Máte vo vašej rodine nesamostatného otca?
Ahojte,mali ste niekto v živote takého nesamostatneho oca ako ja ? Celý život sa čudujem že mu to mama toleruje,vôbec nič nerobí doma,doslova NIČ ,nenakupujú,nevari, neupratuje,ešte aj stále za ním musíme umývať riad,ale je pravda že sa stará o chatu čo máme ( ale tam je to fakt raz za veľký čas nejaká práca ) ja mám 20 rokov,no ešte byvam zatiaľ u rodičov,o chvíľku plánujem ísť do zahraničia s priateľom ,ale o to nejde,ide skôr o to aby sme sa zasmiali či ste to mali niekto podobne ? Môj priateľ chvalabohu keď sme spolu niekde napr.chodime na apartmány tak aj vie navariť aj si poprata po sebe čiže sa teším že to je tak ,mali ste to niekto podobne ? 😂
@lucy_ms
@janinah vy dve ste opäť dosť mimo.
autorku nepoznáte ani chlp, netušíte jej meno, bydlisko, a už absolútne nepoznáte jej otca. tak aké to ohováranie na nete ?! sú to fakty, nie klamstvá, fabulácie a klebety, sú to iba zážitky, opisy, príbehy, nič viac. tak ako ked niekto rieši deti, mužov, kolegyne, susedov, anonymne a ide sa poradiť, alebo aj tak trochu pobaviť
janina ty tu často spomínaš zaťa zo zahraničia - tak prečo ho tu prepieraš ?! vie o tom , nevadí to ?
@h2 presne tak som to aj myslela, napr. o tých deťoch - dosť často majú príbehy/trapasy detí zverejnené ženy s reálnou fotkou na profile a komplet informáciami v profile. tam im nikto nefujká. ako som si všimla, niektoré ženy majú fest rigidné pravidlá...
A ešte keď ženy napíšu, aké sa z ich mužov stali rokmi hovädá, alkohol, drogy, hazard, agresia.
aké majú toxické matky, svokry, že im páru niet a ich povahy sú desivé od prirodzenia, alebo
stavy predčasnej ešte nediagnostikovanej demencie, psychickej choroby, ach jooo.
Aj keď sa niekto chce poradiť pri ochorení v ťažkej diagnóze, "maminka má rakovinu" - to je tiež "ohováranie / zverejňovanie intímnej súkromnej diagnózy, zdravotného stavu.
Ludia sa normálne snažia poradiť, povzbudiť a hen - neohováraj na internetoch.
@cacianka tak isto môžem skonštatovať, že ma absolútne nepoznáš, netušíš moje meno, bydlisko, no napriek tomu si dovolíš napísať, že som opäť dosť mimo? Na základe čoho? Pretože mám iný názor? Zaujímavá logika.. 🤔 tiež by ma zaujímali tie ďalšie situácie, kedy si vyhodnotila, že som bola mimo a na základe čoho si to vyhodnotila? Ďakujem
Moj otec ma o rok 70 a je presne ten lenivy typ... ale ako to tu odznelo...ked si ho žena tak vychova, nech necaka zazraky po rokoch. Moj otec toho vela nespraví, vzdy chodil do roboty a potom zahrada. Moja mamina tiez vzdy pracovala, aj robila v zahrade....ale...Vsetka domacnost bola vzdy na mojej mamine a potom aj na mne. Moj otec neupratuje, neumyva okna, nevysava, dokonca zvykol aspon auto umyt - pred 2 tyzdnami aj to urobila moja mama. Co najviac neznasam, ked pride navsteva, otec povie svojej zene ze priprav, nalej, ponukni...a on si sedi v kresle ako kráľ...
No ale nikdy to inak nebolo cize moja mama nemoze lamentovat ze sa tak strasne zmenil. Naucil sa doma u mamy a pokracuje u zeny...toto ja fakt nestrpim. Na stastie som si muza našla šikovného, snaží sa vzdy nieco robit, pomaha s upratovaním kym varim, uci sa s detmi ak treba, vonku porobi...aby sme mali spoločný voľný čas. Nie je sluha a nie som sluzkou ani ja. Deti sa snazime tiez tak vychovavat hoci to je este casto ako hrach na stenu 🤦

.on oco v živote neuprayoval dom,ale keďže píšem dom staral sa o všetko okolo domu.A kto dom má vie,že keď všetko dokončí,môže začať od zaciatku😂.Nebol bordelar,ale všetko odkladal,všetko rozobral do poslednej skrutky,čo prestalo slúžiť,a všetko malo svoje miesto.A že toho bolo požehnane,sme zistili až keď sa odobrali na druhú stranu a vypratavalo sa "nepotrebné".No keď sme ako deti nie o potrebovali do pár minút to dal dokopy😂