icon

Mladší partner - staršia partnerka

y0l0
31. dec 2015

Zdravím som tu nový a povedal som si že založím svoju prvú diskusiu alebo ak chcete - tému.
Zaujíma ma ako vnímate takéto páry, či ste už aj vy mali mladšieho partnera, alebo či by ste chceli mať...
Chcem si prečítať všetky možné názory, takže diskutujme 😀

Strana
z6
ena70
2. jan 2016

@maria1989 tak dnes večer tomu svojmu len jak koloušek, tak koloušek :D.... no zas som o jeden výraz múdrejšia 🙂

mimatomo
2. jan 2016

@ena70 ale mas priatelov, inzeraty, aspon to ta niecim priblizuje a nie si uplne nobody🙂 nepisala som ze to musia byt hned fotky celej rodiny!!!! staci nejake informacie, aspon nieco... a @spirit16 ta sukromka nie je moja, som len clenkou 🙂 inak mm sa dobre bavi na tejto diskusii aj na obvineniach ze nasile mamu a ze nie je chlap a pod, uz si akurat ide aj on zriadit konto na MK aby sa mohol zapojit 🙂 celkom sme sa dnes pobavili vdaka vam 🙂 🙂 inak by sme sa mozno nudili 🙂

y0l0
autor
2. jan 2016

@ena70 Čo sa týka výzoru, tak o ten skoro vôbec nejde. No na pekných zrelých ženách mi napr. vôbec nevadia vrásky. Dokonca si myslím že mnohým tie vrásky pristanú 🙂
Páči sa mi na nich i to, že oproti mladším dievčatám sú väčšinou vybúrené a tým pádom pôsobia tak pokojne - elegantne (to "vybúrené" možno znelo blbo, tak dúfam že som neurazil) :D
No a najme sa mi páči taká tá ich starostlivosť, alebo ako to nazvať... No každá žena je iná a ja nemám v hlave vyslovene len jeden typ ženy ktorý by ma priťahoval. Čiže ak zaujme a ak si s ňou rozumiem, dokážem ju brať takú aká je.

natalym
2. jan 2016

Fíha aká debata.............. 🙂

ena70
2. jan 2016

@mimatomo tak konečne po dlhšej dobe jedna šťavnatá téma, ktorá rozhodne nie je pre konzervy 😀

srnanka
2. jan 2016

@y0l0 óoo nepomylil si si stranku? Zoznamka by bola lepsia 😉 ci hladas aj so zavazkami? 😀

maria1989
2. jan 2016

@natalym dobre ne? koloušek 😀

natalym
2. jan 2016

@maria1989 Hm, hm. To si zapamätám. 🙂

maria1989
2. jan 2016

@natalym tak tak, možno sa to bude v budúcnosti hodiť, jeden nikdy nevie 😉

ena70
2. jan 2016

@y0l0 myslím že si isto neurazil, lebo my zrelé ženy chápeme ako si myslel tú vybúrenosť.... už proste viac vecí berieme tak s nadhľadom a zbytočne neriešime :D... a aj tú starostlivosť viem ako si myslel, povedala by som skôr "pozornosť, všímavosť"... to čo žabky neriešia...tie riešia skôr obsah peňaženky, konta, super fáro a podobné veci.... myslím že dnes si isto potešil veľa ženských duší 🙂... ak ťa ešte niečo napadne, čo oceňuješ na zrelých ženách, len to sem napíš... čakáme na pár otvorených riadkov aj zo strany muža 😉

y0l0
autor
2. jan 2016

@srnanka Tak @ena70 sa ma pýtala, čo sa mi na zrelých ženách páči a ja som len odpovedal :D
A nie, určite som si nepomýlil stránku :D

ena70
2. jan 2016

@natalym však dobrá debata nie? neriešime žiadne rozchody, potraty či snažilkovanie ale niečo celkom milé .... 🙂...

maria1989
2. jan 2016

@ena70 haha, ja som sa pri mladom vybúrila ako v mladosti nikdy 😀

y0l0
autor
2. jan 2016

@ena70 Aj keby som potešil len jednu ženskú dušu, tak mi to určite zlepšilo deň a napísala si to všetko super 🙂
Neskôr pridám možno ešte niečo, som na tablete a každú chvíľku sa vybije, tak preto :D

ena70
2. jan 2016

@maria1989 myslíš teraz so svojim či ako? :D... neviem ako si to myslela teraz...

maria1989
2. jan 2016

@ena70 áno aj 😀

ena70
2. jan 2016

@y0l0 ooo ďakujem 😀 .... buď si istý že si potešil nejednu dušu, tomu ver!! a mne táto diskusia určite vylepšila náladu a dnešný nudný deň 😉 ... Keď dobiješ tablet, isto si radi prečítame Tvoje ďalšie riadky.

srnanka
2. jan 2016

@y0l0 konecne tu niekto vycaril usmev na tvari mnohym zenam a konecne sa tu neriesia ine temy a navazanie sa do niekoho!!! 😉

ena70
2. jan 2016

@maria1989 tak to je super.... 😉 ...

ena70
2. jan 2016

@srnanka niečo podobné som napísala pred Tebou aj ja 😎

stellamaris
2. jan 2016

@alaguema nepochybuj o sudnosti mojej segry.Ona ma 2 velke decka z prveho manzelstva a prave pre svoj vek viac deti mat nemusi 😉 ani svagrovi to nevadi.Ja v ich manzelstvo verim a nazory a predpovede druhych ma nezaujimaju.Ludia toho nakecaju a realita je uplne ina.
Inak svagor pochadza z Indie 😉 Sam ma mnohopocetnu rodinu a mnohi maju zdrave decka aj vo vyssom veku,aj v jeho rodine.Takze mu nevadi,ze otcom nebude.

y0l0
autor
2. jan 2016

@ena70 @srnanka Tak to som naozaj rád, ste veľmi milé 🙂 Čo sa týka toho navážania sa do niekoho, tak ono to podobne funguje na každom CZ/SK fóre. Slováci to asi majú v krvi, tak to netreba brať príliš vážne :D

ena70
2. jan 2016

@y0l0 ak Ťa ešte niečo napadlo, radi ďalej prečítame 😉

y0l0
autor
2. jan 2016

@ena70 No tak čo viac ešte dodať? 🙂
Skoro všetko je to napísané v tom článku. Ale páči sa mi napr. to že zrelé ženy pôsobia sebavedomejšie 🙂

oli18
3. jan 2016

@tiwyna konečne jedná, čo hovorí, č si myslí 🙂 Môj človek 🙂

oli18
3. jan 2016

@mimatomo ja mám "súkromku" kamarátku, ktorej sa pozerám do očí, ak sa jej potrebujem zveriť s problémom a poprosiť o radu. To vy už nemáte kamošky a všetko riešite na nete z neznámymi ľuďmi?

lucinkaboz
30. dec 2018

@bonaqa2013
@bajana ani starší chlap o 10 rokov ti nezaručí svoju vyspelosť, niekedy to naozaj nie je o veku

hope170317
12. apr 2024

@lubhomira ahoj. Vidím že tvoj príspevok je starší zaujíma ma tvoj postoj s odstupom casu

hopsas
12. apr 2024

@y0l0 mám kolegyňu co má manžela.mladsirho o 12 rokov a sú spolu už 15 rokov. Vekový rozdiel trochu vidieť ale povahovo je ona ťa streľba o ktorú sa treba starať a on ten rozvážny zodpovedný. Funguje im to skvelé.

lubhomira
12. apr 2024

@hope170317 Ahoj, už sme 4 roky manželia a máme trojročného syna 🙂 všetko super 🌞

Strana
z6