icon

Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej

nestastna12
17. feb 2017

S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.

luxus10
22. mar 2017

@tatianapipiskova noze nam sem hod svoju verziu, nech sme v obraze....

bratislavcankanm
22. mar 2017

@luxus10 asi si to rozmyslela, klikla som na jej profil a ze
"Používateľka tatianapipiskova už nemá účet na Modrom koníku. K tomuto kroku sa rozhodla sama používateľka."

luxus10
22. mar 2017

@bratislavcankanm nakoniec vysvitne ze evita urbanikova si tu hlada namet a testuje reakcie na novu knihu...

zabka124
22. mar 2017

Nuž, pipiska si očividne uvedomuje vlastnú úbohosť ... :D Ale však nech si toho inteligenta užije ... zaslúžia si jeden druhého. Autorka v tom tiež nie je nevinne, ale všetci robíme chyby.

sussah
22. mar 2017

😀😂👏

marfikchov
22. mar 2017

baby, dostaňte ma do obrazu, pipiska bola/je kto?

mysicka36
22. mar 2017

Ťažko súdiť, lebo zúfalí ludia ako @nestastna12 robia zúfalé veci (aj scény)
Škoda že takúto scénu nespravila na začiatku, ako si manžel privelmi vyvolával a začínali stretávačky. Ja by som sa takto netrýznila. Mala ho postaviť pred rozhodnutie ja alebo ona a akceptovať rozhodnutie. Ale ono manželík chcel dve buchty naraz, lebo ako podotkla
@moonlight1210 bol nadržaný a po ruke bola manželka, ktorú síce už nemiluje, ale volakedy miloval a teda keďže sa o seba stará kludne sa vyskáče aj tam.

Ja chápem, ak srdce a vták ťahá chlapa k inej, stávalo sa aj sa stávať bude. Ale načo si ubližovať až tak pod kožu ako bolo v tomto prípade?

domisteve
22. mar 2017

@luxus10 inak mne toto cele pripomina fakt jednu knihu od Evity, citala som ju uz davno nepamatam si ani nazov ale viem, ze tam tiez bola nejaka scena s autom kde sa stretli vsetci 3 😁 hned mi to pripomenulo tu knihu

alaguema
22. mar 2017

@marfikchov pipinka...pardon pipiska je asi milenka..a možno si prečítala, ako jej Rómeo pretiahol vlastnú manželku 😀

zdenocka
22. mar 2017

@nestastna12, nie vsetko sa da riesit pokojne a elegantne. Stalo sa... Nic si nevycitaj, si nestastna, oklamana, zranena... Cloveku, ktoremu si verila Ti ublizil najhosim moznym sposobom. No vsetko je na nieco dobre. Konecne sa tvoj muz zachoval ako chlap a odisiel. Nechapem naco cakal. Ved on bol rozhodnuty uz davno.
Teraz mas priestor na to, aby si sa poriadne vyplakala, ponadavala...
Urob to vsetko a co najskor.
Potom sa odraz od dna, od prazdnoty, a zacni zit. Uzivaj si kazdu minutku s dcerkou, sama, s priatelmi.
Dcerku nezatahujte do Vasho rozchodu. Obaja ju mate radi, preto jej dopraj cas aj s otcom a macochou. Vsak nech sa aj oni staraju. Nie len sa pelesit, ale aj povinnosti...
Das to...

ziwa1
22. mar 2017

@marfikchov vyzerá, že jeho milenka. alebo jej kamoška.

ak to naozaj bola nejaká z ich okolia, tak si zvolila skutočne priliehavý nick. 🙂

alebo sa trochu začítala aj viac a prečítala si, že drahý milenec nemá s promiskuitou zase tak zásadný problém a žiadnu vernosť milenke nedodržiava, ako tvrdí. že spokojne spáva aj s manželkou a hltá ju očami, keď ju vidí polonahú. tak zmazala konto a bežala si poisťovať jeho "vernosť" nejakým novým posteľným číslom.
lebo doteraz ho mohla zvádzať na vzácne občasné stretnutia a robiť sa drahou. ale keď ju odteraz môže mať každú noc, tak sa mu rýchlo prepapá. vzácna bude pre zmenu zrazu manželka. nehovoriac, že stále má na ňu chuť a dal by si povedať.

asi ona dobre vie, čoho sa bojí, keď má potrebu skúšať sokyňu už rýchlo ohovárať a znevažovať. a to ho má doma necelý jeden deň. 🙂

ziwa1
22. mar 2017

@nestastna12
tú scénu neľutuj. ja by som neľutovala. nikdy. práve naopak, oni sa strápnili tým, že sa tam pred tebou olizovali.
dosť trápne a nedôstojné cmučkať sa pred manželkou, keď jej oznamujú, že idú spolu žiť verejne ako milenci.
to už nevedia vydržať do postele? však mohli pred stretnutím skočiť autom do miestneho lesíka, dať zabrať tlmičom a prísť na stretnutie vytrasení a ukľudnení, nie?

marfikchov
22. mar 2017

@alaguema
@ziwa1 díky dievčence, aj som si myslela, ale nechcelo sa mi to tu lúskať v toľkých stranách.

ziwa1
22. mar 2017

@marfikchov ona sa objavila o stranu dozadu. a hneď zas utekala. teoreticky jej možno napadlo, že aj ju tu spoznajú, kto je. a možno myslela, že zmazaním konta zmiznú aj jej komentáre.

marfikchov
22. mar 2017

@ziwa1 no toto je ozaj ako z knihy .... no nech si ešte odkazy po nete posielajú... pipiska nech je rada, že má klacek a nešťastná, že sa klacka zbavila...

persica
Odpoveď bola odstránená
misinka26
22. mar 2017

@tatianapipiskova ... a je neuveriteľné ako jedna ženská dokáže zničiť manželstvo a obrať dieťa o otca ... na grc mi je z teba ... božie mlyny melú pomaly ale isto ...

montblanc
22. mar 2017

@nestastna12
Nestastna urobila kopec chyb a ponizovala sa prosikanim a doliezanim, ale neodcudzujte ju za tu scenu pred dietatom. Nieste na jej mieste, neviete ako take nieco strasne boli a z nenavisti voci tomu muzovi by som sa zachovala mozno rovnako, aby dieta vedelo co ma za ocka a preco uz s nimi nebude. Zurivost v takomto pripade sa tazko ovlada. Ja by som im mozno dala obom este facku ze by im hlava uletela. To len tak na rozlucku. A nech ma hlavne on aspon nejake vycitky. Ale aj tak mam pocit ze nakoniec romanik skonci a autorka muza placuceho pred dverami vezme nazad.

natalka13
22. mar 2017

@persica ved jej pride s chlapom aj vsetko jeho spinave pradlo, jasne ze sa netesi,ved u nej bol ked si piskla a o ine sa nestarala.
Teraz bude chlap, dva vikendy a zo dve tri dovolenky rocne este aj jeho dieta.

obsadenemeno
22. mar 2017

skoda, ze @nestastna12 nepocuvala rady na zaciatku....uz mohla byt niekde inde..... zostava len dufat, ze sa uz nadobro vyliecila z nadeji a ze aj keby sa charakter doplazil spat, tak mu zabuchne dvere pred nosom a posle ho k pipiske.

Inak, teraz to este len zacne, boj o firmu a financie...toto mala riesit hned na zaciatku, nie bozky a kosielky.......

nice202
22. mar 2017

@nestastna12 neboj sa, bude lepsie. To ti prisaham. 🙂 Este sa im to vsetko vrati, lebo karma naozaj funguje. hlavu hore a vykroc hrdo k novemu zajtrajsku.

luxus10
22. mar 2017

sledujme fakty, aby evite do romanu nieco nechybalo....

autorka, ako ste si podelili pracu vo firme, a firmu ako taku?

luxus10
22. mar 2017

@nice202

tak, tak tak, lebo karma je zdarma, ....🙂
a na kazdu svinu sa dakde vari voda....🙂 ci?

nice202
22. mar 2017

a ta pispiska sa strasne musi triast o toho svojho dilka pouziteho, ked sa nehanbi uplne trapne snorit za jeho buducou ex na fore a akoze ju zdiskreditovat. Hanba. No ale aspon sa predviedla, aka je primitivna.

persica
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
22. mar 2017

toto nemôže byť skutočná téma. Pipiska akože napíše z iného uhla a vyzve zakladatelku aby opísala situáciu. Zakladateľka neváha a vzápätí tuším do hodiny skutočne poslúchne pipisku a objasní to, čo pipiska načala... je to divné, niečo mi tu nesedí...

nestastna12
autor
22. mar 2017

@0silvia0 Bohužiaľ je to skutočná téma. Sledujem si všetky Vaše komentáre. Ďakujem za podporu. Jeď som si tu ráno našla túto jej správu, vedela som odkiaľ fúka vietor. Manželovi som povedala, že som napísala do fóra, pretože som to musela držať v sebe. Aspoň takto to zo mňa išlo von. Preto som hneď reagovala, lebo ma napadlo, že jej musel povedať o tomto fóre on. Sľúbila som mu, že jej to nepoviem. Ani som nepovedala. Napísala som to sem a ak to bola ona, má smolu. Ona ma tu prvá osočila. Je mi to všetko trápne a úbohé. To ako hneď zareagovala, nemá sociálnu inteligenciu a ani tu rozumovú.

luxus10
22. mar 2017

@nestastna12 tak ako to mate s tou firmou?

nestastna12
autor
22. mar 2017

@luxus10 No to je teraz ťažká otázka. Od včera som s ním nekomunikovala, no firma bude musieť ísť ďalej. Budem sa jej musieť naplno venovať.

mandala77
22. mar 2017

@nestastna12 z toho, čo píšeš, Ty nie si z tých ľudí, čo si dajú poradiť. Ideš stále hlavou proti múru. Sa mu pcháš do ... a chceš to ešte s nimi riešiť. Maj predsa svoju hrdosť. Nie si prvá, ani posledná. A aj keď to bolí, život ide ďalej. Týmto čo predvádzaš, sa mu len hnusíš. A dieťa do toho určite nezaťahuj. Maj už konečne trochu rozumu a neriaď sa len emóciami.