icon

Mladý priateľ

25. júl 2021

Ahojte začali by ste si s mladým chalanom 27 a ja 43?(aj keď nevyzeram a ani on na vek) poznáme sa dlhšie a veľmi nám to klape..on by chcel viac aj ja je veľmi super a ja stále váham predsa mám 2 deti on nemá a viem že vek je len číslo ale predsa

apolka77
25. júl 2021

Ja som v tvojom veku a teda neviem si vôbec predstaviť mať za partnera až o 16rokov mladšieho..ale to som ja. Ja by som sa pri ňom cítila ešte staršia ako som a stále by som si myslela že má nárok si užívať s rovesníčkou a skôr či neskôr odíde...neviem ja skôr o 16r.starsieho 😅

autor
25. júl 2021

@21oktober to ani neplánujem

bosorka2302
25. júl 2021

Preco by mal zdrhnut? Ked to neurobil doteraz

iwesska
25. júl 2021

Podla mna je to neperspektivne, ak chce mat v buducnosti vlastne deti,a ty 100% vies,ze nie,tak tam bude neskor problem. Ked ma clovek deti,tak uz musi dopredu rozmyslat,aby ich nevystavil opakovanemu sklamaniu. Co sa samozrejme dopredu nie vzdy da odhadnut,ale uz ked je tento problem od zaciatku,je to korculovanie na velmi tenkom lade.

nikpa
25. júl 2021

Zdrhnúť môže za mladšou aj päťdesiatnik, skôr by ma trápila tá otázka detí lebo ak chce mat svoje a ty už nechceš, to by mohol byť problém. Inak ti odporúčam užívaj čo ti život priniesol keď ti s ním je dobre 🧡✊☺️

autor
25. júl 2021

@bosorka2302 neviem veľmi analyzujem asi,ale chrobáka do hlavy mi dala kamoška mala podobnú skúsenosť síce ho nechala ona ostali kamoši on už má novú mladú a ona z toho depky

bosorka2302
25. júl 2021

Asi len skusit a uvidis. Kazdy vztah je loteria

siska53
25. júl 2021

Nie.

bluka2
25. júl 2021

Hm, prečo nie, však carpe diem, čo bude zajtra nikto nevie. Len deti by som do toho neťahala až tak veľmi, či chcete spolu bývať?

katkati
25. júl 2021

Keď chce mať vlastné dieťa, tak sa postupne od neho odpútaj. Čím budeš staršia, tým ta bude viac bolieť, keď odíde, tebe sa.bude oveľa ťažšie hľadať nový vzťah, ak nebudeš chcieť byť ale sama s deťmi. Ale užiť si s ním ešte užívaj, len myslí hlavne na seba. Oveľa jednoduchšie rozhodovanie by si mala, keby ta uistiťoval, že mu k šťastiu stačí ty a tvoje deti. Aj tak by tam bolo riziko

janulka1802
25. júl 2021

Ja by som nemala odvahu na to, pre mňa to je veľký rozdiel. Bála by som sa toho, žeby som bola žiarlivka... Ale zase nebola som v takej situácii a ktovie, možno by to bola skúsenosť, ktorá by stála za to...Daj na svoje pocity, ale nebuď naivka... Bolo by zaujímavé vedieť, ako si sa rozhodla a potom s odstupom času, ako to dopadlo.

autor
25. júl 2021

Raz sme sa o tom bavili ,že ako a čo....som povedala že by bolo lepšie to skončiť bol veľmi smutný a veľmi trval že ma chce vo svojom živote!! Len ja neviem či by som vedela byť len kamaratka

elizabet173
25. júl 2021

ukončila by som to a navždy, žiadna kamarátka. Keď sa po rokoch spamätá, že by chcel vlastné deti, tak ťa to bude bolieť oveľa viac. Ako dlho ste spolu? Jeho rodina ťa pozná? Jeho priatelia? Vieš, je iné byť s ním sama na výlete, užívať si s ním a iné prísť do spoločnosti, kde majú všetci pod tridsať. Cítila by som sa divne, tiež na akejkoľvek rodinnej oslave, svadbe, či už z jeho alebo mojej rodiny. Viem, že na týchto chvíľach nestojí a nepadá vzťah, ale ak už partner, s ktorým ti je fajn stále a s ktorým môžeš počítať do budúcnosti. Áno, opustiť ťa môže aj päťdesiatnik, ale predpoklad je ďaleko väčší u 27 ročného.

autor
25. júl 2021

@elizabet173 poznáme sa 2 roky ,poznám iba jeho brata..a pár kamošov,ja nemám potrebu poznať jeho rodinu a kamošov...je mi s ním dobre len to že raz chce rodinu

mufka1
25. júl 2021

Ja mam kamarátku ona ma 47r a jej priateľ 31 a sú spolu 10r a klape im to 😉

elizabet173
25. júl 2021

ty tú potrebu nemáš, ale sú v živote chvíle, kde idú partneri spolu, či sa ti to páči, alebo nie. Úprimne, mám syna približne vo veku tvojho priateľa, keby mal partnerku v tvojom veku, nebola by som nadšená,. Samozrejme, že by som mu do toho nehovorila, on by s ňou žil, nie ja, len by som sa ho spýtala, či je pripravený starať sa o dve deti a čo potom, keď zatúži po vlastných, A aj by si s ňou chcel len užiť, bolo by fár jej to povedať, užiť si zopár rokov a ísť každý svojou cestou, Osobne nepoznám v mojom okolí ani jeden vzťah, kde je muž mladší o viac ako desať rokov. O deväť rokov dva, oba pekné, aj keď z toho jedného si muž odskočil, ale ustáli to.

katkati
25. júl 2021

No ved práve že chce rodinu. To je to isté, ako by ti povedal: rátaj s tým, že raz odídem.

1katus1
25. júl 2021

Mám tetu ktorá je rozvedená a nového manžela má o 10 rokov mladšieho a druhá teta mala o 12 mladšieho minulý rok jej zomrel pri autonehode ale obe sú a nimi šťastné

elizabet173
25. júl 2021

@mufka1 to je fajn, ale o dvadsať rokov on ešte môže plodiť s inou deti, ona mu ich môže strážiť, už bude na dôchodku. Hnusné? Bohužiaľ reálnejšie ako to, že budú spolu, aj keď dnes málo vzťahov vydrží toľko, aj keď sú partneri približne rovnako starí

autor
25. júl 2021

@elizabet173 či tá toho dozijeme

autor
25. júl 2021

@elizabet173 áno máš pravdu je to málo reálne...ja by som ho skôr chcela len nezáväzne tak raz za týždeň dva ale niejake sa to posúvalo.... najlepšie asi stopnúť a nekontaktoval sa aj keď to bude ťažké už mi na ňom zalezi

elizabet173
25. júl 2021

prečo píšeš, že ti na ňom už nezáleží, keď si doteraz písala niečo iné? Ak si s ním chceš užiť, tak si uži, ale nedávaj mu najavo, že ide o nejaký vzťah, nebolo by to fér.

sashabb
25. júl 2021

Ale prosím ťa, choď do toho. On môže chcieť deti za 10-rokov a je možné, že v tedy spolu už ani nebudete. Zbytočne je takéto analyzovanie. Teraz budete zaľúbenci, a nevieš ako to celé vypáli a či si budete aj neskôr rozumieť. Určite by som vzťah nezakladala len na tom, že bude chciet deti a potom ťa opustí. Možno časom zisti, že si mu prednejšia ako deti. Čo ty vieš?

viera321
Autor odpoveď zmazal
fiffinkaa
25. júl 2021

Je to veľmi veľký vekový rozdiel, chalanisko si bude chcieť založiť rodinu, mať vlastné deti..bez perspektívy..

zuzubb007
25. júl 2021

Neperspektivny vztah a nehovorim o tom, ze aj keby ostanete spolu budete vyzerat ako mama zo synom, ak chce rodinu ani neuvazuj jedine ak si chces uzit a dovi

desore
25. júl 2021

Vek neries.
Dolezite:
a) byva s rodicmi alebo sam
b) dokaze sa o seba postarat po financnej stranke
Uz takych bolo, co sa chceli nastahovat k zene, lebo mala vyriesenu bytovu situaciu. Zarabali mizerne malo, aby boli schopny platit uver a financovat randenie s mladsou zenou.

jana_eyre_2
25. júl 2021

Tak ak by malo ísť o mňa určite nie, ani náhodou.. ale keďže ide o teba tak to je tvoje rozhodnutie 😉

beata_k
Odpoveď bola odstránená
siska53
25. júl 2021

Poznam 13 rocny rozdiel ( susedia v dome, ich syn moj rovesnik). Rozviedli sa, ked bol dospely, ten pan si nasiel veku primeranejsiu partnerku. Ale na nich bolo od zaciatku vidno vekovy rozdiel. Ako .za mna nie..ako som uz pisa...max..ako kamos, ok..ale.. kazdy to ma inak.. len ak mas obavy, ze ta opusti kvoli tomu, ze chce vlastne dieta.. tak neviem, jedine by som sla.do toho vztahu s tym, ze som vyrovnana s viac ako pravdepodobnym.rozchodom..