Milujem ženatého muža
Ahojte
Nie som sice este mamicka,a neviem ci tato tema tu vobec patri,ale uz si fakt neviem rady.
Moj problem je v tom,ze som sa zalubila do zenateho muza.
Nepovedala som mu este ze ho lubim,ale je jasne ze nieco tusi.
Mam mu to povedat alebo sa tvarit ze sa nic nedeje?
Ja som slobodna.
Vopred vdaka
Rychlo si najdi frajera! Podla moznosti slobodneho!!! :D
@lilienka18
Ženatý muž sa nedá maľovať. Mala som mladá tiež skúsenosť. Ako kým som nikoho nemala tak fajn. Mal nejakých tých viac peňazí. Ako akonáhle prišiel môj muž bolo všetko jasné. A máš šťastie že si neni môjho švagramilenka lebo by ťa moja švagrina vycapala. On jej také kadečo robí, keď je opitý. A ona chodí to vybavovať. Sú smiešni. Ale veľa žien si to robí aj samo. Môj švagor môže všetko. Že muž má mať svoj život a nevera sa odpúšťa... Zvláštna dvojka
@ellie13 niesom sice v biblii a jej výklade žiaden borec, a možno ma tu znalejší opravia. Ale pokial viem, tak už aj cirkev uznala evoluciu. tým pádom aj Biblické stvorenie sveta môže byť vnímané obrazne. TEda nie, že Boh vytrhol Adamovi z hrude rebro a urobil z neho Evu. Ale ano, su aj KResťania, ktorý v evoluciu neveria a veria, že to bolo presne tak ako sa piše v Biblii. V tom prípade by museli spolu plodiť surodenci (Adam a Eva mali tuším viac detí ako KAina a Abela)
ja ta chápem ale ked si to tak zoberiš na čo by to mal vedieť,ked nechceš rozbíjať rodinu,a keby si mu to povedala sa može stať že sa ti vysmeje,povie to svojej žene ta samozrejme to povie dalšej poprípade si ta nájde.ak chlap nežije štastne v manželstve tak to dá vedieť ,neviem či ste priatelia ak ano tak ti možno povie že nieje šťastný a ak nie tak ruky od neho preč
Teším sa na ďalšiu diskusiu o tom, ze si tehotná a na ďalšiu, ze ti nechce platiť, potom na diskusiu, ze jeho žena ta označila za rozbíjacku manželstiev
Do toho dievča! Lebo nie je dost slobodných mužov!
@lilienka18 hm zakazane ovocie najviac chuti...bude ti to stat za sklamanie ? Ani ty sama nemozes vediet ked mu to povies ako to skonci...,co od toho cakas ? Uz len tu na MK je tolko sklamani a rozbitych manzelstiev...Si mlada ,nemrhaj cas . Ked budes mat manzela, mozno si o par rokov spomenies...,nepokusaj osud
Toto nikdy nepochopim, po zemeguli kraca niekolko milionov slobodnych muzov, ale slecna sa zamiluje prave do zenateho s dvomi detmi ☹
Inak kolke z vas kliklo na tento prispevok s umyslom zistit ci sa nejedna o vasho chlapa? 😀
@sherynkamalinka som sa pobavila a ty ? 😎
@ushuaia esteze,my mame 3 deti.😀
@sherynkamalinka ja som sem klikla,lebo som videla ako poslednu prispievatelku Ushuaia,tak som bola zvedava,co odpisala.😀
Ja len dufam, ze to nie je moj manzel. 😀
aj ja milujem zenateho muza. nastastie toho svojho
@tintinamartina uplny suhlas 🙂
ked maju dieta.....a ked miluje svoju zenu tak urcite nie
ked nieje stasti a nema dieta tak preco nie😉
ked sa rozvedie aby to nerobil aj tebe.....este ked budes mat dieta....ufff....budes sklamana a nestastna
musis to uz posudit sama
vela stastia
nehovoriť jednoznačne!!!!!!!!!!!!!!!!! a že len preto aby si si uľavila? prepáč ale somarina, to by teda bolo od teba veľmi egoistické, vži sa do situácie žeby si ty mala rodinu a chlapa a prišla by nejaká zaľúbená žienka a urobila by tebe presne to čo ty chceš urobiť jemu a tým pádom aj im ako rodine! nevieš do čoho sa púšťaš a ak to urobíš vráti sa ti to, viem že zaľúbený človek na to pozerá inak a bezhlavo, ale ty si si nemala ani na ženatého vôbec takto obrazne povedané ´´ pozrieť ´´, prepáč nechcem sa ťa dotknúť ale uvedom si čo robíš, nechaj si to pre seba, snívaj koľko chceš ale najlepšie urobíš ak to pekne zahodíš za hlavu, páčiť sa ti môže ako chlap, ale potom je pri ženatom mužovi jedno veľké STOP!!! Držím prsty, v záujme jeho rodiny ťa prosím nehovor mu to a uvidíš neskôr až to prejde budeš rada že si konala ako správna DÁMA 🙂
ak mu to povies a on bude tvoje city opatovat, ako pises srdcu nerozkazes a urcite sa zapletiete
tam uz nevies ako daleko zajdes, zalezi to od jeho dospelosti, kam az to necha zajst
ak je nevyzrety, kludne si rozbije rodinu, ale dobre vam nebude, lebo akonahle zacnete spolu byvat a on mal dobre manzelstvo (Teraz bude vela ludi namietat, ze keby dobre, tak nic neurobi..omyl), tak od teba aj tak odide
ak nahodou este budete mat spolu dieta, tak sa to tak uz zamoce do takych problemov
ze si uvedomis, ze toto ti nebolo treba
myslim, ze si treba v duchu predstavit rozne alternativy a aj dopady na ludi ostatnych, kym spravis nieco taketo
je zenaty, naozaj by si sa mala stiahnut a skusit niekde v slobodnej vode
ta zena jeho medzitym moze rozne zareagovat, moze zareagovat neprimerane, hned ho vyhodit a podobne, podla toho ako je ona vyzreta
a kto bude nakoniec najviac trpiet?
dieta
a preco? lebo chces trtkat so zenacom 🙂)))) to ber ako poeticky zaver a uvedomenie si podstaty veci
Uz to vie...
Ja tiez milujem zenateho, ehm profesora zo skoly, jeho manzelka na to prisla, ide sa rozviest a hladame si spolocny podnajom. NO a ? Ja vam serem na nejake moralne zasady. :D :D srdcu nerozkazes, ona spravila chybu mala sa viac snazit tam dole muhehehe
@lilienka18 @maria3333 bohužiaľ pre vás, božie mlyny melú pomaly, ale isto... verte mi... teraz sa tešte, čo máte, raz budete ľutovať (aj keď teraz bohorovne tvrdíte, že nie...)
@lilienka18 drzim ti palce, nedaj sa odradit mudrymi recami
A......???? Upadol do mdlôb a začala si z umelým dýchaním? Alebo ťa poslal do "P"?

@ellie13 pozri, nemusis byt veriaca, nemusis verit v Boha, ale urcite moralne zasady by mal mat aj neveriaci clovek, nie? Vydala by si sa za vlastneho brata? Zabila by si otca kvoli majetku? Schvalujes znasilnenia?
NIE??? A preco nie? Co Ti dava pravo rozhodnut, co je spravne a co nie? Srdce? Rozum? Toto, co je spravne podla Teba nemusi byt podla pedofila. A opacne. Pravidla MUSIA existovat. Inak sa mozeme rovno vratit do doby kamennej.
A k povodnej otazke, ADam a Eva nemali len dvoch synov 😉