icon

Mladší partner - staršia partnerka

y0l0
31. dec 2015

Zdravím som tu nový a povedal som si že založím svoju prvú diskusiu alebo ak chcete - tému.
Zaujíma ma ako vnímate takéto páry, či ste už aj vy mali mladšieho partnera, alebo či by ste chceli mať...
Chcem si prečítať všetky možné názory, takže diskutujme 😀

mimatomo
2. jan 2016

@janinah zvlastne. u nas sa hlasuje za prijatie kazdeho noveho clena a ak ma prazdny profil a nema odporucania od niekoho z clenov, tak ma smolu 🙂

tiwyna
2. jan 2016

@mimatomo ja len ci ti to tak vyhovuje....ak on sedi doma a nema potrebu si este mimo zarobit,nie kvoli peniazom,ale uz len aby sa necitil ako baba...ale v 20 rokoch este nemoze vediet ci je chlap,to je pravda

y0l0
autor
2. jan 2016

@mimatomo Nepríde ti to prijímanie do skupín trochu prehnané? Chápem že v skupine nechcete mať hociakého vola, ale i tak... načo o sebe hádzať toľko informácií na net?

rachel36a
2. jan 2016

@tiwyna tak toto uz je fakt aj na mna vela, to ze nesuhlasis a odsudzujes pary kde je partnerka starsia ok, tvoj nazor, ale je sila ze v dnesnej dobe ta pohorsuje to ze je manzel na materskej a zena robi to nepochopim...co si z doby kamennej? Vies kolko ludi tuto moznost vyuzije ci uz preto ze ma zena lepsi prijem, alebo muz nema pracu , alebo len preto ze to dnesne zakony umoznuju aby bola na materskej zena a potom sj otec dietata, tak preco by si clovek finsncne nepomohol ked moze...moz muz sice na materskej nie je, ale len preto ze ja sa nemam kam vratit do prace kedze firma pre ktoru som robila konci, inak by sme tuto moznost urcite vyuzili a mali by sme mesacne cca o 400€ viac...fakt by ma zaujimalo ci si tvoj muz nasiel starsiu babu, alebo tvoje dieta je v takom vztahu a preto ty kazdeho odsudzujes, ci uz starsie parnerky, alebo starostlivych otcov a pod.

alaguema
2. jan 2016

@mimatomo prepáč, ale to o tých prázdnych profilovkách, je taký bezhlavý záver, že až 😎 Nenapadlo ti, že sú ľudia, ktorí si len chránia svoje súkromie? Verejné fóra a sociálne siete sú plné ľudí, ktorých nemám záujem spoznať, nechcem aby si prezerali moje fotky a absolútne ma nezaujímajú tie ich. Asi nemáš predstavu, čo všetko riskuješ, ak zdieľaš súkromné informácie s každým, kto si vie zapnúť PC.

mimatomo
2. jan 2016

@y0l0 no, kedze to je sukromka a bavi sa tam naozaj doverne o vsetkom, tak je prirodzene ze sme opatrne na to, kto je medzi nami 🙂

mimatomo
2. jan 2016

@alaguema no a takych nas je uuuuuuuuplne dost 🙂 aspon tolko ako tych ktori su schovani za prazdnym profilom 🙂

y0l0
autor
2. jan 2016

@mimatomo Aha, no tak to potom chápem... ale čo sa týka nejakých info zo súkromia, tak skôr preferujem súkromné správy 🙂

wetka
2. jan 2016

@mimatomo Snáď nemyslíš vážne, že opatrnosť sa dá vyriešiť nahliadnutím do profilu.

alaguema
2. jan 2016

@mimatomo aha...takže podľa tejto logiky, ak robí blbosť istý počet ľudí, tak to prestáva byť blbosťou? 🙂
Nejde o schovávanie sa, nemám potrebu sem dávať žiadne fotky. Načo? Mám foto na skype, na FB, to sú siete, ktoré používam na kontakty s blízkymi ľuďmi a. Na verejné fóra fotky nedávam, rovnako, ako ich nedávam na nástenku pri obecnom úrade.

spirit16
2. jan 2016

@mimatomo
Ak si vyhradzujes narok, na to aby si vedela, kto Ta sudi, tak neries veci na MK a chod medzi ludi. Pripadne diskutuj len vo svojej sukromnej skupine a mas vybavene. Nemusis prispievat inde ;)

ena70
2. jan 2016

Dievčatá, toto som nedávno našla na jednej stránke a myslím že je v tom kus pravdy 😉
Co mladší muži na zralejších ženách vidí?
1. Ženy dosahují vrcholu sexuality po čtyřicítce. Jejich sexuální touha nejlépe pasuje právě na testosteronovou bouři mladíků. Potkávají se v období nejvyšší sexuální náruživosti.
2. Zralejší ženy jsou vyrovnanější. Vědí, co chtějí od života. Nemají potřebu tlačit na pilu a řešit malichernosti.
3. Vědí, co jim sluší. Našly si už svůj vlastní styl.
4. Starší ženy mají větší rozhled a víc životních zkušeností, aspoň dokud nezasáhne Alzheimer. Tomu se vztahem s mladším partnerem aktivně brání!
5. Nehledají v mužích zdroj zabezpečení, naopak často mohou své milence dotovat.
6. Už většinou nehrozí, že by partnera tlačily do dítěte.
7. Zkušené ženy otevírají kolouškům nové obzory – znalostí, přátel, způsobů, jak trávit volný čas.
8. Nejlepší sexuální učitelkou je právě zralá žena – má hodně trpělivosti, zkušeností, dovedností.

Duvody proč mladší muži milují zralé ženy.
Nebojte se vztahu s mladším partnerem! Má to spoustu výhod pro obě strany.
Nic vám nedodá tolik sebevědomí, jako je zájem mladšího muže. Časy se totiž změnily. Zatímco dřív by dvojice starší žena – mladší muž budila pozdvižení nebo úsměv, nyní vyvolává spíš závist a obdivné pohledy.
Mladší partner ženu dokáže omladit efektněji než jakýkoliv krém nebo plastika. Na rtech se vám rozjasní úsměv, získáte přehled o světě a trendech mladší generace, prostě vás takový vztah celkově obrodí, lépe než nejdražší krémy a plastické operace.
Pokud tedy máte tu možnost, jděte do toho a nehleďte na předsudky a užívejte život plnými doušky – s koloušky!

alaguema
2. jan 2016

@wetka určite. Ako keby si tu janko jožko nemohol vytvoriť profil aký len chce a nahádzať tam fotky svojej známej napr. Alebo také, ktoré ukradol z internetu nejakej dôverčivej maminke 😉

maria1989
2. jan 2016

@mimatomo ona možno vôbec nesúdi teba, môže mať vlastnú zlú skúsenosť. ktovie.

y0l0
autor
2. jan 2016

@ena70 To som raz niekde čítal aj ja :D

maria1989
2. jan 2016

@ena70 s koloušky 😅 😅 😅 to je krásny výraz... poviem svojmu 😀 😀

y0l0
autor
2. jan 2016

Dievčatá myslím že je to tu už trochu (viac) off topic.

ena70
2. jan 2016

@mimatomo ja tiež nesúhlasím...nemam foto, ani fotky rodiny, nepovazujem to za dolezite, a uz som tu napisala dost prispevkov, a casto si neviem hubu riadne zavriet a poviem co si myslim 🙂 🙂... ja sa vôbec neskryvam, nemam preco... :D

ena70
2. jan 2016

@y0l0 a ja s tým súhlasím, preco nie?? 🙂... mladsi chlap zenu obohati si myslim 🙂 🙂 moja mama ma muza starsieho od seba o 5 rokov a povedala ze uz by si "v zivote tak starého capa nevzala" :D :D :D

ena70
2. jan 2016

@maria1989 mna tiez ten výraz pobavil, neviem ako by som ho do slovenčiny preložila... ale to je fuk :D... tie body su podla mna pravdivééé....

srnanka
2. jan 2016

@y0l0 naco ta zaujimaju nazory druhych? Bud svoju lasku lubis ci je o 20 rokov starsia alebo mladsia. Ak patrite k sebe vztah bude fungovat napriek nazorom okolia. Neries svoj vztah medzi ludmi , a o svoju lasku bojuj tym ze ju budes pestovat a chranit. Drzim palce !

y0l0
autor
2. jan 2016

@srnanka S nikým nechodím... 🙂

maria1989
2. jan 2016

@ena70 srnček je to 🙂 body sú pravdivé, čosi by som aj pridala, len sa mi nechce 😅

y0l0
autor
2. jan 2016

@ena70 Veď mne sa ten článok tiež páči :D

maria1989
2. jan 2016

@srnanka ále, veď len chcel vedieť, ako to chodí u iných 🙂 niekedy sa aj ja rada poučím 🙂 väčšinou však nie 😀

srnanka
2. jan 2016

@y0l0 tak zacni 😉

y0l0
autor
2. jan 2016

@srnanka Uvidím čo príde 🙂)

ena70
2. jan 2016

@y0l0 tak napíš teraz Ty ako chlap, čo sa Ti páči na zrelých žienkach 😉 ...

ena70
2. jan 2016

@maria1989 srnček?? :D to fakt? no to je podarenééé.... 😉

maria1989
2. jan 2016

@ena70 som našla na google obrázok, vedela som, že zvieratko, len nie, že ktoré 😀