Mladšia sestra ma nemá rada

dida07
1. sep 2020

Ahoj mám taký jeden problém z mojou mladšou sestrou. Moja sestra má len 11 rokov a strašne sa ku mne zle správa. Neviem vôbec prečo...
Však keď sme boli malé tak sme boli vždy pri sebe ako ozajstné sestry ale teraz sme ako nepriatelky... Moja sestra nema velmi zlé známky v škole alebo nie je nejak zlá na ostatných... Ona proste len mňa nema rada😔 Fakt neviem čo s ňou mám robyť. Moji rodičia si myslia že že je úplne zlatíčko ale to nie je pravda.... Budem rada ak mi poradíte čo mám robyť😔

amelia000
1. sep 2020

@dida07 robit...robit...robit 🙏

cookie29
1. sep 2020

len tak pre zaujimavost, teraz, ked uz ste velke, on ma 11 a Ty?

slimstar
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kitycat
1. sep 2020

A ty mas 12 a pol?

jana_eyre_2
1. sep 2020

Koľko máš rokov ty? V 11rokoch sa dievčatá zvyknú meniť, začína puberta.. vôbec nemusí byť pravda že ťa nemá rada, iba si dovolí viac k tvojej osobe, lebo si jej asi veľmi blízka a možno máš aj takú povahu že má pocit že si to môže dovoliť.. keď bude mať niekedy lepšiu náladu skús sa s ňou úprimne porozprávať a povedz jej to, čo tu - že si pamätáš pekne časy a ako ju máš rada, prečo sa k tebe správa škaredo..

marca12
1. sep 2020

Ma ta rada,ale ste v takom veku,kedy bojujete o pozornost a mozte ziarlit jedna na druhu.

dida07
autor
1. sep 2020

@jana_eyre_2 za pár dní budem mať 14

mamickatt
1. sep 2020

@dida07 máte nejaké spoločné záujmy? Robíte nejaké činnosti spolu? Spoločenské hry, prechádzky, kino a tak? Skús s ňou pravidelne niečo podniknúť, vymysli spoločný program.

dajna8
1. sep 2020

Daj tomu čas, veľa vecí chce čas a toto tiež. Viem ako to bolo aj u nás v puberte, ale to sa zmení, keď dospejete 🙂

lintu
1. sep 2020

Porozpravat sa s nou? Ako sa k tebe sprava, ked si myslis, ze ta nema rada? Skus nejaky konkretny priklad.

miakey
1. sep 2020

@dida07 my sme v takom veku tiež nevychádzali so sestrou, potom po puberte sa všetko napravilo.

titla
1. sep 2020

@dida07 Medzi mojou sestrou a mnou je rovnaky vekovy rozdiel ako medzi Vami. Ked sme boli male boli sme super partacky ale zhruba v tomto veku ako ste momentalne vy dve sme si nedokazali ani prist na meno... Po case sa to upravilo, ked uz aj sestra zacala chodit na strednu (ona je mladsia), tak z nas znova boli kamosky a puto medzi nami silnelo aj napriek tomu, ze sme absolutne odlisne povahy.
Prepac, ze Ti to tak poviem, ale obe ste este v tom blbom veku rannej puberty. Naladove a precitlivene. Neboj, o par rokov to medzi Vami znova bude fajn.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz