icon

Mladá kolegyňa môjho muža

2. aug 2023

Ahojte,
neviem kam sa mám obrátiť tak píšem sem. Muž má novú kolegyňu a ja som z nej na prášky a mám pocit že musím proti nej bojovať. Stále o nej doma hovorí a ja idem vnútorne z toho do vývrtky, lebo doteraz o žiadnom kolegovi/kolegyni takto nerozprával. Je o viac ako 10r mladšia, nezadaná čerstvo po škole a muž ma s ňou porovnáva a potom to otáča akože na srandu. Ona chodí na nechty, nechceš aj ty chodiť na nechty? No nie mám malé dieťa je to nepraktické do domácnosti a vyhodené peniaze a malého neviem kde by som na 3 hodiny odložila. Ona robí taký šport, nechceš aj ty? No nie málo mám toho doma. Nahovára ho na pubertiacke chujoviny, teraz najnovšie sa chystá na nejaký fesťák, muž nikdy na podobné akcie nechodil a teraz chce ísť zrazu tam na víkend spať pod stan s kamošmi a že veď partia s kolegyňou sa s nimi určite uvidí. Nervy mám len keď toto píšem, začal velice cvičiť, chce si nafarbiť tú hlavu starú a ja som len stíhačka, žiarlivka čo neznesie že má kolegyňu kamarátku, ona je čerstvý vietor a mne zabil že so mnou žije ako dôchodca. Ja mám tiež školu, pred RD aj dobrú prácu, starám sa o seba cvičím, má upratané a navarené, postarané o dieťa a doteraz sme aj my boli kamoši a chodili aj v manželstve na rande a zabaviť sa primerane veku keď sme mali vybavené stráženie a zrazu som dôchodkyňa, mne je do plaču. Čo sa vôbec dá s týmto robiť? Roztrhať ma ide keď vôbec o nej počujem a ona ešte provokuje, vyvoláva mužovi domov mimo prac.doby, poslala mi nadrzovku žiadosť na fb keď ja som pre ňu úplne cudzí človek. Ja mám pocit že on má novú frajerku a nie kolegyňu.

blancheporte
2. aug 2023

@letfenixa TOP!! Moje slová

valeria_h
2. aug 2023

Mrzí ma to, musí to bolieť. Tak to vyzerá, že sa zaľúbil, každopádne sa správa ako hulvát, čo Ťa má čo porovnávať, somár sprostý 😤😐

hladamematku
2. aug 2023

KNIZNY PRIPAD KRIZY STREDNEHO VEKU,

liv1
2. aug 2023

Pocuj tu ti nepomoze navarene upratane ani o dieta postarane. Je to velmi neprijemne, mozno sa chod poradit s psychologom ako na to. Tu ziarlivost, vybuchy ani nic take nepomozu. Urob najlepsiu verziu samej seba, no chod na tie nechty, chod castejsie mimo domu, chod sa zabavit, bud vysmiata, krasna a neodolatelna 😁. Moja mama mala kolegynu, ktora kazde rano chcela od muza sex, aby nemal chut na ziadnu inu 😁. No. A rozprava on o kolegyni? Co keby si ty tak zacala o kolegovi hovorit? Dohodni sa s kolegom ze ti zavola, pokecajte, potom nech zavola znovu atd atd. S usmevom na tvari, vyobliekana do prace, vyobliekana von. Poviem ti ze nie je to dobre. Ked sa zacnu chlapi takto menit, je v tom vacsinou druha zena. Ak este nie je realne, tak v jeho myslienkach. Drzim palce nech to prekonate ✊

liv1
2. aug 2023

@letfenixa velmi velmi dobre si to napisala.

maribell
2. aug 2023

Súhlasím s väčšinou a využila by som to, že ťa posiela. Nechty si robíš sama? Tak kašli na to a choď si ich dať spraviť. A určite neostávaj iba pri tom. Pekne rad za radom kaderníčka, kozmetička, pedikúra, fitko 👌 a pomedzi to by som ešte spomenula trénera Janka, ktorý je brutal milý a vtipný a už dlho si sa tak nezasmiala, ako na tréningu s ním 😎 možno by som aj priliala olej do ohňa, že ti navrhol nech chodíš častejšie, lebo si spolu fest rozumiete 😅.

maris5
2. aug 2023

Najvyssi cas ho vratit spat do reality. Dieta mu nechaj na vikend a ty chod niekam do wellnesu, na masaz, skratka sa venovat sama sebe ako si to on predstavuje. 👍

stevvvka
2. aug 2023

Volajaki "dementni"su poniektori chlapi..
To mu treba hovorit kazde hovno, ze toto sa nerobi? To ozaj fakt zakladne veci si nedomyslia, co sa tyka vztahov?
No riadne by som mu nastavila zrkadlo, chodila z domu casto prec a semtam by som sa v drogerii zastavila navonat sa panskou vonavkou..

Inak moze byt doma tiptop navarene, uptatanr, pokial nrmaju vedla seba veselu sebavedomu zenu obzeraju sa inde. Skratka nepochopia, ze napriklad obdobie rd je len docasne

mamusa123456789
2. aug 2023

@letfenixa úplne súhlasím a ešte by som sa zbalila a šla na nejaký festival ešte pred tým ako pôjde on a samozrejme splasila nejakú mladú partiu, treba mu dat okúsiť vlastnú medicinu

kakawah
2. aug 2023

No ja si zas myslim, že keď autorka začne chodiť na nechty a cvičiť atď. Jej to nijako nepomôže v tomto. Zato on bude mať priestor na vypisovanie a volanie s ňou, nie? On už má kolegyne plnu hlavu. Moja kàmoška sa o seba starala, nechty, kozmetika, vlasy jej výlučne kadernicka umyvala a modelovala, cvičila, kråsne sa obliekala, mala lukratívnu prácu, aj domácnosť stihala. A zatiaľ jej muž si začal s kolegyňou. Obyčajnou, ktorá len vlasy do vrkoca dala, bez mejkapu, obyčajná ženská ( takto mi to povedala). Proste ta kokegyna s ním bola častejšie ako jeho žena, ktorá stále niekde behala. A hlavne sa na neho usmievala, pochvalila ho a čo ja viem čo ešte. Bohužiaľ po odhalení nevery to tam u nich bolo veľmi zlé.

mamusa123456789
2. aug 2023

Autorka mam pocit, ze chlapec je až po uši zalubeny

spadnutaslivka
2. aug 2023

@mamusa123456789 skôr len pobláznený... nehádzala by som ešte flintu do žita. Ale ten dialóg je tu zjavne dôležitý.

autor
2. aug 2023

@lucylaw preboha to mi je strašne ľúto ani ma nestraš, my mame 2 ročného chlapčeka. No ja teraz už vôbec neviem čo mám robiť či zákazmi niečo dosiahnem.

tamitamitami
2. aug 2023

Stopla by som to kým je čas, tu to vyzerá že slečna sa ho snaží troška "využiť/zabaviť sa" a on sa s radosťou dá 😅. Ja nie som žiadna extra žiarlivka, práve naopak často mi nevadia veci ktoré by iným ženám vadili ale toto by mi prišlo moc. Čím skôr by som to rázne riešila (nastavila hranice), kým nieje neskoro. A hlavne ho informovala čo sa bude diať ak ma podvedie.

A bola by som proti aby na ten festival šiel sám, pekne by som šla aj ja ak nemáte kde dať dieťa tak aj to (tú 1-2 noci by som to vydržala aj keby ma byť neviem čo 😂). Môže to byť práve ten zlomový bod.

muchotrafka298
2. aug 2023

Mne majak zacal blikat v momente, ked moj ex mal fotky na FB z vianocneho vecierka, kde bol oznaceny. Bolo to len pre zamestnancov, nie pre rodinnych prislusnikov alebo partnerov. A tam na nom nejake kolegyne posedavali, krutili sa okolo neho, on s nimi tancoval, drzali sa tam za ruky...ked som to videla, okamzite sa islo do konfrontacie....co to malo znamenat? Zabava????? tak toto bude pre teba velmi draha zabava a aj bola....o dva roky sme boli rozideni prave preto, ze jemu nestacilo povedat, on chytil druhy dych, mal daleko po 40tke a nevedel co so sebou. Aj tak dopadol.

Bola som hystericka a bola to vraj zabava..tak ako pre koho. Taketo zabavy ja netolerujem a to mam celkom slusny zmysel pre humor.

Kadekomu potom vypisoval, ako on ma kamaratky a co je na tom?!?

aandrea9
2. aug 2023

No tak kľudne vybuchni 🤷‍♀️ a co? 🤷‍♀️ ktorú by to bavilo počúvať? Netreba nič dusiť v sebe. Budeš za ziarlivku ale lepsie ako on za pojaseneho dilina. Riadne mu teda hrablo, veď nech si tekvicu zafarbi na zeleno bude na festaku topka a nestratí sa v dave. Nech sa z festaku ani domov nevracia keď je taky očarený. Druhá vec je, či je taká ocarena aj mladá alebo si z capa robí iba prdel 😂 paci sa mi tvoja reakcia, ze ho zamestnas doma. Nech sa vráti do reality. 38 rokov a rozum v trencloch 🤦‍♀️

ahhola
2. aug 2023

@lucylaw stále je s ňou, ci vymenil za ešte mladší exemplár?

zzzuzzzu
2. aug 2023

@autorka ... ako sa vravi "... bolo koze dobre, v tomto pripade CAPOVI 🫣, tak sa isiel na lad smykat" 😶‍🌫️ ... Herecka mu evidentne vsetky cakry prehadzala momentalne, ale nenechaj sa zneistit, zostan nad vecou s graciou a usmevom ... Ako sa vravi "kill him with kindness" 🙃 ... Sportuje? "Jasneee, vsak dobre robi mlada, ked sa zadychava" ( a usmej sa) ... Nechty? "Ked si nedokaze udrzat svoje vlastne, tak nech si tam nalepi aj tigri pazur" (a popritom si s kludom pred nim prelakuj svoje) ... Festival? "Mlada potrebuje dozor ako v tabore, ze si netrufa sama?" ... A nastav mu trochu zrkadlo - " ... ale inak hodila by sa caja k mojmu kamosovi (vymysli si meno, ja neviem, napriklad k Milosovi), ten tiez na mna skusa tieto srandy" (a s usmevom odkracaj smer kaveja s kamoskou) ... Hlavu hore, zvladnes ho upratat na dve doby, len sa nenechaj zbytocne zneistit tymi poznamkami, ktore smerom.k Tebe momentalne nahadzuje 😉, drzim palec ...

samkolea
2. aug 2023

Tu je uplne jedno kto je stary a kto mlady, podstatne je-ze aj ju raz dobehne realita…

apolka77
2. aug 2023

Neviem či by som vôbec stala o takého chlapa . Vidí, že ťa zranuje a ide tú istú pesničku.
Veď nech ide ale viac sa vracať nemusí.
Všetka dôvera je už v riti. Totálny zufalec.

nevenka
2. aug 2023

@letfenixa toto som aj ja chcela navrhnut, presne.

lucylaw
2. aug 2023

@ahhola Jasné,že s ňou už neni,vymenil za ďalšiu a s tou si aj decko urobil..

mamusa123456789
2. aug 2023

@spadnutaslivka pripúšťam, môže to byť len poblaznenie, ale autorka by mala urobiť, lebo ich vzťah ta mladá rozbije

hladamematku
2. aug 2023

@apolka77 ved toto som prekvapena ze vacsina tu chce bojovat a nechty a hovadiny, ale je tam dvojrocne dieta cize standardny postup bude ze pre dieta sa bude zachranovat rodina

syslik81
2. aug 2023

nadavate na mladu-ale ved ta v tom moze byt uplne nevinne.. je to mlade dievca po skole..je zabavna snazi sa zapadnut a mozno aj ma priatela .. a mozno o takeho detka ani nezakopne a ten tvoj a mozno dalsi iny si len zvysuju ego .. chudak holka ak sa na nu pozeraju ako na obet dedka ..nie kazda po takych tuzi

ankare
2. aug 2023

Ujo má asi krízu stredného veku. Chytil druhý dych. Lichotí mu záujem mladej žabky. Somár sprostý. Posiela Ťa na nechty? Choď! Alebo akoze tam chod a správ si 3 hodiny pre seba výlet a dieťa nech stráži on. Posiela Ťa cvičiť? Choď! A on nech si užije dieťatko!
Treba ho viac zaclenovat do chodu domácnosti a výchovy, keď má toľko novej sily.
Držím palce a verím,že to ustojite! ❤️

autor
2. aug 2023

@syslik81 v celom príspevku nadávam na svojho muža a pýtam sa čo mám robiť, na ňu nepadlo ani jedno zlé slovo, ale zase odtiaľ potiaľ obeť by som z nej nerobila, ktoré normálne dievča vyvoláva ženatého kolegu na festival, volá mu domov na súkromný mobil a posiela žiadosti na fb jeho žene.

zzzuzzzu
2. aug 2023

@syslik81 ... citujem autorku: "Nahovára ho na pubertiacke chujoviny ...", koniec citatu ... Len aby sa "nevinna" mlada potom necitila previnilo, ked precitne z tej "nevinnej" naivity ...

syslik81
2. aug 2023

@nemyslela som teba ale ostatne..a volala len jeho alebo celu partiu z prace? ma medzi priatelmi len jeho alebo aj inych olegov a kolegyne... preco tebe-to netusim spytaj sa jej .. aspon mas zamienku ju kontaktovat .. si to ten tvoj mohol vsetko zle vysvetlit a ona je len mlada a naivna ... ale kto vie ako to je .. kazdopaden nespytas sa nevies... mozno budete este vy dve kamaratky a budete pri kavicke ohovarat muza aky je hlupy ( vtip)

misiaknunu
2. aug 2023

No mladá absolútne nerieši, že je ženatý. Ak ona napríklad pochádza z deštruktívnej rodiny, kde to jej rodičom neklapalo alebo má daddy issues tak jej ešte aj lichotí a zvyšuje sebavedomie, že vie takto poblázniť ženatého. Hubu by som jej rozbila hneď z fleku. A jemu tiež.