icon

Milenka ženatého muža

michalka55
22. aug 2013

Baby, ktora ste alebo ste bola v takejto situacii? :(

tuli_tuli
23. aug 2013

@petraxy6 Ano som a to preto,lebo som aka som 😉 a takto som si to zariadila sama. A buducnost tiez bude taka aku si ju sama zariadim ... nic sa nedeje bezdovodne len tak ... vsetko ma svoju pricinu a dosledky.

fishka34
23. aug 2013

@petraxy6 radsej je nepis aby si sa nevytocila,teraz si mysli aka je geroja co urobil manzelk moze aj svojej milenke podlozeke chudere ci ako sa vola taka baba,a jej o stale nedochadza este ma ze snazime sa otehotniet v statuse...mnuz kto chce kam pomozme mu tam a za par mesiacov budeme citat aky je hajzlik a nerispieva jej na dieta ako ma a nema rpovnaky zivtony standart...

petraxy6
23. aug 2013

@tuli_tuli 🙂 tak potom klobúk dolu keď si pripravená niesť následky 🙂

petraxy6
23. aug 2013

@fishka34 to už bude jej polievočka. Akú si ju navarí, takú ju bude papať 😀

fishka34
23. aug 2013

@petraxy6 mne sice MM nezahol ale taketo sebavedome majmudrejsie standy co tahaju so zadanym mi dvihaju tlak...nemozem si pomoct

petraxy6
23. aug 2013

@fishka34 ani si nerob kvôli taký ženám vrásky 😉 nemyslím si, že by si niekedy chcela byť v ich koži. Vždy sú a budú v očiach ľudí len štetky a nebudú nikdy, podotýkam NIKDY! šťastné 🙂 a ak ti taká nejaká povie, že je, tak to nie je pravda 😝

mamavera
23. aug 2013

@petraxy6 je to nespravodlivé, ale deje sa to. Jednu takú, ktorá rozbila mužovi rodinu (jasné, že aj on pri tom bol) poznám. Zaňuchala dobrý zárobok, majú spolu dieťa, po piatich rokoch sa zobrali. Nemyslím si, že je nešťastná, skôr naopak, dosiahla to, čo chcela - má dobre zarábajúceho muža, ktorý je z nej ešte stále paf, lebo je podstatne mladšia ako jeho manželka, je zabezpečená, že ublížila žene s dvomi deťmi, ju zrejme netráp....život je sviňa....

louvre
23. aug 2013

@mamavera Uplne suhlasi s tvojim prispevkom, len ta posledna veta 😉 Nie zivot ale ludia su svine 😀

mamavera
23. aug 2013

@louvre máš pravdu 🙂

moonlight1210
23. aug 2013

@tuli_tuli nie uplne. Este je tu vyssia moc, ktora sem tam zauraduje za nas (choroby a tak). A ak chces panaboha rozosmiat, povedz mu ako sis naplanovala buducnost.
Fajn ze vies co ches od zivota a ides za tym. Ale trocha pokory este zakalkuluj.

louvre
23. aug 2013

@moonlight1210 Inš Alah. Amen.

petraxy6
23. aug 2013

@mamavera počkaaaaj 🙂 je mladšia, ešte si môže odžiť ajajááááááááááj 🙂 Never tomu že bude ona OK. 🙂 Prečítaj si ten vtip ktorý som napísala na konci 3-tej strany o tých ku*vách. a čítaj ho dovtedy, kým ho nepochopíš úplne. Ten vtip nie je len vtip, ale je to realita 🙂
Moju sestru nechal muž keď mal malý 1,5 roka. tá štetka dosiahla čo chcela. najskôr svadbu (on sa ináč chudák bránil 😀), potom dieťa....štetka prosím pekne naučila exšvagra prať, žehliť, variť (keď bol hladný musel si sám uvariť), starať sa o dieťa, k dieťaťu vstávať o polnoci a byť s ním až do rána, lebo ona mala migrény, on taký vyšťavený musel do práce. takto peniaze mali, ale prišli dni, keď ich bolo málo a jej sa to prestalo páčiť. tak objavila muža ktorý zarába dosť peňazí (pre ňu). čo na tom že ten chudák má 4 deti či koľko, ona pekne exšvagra nechala a šup k inému 🙂 exšvagor je už aj rozvedený 😀 Ona je nešťastná, lebo ten pán bol trochu starší a deti potrebujú nejaké peniaze a jej asi nevychodí to čo si myslela, že bude mať. tá pôjde loviť zase inde 😀 u nej čakám tiež ako to dopadne i keď segra už nedúfa v to, že sa jej to vráti 🙂 ale vráti. určite. ja tomu verím. Ináč podľa štatistiky v mojom okolí, božie mlyny melú najskôr chlapom a potom štetkám 😀

petraxy6
23. aug 2013

@moonlight1210 sa rehnííím 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
No a teraz si skús jej príspevok prečítať aspoň 3x - ten o 22:23 čo písala a povedz mi čo cítiš v tých vetách?

petraxy6
23. aug 2013

@moonlight1210 ja to zhrniem po svojom: tuli tuli má problém. Za tou hrdosť ktorou sa prejavila skrýva bolesť alebo niečo. ona sa chváli sama pred sebou. to mi pripadá ako keby si sama sebe hovorila, že to čo urobila alebo robí je správna vec. už sama vidí aj budúcnosť a napriek tomu nerobí nič aby sa napravila. je jej dobre a tiež dobre vie, že tento čin bude ľutovať. Potom to prijme možno s pokorou. Ona je totižto stotožnená už so všetkým 🙂
Ale mala by som otázku na @tuli_tuli bez urážky. Je medzi tebou a ženatým milencom ČISTÁ LÁSKA? 🙂

juliana77
24. aug 2013

@pragmaticka súhlas s tvojím príspevkom, ale predsa len Tvoju vetu "Chlap, ked je vo vztahu spokojny a stastny, nepodvedie!!!" by som trochu upravila" Chlap Väčšinou nepodvedie, keď nemá príležitosť."

juliana77
24. aug 2013

@petraxy6 Ja verím, že je a určite má viac cifier.

juliana77
24. aug 2013

@tuli_tuli presne ako píšeš, všetko má svoju príčinu a Dôsledky, tak si poriadne naplň pusinku, urob si zásoby, aby si mala byť z čoho šťastná keď prídu Dôsledky. 😲

alexandramaria
24. aug 2013

@mamavera jj, ludia su svine, ale na Kazdu svinu sa vari voda..🙂 či ako sa to hovori? Ja to vidim všade vo svojom okoli..a co je strasne je fakt, ze sa to uz berie jak samozrejmost, chlap má milenku, sak čo..jedna nazvime ju lenka zviedla otca uz dospelych synov, on má 50 a budu mat dieta. A z dobreho zdroja viem, ze hoci su synovia dospeli, vraj to strasne tazko nesu, hlavne to otcovo nové dieta... ☹

tuli_tuli
24. aug 2013

🙂 ha ... samonasieracie tetky :-P

petraxy6
24. aug 2013

@alexandramaria a myslíš, že to tie nové "tety" zaujíma? Moje deti tiež trpia a veľmi ☹ A následky si budú niesť životom. 😒
Ale no. všetko má svoju príčinu, nechajme sa prekvapiť. 😉
@tuli_tuli si myslíš že nás provokuješ? mňa osobne nie. Je mi ťa ľúto a to preto, lebo teraz momentálne sama so sebou zvádzaš boj. Keby nie, tak sa stiahneš do úzadia 😔

maminuska
24. aug 2013

@tuli_tuli ani mňa nie, tvoj čas ešte len príde. 🙂

luciferkax
24. aug 2013

maminy, vy ste akéže moralistky 🙂 také veci sa bežne stávajú a najrkutejšie rany prichádzajú od tých ľudí, od ktorých to najmenej čakáte 🙂 takže baby, NIDKY nehovorte NIKDY.....

kveta
24. aug 2013

@luciferkax Preco ten druhy smajlik?

monyccka
24. aug 2013

Fiha precitala som to cele a vychadza mi z toho, ze ak sk slobodna zena zacne s chlapom, ktory je zenaty, ona je kurva. Teda dost absurdne. Kedze ON je ZENATY a ona slobodna. Ona nema zavazok voci nikomu, on ano. Tak kto je za to zodpovedny? A trdit, ze zenaty muzi su tabu? Nemalonby to byt, ze pre zenatych je iny vztah tabu? Trosku otacate logiku povedala by som.

kveta
24. aug 2013

@monyccka Kazdy vnima vyznam slova inak. Napriklad ked poviem slovo Kacka, niekto si predstavi hnedu vypasenu kacicu, iny zlte kaciatko... Vola sa to semanticky vyznam slova. No a pre Teba je slovo Kurva semanticky s inym vyznamom ako pre mna alebo pre dalsie baby tu.

Vtip na zaver: V mileneckom vztahu by som slovo Kurva na muza nepouzila, lebo je tam rozdiel v rode.

maminuska
24. aug 2013

@kveta že by chuj ?

maminuska
24. aug 2013

@monyccka kedysi som mala aj ja ten istý názor ako ty, dokonca som ho tu párkrát aj napísala. Len ja som pár takýchto " slečien " zažila buď ako kolegýň alebo bohužiaľ aj ako kamarátky.
Aj teraz jedna " bojuje " o svojho milenca s jeho manželkou. Má 35 a je bezdetná . A prečo ? Lebo ! .... chce zabezpečeného muža.

Tým však netvrdím že niektorí muži sú fakt prasatá a sami takéto romániky vyhľadávaju a tlačia kaleráby do hlavy mladým babám . Potom už je to naozaj na inteligencii tej ženy 🙂 .

petraxy6
24. aug 2013

@monyccka muži si neustále potrebujú niečo dokazovať. aj keby mali všetko, stále im bude niečo chýbať 😝
Žena by mala byť tá, ktorá rozmýšľa. či? A keď už rozbíjajú tie štetky (vidíš, ja nepoužívam slovo ku*va), tak nech to robia z čistej lásky a nie z lásky k peniazom. Nech sa nerozchádzajú z don-chuanom už po 3 rokoch. nech s nimi riešia tie každodenné problémy. lebo tie dotyčné .... majú jedinú starosť a to kedy si budú môcť dovoliť kúpiť to po čom im srdce piští? Prečo drvivá väčšina žien, ktoré rozbili manželstvo potom narieka že im vadia manželove deti, že im vadí to že na nich prispieva a ona má chudiatko o to menej? PREČO? aj nad tým si sa niekedy zamyslela? 😔

ella555
24. aug 2013

@monyccka Tak ale zas ona snad nema klapky na ociach a vie, ze ked si zacne so zenatym ublizi minimalne jeho zene a detom. Ale vsak niekto asi kludne spava aj s takymito pocitmi. Fak by ma zaujimala motivacia, ze preco si zacat so zenatym otcom, ked okolo beha plno slobodnych muzov???
@petraxy6 to napisala uplne presne, preco potom tym zenam vadia manzelove deti, to ze na ne prispieva, ze s nimi travi cas atd.

monyccka
24. aug 2013

zena je ta, ktora ma rozmyslat? 🙂 nezavidim vam. Zit s takouto nadradenostou nad muzmi musibyt skutocne narocne. Nadalej si myslim, ze za vztah medzi dvoma ludmi (rozumej manzelmi/partnermi) su zodpovedni tyto dvaja ludia. Nie niekto treti ( rozumej kurva, stetka, milenka, krvilacna 30tka atd...). Kto chce psa bit, palicu si najde. No stale plati, ze ked chlap nechce, manzelku nepodvedie. A ked hlada sposob, asi ma dovod. Mozno je vnom, mozno v manzelke, mozno niekdemedzi. Ale vinit z rozpadu vztahu tretiumosobu je podla mna velmi kratkozrake. Ked si to premietnem na seba aredstavim si, ze ma manzel podvedie, samozrejme, bola by som veeeeelmi nahnevana, smutna, sklamana atd. A tiezmkedsj k sebe uprimna by mamstvalo, ze dal prednost inej predo mnou. ALE to nie je o nej, ale o mne 🙂. Ide v podstateo zavist, jesitnost, zranenu pychu, pocit menejcennosti.. co samozrejme maloktora prave podvedena/podvadzana zena prizna. Lebo je jesitna, ma zranenu pychu, trpi akomhovado pocitom menej cennosti atd.. aby som ale uviedla na pravu mieru, som absolutny odporca,paralelnych vztahov, nevier, podvodov. Len je mi proti srsti vinit z toho niekho tretieholn preto, ze je tazke si priznat, ze na tom svoj podiel viny nesu len dvaja.