icon

Máte niekto problém s manželom sukničkárom?

alzbeta79
10. okt 2011

Dnes kedže mi malá konečne zaspala po prebdenéj noci tu čítam velmi veľa tém a tak mi napadlo, že tu niečim prispejem. No k veci a hlavne v skratke, lebo toho čo som zažila pri manželovi je viac... počas môjho tehotenstva a prvé dva mesiace života našéj dcérky si manžel cez pokec písal s pipkami .len spomeniem že to dokázal robiť aj ked som oproti kojila malú, alebo som ju kúpala... a samozrejme ked som bola v pôrodnici. neskôr si už dohadoval schôdzky...Potom čo to celé prasklo a musel s tým skončiť preorientoval sa na sexvideo chat a aspoň takto si ulahodí skoro každý večer. V meste sa obzrie skoro za každou...Prisahal mi že ma nikdy nepodviedol, no ja mu už neverím...Napriek všetkému ho stále milujem. Nepýtam sa vás čo mám robiť, pretože sama viem, že rozviesť sa nemôžem a ani nechcem. Chcem len vedieť či aj niektorá z vás má podobný problém s Pánom Božským. a ps

alzbeta79
autor
11. okt 2011

@timona Ďakujem, že sa aspoň niekto našiel kto ma nejde ukameňovať 🙂 Ja tu nechcem písať prasačinky ako uviedla jedna pisatelka, ale manžel si na pokeci nepísal o literatúre, tak neviem ako som to mala napísať. To čo sa u nás stalo, teda to čo robil manžel prasklo ked mala dcéra dva mesiace. Dlhú dobu som mala tušenie, ved to hádam každá vycíti ak sa niečo deje. Samozrejme som mu povedala, že mám podozrenie no ked vám chlap prisahá na vaše nenarodené dieťa , tak mu uveríte. No ťahalo sa to celé tehotestvo...Raz večer som si všimla, že je na pokeci no a netrvalo dlho a našla som ho. Ako zálubu uviedol sex a má vraj pozitívny vzťah k príležitostnému sexu...Poprosila som kámošku nech mu napíše a on sa hned chytil a chcel stretnutie. A tak to celé prasklo.Chcela som od neho odísť, ale kam? Bez penazí a hypotéka na krku. Manžel vyplakával, sluboval a prisahal, že sa to už nestane. No ja mu už neverím...Velmi mi to ublížilo a každý večer zaspávam s myšlienkou čo všetko za tie mesiace robil...je to velmi ťažké. A či som normálna ako tu bolo spomenuté? Ja myslím, že som. Teda aspoň sa snažím byť normálna manželka, ale hlavne matka, lebo tu ide najviac o dcéru.

lussy211
11. okt 2011

@halienka Aké prasačiny?Ja tu žiadne prasačiny nevidím.

vejinka
11. okt 2011

@alzbeta79 netoleruj mu to! skus to s tymi papierami o rozvode..mozno to zabere a da pokoj z inymi. proste nieco rob nesed so zalozenymi rukami a necakaj ze sa tu nieco spravi samo...(teraz ma napadla riadna prasacinka) treba nieco robit vyhrazky sluby a neustupnost by u teba mali byt na prvom mieste..sak toto si zenaty chlap nemoze dovolit ani keby bol arab! no sice by mal kopu manzeliek ale vedela by si o nich ale to je uz ina kapitola...

tinki
11. okt 2011

@alzbeta79 ahoj, možno ťa troška chápem, aj keď nesúhlasím s tvojím dobrovoľným trpením. Nikam to totiž nevedie, pretože časom to bude len horšie. Ale verím ti, pretože mám jednu kamarátku, ktorá má to isté. Vedeli sme, že to takto bude ešte keď len spolu chodili, ale nedala si povedať. Teraz trpí, je sama doma s dvoma deťmi a manželík sa baví ako keby bol bez záväzkov. Ja ti neporadím, ale dúfam, že to nepochopíš zle, skopírujem ti tu link na jednu poradňu, skús tam napísať a možno ti poradia ako sa s tým vysporiadať. Držím ti palce aby si mala dosť síl a hlavne aby si si našla zmysel života aj bez takého partnera. Neváži si ťa a to nie je dobrý predpoklad na trvalý a spokojný vzťah. Hlavu hore..a maj sa, hlavne, rada.. 😉

http://www.mamaaja.sk/Activeweb/Poradne/10/pora...

limatka
11. okt 2011

Ty si obyčajna žena a manželka tu sa neda radit ale maš 2 možnodti ako radili ženy vyššie dones rozvodove papiere manžel sa spameta alebo dieta mu nechaj parkrat doma aj ked je to tažke a vypadni z domu tak často ako sa len da na prechadzku na kavu ,kaderničke do knižnice hocikam len aby si muž uvedomil že aj ty môžeš robit veci ktore chceš len ty a môžeš byt pekna ,pritažliva a spokojna nemusiš mu povedat kam ideš len vypni radim z vlastnej skusenosti mne ta druha rada velmi pomohla,manžel sa upokojil a uvedomil si že ho môžem opustit tak ako on mna.

vejinka
11. okt 2011

teraz som si spomenula ze ja sama som mala tu cest so zaletnikom..kym chodil so mnou bol ok nepodvadzal ked sme sa rozisli asi po tyzdni..eh bola to taka pubertalna laska..on bol obletovany a ja som o nom snivala a raz prisiel ku mne a uz to bolo..zabuchla som sa nenormalne do neho ...no a ked sme sa rozisli este v ten vecer si to rozdal z druhou lebo vraj ja som mu cely tyzden nedala..no akoze dovi dopo. mimochodom rozisiel sa on lebo to uz nemohol vydrzat. a mne zostali oci pre plac ...neskor som si uvedomila co to bolo za prasa a pomaly moja laska chladla az sa vytratila. nieco podobne mas aj ty...zamysli sa ci to zato ten chlap stoji..zjavne on iny nebude...takyto jedinci to proste maju v krvi.

lussy211
11. okt 2011

@alzbeta79 Alžbetka, ja osobne si nemyslím že by si bola chorá, si len zamilovaná a my ženy vtedy dokážeme prehliadať neuveriteľné veci, trpíme potichu len aby bola rodina ok. Tvoj manžel je človek, ktorý si ťa nezaslúži a Tvoju lásku tiež nie. Len chrapúň dokáže prisahať na život nenarodeného dieťatka. Rozhodne je na Tebe aby si mu stanovila presné medze, pokiaľ si sa už s ním rozhodla ostať(chápem že asi ani moc nemáš na výber). Určite tým že toto robí dáva najavo že niečo s ním nie je ok, daj mu ultimátum nech láskavo skončí s pokecom a podobnými vecami. Nenechaj sa ponižovať! Buď rázna a neboj sa. Keď tak prosíkal tak mu zrejme nie je jedno či ho necháš alebo nie a to je Tvoja karta. Pretože toto ovplyvňuje nielen Teba ale aj dieťa a jeho budúcnosť a jeho postoje k životu. A to už nie je len o vás! Tak nech sa láskavo spamätá a začne sa chovať ako dospelý ženatý muž ktorý má určitú zodpovednosť a morálne zásady.Držím Ti palce , a nenechaj sa rozhodiť rečičkami ktoré som si tu prečítala...Niektorí ľudia zo seba robia hrdinov a pritom nemajú páru..A rozhodne nerozoberaj príliš veˇôla zo svojho súkromia. Z tohto sa dá dosť dobre usúdiť aká je situácia.

vejinka
11. okt 2011

to je super napad chod sa dat do laty..teda sprav zo seba sexi zenu ze vsetci chlapi na tebe nechaju oci...a provokacne pred nim krut zadkom..ziadny sex nic...dovtedy kym neskoncuje z net laskami ...nech pociti ake to je byt na koni. ak ta ma rad toto mu neda spavat ak mu na tebe nezalezi vyser sa aj ty na neho..koli dietatu si neznicis zivot!

abriela
11. okt 2011

@alzbeta79 Kazdy si zasluzi druhu sancu. Neobhajujem tvojho mm.
asne je to tazke rozhodnutie, ved mozno sa vsetko urovna. Ale, na druhej strane. Chces, aby dcera vyrastala v rodine, kde chyba laska, porozumenie? Kde urcite nebude rodinna pohoda, klud.

tina_22
11. okt 2011

@alzbeta79 Tak toto je už asi z jeho strany závislosť a choroba a ty mu musíš jednoznačne dať na javo, že to nebudeš tolerovať. Lebo ak budeš ticho čupieť doma a znášať to, premýšľať, utápať sa v tom, ochorieš aj ty a čo dieťa? Veď ti z toho prepne. Prepáč za výraz. Ja viem, že je to ťažké, ale práve preto, že ho miluješm tak mu skús pomôcť. A keď o to nebude stáť, tak by si to mala asi radikálne riešiť,chráň svoje dieťa pred nezdravým prostredím. A otázka je: Miluje aj on teba a tvoju dceru? Aspon tak, ako ty jeho?
Drž sa, a nenechaj sa zničiť.

fg1984
11. okt 2011

Dievčence, čo ked je to len taký rybár, čo len hodí udicu na pokec a čaká aký bude výsledok? A podla toho reaguje a pritom sa len zabáva a čaká kto sa uchytí.

lvka
11. okt 2011

Jaaaaj dievcence ale trosku empatie nezaskodi...

eviq
11. okt 2011

@fg1984 len aby mu tú "udicu" raz niekto neodsekol 😀

eviq
11. okt 2011

@alzbeta79 máš to ťažké Alžbetka, ja by som s takým človekom neostala, snažila by som sa postaviť na vlastné nohy a osamostatniť sa aj keď na materskej je to určite ťažké...takže ľahko sa mi povie. neviem, čo ti poradiť, ale nemala by si si nechať ubližovať dlhšie. Možno by ti pomohli rodičia.

vejinka
11. okt 2011

hehe ze rybar...aj rybar dostane pokutu ked lovy ryby tam kde je zakazane 😀

cukor
11. okt 2011

....nevedela by som takto žiť....

fg1984
11. okt 2011

@eviq Ja som mala na mysli len to či si náhodou nezahána nudu.

marianax
11. okt 2011

@alzbeta79 moja nie je to fakt dobra situacia...verim ti ze sa trapis...ja by som tiez neostala s takym chlapom ale ked hovoris ze financne na tom nie si az tak dobre asi by som si prv ako odides zabezpecila aspon co to a potom dovidenia velmi velmi ti to prajem aby si sa postavila na vlastne nohy a ukazala mu o koho prisiel .....

tina_22
11. okt 2011

@fg1984 No tak ak sa nudí, nech sa venuje maličkej a maminka sa pojde vyvetrať, ku kaderníčke a na nákupy🙂 A nuda je preč

fg1984
11. okt 2011

@tina_22 Lenže, ako je starý, či si svoju zodpovednosť uvedomuje.

vejinka
11. okt 2011

takze on sa nam nudi?? lahka pomoc treba mu najst aspom este dve roboty ..hmm sice je tam riziko ze sa zadiva do kolegyni ..tak nech mu da malu poprat pozehlit navarit umyt okna...hajzel kupelku povysavat a ono ho prejde kukat na baby na nete a aby som nezabudla ak uz nekoji nech sa stara o flasu v noci a maminka nech robi to co on...vysedavat pri pc a chatovat .

vejinka
11. okt 2011

ja mam muza technika a ked sa prvy syn narodil povedala som ze pc musi obmedzit..kukal na mna ako na vraha ale rychlo si zvykol..od zaciatku som mu netolerovala vysedavat za pc ked je maly hore..ine bolo ked spinkal to mohol no ked bol hore venoval sa mu na 110% a to robi doteraz pride z prace a menime si stafetu alebo sme obaja s detmi..ziadny pc az vecer ked deti zaspia..vseto sa da naucit tu horu svalov len netreba byt makka a ustupciva..jasne pravidla jasna hra..ziadne podvadzanie a lenovost..ta sa uz nenosi. dat mu najavo ze nieje jediny na svete ze okolo neho sa netoci vsetko ze aj ty mas narok na oddych ..lenze tazko to teraz riesit ked pacholicek si uz zvykol ale da sa to len sa do toho treba pustit

tina_22
11. okt 2011

@fg1984 Asi o tom to je, o zodpovednosti, ale chúďa žienka, ked sa má trápiť... Nám sa asi ľahko píše, keď to doma nemáme 🙂 Ale jednoznačne mu aj ona musí dať najavo, že odtiaľ potiaľ. Manželstvo je o kompromisoch a nie tolerovaní takýchto vecí, obetovať sa treba pre dobré veci a nie pre blbca, čo zneužíva dobrotu ženy.

halienka
11. okt 2011

@lussy211 pôvodný príspevok už bol zmenený 😉 🙂
@alzbeta79 ospravedlňujem sa za svoju prvotnú reakciu, ale jednoducho mne to vyznelo ako keď niekto napíše, že napríklad mám kŕče v podbrušku, ale nechcem to nijako riešiť, nechcem ísť k doktorovi, chcem si len pokecať s tými, čo majú tiež kŕče v podbrušku a nechcú sa liečiť 😒 proste takýto prístup je pre mňa akosi ťažko pochopiteľný. A teda ak ide o to, že si chceš pokecať s rovnako "trpiacimi" tak tým pádom ja tu nemám čo robiť a môj názor je tým pádom irelevantný. Pozdravujem a prajem veľa šťastia v budúcnosti 🙂

mata25
11. okt 2011

zaujimave, ze mna nikdy nenapadlo pomenovat mojho manzela suknickarom, ale tu na konovi v inej teme ho tak pomenovala jedna holka a tusim sa trafila. nie je taky typicky suknickar, ktory sa otaca za kazdou suknou, ale tym flirtovanim na pokeci a stretavanim sa so zenami odtial sme si presli ked som makala v zahranici aby sme si mali zaco kupit byvanie. ked si spomeniem kolko som sa kvoli nemu vtedy naplakala a kolkokrat plakal on aby som mu verila, ze ma nechce stratit a bla bla bla. sak to niektore poznate. svatosvate slubil, ze uz na pokec a podobne nechodi a s nikym sa nestretava. tak sme si kupili byvanie, zariadili zivot a prisiel starsi syn a zrazu ked mal maly rok tak prisiel papier, ze manzel ma pohlavnu chorobu, tak z neho vyliezlo ze si niekde vrzol, jednorazovka, kriza presla, preliecili sme sa obaja, zasa plakal a sluboval a prosil. a viete co? ani som viac nepatrala a neziarlila, som sa na to vykaslala a cirou nahodou som asi pred styrmi mesiacmi prisla na to ze moj drahy manzel ma inzerat na sexzoznamke a ze pred piatimi rokmi si vytvoril tajny nick na pokeci, sice neviem ci tam aj chodil, ale je to jedno, proste tam bol aj ked tvrdil ze na take chaty uz nechodi. tak som mu napisala a po par dnoch som sa ho natvrdo opytala o co mu zasa ide ale uz to neriesim, naco sa budem trapit a zozierat ked sa tym aj tak nic nezmeni. je to hlupak, aspon po tejto stranke.

lenka3007
11. okt 2011

@alzbeta79 nehnevaj sa na mna, ale ty si pisala, že nechces ziadne rady, že ho milujes atd... Podla mna to chce urcitu davku masochizmu, ked dokazes tolerovat nieco take a žiť s chlapom ktory si teba a ani dieťa vobec nevazi, je bezohladny, bezcharakterny egoista, ktory vyuziva tvoju lasku proti tebe.. u mna by taky chlap velmi rychlo skoncil s pobalenymi taskami postaveny vedla smetneho kosa, nech si ho smetiari odvezu... ze nemas financie? ja som tiez zostala sama s dietatom, tiež mi nemal kto pomoct, ale vymenila som ponizovanie, urazanie a fyzicky napadanie a za šťastny život mojho syna... su zeny, ktore su na tom ovela horsie ako ty.. vies ako sa hovori "kde je vôla, tam je cesta"

maca_p
11. okt 2011

@katkarv nebud taka kruta, k autorke temy. toto je len slaby odvar toho, s akymi "hovädami" zeny ziju. nie vsetky su odvazne, schopne, financne nezavisle od chlapa odist. poviete si, ze azylovy dom... to je moznost len na dobu urcitu a co potom? socialna ubytovna plna neprisposobivych, nesocializovatelnych ludi?

lji
11. okt 2011

každý máme svoj názor a preto ma neukamenujte za ten môj. občas mi rozum stojí nad tým čo si tu prečítam. ženy sa spamätajte!! nedokážem pochopiť ako sa hrdíte titulom silnej matky,manželky a aj to len naoko. pritom sa necháte obrať aj o ten posledný kúsok sebaúcty ktorý vám pri takom chlapovi ostal a snažíte sa obhájiť myšlienkami o svojej ťažkej situácii ktorá by nastala keby s ním nie ste 😕 a čo ste nesvojprávne? kolko žien bolo na úplnom dne, ostali samé, bez rodiny a pretĺkali sa ale ostala im sebaúcta, zdravý rozum, milujúce a šťastné deti. podvod, opakovaný, neustále klamanie a vnášanie do milostného života puch a choroby iných žien by bola pre mna tá najväčšia potupa v živote. určite väčšia ako že by som bola "chudobná" a nemala by som na čačky ktoré by mi pri takom chlapovi nechýbali. a teraz nehovorím o podvode o ktorom by žena nevedela ale o vedomom tolerovaní polygamného spôsobu života našej "vraj" polovičky, ktorý má byť iba náš, pre nás, s nami. zadávatelke prajem vela sil a šťastný koniec nech sa už rozhodne problém vyriešiť akokolvek. ale problém to je a ten treba riešiť.

Je mi jasné že ostať bez prostriedkov ktoré nám taký človek poskytuje je velmi ťažké, sama by som mala nemalé problémy ale preto sa celý život zdokonalujeme a nenecháme zakrnieť svoju sebestačnosť aby sme boli schopné sa postarať najmä o naše deti. a čo sa tej lásky týka.... ste dospelé osoby, áno, milujem svojho muža ale myslím že nie sme hlúpe pubertiačky aby sme povýšili našu lásku nad zdravý rozum 😔

alzbeta79
autor
12. okt 2011

Ďakujem za vaše príspevky. To ako sa manžel správa mu samozrejme netolerujem a má to skoro každý deň na tanieri. No velkú dobrotu to nerobí ak sa rozhodnete vo vzťahu zotrvať. Ked som sa všetko dozvedela povedala som mu, že si myslím, že by sme mali ísť od seba. Ved ako sa mám na neho potom všetkom pozerať a nedajbože aj spať v jednéj posteli. Velmi ma trápi, že vlastne ani neviem, prečo to robil. Ked som sa ho na to pýtala, povedal, že so mnou to nemá nič spoločné, že ani on sám nevie no potom povedal, že asi si chcel niečo dokázať. Veľakrát som sa s ním pokúšala o tom hovoriť no on nechce. Minule ked som znova vybuchla a všetko som mu vykričala, tak mi povedal, že on si myslel že je to už uzavreté a že je to dávno za nami. Proste sa tvári akoby sa nič nestalo. Vtedy ked som mu povedala, že sa cez to asi nedostanem a lepšie bude ak si dáme aspoň pauzu, tak ma na kolenách prosil. aby som ho neopúšťala, že som ten najlepší človek akého stretol, že ma velmi miluje a som jeho všetko...a že nech začneme odznova vraj to určite náš vzťah posilní a bude to rovnako pekné ako nazačiatku. No nemyslite si, že som mu skočila do náručia, ale rozhodla som mu dať druhú šancu no aj preto, že fakt neviem čo by som potom robila...

alzbeta79
autor
12. okt 2011

@mata25 Fúha, tak ty si to mala teda riadne ťažké...Si určite velmi silná, ked to dokážeš zvládať. Prajem ti, aby si už nič podobné nemusela riešiť 🙂