Matka môjho priateľa ovláda náš vzťah
Ja už ďalej nevládzem..s priateľom sme spolu 3 roky. Zatiaľ spolu nežije ,hlavne kôli tomu že u neho už rok býva jeho matka. Ona nemá rada mňa v podstate o a nemala rada ani prvú manželku môjho priateľa a práve koli nej sa rozviedli (žila snimi) .
Už rok jej prerába dom na dedine aby sa odsťahovala a posledne 2 mesiace sa nič okolo domu nepohlo..Proste už ona sama ho tlači aby sa pohol lebo chce ísť do vlastného a môj ju len tíši tým ,že není sa kam ponáhľať ved máš kde bývať ,pomaličky sa všetko urobí ešte je len júl 🙄😡 A ja som už 3 mesiaci tehotenstva, a nič sa nezmenilo.. stále točí to isté do okolo,nech sa ukladaním a nech som doma u rodičov keď nechcem žiť s jeho matkou kým jej dokončí dom...
Cítim sa ako úplne zbytočná v tomto vzťahu. Ako keby jeho matka bola na prvom mieste a nie ja ktorá čakám jeho dieťa. O svadbe ani len slovo nepadlo, viem,že pre neho to nieje dôležité je to len papier tak sa vyjadril keď sme sa spoznali.
No vie,že premna je veľmi dôležité aby sa dieťa narodilo do úplnej rodiny ale jemu natom nezáleží.
Vôbec si neviem užiť tehotenstvo lebo som vkuse v strese kôli jeho postoju k všetkému a už som sa mu to snažila toľko ráz vysvetliť ale jeho odpoveď je vždy ta istá...že jeho matka sa ostahuje keď bude hotový dom že má čas..
Ahoj. No to som si mohla myslieť. Všetky múdre prezidentky ta tu ukrizuju, zato, že si sa nevydala, zato, že si otehotnela, pritom je sumafuk ako, a za to, akého mumaka máš a že si si videla, čo máš. A ešte ta upozorňujú na ďalšie chyby, ktoré ty urobíš. Zdieľam autorka, nielen tvoje názory, i pocity. Napisem ti len toľko, že poriadne si uzi materskej i materstva, dieťa je tvoje a po celý život, bude ta ľúbiť, naše prispievatelky , ktoré ti niečo vykrikuju, tak každý rok vždy polovica z nich padne na hubu, keď aj im sa pritrafí rozvod, nevery, bitky, rôzne frasky s ich polovička mi a nie nie priamo im, tak do huby nech si neseru, čaká to ich deti! No máš to ty ale nejakého postihu, ktorý ako keby sa neponáhľal obrabat dobré teba, svoju mladuchu, ale bol obrobeny s mamickou. Naozaj všetko je možné, možno matka má aj jeho cicku, každý normálny chlap, by matke max pomohol a preč s nou, ide jeho žena, čiže ty, jemu do života. On sa vôbec nezachoval, podľa vzoru, že ty si jeho prítomnosť, budúcnosť, tam je spojenie matka + syn, aj v minulosti bolo, keď synovi už stroskotalo vzťah kvôli matke, čiže keď je úplne všetko možné, jeho cicku môže držať aj jeho matka, keď chlapec sa neponáhľa k tebe, ale smerom k matke do života. Mozem ti len napísať, že na klasických zábrdkach od prispievateliek, som sa nasmiala, z toho si nič nerob, lebo už tento rok sa ďalšie z nich rozvedu a dobre sa,spalia od tých ich, a tebe len toľko, že veľmi si hlad seba a babeno v živote, nedaj ty dopustiť na teba a babo. Nič nie je dôležité ako ty a dieťa, ani snúbenec, ani jeho matka a ani vtipné prispievatelky
@kassandra25 v tomto teple ti alkohol zrejme nerobí dobre 🤦
Ahoj. No to som si mohla myslieť. Všetky múdre prezidentky ta tu ukrizuju, zato, že si sa nevydala, zato, že si otehotnela, pritom je sumafuk ako, a za to, akého mumaka máš a že si si videla, čo máš. A ešte ta upozorňujú na ďalšie chyby, ktoré ty urobíš. Zdieľam autorka, nielen tvoje názory, i pocity. Napisem ti len toľko, že poriadne si uzi materskej i materstva, dieťa je tvoje a po celý život, bude ta ľúbiť, naše prispievatelky , ktoré ti niečo vykrikuju, tak každý rok vždy polovica z nich padne na hubu, keď aj im sa pritrafí rozvod, nevery, bitky, rôzne frasky s ich polovička mi a nie nie priamo im, tak do huby nech si neseru, čaká to ich deti! No máš to ty ale nejakého postihu, ktorý ako keby sa neponáhľal obrabat dobré teba, svoju mladuchu, ale bol obrobeny s mamickou. Naozaj všetko je možné, možno matka má aj jeho cicku, každý normálny chlap, by matke max pomohol a preč s nou, ide jeho žena, čiže ty, jemu do života. On sa vôbec nezachoval, podľa vzoru, že ty si jeho prítomnosť, budúcnosť, tam je spojenie matka + syn, aj v minulosti bolo, keď synovi už stroskotalo vzťah kvôli matke, čiže keď je úplne všetko možné, jeho cicku môže držať aj jeho matka, keď chlapec sa neponáhľa k tebe, ale smerom k matke do života. Mozem ti len napísať, že na klasických zábrdkach od prispievateliek, som sa nasmiala, z toho si nič nerob, lebo už tento rok sa ďalšie z nich rozvedu a dobre sa,spalia od tých ich, a tebe len toľko, že veľmi si hlad seba a babeno v živote, nedaj ty dopustiť na teba a babo. Nič nie je dôležité ako ty a dieťa, ani snúbenec, ani jeho matka a ani vtipné prispievatelky
@kassandra25 Ty si dobre mimo.
@kassandra25 veď ty píšeš presne to čo všetky pred tebou 😂🤦♀️
Vykasli sa na vsetko a na vsetkych, tes sa na babatko, vychadzaj dobre s rodicmi. S otcom dietata nepohnes, neoplati sa kvoli nemu znervoznovat. Miesto casu traveneho s tebou, nech sa venuje prerabke domu. Mozno ta prijemne prekvapi. A potom bude druha skuska - bezspankove noci s babatkom 🙂 Vsetko je ako je, treba to prijat.
Ja si myslím, že slečna má starostí už aj tak dosť a nie do toho ešte čítať tu od mamičiek, že si zle vybrala partnera a ako mala rozmýšľať 🤷♀️🤦♀️ jasné, už na začiatku by som sa aj ja zvrtla na päte pri takom chlapovi, ktorému sa manželstvo rozpadlo kvôli jeho matke na ktorú je nezdravo naviazaný..ale čo sa stalo, sa už nedá vrátiť späť..
kazdopadne čakáte bábätko, sústreďte sa hlavne naňho a na seba a ako tu spomínali žienky, dajte bábätku po narodení svoje priezvisko a od muža vytrieskať čo najviac čo sa týka výbavy pre dieťa.. Ak aj ostanete spolu, alebo každý zvlášť, už len kvôli priateľovej matke by som nedávala rovnaké priezvisko, pretože verím tomu ze v dnešnej dobe trafených svokier (prepáčte za vyraz, ale koník je plný tém o problémových svorkách), by si paradoxne tá nádejná vaša nárokovala na dieťa viac než váš partner.. kazdopadne držte sa, snáď sa celá situácia vykryštalizuje 🙏
Tak ale ved si s nim 3 roky. Rozvedeny. Aj vies dovod rozvodu.... tak???
Myslis ze zrazu ty budes "ina"? Pochybujem. Ani ked sa ten dom dokonci.
Ja chapem. Mama je mama ale...
@kassandra25 v tomto teple ti alkohol zrejme nerobí dobre 🤦
@volterra jaj, škoda, že máš taký charakter, aký máš a záujem o také veci, aké máš.
@author ty mas ovela vacsi problem ako to, ze tvoj priatel nepreraba dom, ale to, ze tvoj priatel je mamickar a v tom pripade sa mozes zacat pripravovat na to, ze budes slobodna matka. Vo vyhode si akurat v tom, ze je tam sanca na vlastne byvanie, ale aj tak malo pravdepodobne, ze vztah ustojite, ale skusit to mozes, ked ze si uz aj tehotna.
Pozri, uži si, čo si si vybrala. Mala si zbraň pri hlave a on ťa znásilnil?
Alebo si s ním dobrovoľne a dobrovoľne si o otehotnela v tejto situácii?
Good luck.
@abbey1 no toto jej určite pomohlo 🤣
@author je mi ľúto tvojej situácie,babatkonje však na ceste .Co môžeš este zachrániť je dat babatku svoje priezvisko lebo svadby sa podľa mňa nedočkas a ak ti ju aj slubi je možné že po narodení príde výhovorka.Mamu ako najväčší problém nevidím aspoň by s bábätkom pomohla ,ja vidím problém výber partnera a troska by som sa pripravovala aj na variantu ze ostaneš sama.Zamyslaj sa nad úsporou peňazí aj nad tým kde by si bývalá.Zameraj sa na seba a na bábätko.
@author no tak poviem ti uprimne, dobre si si zavarila, neschopny chlap, co sa necha obskakovat matkou, ex manzelka radsej usla, teba odlozil k rodicom a este si s nim tehotna, neskonci toto dobre… vela sil
Podobny pripad poznam. Typek so svojou mamickou vychovavaju dieta, ktore im porodila jeho priatelka. Jeho mamicka sa citila ako vhodnejsia osoba na vychovu dietata a jeho priatelku obaja uplne odsunuli z ich zivota. Pisem ti to preto, aby si sa pripravila aj na takyto scenar
@kassandra25 ja som z nich tiež ohúrená.namuesto podpory človeka prefackaju ako také pirane. Hádam sú to všetky paničky dokonalé.
Urobila si chybu, kto niekedy v živote chybu neurobí, tak ani nie je človek. Ja ta sudit nebudem, sama robim vela chyb, takze nie som znak dokonalosti. Tak nádych a výdych. Tvoj partner rozmýšľa a robí len to co mu vyhovuje, tak to isté začni robiť aj ty. V žiadnom prípade nedávaj dieťaťu jeho priezvisko, fakt v žiadnom, ani keby nasluboval hory doly, ver iba dôkazom a faktom už nie sľubom a rečiam.
Vás vzťah neovláda matka tvojho partnera, ale ste to vy dvaja. A ako "kvalitne" k nemu pristupuje tvoj partner, si už zistila. Nie je na vine na tom kde ste on aj ty jeho matka, ale na vine je chlap ktorý má úplne iné priority ako ty. Aj ako jeho exka.
Keby on chcel, má teba a dieťa na prvom mieste a urobí všetko pre to, aby vám to klapalo.
@anonym_autor tak ja som mala (mám) dve svokry ako cez kopirák. Obidve náboženské fanaticky (ich synovia vôbec). Prvá mu spravuje účet dodnes, druhá býva s nami (našťastie vlastný byt v dome), no drahý tam trávi každý deň min hodinu a záhrada ktorú som budovala s ním od piky je už jej záležitosťou odkedy sa nasťahovala. Máš mamickara, toto nezmenis, poznám to. Ak cakas jeho dieťa, izolovala by som sa od neho, ale počítaj s tým že Ťa budú uháňať keď sa to narodi
@anonym_autor fajn, ze nie si vraj deti. ale evidentne si hlupa naivka... chuda dieta - bude mat rodicov ako za trest - otcovi je prednejsia matka a mama je... no, slusne povedane hlupa naivka.

Tak keď si dieťa nechcela prečo si sa pre pána nechranila?jaaaaaj on ti povedal ze je neplodny. No veľa šťastia, chuda dieťa s takými rodičmi.