Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej
S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.
@nestastna12 on má charakter??????
nasa pani zakladatelka prechadza do fazy: provokujem a zacinam byt nasrata ako cert...
este to neni ono, este sa poriadne nenasrala..ale jedno si uz dokazala pripustit, ako to mozte si vsimnut. Uz si je vedoma, ze pan manzel odchadza a tu druhu miluje viac ako ju. Cize ta jej predstava o laske nebeskej vyfucala ako balonik..
fakt ked to pekne si odsledujete vidite cely vyvin: od sok - nadej - zufastvo - hnev ... a to este neni koniec 🙂
No vyzera to tak ze lubkavargova1 ma pravdu. Aj ked uprimne verim ze autorke robi radost ked ho moze provokovat v kosielkach. Moj osobny nazor je ze ta jeho "zamilovanost" do druhej je uz fuc. Chlap rozmysla tym co ma medzi nohami a keby naozaj miloval tak druhej zene nepovie ze by ju "dal" a ze by ho vzrusovalo keby si to rozdala s inym a uz davno by bol prec a daval tu druhu. Sam nevie co chce. Ale drzim ti palce aby si to vsetko zvladla s nadhladom 😉
@nestastna12 to "provokovanie" v nočných košielkach je fakt, ale fakt trápne, nerob to, nechaj ho ísť a ty odíď s hrdosťou...
@tiper24 zvlastne ze su taky ludia ako pises o danej osobe ze ju bavi rozbijat manzelstva. Tiez keby som na vlastne usi nepocula neuverim, ako mlada sotva 20 rocna slecna vyhlasila na plnu hubu ze akejsi spolubyvajucej asi na intraku bude robit zo zivota peklo, ze ona s tym nema problem ju zdeptat a bavi ju to. Podla mna musi mat taka osoba hlavne psychycky problem zo sebou, nevazi si sama seba a potrebuje ublizovat. Alebo nebola dost docenena v detstve...alebo ja neviem-proste je to len nejaka chora pic@
@nika898 on velmi dobre vie co robi....to len my zienky spekulujeme a rozoberame vsetko na XYtu.
On sa nevedel rozhodnut mozno tak na zaciatku lebo ho aj vycitky svedomia trapili...ale ked zistil, ze vlastne jeho zena zareagovala "bojovo" tak sa aj potesil. Lenze aj on presiel urcitym vyvojom a typujem, ze unho sa to zlomilo ked vyslovil tu povestnu vetu "ze ho vydiera detmi"...no a tam to cele posrala na celej ciare. Uz len krocik bol, aby vyklopil aj to, ze spolu spavaju a je to...on si uz vylial celu dusu a uz len caka ako prebehne oficialny koniec, teda odstahovanie k milenke a rozvod, delenie majetku...a to pride...pride...a az vtedy aj pani zakladatelke docvakne v hlavicke, ze co sa vlastne stalo....vtedy by som odporucala precitat celu debatu od zaciatku...a t si piste, ze sa bude hanbit ako zbiti pes, ze jaku koninu vystrajala!
@nestastna12 to, že si schudla a robila so sebou všetko možné, si robila len preto, aby si ho k sebe nejako naspäť vtiahla. To bol Tvoj zámer. Ak má niekto bojovať - tak je to muž, muž má bojovať o ženu. Nie naopak. Zachovaj si aspoň akú takú sebaúctu. Už sa pred ním takto neponižuj. On nie je schizofrenik, ani chorý, to Ty si si nahovárala, že by si ho ešte k sebe vtiahla a verila tomu a teraz sa hneváš, že Ti to nevyšlo. Veľa ženám tu bolo jasné, že tadiaľto cesta nevedie, musela si sa ale presvedčiť sama. Ako sa hovorí, zúfalí ľudia, robia zúfalé činy.
Ak miloval este pred mesiacom, ako tvrdil, tak miloval v tebe kamaratku, matku deti a minulost. Lasku ale citil k novej.
@tiper24 no asi sa o teba velmo netrhaju......
Podla mna na tom práveže autorka začína byt omnoho lepšie. Nemyslím košieľky, ale podľa štýlu písania je vidieť, že urobila kroky dopredu. Spomeňte si, aká to bola troska a teraz sa začína opäť podobať na svoju schopnejšiu verziu. Ja jej teda gratulujem a prajem jej, aby takého chlapa úplne vypustila zo svojho života a prenechala ho tej, ktorá má chuť na zbytky.
@nestastna12 provokovaním sa v jeho očiach iba strápňuješ
@lubkavargova1 teraz sa ešte niekoľkokrát zopakuje slučka nádej-beznádej-zúfalstvo-hnev. Až potom sa z toho dostane.
Baby pýtate sa ako môže čerstvo zalaskovany chlap kľudne dávať manželku aj milenku? Že prečo by vedel podviesť jednu s druhou? Prečo nie je verný iba tej jedinej novej?
Lebo aktuálne je vďaka zalaskovaniu aj nadrzany. A ide mu o sex.
Veľa žien Vám povie, že krátko pred prevalenim aféry mali s mužom zrazu krásne obdobie, keď ju chcel stále. Že si skôr mysleli, že ich manželstvo chytilo druhý dych. A boli v šoku, že má milenku.
Rovnako tie, čo vedia už o afére, si myslia, že ho už získavajú na svoju stranu, keď je ľahko ochotný na sex. Že to je už túžba po manželke.
Ale to je len ta jeho chuť vďaka zakaskovaniu. O nič iné nejde.
Milá autorka, muselo by sa spojiť veľa dalších veci, aby fakt bola nádej, že po tebe zase zatúžil. Ako po žene, nie po legálnej (a bezplatnej) možnosti sexu, lebo teraz je nadrzany ako veverička po redbulle, keďže je nabudený novým vzťahom.
Zahod košieľky, odlož pre milenca. Daj slušivé tepláky a tričko. Za drzé reči o voyerizme mu venuj posmešný úškrn, aby pochopil trápnosť takého návrhu a venuj sa sebe. Tomu, aby si ty zvládla, čo ta ešte čaká. Kašli na nebo, na tu druhu.
Ich ešte čakajú tie ich fázy. Zalaskovani, postupne odlaskovani, preverení realitou všedného dňa a ocikanej zachodivej dosky, prvý raz škaredo pohádani, atd.
Na nich kašli, venuj sa svojej duši.
On síce chce byt verný, ale keby si moc dávala najavo, tak ešte povolí. Ver že hej. ( a veľmi jasne by si pred sebou obháji, že však aka nevera, papierovo si stále ešte jeho žena.). Takze jeho reči ber presne ako myslene sú. Nemilujem ta už, ale kľudne by si ešte s tebou užil.
Uz to bolo tolko krat spomenute zbalit kufre a maj sa cau.ale autorka caka kym to spravi sam a ked ten den pride bude ho prehovarat prosit nariekat aby to nerobil.a s tym dalsim chlapom som len kukala ako puk to musi byt proste debil.na toto som sa vcera so smiechom pytala muza a muz ano bol by som vzruseny a pred ocami riadma tma a sekera v ruke a nohy ruky by lietali.normalneho muza by toto nevzrusovalo teda vobec ale tak uchylaci musia byt tiez na tomto svete ze?a dovolenka no to bola rozluckova aby sa trochu zpametala a nabrala druhy dych.tak si oddychnuta sup balit kufre a maj sa pekne.
@nestastna12 ad1 na provokovanie s kosielkami sa vyser, iba tym dokazujes, ze ti to este stale nie je jedno, ad2 "Navrhol mi, aby som si užila s niekym iným, lebo vie, že mi to chýba." Tak na toto by som ja reagovala uplne inak ako ty. Ja by som sa stastne usmiala a povedala mu, ze dakujem za navrh, ale uz sa stalo... 😀 Chlap je jesitny tvor... 🙂
Takze takto damy a pani. Je mi na grcanie z celej tejto konverzacie! Hlavne ked presne viete o koho ide a poznate dane osoby.
Je neuveritelne ako dokazete niekoho sudit len na zaklade par neoverenych viet. Pricom ani polovica z toho nie je pravda. Lebo keby "nestastna12" napisala vsetko tak ako to naozaj je tak by ste len pozerali coho je jedna dospela zena schopna!
Nooo nestastna12 napis sem co sa vcera vecer stalo a preco si tvoj manzel zbalil veci a odisiel? A neklam tu! Je mi z teba zleeeeee
Ahojte. Tak uz je koniec. Vcera odisiel. Urobila som scenu, za ktoru sa hanbim, ale len za tu scenu. Dva tyzdne dozadu sme boli u jeho brata, pilo sa zabavalo sa. Ostali sme tam spat. V noci sa zobudil, zacal ma bozkavat. Krasne sme sa milovali. Bolo to ako prvy raz, bola som na chvilku stastna. No ked bolo po vsetkom. Otocil sa, odhodil mi ruku a zacal mi nadavat, ze som ho ja do toho dostala a pritom cela iniciativa isla z jeho stranky. Na druhy den sa mi ospravedlnoval, ze sa len bal, ze jej to poviem. Slubila som mu, ze nie. Potom mi povedal, ze ho stale vzrusujem, ze si to uzil , ze sex sme mali vzdy uzasny no nemoze takto dalej. Vcera sa s nou mal stretnut na kavu. Pisala som jej, ze sa chcem s nimi v klude porozpravat o dalsom chode, no ona odmietla. Potom som mu volala, ze to takto uz nevydrzim, smial sa mi v telefone. Nakoniec sme sa vecer stretli v jej aute. S nou sa nedalo dohovorit. On sedel za nou a bezcharakterne ju predomnou objimal a dal jej pusu, aby jej dokazal, ze sa ma neboji. Chcelo sa mi zvracat. Smiali sa mi.
Vysla som von, mala som tam dcerku a tu som zobrala k jej autu a ukazala tetu, ktorej dal nas tatinko prednost. Samozrejme som jacala. Vsetka nahromadena zlost a bolest zo mna vysla. Keby neboli odmietali tu kaviaren, nemuselo to takto daleko dojst. Este, ze mam vyborneho svagra a svagrinku , ktori nas utesili. Hanbim sa za scenu pred mojou malou, ale uz dlho videla, aka som smutna a placliva. Je to moje zlaticko. Vecer odisiel, prajem mu vela stastia, ktore si buduje na druhom nestasti. Citim trosku ulavu, no stale bolest, strach...
Tak toto je riadne zaujímavé čítanie 😁😂 zachádza do tuhého 😉
@nestastna12 no, to že si s ním ešte spala, tak to považujem ako obrovské mínus ale už kašli na to, že si spravila scénu, asi sa to už tak nahromadilo... aj tak máš za mňa obrovskú guráž, gule... ja by som ani len nenavrhla stretnutie s nimi, nedokázala by som to... ja by som to riešila fakt len s ním... ale to už je teraz jedno... aspoň sa ti z časti uľavilo, teraz už len rieš seba, malú a vyrovnanie, aby si nebola o nič ukrátená, čo ti patrí... a už nenechaj po sebe šliapať
Samozrejme si zobral len tie najpeknejsie a najdrahsie veci, ktore so mu ja kupila s laskou.
Takže sa na "koni" stretli sokyne ? 😲
Tak toto je riadne napínavá dráma. Sedím na infúzke,že si prečítam nejakú knižku,ale toto je zaujímavejšie...Autorke prajem veľa sily a viac šťastia v budúcnosti.
nemohol by sa zapojit aj manzel? Nech to mame z každého uhla.

@nestastna12 provokujes??? Nemyslim si. Skor sa snazis nieco si dokazat.
Neverim totiz, ze si sa tak z nicoho nic "odmilovala" ked este pred par tyzdnami si umierala z lasky k nemu.
Kasli mu na hlavu, pories radsej ten spolocny biznis, nie blbe kolsielky riesis. Aby si neostala s holou ritou aj bez chlapa.