icon

Milujem dvoch mužov - manželský trojuholník

bumbelino
17. nov 2020

Ahojte. Milujem manžela. Sme spolu už pár rokov, mame deti. Je milujúci manžel, nemám s ním žiadny problém. Vynikajuci otec a partner ALE prišiel mi do srdca hlavy a duše iný muž. Milujem ho. Aj on mna. Ale mame svoje rodiny... ako sa od neho odpútať, alebo myslite že tým že prišiel mi prišiel ukázať že niečo vo vzťahu nie je v poriadku ? Alebo nechať tomu všetkému čas a nech sa to samé ukáže či je to to práve orechové ?
Viete vždy som “zatracovala” tieto milostné trojuholníky a nechápala som ako sa niečo take môže stať až pokial sa to nestalo aj mne ...

Strana
z2
kristina2015
17. nov 2020

@goodidea keď ju aj on miluje asi spolu hrajú žolíka 😁

goodidea
17. nov 2020
danieli
17. nov 2020

Nuz zachovaj hranice svojej rodiny, je prijemne byt pre niekoho atraktivny, milovany a zboznovany, z tejto stranky cerpaj silu a dalej nechod pokial ako sama pises mas doma vsetko

tosomja
17. nov 2020

Keď si šťastná a spokojná s tým čo si mala doteraz, tak zabudni na toho druhého. Ak nemáš rada svojho muža, povedz mu to, ak sa nedá vzťah napraviť, choďte od seba a potom začnú s druhým. Ver, že ak má aj on rodinu, tak ťa má len ako bokovku, a tiež nerieši. Kým mu na to nepríde jeho žena.
Až vtedy sa uvidí pravý zmysel, ak sa dvaja rozídu pre toho tretieho a ten tretí ta s otvorenou náručou prijme. A je takých prípadov len veľmi mizivé percento.
Ja som takto odišla od muža pre iného tiež dovtedy zadaného. Rozbili sme si rodiny, ale prijali sme všetky následky . Sme spolu. No už by som to nikdy takto neriešila. Najprv by som si posadila muža a porozprávala sa s ním, že s ním nie som šťastná a až po rozchode by som išla do vzťahu s iným. A tak isto by som si po skúsenostiach nezačala so ženatým 😏
Buď rozumná a dospelá. A pozeraj aj na deti.

evamea
17. nov 2020

Toto nie je trojuholník, toto je rovno štvorec a nádejná množiareň pohlavných chorôb. Ak tak neskutočne miluješ svojho manžela, tak buď iba s ním, alebo mu daj priestor, nech si nájde ženu, ktorá ho bude milovať naozaj.

anbe12345
17. nov 2020

@bumbelino podla mna nemilujes skutocne ani jedneho. Ak niekoho milujes tak si uprimna a existuje pre teba len on, jeden.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
kamila7125
18. nov 2020

To myslis vazne toto?!? 😂 pre pana ako klobuk dole..."obdivujem" zeny ktore muzovi do oci tvrdia milujem ta a pritom "trtkaju" s inym....ja by som na to veru zaludok nemala!
Well done dievca ! Tlieskam 🙏🙏🙏

karpina
18. nov 2020

Neseď na dvoch stoličkách, spadneš z obidvoch...

griska11
19. nov 2020

Ak sa nudíš treba začať strikovat😉

griska11
19. nov 2020

A ešte jedno co podľa mňa platí na 100% je ze svoje šťastie si na nešťastí druhých nikdy nepostavíš....

mazio
23. máj 2025

Bože , vidíš na nebesích co se tu děje ?.... Nemá to cenu komentovat. Jsem muž a až nájdu ženu která bude věrná do konce života , tak ji dám diplom.....žena která dá slib pred bohém věrnost do konce života a poruší to , je neodpustitelné. Samozrejme to platí také opačne pro muže. Děkuji že jsem svobodny , protože lidem je těžké věřit . Amen

Strana
z2