Máte v rodine niekoho, s kým sa teraz nebavíte?
U nás taká obyčaj, každu chvilu niekto urazení. Za hlúposti, nikto si nič nevázi.Momentálne sa nebavim s muzom mojej sestry, ktorý je asi najmúdrejsí v rodine
so mnou sa prestala baviť moja babka.
Po smrti jej manžela nám PREDALA auto co ostalo po ňom.
Mali sme ho asi 4-5 mesiacov a predali sme ho. Potom k nam prišla na návštevu , chcela vidieť "svoje" staré autíčko ale u nás ho už nenašla. V ten deň sa so mnou rozprávala uz len cez zuby a od ďalšieho až doteraz už vôbec. Ani k narodeninám neposlala ani len sms.
Vraj nejde o auto ale o to ze som jej to mala povedať ze ho predávam. Nepochopila som to doteraz. Nedarovala nám ho ale normálne predala... Už je to 2.5 roka.
S bratom 20 rokov a švagrinou
Je ich viac s kým neudržujem vzťahy.
Nie nemáme
V rodine nie urcite, muža do rodiny nerátam, s tým pravidelne 😁 ale to on je ten čo začne ,
Ako nebavit sa myslíš tak, že by si ho ani nepozdravila ak by šiel okolo? Ja neudrziavam vzťahy, ale ak by som tých pár ľudí stretla normálne v rámci slušnosti sa budem s nimi baviť a nebudem sa tváriť že neexistujú.. napríklad bývalý manžel mojej švagrinej - manipulátor, čo im robil peklo zo života, pozdravila by som ho, lebo ho poznám.. ale netvarila by som sa ako kamoška.. sú proste ľudia ktorých nemusím..
Nie, u nas v rodine toto nepestujeme. Je to strasne ubohe urazit sa tak, ze sa prestanem s niekym rozpravat. Neznasam taketo povahy.
@diewcatqoo ako môžeš takto zovšeobecňovať, nikdy nevieš čo k tomu človeka viedlo.. keby si mala v rodine niekoho kto napríklad týral tvoju sestru, alebo bil sesternicu, tak by si s ním bola v pohode?
Vďaka Bohu, už mám nového partnera ktorý má normálnu rodinu. Hlavne žijeme sami a nie v dvojdome so spoločným dvorom.
Sesternica lebo očakáva že jej budem strážiť deti vždy keď mám voľno achce mi organizovať život..takto mám kľud
Nebaviť sa s niekým je strašne detinské.
@ha_ha nie je to detinské. Niekedy je to nevyhnutné.
Moja svagrina (muzova sestra). Nie ze by sme sa nebavili, ale neudrziavame nejake extra vztahy. Skor je to formalna komunikacia. Je to typ osoby, ktory sa doslova do vsetkeho stara, vsetko vie, vsade bol, vsetko videl, vsade musi prezentovat nazor, hoci sa na to nikto nepytal. Mna takyto clovek nijakym sposobom neobohacuje, takze ak sa da, snazim sa vyhybat vzajomnym stretnutiam pre vlastny pokoj.
S mojím bratom, kvôli domu, má 2 domy, obidva zadlžil, s toho jeden rodičovský..... Kebyže ho stretnem, rozprávať sa s ním budem, ale to ako sa správa ho raz dobehne.....
“Teraz nebavíte” nie, nepraktizujem niečo podobne vo svojom živote, nie som konfliktný clovek.
Ja som musela odstrihnúť vlastného otca od jeho vnúčat, a ignorovať ho, dôvod? Alkohol :( a všetko s tým spojené. Už nie je medzi nami ale posledný rok bol chorý a na chorobu pil ešte viac bola z neho už troska, deti ho tak nevideli. Pamätajú si ho ako dobrého srandovného človeka a to je dobre
@sszuzu8 ty si aká správna zenska
Momentálne sa síce všetci “bavíme”, ale s určitou toxickou osobou iba lakonicky.
Ano, počas kovidu mi sesternica zakázala k nim chodiť, kým sa nezaockujeme. Doteraz nie sme očkovaní, doteraz sa neozvala.

Neudrziavame vztahy s ocovou stranou rodiny. Ale je to tak, co si pamatam od mala. Bratrancov a sesternice som nevidela od pohrebu babci (no aj dobrych 16 rokov to bude). Ale tak my sme aj pre babcu neboli dobre vnucata...