icon

Matka môjho priateľa ovláda náš vzťah

6. júl 2025

Ja už ďalej nevládzem..s priateľom sme spolu 3 roky. Zatiaľ spolu nežije ,hlavne kôli tomu že u neho už rok býva jeho matka. Ona nemá rada mňa v podstate o a nemala rada ani prvú manželku môjho priateľa a práve koli nej sa rozviedli (žila snimi) .
Už rok jej prerába dom na dedine aby sa odsťahovala a posledne 2 mesiace sa nič okolo domu nepohlo..Proste už ona sama ho tlači aby sa pohol lebo chce ísť do vlastného a môj ju len tíši tým ,že není sa kam ponáhľať ved máš kde bývať ,pomaličky sa všetko urobí ešte je len júl 🙄😡 A ja som už 3 mesiaci tehotenstva, a nič sa nezmenilo.. stále točí to isté do okolo,nech sa ukladaním a nech som doma u rodičov keď nechcem žiť s jeho matkou kým jej dokončí dom...
Cítim sa ako úplne zbytočná v tomto vzťahu. Ako keby jeho matka bola na prvom mieste a nie ja ktorá čakám jeho dieťa. O svadbe ani len slovo nepadlo, viem,že pre neho to nieje dôležité je to len papier tak sa vyjadril keď sme sa spoznali.
No vie,že premna je veľmi dôležité aby sa dieťa narodilo do úplnej rodiny ale jemu natom nezáleží.
Vôbec si neviem užiť tehotenstvo lebo som vkuse v strese kôli jeho postoju k všetkému a už som sa mu to snažila toľko ráz vysvetliť ale jeho odpoveď je vždy ta istá...že jeho matka sa ostahuje keď bude hotový dom že má čas..

Strana
z2
abbey1
6. júl 2025

Pozri, uži si, čo si si vybrala. Mala si zbraň pri hlave a on ťa znásilnil?
Alebo si s ním dobrovoľne a dobrovoľne si o otehotnela v tejto situácii?
Good luck.

sense
6. júl 2025

Z tohto vyplýva že dieťa plánované nebolo. Je načase prijať fakt že nie si pre priateľa prioritou.
A hlavne keď sa dieťa narodí daj mu tvoje priezvisko nie priateľovi.

liv1
6. júl 2025

Deti sa nerobia s priatelmi a nie do nestabilnej domacnosti.

tilonka
6. júl 2025

Uf tu je redflagov ze az ..

abbey1
6. júl 2025
@liv1

Deti sa nerobia s priatelmi a nie do nestabilnej domacnosti.

@liv1 Toto ja nikdy nepochopím!

autor
6. júl 2025
@abbey1

Pozri, uži si, čo si si vybrala. Mala si zbraň pri hlave a on ťa znásilnil?
Alebo si s ním dobrovoľne a dobrovoľne si o otehotnela v tejto situácii?
Good luck.

@abbey1 dieťa absolútne nebolo v pláne. Jemu pred rokmi boli potvrdili neplodnosť takže ani by nás vo sne nenapadlo tehotenstvo

0silvia0
6. júl 2025

Chybu si uz urobila, teraz daj pozor, aby si tych chyb neporobila este viac.

abbey1
6. júl 2025

Ale no, autorka. To rozprávajú vieš komu. Veľa šťastia v živote. Hlavne tomu dieťatku.

januska12323
6. júl 2025

A to ste sa nijak nechranili? Prijmi fakt, že z teba bude slobodná mamička žijúca u rodičov a zariaď si život bez neho. On od mamičky neodíde. Keď postaví dom nasťahuje sa tam s ňou.

autor
6. júl 2025
@0silvia0

Chybu si uz urobila, teraz daj pozor, aby si tych chyb neporobila este viac.

@0silvia0 akú chybu som urobila? Že mám priateľa? Otehotnela som neplánovane a keďže niesom vrah deti ani by ma nenapadlo ísť na potrat

selest
6. júl 2025

Takze vsetky vlajky viali na cerveno a teba nic lepsie nenapadlo ako s nim splodit dieta. A teraz cakas ze sa stane zazrak a on sa vdaka tomu zmeni alebo uvedomi ? Spravila si zle rozhodnutie, tak uz len zit v situacii do ktorej si sa sama dostala. Pri takomto muzovi by som bud s nim nemala sex alebo pouzila naraz viac druhov ochrany, ale asi skor to prve. No uz len mozes dufat ze sa stane zazrak..

mamina7070
6. júl 2025

nuz zacni si zvykat ze budes slodobna mamicka len teda neurob uz dalsiu chybu ze das dietatu priezvisko po otcovi (kedze si ta nechce zobrat)
pekne si od neho pytaj na naklady na vybavicku, ries s nim vyzivne idealne ak uzavriete dohodu a tu si das schvalit sudom

mamina7070
6. júl 2025

chyba bola ze si si vybrala zle priatela a ze si s nim otehotnela ze si sa nechranila ale to uz je jedno teraz treba riesit s rozumom

mamina7070
6. júl 2025

a este otazka pracujes? kto ta zivi?

0silvia0
6. júl 2025

Chyba bola, ze si mu uverila, ze s tebou chce zit, evidentne nechce. Ak by ta chlap naozaj chcel, vyzeralo by to inak.

deti95060810
6. júl 2025

určite nie si pre neho priorita ty... keby áno - maminka by už dávno bývala doma u seba.

lenkakravcova
6. júl 2025

Však mu povedz, že keď je to "len" papier, tak není problém ho zbehnúť podpísať budúci týždeň na matriku. A máš po tomto probléme.
Ten zvyšok riešiť neviem. Ale aspoň toto by si mala vyriešené.

olimuc
6. júl 2025

Tvoja najvacsia chyba je, ze nemas vlastne byvanie … ani Teraz ani keby ste sa rozisli … igelitka a detska izba. Ked maminka rozbila jedno manzelstvo, zvladne aj druhe …

mimikarol
6. júl 2025

Veď ti povedal že preňho je manželstvo len papier. Čo sa nečudujem keďže je už rozvedený. Si s ním 3 roky, nie mesiac. A čakáš že keď otehotnieš tak sa zmení a bude taký akého ho chceš. Keď ti povedal aby si išla bývať k rodičom tak choď. To nemá budúcnosť a nezabudni dať dieťaťu svoje priezvisko. Sama vidíš že to stojí za 💩, v budúcnosti zázraky nečakaj

kassandra25
6. júl 2025

Ahoj. No to som si mohla myslieť. Všetky múdre prezidentky ta tu ukrizuju, zato, že si sa nevydala, zato, že si otehotnela, pritom je sumafuk ako, a za to, akého mumaka máš a že si si videla, čo máš. A ešte ta upozorňujú na ďalšie chyby, ktoré ty urobíš. Zdieľam autorka, nielen tvoje názory, i pocity. Napisem ti len toľko, že poriadne si uzi materskej i materstva, dieťa je tvoje a po celý život, bude ta ľúbiť, naše prispievatelky , ktoré ti niečo vykrikuju, tak každý rok vždy polovica z nich padne na hubu, keď aj im sa pritrafí rozvod, nevery, bitky, rôzne frasky s ich polovička mi a nie nie priamo im, tak do huby nech si neseru, čaká to ich deti! No máš to ty ale nejakého postihu, ktorý ako keby sa neponáhľal obrabat dobré teba, svoju mladuchu, ale bol obrobeny s mamickou. Naozaj všetko je možné, možno matka má aj jeho cicku, každý normálny chlap, by matke max pomohol a preč s nou, ide jeho žena, čiže ty, jemu do života. On sa vôbec nezachoval, podľa vzoru, že ty si jeho prítomnosť, budúcnosť, tam je spojenie matka + syn, aj v minulosti bolo, keď synovi už stroskotalo vzťah kvôli matke, čiže keď je úplne všetko možné, jeho cicku môže držať aj jeho matka, keď chlapec sa neponáhľa k tebe, ale smerom k matke do života. Mozem ti len napísať, že na klasických zábrdkach od prispievateliek, som sa nasmiala, z toho si nič nerob, lebo už tento rok sa ďalšie z nich rozvedu a dobre sa,spalia od tých ich, a tebe len toľko, že veľmi si hlad seba a babeno v živote, nedaj ty dopustiť na teba a babo. Nič nie je dôležité ako ty a dieťa, ani snúbenec, ani jeho matka a ani vtipné prispievatelky

motylik2559
6. júl 2025

Ahoj, predpokladam,ze tu vec s jeho ex ako to tam dopadlo nevies posledne 2 dni. Po takej info uz by som bola dost obozretna. Tu neplodnost si dostala info od neho ustne alebo si videla aj o tom papier od lekara,ze tomu tak naozaj je? Lebo len pri jeho slove by som neostala.Paradoxom je, ze sama jeho mama sa uz chce stahovat do svojho, ale vidis ako reaguje tvoj prepac ale sprosty priatel (to nazyvam este slusne vzhladom na tvoj stav a ze sme na fore). Takto sa bude staviat k veciam a k tebe aj do buducna? Mne sa tak javi, ze aj na to dieta budes vela krat sama, lebo ked nieco si mamicka zmysli, tak on bude utekat ako s nasolenou ritou a bude jedno,ze ty budes od neho potrebovat nieco s malym. No uz teraz tazko plakat nad rozliatym mliekom...ale veeeelmi by som zvazovala dalsie spoluzitie s nim, ak teda vobec k tomu dojde vzhladom na jeho odpovede voci tebe...mozno sa toho nedockas ani do porodu. Pokial by to tvojim rodicom nevadilo, radsej ostanem u nich ako slobodna mama a casom, ked by slo male do skolky si najdem nejaky bytik, ked budem zarabat.

zuzanapjat
6. júl 2025

Ešte nepadli reči typu, že si ho podviedla a dieťa nie je jeho? No keďže nie si "vrah detí" tak sa priprav na rolu slobodnej matky. A zrejme aj nejaké tie polená pod nohy atď. Otec dieťaťa si nechal rozbiť sebou a mamičkou manželstvo a nechá aj partnerstvo... Takže síce vraj detí nie si, ale dieťa bude mať za fotra neschopného Oidipa závislého na matke... takto to vyzerá, keď je niekto z hnojom 3 roky až kým nesplodia decko.

janetinka27
6. júl 2025

Ahoj, sanca tu vzdy je, musite sa porozpravat. Tu na koniku to nevyriesis, len s nim.ved aj jeho matka chce ist uz do svojho.
Aj sa s nim nedohodnes, odid k rodicom, nebudes prva ani posledna, v zivote sa stavaju rozne veci, este nie je koniec vsetkym dnom.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
lucia13022023
6. júl 2025

Vrah deti nie si ale je v pohode priviesť dieťa do takéhoto vzťahu 🤣 dnešné témy sú fakt bizar

sova7
6. júl 2025

Zlý výber partnera. Ak sa chlapovi pre jeho mamu skončilo manželstvo pre mňa to je výstražný signál. Ďalej by som s ním nepokracovala. Toto nie je partner tvoj ale pre svoju mamu. Ak si dufala že dieta ho zmení bol to omyl. Tento vzťah nemá buducnost jedine že zabudneš na to že budete rodina on už rodinu ma. Dá to len tolko svojho času a pozornosti koľko mu mamička dovoli. Je na tebe či ti to bude stačiť. Tiež ak sa plánuješ nasťahovať k nemu a jeho mame vás vzťah smeruje tam kde ten predtým. Veľmi zlá situácia

cyberk
6. júl 2025

Radsej rychla smrt ako pomale trapenie.. tod k tvojmu vyroku "nie som vrah deti" 🙄 pekne si nicis zivot a dobrovolne ho znicis aj svojmu dietatu.. ak nedostanes rozum.

cacianka
6. júl 2025

Neviem prečo nechápeš, že baby neriešia ako chybu to, že čakáš dieťa, že si nešla na potrat. Vôbec.
Ale to že už 3 roky ti neblikali kontrolky - už to že sa rozviedol kvôli matke, a ty si ako pubertiacka dúfala že teraz " zo bude iné", lebo ma miluješ ja milujeeeeem jeho. Trt makový, on je nezrely a zmanipulovaný jedinec, má oidipovsky komplex, lebo matka mu je prednejsia ako hocijaká iná žena, partnerský život a vlastná rodina..
chyba je aj to, že len čakáš ako trúba, len neviem či máš 15 rokov a nechápeš o čom je partnerský život, alebo si mierne prostoducha že nevieš pochopiť čo je to za chlapa. Za 3roky a najmenej za ten čas čo " prerába" matkin dom. Nechcem ťa uraziť, ale takto sa rozumná žena nespráva.

evazhoufova
6. júl 2025

Čo im to osolit? Nasťahovať sa k nemu. Na mamču sladká happy, rob si svoje poberie sa rýchlo aj do neopraveho.

sova7
6. júl 2025
@cacianka

Neviem prečo nechápeš, že baby neriešia ako chybu to, že čakáš dieťa, že si nešla na potrat. Vôbec.
Ale to že už 3 roky ti neblikali kontrolky - už to že sa rozviedol kvôli matke, a ty si ako pubertiacka dúfala že teraz " zo bude iné", lebo ma miluješ ja milujeeeeem jeho. Trt makový, on je nezrely a zmanipulovaný jedinec, má oidipovsky komplex, lebo matka mu je prednejsia ako hocijaká iná žena, partnerský život a vlastná rodina..
chyba je aj to, že len čakáš ako trúba, len neviem či máš 15 rokov a nechápeš o čom je partnerský život, alebo si mierne prostoducha že nevieš pochopiť čo je to za chlapa. Za 3roky a najmenej za ten čas čo " prerába" matkin dom. Nechcem ťa uraziť, ale takto sa rozumná žena nespráva.

@cacianka ona ešte nepochopila že láska , z jej strany vôbec nestačí a na zdravý vztah je to málo ak on už ľúbi niekoho iného. Tu sa rozumná žena radšej rozlúči

Strana
z2