icon

Matka sa správa ako svokra, ktorá ma neznáša

shades_of_life
30. aug 2022

Ahojte, potrebujem sa hlavne vykecať, lebo celé mi to hlava neberie...
Išli sme na dovolenku, a moja mama bola zatiaľ u nás kvôli zvieratám. Jediné o čo som ju požiadala, bolo nakŕmiť psa a mačky, plus vyvenčiť.
Keď sme sa však vrátili, myslela som že ma porazí. Zavolala vodara, aby nám vymenil sifón, poodpajal nám trúbu, varnú dosku, umývačku, zlomil zadnú dosku na úplne novej (nie najlacnejšej) linke, a pokaslal dvierka na (tiež novej) umývačke.
Potom dostala ďalší super nápad, že nám aj s ďalšími cudzími ľudmi vymaľuje. Pritom niekto vykydol nejaký cement alebo čo na tiež novú podlahu. Ako sa to snažila vyčistiť zrejme , porušila podlahu, a je tam vypuklý kopec a celé pokrivené.
Komplet celý byt mi preorganizovala. Nie je miesto (nepreháňam) kde by sa nehrabala. Všetky osobné veci vrátane dokumentov, moje aj manželove, spodné prádlo a iné intímne veci, denník, proste všetko. Doniesla a navliekla obliečky farby ktorú neznášam, lebo vraj to tu treba oživiť, nábytok mi pozakrývala zlatým igelitom, ešte aj dávkovač na mydlo mi musela vyhodiť a nahradiť, lebo asi nie som schopná si vybrať ten správny.
Ako to tak vo mne vrelo keď som to pozorovala po príchode, tak ešte sa spokojná usmievala, a začala nám dávať prednášky ako čo máme čistiť.
Najlepšie na tom je že u seba si upratať nevie, v potravinách nonstop nejaký hmyz, všade mole, a nonstop osr... záchod.
Na ďalší deň, keď som myslela že už som videla všetko, išla som zapnúť robot.vysávač, a pokazený....čistila ho...
Neviem nič nájsť a cítim sa hrozne.
Áno už viem že to bola chyba ....
Ospravedlňujem sa za dlhý výlev

Strana
z2
shades_of_life
autor
31. aug 2022

@wecenko ale moja by sa mohla pokojne u seba realizovať, mala by čo robiť 😀

shades_of_life
autor
31. aug 2022

@mapypotkancek áno, to som najskôr chcela, ale nemám chuť sa už s ňou ani baviť. Lebo toto bola taká tá posledná kvapka.

nicoli02
31. aug 2022

no tak ja by som to nevydržala a dostala by takú slovnú nálož, že už by sa u nás neopovážila dotknúť ničoho. manžel , ten čo na to povedal

shades_of_life
autor
3. sep 2022

@denkatn uf o toto som sa pokúšala dosť dlho, ale tiež som len človek. Ale necíti sa vôbec zle podľa jej reakcie. Momentálne to vidim celé ako vyvrcholenie všetkého, a že sa už nemusí pretvarovať.

shades_of_life
autor
3. sep 2022

@nicoli02 No musel sa krotiť, ale vyjadril jej rázne a vecne svoj názor. Chápala by som keby vypenil aj viac, lebo teraz musí všetko dávať do poriadku znova. Narobil sa na všetkom a niekto to takto zničí z hlúposti. Ešte okrem toho všetkého to zaklincovalo nakoniec , že umývačka nemá len dvierka pošahané, ale celá nejde ...No proste paráda. A celá reakcia, napriek tomu že jej nikto nenadaval, hnus ....

zuzap33
3. sep 2022

@shades_of_life, by ma zaujimalo jej zdovodnenie tzv opravy vasho bytu. Preco bola taka iniciativna. A urcite by som jej rovno povedala nech mi uhradi skody, aspon tu umyvacku a vysavac

Strana
z2