Matka sa na zábave opíja s inými mužmi a priateľ sa stará o dcérku
Priateľka ma prostredníctvom výčitiek dotlačila k tomu aby mohla chodiť sama na zábavy a posedenia s priateľmi. Nič mi neostalo len súhlasiť, ale sám viem že to nieje správne,lebo som tiež spával s presne takými to ženami, ktoré boli vydaté a chodili samé po zábavách, ale moja priateľka je tvrdej povahy tak môžem akurát tak šúchať nohami aj sama mi to hovorí, Posledná zábava 6,7 ,2013, dopadla tak že prišla pred 3tou v noci a smrdela s nej vodka a víno, viem že jej priateľky pijú iba víno, tak sa potom priznala že stretla kamaráta 😀 No hneď ráno už mala nové známosti na Facebooku a víkend pokračoval v duchu písania s nimi 😀 a ja som bol len hlupák na oštaru 😀 čo vy nato?? Rád by som bol keby sa trošku uvedomila a preto táto diskusia, možno jej vaše reakcie pomôžu pochopiť čo je rodina, Ďakujem Zdeno
@monci8888 nemozem suhlasit co sa tej prilezitosti tyka. Je to o cloveku. Nie o tom, ze Ti niekto poskytne prilezitost. Ja osobne mam prilezitosti na mraky a detto moj manzel. Ani jeden z nas nemal nikdy tendencie na taketo ulety. A ani za slobodna. Ak niekto vymetal diskoteky pred zalozenim rodiny a bez nich nevie existovat lebo pre neho je to jediny sposob zabavy, tak sa nic nezmeni ani neskor. Je to asi dost smutne, ze rodic a je jedno ci zena ci muz, ma potrebu roznych alkoholovych a inych excesov a nepozna mieru. Co s tym neviem. 😒
@jabadaba nemyslela som to tak, ze ked niekto dostane prilezitost,ze hned musi ist niekam zurovat,.. ja som to myslela tak,ze ked niekto, kto to ma v sebe dostane prilezitost tak je jasne, ze ju vyuzije 😀 uz som to pisala... svagrina je totalna.. juuuuj, nechcem nadavat... a ked su svokrovci prec, ,tak proste s tym dietatom byt musi.ale akonahle oni doletia a vezmu si ju, tak jasne, ze ma kopec casu na blbosti.
@lujza123 ale ja nepijem alkohol!!!!!
@zdenopeta hmmm takto... predpokladám, že takto sa nevyfarbila po pôrode, ale vedel si, do čoho ideš a s kým plodíš dieťa... keď si taký hrdina, požiadaj na súde o zverenie malej do tvojej starostlivosti, ostaň na rodičovskej a hotovo... a ty asi tiež nebudeš stelesnením nevinnosti, keď ti nerobilo problém spávať s takými, ako je ona a boli ti dosť dobré, neskúsený dobráčik teda nebudeš... a vaše dieťa tiež asi nebude výsledkom romantického večera a predchádzajúcich úvah, aké to bude skvelé, keď vy dvaja založíte rodinu, že? keď si taký skvelý, tak nefňukaj a konaj, je kopec žien ktoré majú doma to isté v opačnom garde, takže nič výnimočné... akurát spoločensky je žena s takýmto správaním odsudzovaná, zatiaľ čo ak sa takto správa chlap, je to ticho tolerované, prípadne je dotyčný za hrdinu, že sa vy....l na všetko a išiel si po svojom...
je neuveritelne citat Vase prispevky este par takychto diskusii a mozem napisat o zenach knihu pre muzov
@tatko_bebe tak to si rada pockam. Pisat je o com. 😀
No to je neuveritelne citat niektore prispevky..ako keby zena ktora porodi dieta tak sa musi dozivotne vzdat uplne vsetkeho, nikam nechodit a len sediet doma....ako keby je to strasna tragedia ze dieta chvilu strazil tatko
XXXX krat tu bolo pisane ze si dieta nezasluzi...nechapem ako moze byt niekto takto obmedzeny a vynasat sudy bez toho aby ju osobne poznal.
Podla mna je ovela lepsia matka ktora sice sem tam vybehne vecer von ako za mladi ale inak sa dietatku intenzivne venuje ako nejaka moralistka ktora nepije, nikam nechodi ale dieta slahne do ohradky, ci mu pusti telku a ide radsej upratovat dom lebo je slusna sporiadana gazdinka. Ved to dieta spi a je mu uuplne jedno co robi mama, to vobec nieje podstatne..podstatne je to ako sa k nemu sprava ked je hore.
To je taky prispevok... "podla seba sudim teba...", preco by nemohla niekam ist a zabavit sa? Ak nechodi pod obraz bozi spita kazdy tyzden domov, tak neviem co co vlastne ide...
tak ja si tiež zajdem s kamoškou na pifko tak raz za 3 týždne ale vždy som pred 00:00 doma a manžel sa stara o spiace dieta... ja v tom nevidim nič zle pokial je to v takejto miere ... takisto viem že mam zodpovednosť a rano či chcem alebo nie musim vstat ku malemu a to už nie je sranda prežit den s bolehlavom .... takisto stale vyvolavam domov či malý spí či mu niečo nie je ... v tomto je moj manžel ustretový ..ale pokial je to v takej miere ako pišeš nie je to moc dobre ... každý potrebuje vyventilovať chapem tvoju ženu ale zodpovednosť a starostlivosť a hlavne to že je matkou je na prvom mieste ... na take veci ako "kamarat" by nemala pomysliet ....nejdem sudiť nikoho ani tvoju ženu .... ani na nu kydať lebo ju nepoznam ... ale mala by sa zamysliet mal by si jej asi dať nejake ultimatum alebo ako sa to hovori 🙂 držim vam palce myslim že rodina je prvorada ... a treba sa porozpravat ... tu ti nikto nepomože v takej miere ako vy sami dvaja 🙂
a ja som dnes mala na pláne ísť s kamoškami na pivo 😀 😀 😀 😀 😀 asi to zruším 😀 😀 😀 😀 😀
@zdenopeta v prvom rade si myslím, že žiadne "reakcie" tu nepresvedčia tvoju priateľku o tom, čo je rodina 😉
totižto pod týmto pojmom si každý predstavuje niečo iné a každému vyhovuje úplne iný model rodiny a pravidiel v nej 😉
ťažko posúdiť, ako často chodí von - napísal si len o poslednom výlete
a zase - niekde chodí von chlap/žena aj každý víkend a prežívajú v pohode
je to o tých pravidlách, ktoré má každý iné a každý toleruje niečo iné...
pokiaľ to druhého neubíja a nezraňuje, tak sú ok
skutočne si nedovolím posudzovať ničí vzťah, lebo s nikým nežijem a neviem všetko
tu ide skôr o to, že teba už nejaká tá životná skúsenosť "otrepala", neskoro si zistil, o čo si svojim správaním prišiel, niekde ťa to posunulo, v niečom si dozrel, už máš proste jasnú predstavu, ako chceš žiť
a zrejme si sa spojil buď s mladou nevybúrenou kočkou, alebo proste s inak zmýšľajúcou 😉
jednoznačne to nevyriešiš tu, ale len s ňou 🙂
ale ako pokec na vyrozprávanie je super, že si to tu dal
a už len z tých rôznych reakcií vidíš, že sme ľudia naozaj rôzni - čo niekde funguje v pohode, inde by už boli dvaja od seba 😉
držím palce 🙂 vyrieš k spokojnosti oboch 🙂
Nechápem takétoo reakcie, prečo by si nezaslúžila byť matkou? Čo je zlé raz za čas si vybehnúť von s priateľmi? Takýto reset, áno, aj ked s alkoholom, padne super! Ja si ho raz za čas užijem, pekný víkend s inými ludmi ako moja rodina a necítim sa blblo.. dám si cigaretu, dám si víno.. domov prídem usmiata, spokojná, čo je na tom zlé? chlapi to robia bežžne, prečo ženy nemôžu?
Mám byť depresívna matka, manželka, čo 5 rokov nevidela nič iné len svoje dve deti a manžela, a čakať , kým moje deti vyrastú, aby som raz mohla ísť von? otec a mama sú dvaja rovnoprávni rodičia - bez rodzielu chlap/žena - a majú rovnaké práva aj povinnosti..
ak sa ti nepáči, že tvoja priatelka ide, skús ísť nabudúce ty, určte si nejaké pravidlá.. vzťah nie je o príkazoch a zákazoch, ale o kompromisoch :D
@zdenopeta ja by som rada vedela jej názor, nakoľko to môže byť aj tak, že si konečne vyšla 1x s priatelkami a ty si "musel" zostať s dieťaťom doma. Možno by to opísala, že si konečne mohla oddychnuť, lebo jej nikdy nepomôžeš a bla bla ... no dohovie.
Zaujímavé je, že keby to bolo opačne tak je to určite v poriadku 🙄
LOL Vy sa prekonavate vsetky
@lujza123 vieš lujza, všetko má už dlhšie trápi nieje to len toto ale všetko spolu a to že som to sem napísal to už bola len taká bodka, alebo ako to nazvať, ale môžem ti priblížiť ten víkend. Ja pracujem vo Švajčiarsku a keď idem domov moc sa teším no nikdy som od priateľky nedostal pekné slovo na cestu ako býva zvykom, prišiel som v piatok neskoro v noci domov, môžem povedať že ma potešilo keď mi uvarila to o čo som ju požiadal, hneď ráno som musel ísť pracovať na stavbu lebo som začal stavať dom, keď som po telefóne prosil priateľku či by mi nepriniesla krém, lebo strašne pálilo slnko, tak som dostal vinadané, mala všetkých doma, myslím rodičov, tak kludne mohla odbehnúť bolo by to cca 20 minút, večer som prišiel a zaviezol som priateľku na spomínanú zábavu, ráno v nedeľu som musel zase na stavbu, lebo v pondelok sa išlo betonovať tak muselo byť všetko nachystané, priateľka chcela ísť do TN na nákupy volala mi, ja som jej povedal že tak za 20 minút budem doma, aj som prišiel, ale zase mi vynadala, tak som ju poprosil nech mi aspoň maličkú oblečie že idem ju pokočikovať, tak to mi ochotne urobila, ale asi len preto aby si mohla v klude písať na fcb, s maližkú sme si pekne posedeli pri fontáne tu u nás v Púchove, mala veľkú radosť smiala sa na deťoch čo sa tam čapkali, potom som maličkú zaviezol domou a kedže jedna dcérka z predošlého manželstva mala meniny, tak som išiel ešte za ňou a vzal som ju na kolotoče a potom ešte že jej ukážem maličkú, tak len tak potajme sme sa prikradli do bytu, pozreli sme maličkú, ale dcérke sa chcelo cikať, ale nemohla u nich lebo by ju videl priateľkýn otec, tak som to musel ináč vyriešiť, no a zato že som priviedol dcérku, už bola pohroma na svete. V pondelok ráno som vstával o 5tej ráno aby som ešte všetko dochystal na betonovanie o 7,30 mi priateľka napísala škaredú sms že som neschopný a že jej neviem ani s maličkou pomôcť, že ona ide k doktorovi a nemá malú kto zaviesť k babke, tak som sadol do auta a utekal po maličkú a pritom to by to mala on asi tak na 20 minút pešo, potom som už nestíhal a keď prišiel betón a museli mi pomáhať cudzí ľudia, keď videli ako sa tam mordujem a ešte boli ochotný mi ten beton popolievať, lebo ja som už nestíhal a musel som utekať rýchlo zaplatiť ten beton, potom sa osprchovať a o 16,00 som sadol do auta a 9 hodín šoferoval do práce, trošku zdriemnuť a ráno do práce, za celí víkend som nepočul pekné slovo, myslel som že s priateľku si urobíme pekný večer, lebo tiež mala meniny, ale to je netrápilo dôležitejší sú jéj priatelia a internet, k meninám som jej v nedeľu ešte kúpil ružičky v črepníku a čokoládu, ani nepoďakovala a dobre že mi nepovedala že si to mám strčiť...no a gol bol keď som vyrazil na cestu samozrejme že žiadne pekné slovo na rozlúčku, ale to že asi po 20 minutách ako som odišiel vyberala z môjho účtu 400 euro ale to je druhá kapitola, tak že taký som mal úžasný víkend 🙂
@bets best, tvoja úvaha je isto správna, áno podviedol som moju ex a ver že to budem ľutovať až do konca života, strašne sme tým všetci trpeli ja ex aj naše dve dcérky, všetko malo taký čudný spád okolností počas rozvodu čo mu do dnes nerozumiem, ale viem že keby sa určíte veci alebo postupy urobili ináč, tak naše manželstvo by sa bolo zachránilo, lebo ja som milenku nehľadal, všetko je to taká zamotaná už história na ktorú už nechcem ani pomyslieť a na dodatok takú ženu ako som mal nikdy už nenájdem a to ja dobre viem lebo pravá láska je vždy len jedna ☹ myslím to tak že vzájomná láska, lebo človek sa dokáže aj viackrát zamilovať keď je sám, ale ale ☹
@zdenopeta No, verím tomu, že keď ste spolu chodili, tak jej Tvoje deti nevadili, však? Poradím Ti, postav si dom a tam si voď všetky svoje deti, nech sa zblížia a spoznajú, hlavne sa nežeň, zatiaľ, aby si aj potom o ten dom neprišiel! Vieš, Vy dvaja nebudete mať nikdy budúcnosť, keďže Ty miluješ stále svoju prvú ženu a ona je citovo chladná, to vážne nemá význam. Akurát si budete navzájom len ubližovať .... 😒 .
A kde je napísané, že matka sa nemože ísť vonku kus zabaviť?,, dieťa má aj otca, ten ho tiež može občas postrážiť,,,ruku na srdce,,vačšina chlapov chodí do krčiem, a sú otcovia,,,To , že sa matka ide občas zabaviť neznamená, že je zlá matka. 😕 Ak je muž-otec-manžel normálny, tak aj sám občas pošle svoju polovičku trošku sa zabaviť, odreagovať sa,,,,ja mám už vačšie deti,,a za ne by som položila aj život, ale občas som si vonku vyšla a áno, aj som si vypila nejaký ten fernet, ale to ma nerobí zlou matkou, deti som doma samé nenechala, predtým než som odišla som sa o ne riadne postarala,,aj ich uložila, taktiež počkala , kým zaspia, takže moj manžel s nimi nemal žiadne starosti 😝 a taktiež si myslím, že polovica tých, čo tu odsudzujú matky, ktoré sa občas idú von zabaviť, robí presne to isté,,,len tu robia zo seba svätice 😝
@mimasimi nie nie, svoju ženu nemilujem, to je už dávno preč, to už sú len spomienky sme už cudzí ľudia ona má už svoj život a ja svoj a priateľku naozaj veľmi ľúbim, máme spolu naozaj krásnu dcérku, len ma trápi to jej chladné správanie a taká neúcta ku mne, zabezpečil som všetko pre maličkú, začal som dom stavať, veľa veci sa okolo toho vybavovalo a najhoršie bolo to že všetko o čo som ju požiadal som mal vykričané, nebrala to že mi môže pomôcť a tiež že to robí aj pre seba a to bolo aj v iných veciach, tak už som stratil chuť ju o niečo požiadať a je to také smutné pre mňa keď sa nemôžem oprieť o najbližšieho človeka ako je partner.
@zdenopeta "a je to take smutne, ked sa nemozem opriet o najblizsieho cloveka ako je partner"
Keby som nevedela, ze si rozdrbal zivot prvej manzelke, aj Ta polutujem..
Tato Tvoja milovana priatelka Ta ma zjavne na salame. Neciti k Tebe ani zakladny sucit, nie to lasku..
Nie je Ti trapne zakradat sa s dcerkou k druhej dcerke? To co si si vybral za chuderu, ze nesmies byt anilen doma s vlastnym deckom? Hlavne, ze ju milujes. To ste minimalne dvaja.. Lebo aj Tvoja priatelka sa ma velmi rada.. :D

@zdenopeta Ja by som v prvom rade dala najavo, že aj ty si zaslúžiš nejaký rešpekt..Každý partnerský vzťah je o rešpekte a vzájomnej úcte..
To, že jej budeš niečo vyčítať, myslím, nepomôže..Ak ťa má rada, pochopí. Ak nie, tak sa s ňou rozíď. Ak takýto problém napíše žena, všetci jej radia, odíď od neho, kým je čas..To isté, platí aj pre teba..
Prečo zotrvávaš vo vzťahu s niekým, kto si ťa neváži..? Máš sa vôbec rád?
Musíte si určiť priority, inak budeš vždy ťahať za kratší koniec..To, čo máte vy, nie je rodinka..To sú dvaja ľudia, ktorí spolu žijú...Spolubývajúci..
Takže musíš postupovať tak, aby si uvedomila, že ťa stráca..Ale nie len také, bu bu bu..Normálne sa zbaľ a niekam odíď, trebárz aj s malou..Aj chlapi môžu byť na materskej..
Alebo len tak sám, niekam hoci k rodičom, alebo k sestre..Na pár dní sa odmlč..Buď sa spamätá a ak nie, tak je koniec..A ten by prišiel skôr, či neskôr určite..Takéto ženy potrebujú radikálne riešenia..
Evidentne si ťa neváži..Nebuď prosím ťa na smiech jej a jej priateľom, s ktorými sa istotne dobre baví na tom, že ty strážiš pol ročné dieťatko..
Je normálne ak si žena občas vybehne von, prípadne zaflirtuje s inými..Ale treba poznať hranice..
Tak maj gule a zachovaj sa ako chlap..! 🙂