icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

alaguema
26. feb 2017

@0silvia0 áno, nosil jej kvety. Možno z vďačnosti. Keby ju tak hlboko miloval, asi by neodišiel, bolo by to silnejšie, než všetko ostatné. Než túžba po deťoch, než racionálne úvahy, než čokoľvek. A možno keby ostali manželia, po nejakých rokoch by prišiel na to, že až taká veľká láska to nebola a tie kvety by jej dávno nenosil. Možno áno. To nikto nevie. V takých prípadoch je veľa priestoru na romantické predstavy. Ako spieva Habera - krátke lásky sú tie najdlhšie. Ich teoretické pokračovanie po rozchode závisí už len od predstavivosti oboch bývalých aktérov a idealizácii sa medze nekladú. Žiť reálny život s reálnym človekom a považovať ho za muža/ženu svojho života, to je niečo skutočné. Ostatné sú len predstavy a sny...

persica
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
26. feb 2017

@persica mas super vyzrety postoj a taktiez postoj tvojho brata je velmi pravdivy

stevvvka
26. feb 2017

jeden snubenec opustil snubenicu kvoli inej. ozenil sa s inou. no a ta ex mu prisla na svadbu a tam mu zaspievala - dakujem ti, chlapce, ze si ma odhodil, ze ma panboh od takeho somara oslobodil..toto je vyhra :D

obsadenemeno
26. feb 2017
0silvia0
27. feb 2017

@obsadenemeno keď sa tu hádžu linky, hodím aj ja jeden na jednu pieseň, ktorá zodpovedá rozpoloženiu autorky témy. Skúste si pustiť aj pieseň 😔
http://www.karaoketexty.sk/texty-piesni/joplin-...

obsadenemeno
27. feb 2017

@stevvvka no cin tej zufalky iba svedci o tom, ze s tym nebola vyrovnana....to, ze sa tam na tu svadbu dostavila, to potvrdzuje. A nezalezi na tom, co mu spievala, lebo keby bola taka stastna, ze "ju odhodil" tak by bola niekde inde, nie na tej svadbe. 😕 neunuvala by sa......

tt247
27. feb 2017

@ontheroad znie to ako horor a nie rozprávka. Tá manželka vyhrala veľké H, akurát chlapa, ktorý ju nemiluje. Tak dík no, radšej mohla byť milenka akčnejšia a nechať si ho.

stevvvka
27. feb 2017

@obsadenemeno v podstate mas pravdu.
ja som narazalla na to, ze vyhrat takeho chlapa, co podvadza, nie je vyhra, ale skor je vyhra to, ze je toho usetrena.
ale teda ano, uplnou vyhrou je zmierit sa s tym a nekontaktovat ani muza, ani milenku.

maminuska
27. feb 2017

@obsadenemeno máš pravdu , človek čo je vysporiadaný s minulosťou toto nerobí a ani nepotrebuje ukazovať okoliu ako je mu dobre keď ten druhý odišiel . Vysporiadaný človek ani nerieši , ani netrpí nenávisťou ..jednoducho žije ďalej .

alaguema
27. feb 2017

@obsadenemeno veď nikto nikde netvrdí, že s tým bola vyrovnaná. Každý k tomu potrebuje nejaký čas, aby sa vyrovnal so zradou a že zaspievala na tej svadbe, mohlo byť pre ňu symbolickým odstrihnutím sa. Mne to pripadá aj celkom vtipné 😉 Ženy narobia iné trapasy...toto bol aspoň folklór 😀

obsadenemeno
27. feb 2017

@alaguema no neviem, ja by som nechcela nejaku ohrdnutu byvalku na mojej svadbe...... hlavne ak od rozchodu pocitam ubehol nejaky cas....ked si fesak stihol najst inu a zorganizovat svadbu medzitym........ hm 😒

keziah
27. feb 2017

@alaguema
@obsadenemeno
ja len tak dumam, aky pohlad by mali zeny, pokial by to prebehlo v opacnom garde a na svadbe by takto zaspieval opusteny snubenec v rovnakom duchu?

obsadenemeno
27. feb 2017

@keziah no za mna....to by bolo rovnako trapne..... a uplne by sa tym odpisal. Rovnako ako aj ta zena. V mojich ociach. Neviem, ako by sa na to pozerali druhi.
Ale ja nemam taketo "cirkusantske" tyjatre rada.

alaguema
27. feb 2017

@obsadenemeno to nemôžeš vedieť, aký čas ubehol...a aj tak je to individuálne, kto za akú dobu stihne veci vstrebať a vyrovnať sa s nimi. Každopádne výrazy ako zúfalka a chudera mne pri tomto opise situácie nenapadli vôbec. Nič také strašné to podľa mňa nebolo, ľudia robia aj oveľa horšie veci.
@keziah ja by som mala presne ten istý pohľad aj keby išlo o ex snúbenca. Ide o zaspievanie nejakej ľudovej piesne, nie o streľbu zo samopalu 😀 Hlavne tradičné svadby, kde sú prítomné rôzne iné folklórne prvky, toto podľa mňa v pohode znesú...ja čoby pozvaná a nič netušiaca o pozadí, by som si asi myslela, že je to súčasť programu pre hostí 😂

obsadenemeno
27. feb 2017

@alaguema ano, ak by to bolo ako sucast svadby, ako "kulturna folklorna" vlozka, to je predsa ine....... ale urcite by som nechcela (a pocitam, ze takych je tu vacsina) aby ohrdnuta byvalka dosla spievat na moju svadbu..... ma to byt den, na ktory mas krasne spomienky, nie? A byvalka s posmesnou pesnickou na svadbu proste nepatri.

A ano, nevieme, kolko casu ubehlo, ale tak podla vsetkeho dost na to, aby sa s tym ten zenich dokazal vyrovnat. A ano, mozno sa byvalka s tym vysporiadat este nestihla, ale aj tak si myslim, ze aj keby mala v sebe neviemaku "krivdu", tak takymto vystupenim na svadbe byvaleho by sa len strapnila. Pred vsetkymi na tej svadbe.
A ano, ak toto urobi, zasluzi si oznacenie zufalka.

alaguema
28. feb 2017

@obsadenemeno tak ja také veci nejak extra neprežívam...ani svadbu, ako takú, dokonca ani vlastnú 😉 Ako sa hovorí, každý dostane len to, čo si zaslúži...Ona si asi zaslúžila ten podraz a on tú kultúrnu vložku na svojej svadbe.

obsadenemeno
28. feb 2017

@alaguema no neviem, ci "zasluzila" je to spravne slovo.... a ja tiez svadby nejako neprezivam, prvu som pretrpela a druha bola len podpisanie papierov na urade.....ale viem sa vcitit do pocitov zeny, co sa tesi na svoj velky den a nejaka byvalka sa tam natrepe..... tieto "boliestky" si treba poriesit pred svadbou.

A ako ide zivot dalej, stavim sa, ze ta byvalka sa po par rokoch hanbila za to, co spravila. dospela. Vyrovnala sa s tym. Aspon dufam......... Lebo ruku na srdce: vacsina z nas sme boli v situacii ked sme sa nejako (hoci len v myslienkach, hoci len kratku dobu) zahravali so zadanym muzom...... niekedy to prerastie v nieco viac seriozne, niekedy ostane len pri predstavach..... a kazdy chlap ma aspon jednu byvalku, co sa s ich rozchodom "nevyrovnala"......
Takze ak by sa toto stalo normou, dakujem pekne. 😨

alaguema
28. feb 2017

@obsadenemeno myslím to všeobecne - nikto sa v žiadnej situácii neocitne náhodou. Ani tá nevesta, aj keď ju som nespomínala, ja tieto obsesie okolo "veľkého dňa" nechápem, to je úplne mimo mňa...No, poviem ti, asi by som sa len pobavila. Veď o nič nešlo. Keby ľudia riešili len takéto problémy, tak nech sa to kľudne stane aj normou. Každý kto podvedie, alebo podrazí, nech mu o tom niekto zaspieva a ak sa len toľko stane, tak budeme všetci šťastní a spokojní 🙏

novyzivot9
28. feb 2017

@ontheroad
Tak...krásny príbeh,napísaný očami milenky o krásnej láske a nemilovanej manželke....a nespávaní spolu...
napíšem vám ho očami manželky...
Študenská láska,jeho prvá...krásny spoločný život,plný vzájomnej ucty,deti....práca na dome...
žena z práce rovno domov,varenie,pranie,záhrada,ťažká práca na prestavbe domu,dosť nepríjemná svokra nepretržite za zadkom a po mnohých rokoch manželstva,keď je už takmer hotovo...zrazu neskore príchody manžela z práce,nevrlosť priam až zloba...poukazovanie na chyby manželky,ktorá stále miluje a nechápe čo sa deje... až raz na to príde,aj keď neverí,to predsa nemôže byť pravda,veď ju miluje,to by neurobil...
On ju stísa a tíši,keď sa zosype...a slubuje a slubuje.
Lenže kontakt sa opakuje a on neustale všetko hádže na milenku( aj ona vydatá a 2 deti-malé)
ako ho stále otravuje a vyvoláva a vypisuje
Ano manželka sa vykašlala robiť slúžku,začala venovať čas sebe...je kočka na pohladanie...
a tá milenka...sorry..nesiaha jej po päty
muž je so ženou a dobře sa o nu stará
ale!!!! MANZELKA prešla obrovskou obrodou a zhodila reťaz s gulou na nohe
už nie je v pozícii chudery,lebo jej konečne došlo,že keď ON chce odísť...tak nech ide...
A ON NECHCE zrazu nikam odísť...tak asi tak...
...a mimochodom ….tú kravu nech aj rozdrap

magua
28. feb 2017

Presne tak. Treba sa zacat venovat sebe. To je dolezite. Nebyt ta chudera ktoru muz klame.

bubbinaa
28. feb 2017

Musíš si uvedomiť, že máš svoju dôstojnosť a začať sa venovať sebe. Nemôžeš byť predsa jeho stebielko istoty. To sa nerobí. A to, že by si bola radšej žila v klamstve, myslím, že by to po čase aj tak vyšlo na povrch a bolo by to len horšie s odstupom času. Musíš sa vzchopiť a začať od znova. Isto tam niekde čaká na teba niekto, kto si ťa bude vážiť.

novyzivot9
28. feb 2017

@nestastna12
chcem ti povedať,že robíš všetko správne,pretože to tak cítiš,vieš čo máš robiť...
ja som tým prešla,písala som na strane 23🙂
Tie silné rady o zbalených kufroch a praní treniek dávajú viac menej dievčatá čo tým neprešli,myslia to dobre,ale netušia....
Tá bolesť,celého tela,ráno otvoríš oči,po dvoch polhodinách spánku za celú noc...nespíš,neješ,civíš pred seba...chradneš,neveríš,plačeš,bolí to...neuveriteľne!
Tak...
Najskôr si v tomto stave,čiže živá mrtvola,tu pomôže len čas...
Neskôr dostaneš strašný hnev...
a potom ti to celé docvakne...začneš nim pohrdať
To,že to nikomu nepovieš a prežiješ to sama,je bonus...nikto aspon z teba neurobí hysterku a sama pred sebou sa budeš cítiť dobre,lebo ponechať mu status nepoškvrneného otca a syna(svokrovci) je znak tvojej sily...nehovoriac o zadných vrátkach🙂ťažko sa ti bude vracať k chlapovi,ktorého predtým povláčiš po námestí....
a keď už tým všetkým prejdeš a tá trúba ho zblbne uplne,tak nech ho sere pes...
ale ak sa spamätá a bude chcieť zostať....tak máš na výber
tu si treba uvedomiť zásadnú vec😀
NIE JE TO DO PEKLA TAK,ŽE TO VLASTNE TY SI DOSTALA ŠANCU ZBAVIŤ SA HO?????
Držím palce,Hlavu hore

danulkaja1
28. feb 2017

@novyzivot9 perfektne si to napísala,úplne s tebou súhlasím...tie silné reči majú tie,ktoré si tým neprešli...keď človek ľúbi,správa sa presne takto...aj ja som si tým prešla a naozaj treba len čas..dlho mi to trvalo,ale dnes naozaj musím povedat,že som spokojnejšia bez neho..aj keď šancu som mu dala,ale človek až po rozvode zistí,s kým vlastne žil.Je to také symbolické,dnes je to 5 rokov od rozvodu...teda medzi dnešným a zajtrajším dňom,keďže sme sa rozvádzali 29.februára...viem,źe ma čaká ešte veľa peknśch vecí,aj v láske,jednoducho si to po tom všetkom zaslúžim...a môj ex...žije s niekým,ale spokojný nieje...

novyzivot9
28. feb 2017

@nestastna12
a este aby som nezabudla...
naozaj...čas lieči,neboj sa...
bola som kôpka nešťastia a uzlíček nervov,skončila som na antidepresívach...ale ustála som to a nikto na mňa nepozerá a neľutuje ma,vedia to len dvaja moji kamaráti....tí ma podržali a som im vďačná
Manžel bol ako začarovaný a naozaj ho to prešlo,nepýtam sa ale vidím...on sám zo seba je v šoku...ako mu prehrabávalo
teraz tu píšem s ľadovým pokojom...
usmievam sa na neho, on na mňa,viem,je to čudné,ale mala som len tak zahodiť 15 krásnych rokov????
občas mu ukážem fuckera za chrbtom,priznávam🙂
ale som slobodnejšia...
kopol nás život do riti oboch

novyzivot9
28. feb 2017

@nestastna12
baby!!!
a ešte keď vám poviem bonus!!!!
doteraz mám uloženú fotku,čo poslala trúba mojmu mužovi
fotila sa holá v kupelni pred zrkadlom...vzhladom k tomu že má rodinu...mám v tejto technickej dobe neuveriteľnú moc v rukách...
a viete čo...v živote by som nebola taká sketa ako ona,nikdy by som to neurobila...
neublížila by som...
netvrdím,že sa občas nezasmejem na tých ovisnutých kozách😀
...dúfam,že si to tu prečíta😀😀

magua
1. mar 2017

Smutne je ze zena vie zene takto ublizit a zacat si nieco so zenatym muzom. Nasi sa tiez rozviedli po 25 rokoch... Mama je sama a je stastna, oco sa znova ozenil ale stastny nie je. Prisiel tak trosku aj o nas. Zije daleko a vnucata vidi 2x do roka a vidim teraz ako mu to je luto.... Hold neskoro... Vzdy je to tak .... Ten kto lubil sklamal a ten co sklamal lubi...
Zeny su silne... Zvladnu všetko a raz pride den ked budu stastne...

susu29
1. mar 2017

@novyzivot9 mozem sa spytat, kolko Ti to cele trvalo? Aky cas to chcelo? Viem, ze je to individualne, ale chcem vediet, kolko casu ubehlo, ked to teraz beriete tak "s nadhladom" 🤔

obsadenemeno
1. mar 2017

@novyzivot9 nehnevaj sa, ale z tvojich riadkov citam veeeelku zatrpknutost...... aj ked sa snazis ukazovat, aka si stastna a krasna v porovnani s tou "druhou"....... chapem, ze si zranena, ale ako takto sa vyjadrovat o nej, ked v tom boli OBAJA, tvoj manzel nie je neviniatko - je trosku pod uroven.
No ale asi musis, ked chces zostat v tom manzelstve, nahovorit si zle veci o tej druhej.

pimpulka
1. mar 2017

@obsadenemeno suhlasim, vidim to rovnako