Milenec hľadá aj iné ženy

1. jan 2021

Zaujíma ma objektívny názor, ako by ste sa zachovali,keby ste vedeli o tom,že chlap s ktorým ste sa dohodli na milencom pomere

autor
1. jan 2021

Hľadá na sex aj iné ženy? Napriek tomu,že podľa jeho slov by mal s vami uspokojivý sex? Ako naložiť s touto situáciou? V zásade mi je to jedno,ale mala som pocit,že sme k sebe úprimní a prekvapilo ma,že aj keď zatiaľ neúspešne snaží na sex nájsť aj inú.

aylinn
1. jan 2021

Tak toto robí asi fakt každý “milenec” 😂 hovädá..to ako (by) som to riešila sem nenapíšem , lebo to by som si tu sama vykopala hrob 😂

ckocka
1. jan 2021

Milenec sa zmluvne nazavazuje že ti zachová vernosť. Ako s tým naložíš záleží čisto na tebe.

elizabet173
1. jan 2021

mozno s dalsimi ma este uspokojivejsi, nevies. Nikdy som v takejto situacii nebola, ale ked ste sa "dohadovali", tak ste mali prebrat zrejme aj toto, lebo je tu velke riziko prenosu chorob.

autor
1. jan 2021

Súhlasím,že nezachovava vernosť,ale bavili sme sa otvorene a zhodli sa na Tom,že si v sexe maximálne vyhovujeme a máme ho presne taký,aky nám obom vyhovuje a aký nás baví. Priznám,prekvapilo ma to, zistila som to nie od neho (čo by bol ten lepší prípad), ale od inej osoby. A som mierne prekvapená a neviem ako s touto situáciou naložiť.

ckocka
1. jan 2021

" zhodli sa na Tom,že si v sexe maximálne vyhovujeme a máme ho presne taký,aky nám obom vyhovuje a aký nás baví." - to predsa nevylučuje iné ženy na sex.

veronikaszabova
1. jan 2021

A ako s tym chces nalozit? 🙂
Ved to je tvoj milenec, chlap co k tebe nema nijake zavazky 🙂 aj keby oklepaval vajcia kazdy den s nejakou inou, teba do toho nic. 🙂
Prepac, ale strasne si ma pobavila 🙂

Si myslis, ze ti milenec musi byt verny? 🙂

lesana25
1. jan 2021

A čo si od toho čakala, že budeš jediná a časom si všetko uvedomí a bude z toho láska? Lebo neviem prečo by ťa to inak malo takto rozhodiť.

sylvia_123
1. jan 2021

Mozno si hlada inu na sex, ale s vyhliadkou perspektivneho vztahu. Tuto moznost si vylucila?

autor
1. jan 2021

@ckocka možno nevylučuje,ale my sa poznáme viac rokov a mala som pocit,že sme k sebe úprimní. Normálne sme si otvorene povedali čo a ako a obaja sme a tými podmienkami súhlasili. Pýtala som sa aj na frekvenciu či je stotožnený s tým,že nie vždy sa mi bude dať "byť po ruke" a súhlasil aj s tým. Že kľudne počká lebo mu to za to stojí a zmienku o prípadných iných ženách zmietol zo stola. Čiže nebol úprimný a to ma zaskočilo. Keby v rozhovore nevylúčil inú ženu,prípadne chuť aj na inú,tak to pochopím ale túto možnosť zásadne odmietol a presviedčal má,že nepotrebuje riešiť inde.

elizabet173
1. jan 2021

neviem, preco si z toho taka vyjavena, je to milenec, nie partner. Je na tebe, ci to budes akceptovat alebo nie.

autor
1. jan 2021

@sylvia_123 aj o tom sme sa bavili,povedal,že by bol rád so mnou aj inak ako len v posteli,napokon veď spolu občas trávime čas aj na horách a podobne,ale ja sa nechcem vzdať svojho života a na priamu otázku či si nechce hľadať iný normálny vzťah odpoveď bola že nie. Že nemá chuť.

sense
1. jan 2021

No zhodli ste sa na tom ze sex s tebou v danom momente je vyhovujúci, ale ty tiež asi nie vždy máš čas tak potrebuje aj inde mat vyhovujúci sex

cajomila
1. jan 2021

@ckocka 😁😂🙈🤣👻

sylvia_123
1. jan 2021

o akom vzdani svojho zivota je rec? Je to z tvojej strany naozaj vztah zalozeny len na sexe?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ckocka
1. jan 2021

Ja si nijako neosobujem právo odsudzovať milenecký vzťah na ktorom sa dohodnú dospelí ludia. Len som presvedčená o tom, že je k nemu potrebné pristupovať čisto pragmaticky, čo my ženy bohužial moc nedokážeme. A sú to práve ženy ktoré následne na to doplácajú.

0silvia0
1. jan 2021

No tak nebol uprimny, no🤷‍♀️... Povedal ti, co si chcela pocut, aby bolo vsetko naoko ok.. Asi mu pri tebe chyba adrenalin, ked nahana dalsie.
Ak sa ta to dotklo, alebo ti to nevyhovuje, hladaj dalej🙃

elizabet173
1. jan 2021

V mileneckom vztahu by velmi nemalo ist o pocity. Vyhovuje ti? Nevadi ti, ze spava aj s inymi? Tak neries, spavaj s nim dalej, bud pripravena na to, ze ti raz oznami, ze teba zo zoznamu skrta. Nic ti nesluboval. Na co mu chces oznamovat, ze o tom vies? Co si od toho slubujes? Ak ti to nevadi, neries, ci ho to az tak nebavi, ak to bavi teba, ok. Mne by sa to hnusilo, ale tak kazda sme ina.

slniecko2
1. jan 2021

Nemala som milenca, ale mne sa hnusi predstava, že by som sa mala deliť s niekým o chlapa v sexuálnej oblasti. Vždy si predstavím chlamýdie, HIV, kvapavku čo môžem chytit. Aj keď ste milenci, tak síce ste nie manželia, ale elementárna ľudská slušnosť káže, aby sa o tomto povedalo. Veď naozaj existujú prenosné nebezpečné choroby a aj keď ste sa dohodli iba na sexe, nie je dôvod prečo by ste sa nemali dohodnúť aj na povedzme dočasnej (kým sa napr. nerozidete) monogamii. Nejdem sa rozpisovať o Tom, že takémuto priateľstvu s benefitmi neverím a je to skôr smutné, vychádzam zo sedliackeho rozumu a na tvojom mieste by som sa nenechala ohrozovať. Aj keď ľudia neuznávajú manželstvo, to neznamená, že sa môže hocičo. Nie je pravda, že keďže je tvoj iba milenec, tak mu musíš trpieť ďalšie milenky. Myslí na svoje zdravie.

nikpa
1. jan 2021

Asi by si si mala ujasniť co vlastne od neho čakáš lebo milenec je preto len milenec, ze si môže robit čo chce bez ohľadu na jednu, druhú, tretiu svoju milenku.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
1. jan 2021

Zacinam mat pocit, ze ty mas k nemu trosku iny vztah ako on k tebe. Jemu ide cisto o sex, ty riesis, ci mu budes moct byt k dispozicii vzdy, ci mu prestavas vyhovovat. Zrejme si hladala dlhodoby iba milenecky vztah, kde si dvaja vyhovuju v sexe, ale nechcu sa zatazovat spolocnym byvanim, planmi, city tam velmi nie su, aj ked urcita naklonnost ano. No nevyslo.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
1. jan 2021

Ved rob, co ti vyhovuje... ak si taka priama zena, tak mu povedz narovinu, ze vyzadujes monogamiu.
Co je na tom? Ved o nic nejde...

slniecko2
1. jan 2021

Máš na to právo, ide predsa o teba a tvoje zdravie. Len v spoločnosti je chybná predstava, že keď si s niekým len kvoli sexu, tak ťa nemá čo zaujímať ako sa ten druhý správa. V tomto prípade to nie je o vzťahu a vynucovani si monogamie, len o fair play. Evidentne mu nemôžeš veriť, lebo ti klame a nechať sa ohroziť cudzim človekom len pre modré oči sa mi zdá nerozumné. Nestojí ti to a on za to.

stela01
1. jan 2021

Ak by mal záujem len o 1 sexuálnu partnerku nepodvadza ženu !

Na začiatku vzťahu si treba ujasniť pravidla ty si to nechala otvorené a tak skúša viac zážitkov

autor
1. jan 2021

@stela01 teraz si to trocha vyčítam,že som mala byt priama,ono to naozaj je otvorené a keďže sme obaja slobodní,tak asi aj preto

stela01
1. jan 2021

Čo ty snáď čakáš viac , evidentne

petamich
1. jan 2021

pozri otvorene mu povedz, ze sa ti nepaci predstava, ze by ste mali kazdy viac sexualnych partnerov, cisto zo zdravotnych dovodov - a uvidis ako zareaguje a mezditym, sa zamysli, ci to neberies inak ako on, pretoze na to, ze je to tvoj milenec = nema voci tebe ziadne zavazky, nemate ziadne "prava a povinnosti", to nejako privelmi riesis
na poziadavku, aby nestriedal partnerky, pretoze sa obavas sexualne prenosnych chorob mas pravo, bud sa dohodnete alebo si najdi ineho milenca