Máte v rodine niekoho, s kým sa teraz nebavíte?

11. jún 2025

U nás taká obyčaj, každu chvilu niekto urazení. Za hlúposti, nikto si nič nevázi.Momentálne sa nebavim s muzom mojej sestry, ktorý je asi najmúdrejsí v rodine

ha_ha
11. jún 2025

Nebaviť sa s niekým je strašne detinské.

balerina2025
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lulana79
11. jún 2025

nie ze nebavime, ale neudrziavame vztahy...

lindusss2016
11. jún 2025

Nemam niekoho, s kym sa teraz nebavim, ale mam niekoho, koho som zo svojho zivota odstavila nadobro. Zial. Nedalo sa inak. Mrzi ma to, ale lepsie, ako trpiet pri neustalom ublizovani a sklamaniach

puticka7
11. jún 2025

Moj stryko sa prestal bavit s mojim otcom, ked babka (ich mama zomrela). Uz su tomu styri roky. Strasne som ho mala rada, aj stale mam, chyba mi, mrzi ma to. A kvoli hluposti sa uz s nami nestyka. Samozrejme hadka kvoli peniazom, pre nic ine.

lasona
11. jún 2025

Áno s rodičmi mojej mamy. Bohužiaľ. Už je to cca 5 rokov. A máme klud. Robili rozbroje, na staré kolená im začalo preskakovat asi. Tak sme ich stopli. Mame je niekedy ľúto ze je to jej vlastná mama a otec , ale toľko jej naublizovali ze az.

diewcatqoo
11. jún 2025

Nie, u nas v rodine toto nepestujeme. Je to strasne ubohe urazit sa tak, ze sa prestanem s niekym rozpravat. Neznasam taketo povahy.

sszuzu8
11. jún 2025

@ha_ha nie je to detinské, niekedy je to nevyhnutné

sszuzu8
11. jún 2025

Ja som musela odstrihnúť vlastného otca od jeho vnúčat, a ignorovať ho, dôvod? Alkohol :( a všetko s tým spojené. Už nie je medzi nami ale posledný rok bol chorý a na chorobu pil ešte viac bola z neho už troska, deti ho tak nevideli. Pamätajú si ho ako dobrého srandovného človeka a to je dobre

gabikaa96
11. jún 2025

Ja sa nebavím so švagrinou,ale u nás je to vzájomne. Tak mi už ublížila a nie raz že kvôli svojej psychike je to takto lepšie. Ako pozdravím ju,ale tam to končí.

lucia13022023
11. jún 2025

Nie je to také nebavenie, že sme pohadani a nebavíme za, skôr neudrzujeme vzťahy, lebo žiadne nie sú. Otcova strana rodiny.

ravehami
11. jún 2025

Ono nebavit sa a nebavit sa nie je to iste..urazit sa pre hlupost je nezmysel ale absolutne neudrziavat vztah a nekomunikovat s ludmi, s ktorymi si absolutne nesedite je podla mna okej a to aj v ramci rodiny aj zivota ako takeho..ja udrzujem doslova nulove vztahy a nulovu komunikaciu so svokrou a svokrom..aj s muzom sme zistili, ze sa potom my dvaja v podstate nepohadame. 🙂 muzovi samozrejme do vztahu s rodicmi nezasahujem

lulana79
11. jún 2025

@ravehami úplne sa stotožňujem s týmto názorom a vnímam to presne tak isto.

sova7
11. jún 2025

Ano vyhýbam sa dvom ľuďom. Jeden vyrobí depresiu za hodinu na týždeň a komunikovať sa s ním nedá je tam porucha osobnosti druhý má ocd zberač a vola iba keď sa potrebuje tri hodiny sťažovať lamentovat alebo nejakú službicku. Nechcem aby ma úplne vysali tak som ich odstrihla

nikushka8
11. jún 2025

Babku som nevidela 9rokov. Bohuzial sa po dedkovej smrti ukazala aka naozaj je a uplne odstavila svojho syna-mojho otca.

nyusika
11. jún 2025

najmudrejsi urcite nie je svagor anonyma...ale anonym sam, samozrejme 😀 😀

kks, strasne detinske

vilma7
11. jún 2025

Tak ja nechápem na com sa dokážu dospelí hádať???? Ešte nebolo aby som sa s niekym nebavila. A aj v mojej rodine to nezažívam. Každý môže mať na niečo iný názor, ale k čomu hádky a nebavenie sa?

lucylaw
11. jún 2025

Áno,nerozprávam sa s mojou babkou a tetou,je to mamina mama a sestra,mamina s nimi tiež nie je v kontakte už 2,5 roka a nič lepšie sa nám nemohlo stať. Babka je jedna zlá,zákerná,toxická osoba,ktorej celoživotným cieľom bolo rozoštvávať ľudí v rodine a robiť medzi nimi rozbroje,odkedy nie je v našich životoch,máme konečne svätý pokoj 🙂

nyusika
11. jún 2025

@vilma7 ked na seba narazia dvaja (a viac) blbci, dovod sa vzdy najde...

alenkabaj
11. jún 2025

Ja sa od roku 2020 nebavim s jednou zo sestier, obidve žijeme v zahraničí po rokoch čo som sa jej musela prosikat aby prišla aspoň na synove narodeniny, k nám nikdy nechodila, len ja k nej, tak som to vzdala a čakala, či sa ozve. Naše deti sa stretávajú normálne aj k nám chodia, ju som videla asi 2 krát tento rok.ale stala sa z nej troska,

procrastique
11. jún 2025

Precedíme pozdrav s viacerými členmi. Približne je to pol na pol 😀 AJ na oslavách sedíme "oddelene" 😀

ruxandra
11. jún 2025

S rodinou z maminej strany. Strašne toxické osoby, dlhodobo otravovali so všetkými možnými konspiraciami - denne vedeli v správach naposielat aj sto dvojhodinovych videí o úplných bludoch. Na upozornenie nech neotravuju, deň zostali ticho a ďalší deň to iste. Keď sme ich blokli na messengeri, tak posielali smsky. Alebo nas označovali na fb a písali k tomu, ze sme hlúpe, lebo neveríme nejakému videu.. a pod.
Tuto sme to ukončili a ten pokoj ktorý nastal keď sme sa definitívne odstrihli je na nezaplatenie. Ale ja stále hovorim, že nie je povinné sa s niekym bavit iba za to, ze to je rodina. Ja som si ich nevybrala, ale vyberám si sa s nimi nekontaktovat..

biglovemom
11. jún 2025

So sestrou som prerusila Kontakt …🤷🏼‍♀️

1gramofon
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrejka1974
11. jún 2025

Je to moja sestra už 7 rokov a hlavne svokor

cacianka
11. jún 2025

Tak ani nie rodina, ale so svagrovcami. Stačilo. Nie sme pohadaní, aj na oslave 50 a 80 sme sa stretli, ale ignorujem ich kvôli ich útokom, správaniu. Necítim nenávisť,iba znechutenie. Má svoj život, a vpustim do neho iba ľudí s ktorými sme si sadli

doriiis
11. jún 2025

Mám dvoch švagrov.Muzovi bratia.nevidela a nerozprávala som sa s nimi viac ako 10 rokov.Ich ženy som nevidela vôbec nikdy.Svokra som nevidela naživo od roku 2013.Je úplne v poriadku sa s niektorými ľuďmi nebavit a nemať ich vo svojom živote

columbovazena
11. jún 2025

@ha_ha To je tvoj názor..Asi si nezažili klamstvá, intrigyna spinenie poza svoj chrbát, pritom ten človek sa tvári do ksichtu ako andel, a je to nacistický, manipulatovny psychopati, ktorý dokáže rozprávať poza chrbát také vyslovené kktny, že by sa ti oči obrátili. Ja si s takými ľuďmi nemám čo povedať, môže byť rodina , pre mne sú len odpad

frflos_nespokojny
11. jún 2025

@ha_ha pred dverami notara stoji rodina druzne spolu. po odchode rodina uz nie je !

katkaseiner
Včera o 04:04

Ano, neudrziavame vztahy s muzovymi bratmi. Starsí ho napadol ked este zila svokra, so svokrou sme skocili medzi nich. Vzdy hral vacsieho a mudrejsieho brata, len teda uz zabudol ze uz nie su deti a bit brata - to je na policiu...
Druhy brat so zenou sa divne spravaju...raz nas navstivia ako nic a potom sa 3-4 roky ani neozvu. Chceli sme vediet ci sme nahodou nieco nepovedali co ich urazilo, vraj nieeeee...ale teda nepridu na pozvanie, nepozvu nas, tak to teda nesilime.
Moja teta a jej dcery - tam boli vztahy az prilis dobre, sesternici cosi sadlo na nos a miesto konfrontacie a vysvetlenia sme sa oddialili - nevadi. Clovek si rodinu nevybera