Mladší partner - staršia partnerka
Zdravím som tu nový a povedal som si že založím svoju prvú diskusiu alebo ak chcete - tému.
Zaujíma ma ako vnímate takéto páry, či ste už aj vy mali mladšieho partnera, alebo či by ste chceli mať...
Chcem si prečítať všetky možné názory, takže diskutujme 😀
@ena70 ale mas priatelov, inzeraty, aspon to ta niecim priblizuje a nie si uplne nobody🙂 nepisala som ze to musia byt hned fotky celej rodiny!!!! staci nejake informacie, aspon nieco... a @spirit16 ta sukromka nie je moja, som len clenkou 🙂 inak mm sa dobre bavi na tejto diskusii aj na obvineniach ze nasile mamu a ze nie je chlap a pod, uz si akurat ide aj on zriadit konto na MK aby sa mohol zapojit 🙂 celkom sme sa dnes pobavili vdaka vam 🙂 🙂 inak by sme sa mozno nudili 🙂
@ena70 Čo sa týka výzoru, tak o ten skoro vôbec nejde. No na pekných zrelých ženách mi napr. vôbec nevadia vrásky. Dokonca si myslím že mnohým tie vrásky pristanú 🙂
Páči sa mi na nich i to, že oproti mladším dievčatám sú väčšinou vybúrené a tým pádom pôsobia tak pokojne - elegantne (to "vybúrené" možno znelo blbo, tak dúfam že som neurazil) :D
No a najme sa mi páči taká tá ich starostlivosť, alebo ako to nazvať... No každá žena je iná a ja nemám v hlave vyslovene len jeden typ ženy ktorý by ma priťahoval. Čiže ak zaujme a ak si s ňou rozumiem, dokážem ju brať takú aká je.
Fíha aká debata.............. 🙂
@y0l0 myslím že si isto neurazil, lebo my zrelé ženy chápeme ako si myslel tú vybúrenosť.... už proste viac vecí berieme tak s nadhľadom a zbytočne neriešime :D... a aj tú starostlivosť viem ako si myslel, povedala by som skôr "pozornosť, všímavosť"... to čo žabky neriešia...tie riešia skôr obsah peňaženky, konta, super fáro a podobné veci.... myslím že dnes si isto potešil veľa ženských duší 🙂... ak ťa ešte niečo napadne, čo oceňuješ na zrelých ženách, len to sem napíš... čakáme na pár otvorených riadkov aj zo strany muža 😉
@alaguema nepochybuj o sudnosti mojej segry.Ona ma 2 velke decka z prveho manzelstva a prave pre svoj vek viac deti mat nemusi 😉 ani svagrovi to nevadi.Ja v ich manzelstvo verim a nazory a predpovede druhych ma nezaujimaju.Ludia toho nakecaju a realita je uplne ina.
Inak svagor pochadza z Indie 😉 Sam ma mnohopocetnu rodinu a mnohi maju zdrave decka aj vo vyssom veku,aj v jeho rodine.Takze mu nevadi,ze otcom nebude.
@bonaqa2013
@bajana ani starší chlap o 10 rokov ti nezaručí svoju vyspelosť, niekedy to naozaj nie je o veku
@lubhomira ahoj. Vidím že tvoj príspevok je starší zaujíma ma tvoj postoj s odstupom casu
@hope170317 Ahoj, už sme 4 roky manželia a máme trojročného syna 🙂 všetko super 🌞

@maria1989 tak dnes večer tomu svojmu len jak koloušek, tak koloušek :D.... no zas som o jeden výraz múdrejšia 🙂