icon

Mladší partner - staršia partnerka

y0l0
31. dec 2015

Zdravím som tu nový a povedal som si že založím svoju prvú diskusiu alebo ak chcete - tému.
Zaujíma ma ako vnímate takéto páry, či ste už aj vy mali mladšieho partnera, alebo či by ste chceli mať...
Chcem si prečítať všetky možné názory, takže diskutujme 😀

rachel36a
31. dec 2015

@dadika41 cau Radi, prave som sa dozvedela ze sme uchylne 🙂 pekneho silvestra

y0l0
autor
31. dec 2015

@tiwyna Krvácajú mi oči a začína ma bolieť "mozek", keď čítam aké veci tu píšeš.

y0l0
autor
31. dec 2015

@rachel36a Ani na to nereaguj... tiwyna píše také nezmysli že až... 🙂

y0l0
autor
31. dec 2015

@spirit16 Krásny Silvester a rok 2016 i tebe 🙂

tiwyna
31. dec 2015

@rachel36a co caka napr.20 rocny od 45 rocnej? Co mu da? Deti,rodinu? Ved moze byt jeho mama. Este tak vekovy rozdiel do 10 rokov je ako tak,ale 15 a viac....chore a chapem,ze jedinci tak zijuci to obhajuju

y0l0
autor
31. dec 2015

@tiwyna Nahlásil som ťa, urážaš všetky možné "skupiny" ľudí... spamätaj sa.

tiwyna
31. dec 2015

Nechcela by som byt v kozi Ivany Gottovej napr. Dotykat sa stareho muza by mna nevzrusovalo,nie kazdy ma nato zaludok...ale prachy robia divy

tiwyna
31. dec 2015

@y0l0 mne je to fuk,kludne ma hlas kde chces heh

spirit16
31. dec 2015

@tiwyna
Prepac neda mi, ale myslis, ze ona riesi Tvoju kozu?
Myslis si ze je ona menej stastna nez Ty?

A mimochodom (neviem kolko mas rokov) ale ak mas muza a bude vam to fungovat do staroby, tak raz sa stareho muza dotykat budes 🙂
Ked sa spoznali tak este taky stary nebol haha 🙂 a je zabavne ako presne vies, ze ten vztah je hlavne o peniazoch a tiez to, ze presne vies, ze vsetky zeny, co maju "mladych zajacov"su hlupe - ako si to napisala vyssie.

rachel36a
31. dec 2015

@tiwyna tak mne by generacny rozdiel asi tiez nevyhovoval ale poznam aj taky par a obom to vyhovuje...deti neriesia lebo maju z predchadzajucich manzelstiev...su stastni a ziju spolu 10 rokov...a teraz zmena temy...homosexulalne pary mi tiez nevadia, to ako sa maju zabit, alebo byt cely zivot kazdy sam len oreto ze su inai orientovani...tebe asi niekto velmi ublizil, povedala by som ze cerpas z vlastnej skusenosti ze ta to tak strasne irituje

dadika41
31. dec 2015

@rachel36a no co uz..kazdy je nejaky😀😀😀

rachel36a
31. dec 2015

@dadika41 hlavne ze sme vsetci stastni, my, nasi mladsi chlapi a nase deti 🙂

stella33
31. dec 2015

@tiwyna co by na tvoje nazory povedala taka Zdena Studenkova, ktora so svojim partnerom funguje uz peknych par rokov. Obaja taki jasni nezdravi jedinci. A on je uplny neschopak, fakt... 🙂 Kto su podla teba rovnocenni partneri? Kazdy si do vztahu prinasa nieco zo svojich rodin, detstva... Kazdy ma v niecom navrch, v niecom naopak, k niecomu inklinuje, nieco vo vztahu hlada. A ked to tam najde, je to super a je jedno, ci sa da dokopy Shrek s Fionou, ci Oslik s Dracicou.... 🙂

stardust
31. dec 2015

@stella33 myslim, ze Zdenu Studenkovu nazory takych ako tiwyna vobec nezaujimaju 😀

stellamaris
31. dec 2015

@y0l0 Vztahov,ked ma mladsi muz starsiu partnerku,mam v rodine tiez.Ja a moja sestra mame muzov,ktori su od nas presne o rok mladsi.To je v pohode 🙂 Mam este jednu sestru,ta ma 46rokov a jej manzel ma 28rokov. 😉 Ked mali svadbu,viaceri sa bud pohorsovali alebo neverili,ze to dopadne dobre...................a poviem ti,ze su manzelmi uz 2 roky a vsetko je super,manzelstvo maju ukazkove.Svagor je mlady,ale poriadne vychovany samostatny muz,ktory jednoducho chcel starsiu zenu.Vraj su rozumnejsie 😉 Nahradu matky urcite nehladal.A ti,ktori prorokovali rychly koniec manzelstva,dnes davno sklapli 😀

stella33
31. dec 2015

@stardust tiez myslim 😉 to bola taka recnicka otazocka 🙂

oli18
1. jan 2016

@stellamaris zdá sa ti 2 roky veľa? Ak by to bolo o nulu viac, tak ti dám za pravdu 🙂 Môj názor

alaguema
1. jan 2016

@stellamaris dnes dávno sklapli?? 😀 Dva roky manželstva nehovoria absolútne o ničom. Ak budú spolu aj o 20 rokov a obaja spokojní, tak potom sa to bude môcť nazvať čiastočným úspechom. Čiastočným preto, lebo po 21 rokoch už zas môže byť všetko inak.

oli18
1. jan 2016

Manžel -3 roky, spolu 36 rokov 🙂

susanne6
1. jan 2016

ja som od svojho manžela staršia o 3,5 roka, sme spolu 8 rokov, z toho 2,5 roka manželia a máme dvoch synov. problém nevidím žiadny, v ničom, aj ked je pravda,že vyzerá staršie( ale nie staro) ja mám 36 a on 32. Je to skôr o povahe a charaktere...nie o veku. Ináč sme sa minule smiali, že v našej bytovke sme asi 4 či až 5 párov, kde je žena od muža staršia a klape to všade :D

mima4
1. jan 2016

@stellamaris a ten 28 rocny muz je zmiereny s tym, ze uz babatko spolu nebudu mat?

vejula
1. jan 2016

@guinevre
@alaguema no ano s tým stárnutím je to fakt individualne. Moja svokra je o 2 r. staršia od svokra, ale vyzerá asi o 10 rokov mladšie od neho...

soul171
1. jan 2016

Že ťa vôbec zaujímajú názory ľudí, veď sto ľudí- sto chutí. Každému vyhovuje niečo iné. Keď si rozumiete a máte k sebe blízko, tak prečo nie? Medzi partnermi môže byť rozdiel 2 roky a nevyjde im to, 20 rokov a vyjde im to. Ja si myslím, že je to o tom, či sa k sebe tí dvaja hodia alebo nie 😉

maria1989
1. jan 2016

@mima4 nie všetci muži chcú dieťa, tak, ako ani všetky ženy. zas môžme polemizovať o tom, či je to "normálne" ... ale je to proste tak. nevravím o tomto konkrétnom prípade, ale všeobecne.

mima4
1. jan 2016

@maria1989 ako v tom s tebou suhlasim, ale vacsina urcite a pravdaze kazdy ma volbu. Ked vidim niektgorych rodicov, mam pocit, ze dieta maju len kvoli statusu.

maria1989
1. jan 2016

@mima4 alebo jednoducho kvôli tomu, že to tak "má byť"

oldman50plus
1. jan 2016

Dobre, napíšem skúsenosti. Podotýkam v oboch prípadoch je to už uzavreté, obaja manželia sú mŕtvi takže vieme ako sa to vyvíjalo v čase. Jeden bol veľmi blízky príbuzný, druhý priateľ ktorým mi bol vzorom v určite oblasti. Obaja, aká náhoda, mali manželky o 11 rokov staršie. Obaja mali po 2 deti a od oboch som počul že zhruba kým žena sa neblížila 50-ke tak to bolo jedno. Ale potom prestala stačiť, možno ešte viac mentálne ako fyzicky. 40 ročný chlap je ešte plný plánov a nápadov, o sexe ani nehovorím. Obaja si kolo tejto doby našli milenku primeranú vekom (pár rokov mladšiu) a jeden s ňou žil celkom oficiálne, druhý v podstate tolerovane. Vlastne ani nie milenku, partnerku s ktorou strávili druhú polovicu života. Obaja mali názor že staršia žena začína byť problém až na keď sa dostane do prechodu, dovtedy si je to podľa nich jedno a vek je len číslo. Myslím si že v mojom veku by žena nemala byť staršia hlavne kvôli "duševnej únave" nehľadiac na dlhší vek ktorého sa ženy dožívajú.

stellamaris
1. jan 2016

@mima4 preco by nemohli mat este babätko? 😉 Segra sa tesi dobremu zdraviu 😀 Vies co,on raz deti chcel a neskor zase nechcel.Neriesim,nepytam sa,mna sa to netyka.
Pre vsetkych,ktorym sa 2 roky manzelstva mojej sestry zda malo na posudenie: Svagor je Ind,absolutny rozdiel v kulture ako my Slovaci.Ked sa za 4 roky vztahu s mojou segrou naucil niekolko viet po slovensky,prisposobil sa jej dost a ziju spokojne ,tak pre nas ako rodinu je to dovod na radost.A mimochodom,20 rokov manzelstva,neviem ci sa podari,segra ma 46 rokov,ale verim,ze moze sa podarit 😉

stellamaris
1. jan 2016

@alaguema vid moj prispevok vyssie 😉

oli18
1. jan 2016

@oldman50plus O akejkoľvek "únave" by sa tu dalo diskutovať do rána. Nič sa nedá zovšeobecňovať, všetko je individuálne . Nič nie je len čierne a biele 🙂