrovat, pretoze som to nikdy nedokazala urobit a srdce mne to nedalo vykaslat sa na celu domacnost alebo si najst niekoho atd., proste prestal mna vnimat atd. Neviem co Ti poradit dievca moje, neviem kolko a co este k nemu citis, ale ja rozhodne citim uz odpor k sexu a nechyba mne az ak velmi, niet cudu, ze som sa uz rokmi naucila zit uplne bez toho sexu alebo im sem tam, clovek zvykne na vselico, ver mne, samozrejme u teba to este nepripada do uvahy, si mlada, Ale davaj pozor aby do Teba nevstepil pomalicky aj tu nenavist na sexualne zblizenie, lebo ked zeny mavaju depky, tak uz nie je daleko od takych pocitov, pisem Ti z vlastnej skusenosti...
@darinkazv Presne Ta chapem Dari co si tu napisala, aj ked nas za to mozno mnohe odsudia, presne toho nazoru som aj ja, ze nechcem opustit muza a najst si niekoho ineho??? Uz len kvoli nasmu synovi abych mu nesposobila bolest a depresie, ktore prezivam ja, to radsej ja budem trpiet akoby mal nas syn, ja dokazem byt velmi obetavy typ, az mne to bohuzial ide nikedy aj na skodu... som tak dana, co sa mam zabit? Poznam aj ine baby co by to tak neriesili ako my uvazujeme, jednoducho by sa rozviedli alebo odisli od muza a po case si najdu dalsieho. Co sa tyka toho financneho zabezpecenia, tak ja na tom nie som zabezpecena az tak dobre ako ty si na tom. Bohuzial moje cele roky zabite doma s deckom mne nedovolili si vybudovat lepsiu karieru... nie kazdy je tym vynimocny.

@darkabarka23 Pises na zaciatku, ze mas uzasneho manzela a nebol taky a zmenil sa. Nuz neviem co ste zazili a prezili za cele tie roky. Ja som to pekne mala prave ze v zaciatkoch ateraz sa zmenil, uz som si zacala aj namyslat, ze je v tom nejaka ina zena, oprisahal ze nie a nikdy nebude iba ja a preto si mna vybral, vsetky priania mne daruje s dojimavymi slovami, ktore mne bohuzial on sam nevie povedat, vyjadrit, co by som radsej prijala...Mozno Tvojho manzela k tomu doviedlo nieco vyznamne aby sa zmenil... snad si zacal uvedomit ako velmi Ta lubi, preto Ti to tak stale vyznava... ktovie? Ako vravim: chlapi su nevyspytatelne stvorenia!