icon

Môj ex nenávidí svoju dcéru

blahowoman
16. jún 2014

Ahojte maminy. Ja mala dnes súd o výživné s mojim ex, ktorý ma s dcérou zákaz styku...(to je na dlho) je v stave, kedy akurátne s drahou stavajú dom ( pričom je písaný na niekoho iného aby nemal žiadnu nehnuteľnosť) klasika sviniara.... ale o čo ide. Dnes sa bil o to, že on viac, ako o 10€ na dcéru nedá, že on nemá....pritom sam povedal sudkyni, že sa bude radšej starať o deti svojej drahej, ako o svoje decko.... No ale poďme k veci... Vyšli sme zo súdnej siene a on mi zadrel toto citujem- , JA SA OTCOVSTVA NEVZDÁM , LEBO SOM SANDRIČKE PRIPRAVIL TAKÉ DEDIČSKÉ PREKVAPENIE, ŽE SA Z TOHO POSERIETE, TO ABY STE UŽ ZAČALI ŠETRIŤ!!!! ,, A Ko.ot sa mi rehotal do tváre! Tak mi povedzte, čo sa svinstvo ten hajzel na ňu chce našiť???? Dcéra má 10r a ja neviem, či to sú iba jeho trápne vyhrážky, alebo mám dcéru nejak právne ochrániť.

Strana
z3
martinaperinoa
18. jún 2014

@blahowoman ahoj, som v rozvodom konaní ale musela som požiadať o zverenie a upravu styku.....chcem sa opýtať ako si si vybavila zákaz styku?myslím tym mala si nejake potvrdenie od psychologa?dakujem

bronia13
18. jún 2014

@cobhan no keby zije tu a boli spolu 10 rokov tak musi platit 25% plus asi tak 10-15% manzelke 😀 😵

blahowoman
autor
18. jún 2014

@martinaperinoa .ahoj napisem IP

cobhan
18. jún 2014

@bronia13 myslim, ze manzelka by ostala na suchu aj v USA, pokial viem tak tam sud prihliada na to koho vinou sa rozpadlo manzelstvo a co rozpadu manzelstva predchadzalo 🙂 A moda predmanzelskych zmluv by mu tiez majetok ochranila...v konecnom dosledku by to tam nebolo take zle ako je to teraz na SK.

Strana
z3