Môj manžel ma ľúbi, ale zamiloval sa do druhej
S manželom budeme spolu už 15. rokov. Spolu máme jedno 10. ročné dieťa, ktoré obaja milujeme. Doteraz sme nemali problémy. Mali sme častý a krásny sex, stále chodíme na výlety, objímame sa. Máme spolu zabehnutú malú firmičku. Celkom sa nám v nej darí. No problém je vtom, že sme sa v nej často hádavali. Bolo veľa práce, veľa nervozity. On robí ešte obchoďáka, takže cestuje autom po SR. Mal jednu dobrú zákazníčku, s ktorou bol najprv len dobrý kamarát.
No jej sa rozpadol vzťah s priateľom. Manžel si s ňou začal často telefonovať, ukľudňovať ju. Keď sme sa my v robote povadili, on jej potom volal. Samozrejme s ňou boli konverzácie milé. Po čase sa do nej zaľúbil a ona do neho tiež. Priznal sa mi teraz po pol roku. Môžem povedať, že ma doteraz nikdy nepodviedol. Ani s ňou ešte fyzicky nič nemal. No nevie, čo má robiť. Srdce mu káže ísť k nej, rozum ostať. Ľúbi aj mňa, ale momentálne viac ju. Mne sa zrútil celý svet. Ja ho stále milujem. Nedá sa mi dýchať, rozmýšľať, spať. Poraďte prosím, čo mám robiť. Už nevládzem. Je ťažké počuť ako ju miluje. Teraz chodí za ňou raz týždenne a cez týždeň si spolu volajú. Sex, ktorý sme mali bol úžasný. No odvtedy, ako sa mi priznal, nie je. Povedal mi, že keď je zamilovaný, nemôže sa so mnou milovať. Nevládzem. Nedokážem sa pripútať len k dieťaťu. Je to sebecké, ale ja ho veľmi milujem. On je pre mňa celým životom. Strašne to bolí.
@evittam u nas aj tie 2 tyzdne boli silne proste akoby sme sa poznali cely zivot vsetko o mne vedel a ja o nom.stale spolu okrem mojich 8 hodin v praci.a vedel ze by som bola schopna sa aj pobit jaj dobre vedel ze uz sa mi tam vracat nebude chciet a ten chrapot do mojho ucha bol ten najkrasi zvuk co som kedy zazila lebo mi to povedal a toto bol jeden z tych najkrajsich dokazov lasky.ale ano vtedy na zaciatku by to bolelo menej ako po tolkychto rokoch veru.
@nestastna12 a este mi napadlo-dieta nechaj s nim,nie s babkami,dedkami,rodinou-s nim...je jedno,ze chodi do prace....nech si to zariadi,aby bol s nou...
no a dalsia vec
neviem....ale podla mna:
nie ty mas bojovat o neho a nasilu ho drzat....teraz netvrdim,ze sa mas na neho vykaslat,to uz ty musis vediet....ale nasilu ty bojovat nemas-ON urobil vo vasom manzelstve chybu...ON by mal robit vsetko preto,aby si vas ziskal spat,aby si mu prepacila,atd
netlac samu seba do pozicie tej,kt.robila velke chyby a jedine ty si urobila chybu...
@emilia25 Presne ako pises-aj u nas. Preto mi nebolo vsetko jedno ked som to povedala. Ked som mu to povedala,tak len povedal,ze 2x do tej istej kaluze by nevstupil aj ked ju lubil.😉 Sme spolu pomaly krasnych 16rokov.😉 Nikdy som nemala dovod ani prilezitost mu neverit. Myslim si,ze najskor musis verit a doverovat a az potom milovat. Nemozes milovat niekoho komu neveris.....
ja ked nejakej zene uz neverim tak hned to s nou radsej ukoncujem 🙂
"poznam jednu zenu ktora je stastna ak rozbije nejaky vztah manzelstvo, dokonca ma z toho radost "
to tajne túži každá ,,ale sa bojí
@germaniawerks coho sa boji? 🙂
@germaniawerks Nie, každá. Ja teda vôbec po ničom takom netúžim - nemám prečo.....😉
@germaniawerks kristova noho....... ty urcite vies, po com tuzi kazda zena....... ty "psycholog na zadne stehna"
@obsadenemeno jak som sa zasmial od ucha k uchu 😀😀😀😀
@evittam bavila som sa s muzom na tuto temu vcera.a tak som sa ho pytala co by robil keby ho nejaka bali.tak mi povedal no najprv by som sa riadne zasmial samozrejme by mi to lichotilo a zdvihlo ego ale vzapeti by povedal dakujem ale ja mam svoju manzelku ktoru moc milujem a ja zas vysmiata pritom ako leco.takto sa chovaju muzi co miluju.
@nestastna12 ak sa ťa možem spýtať ako to u vás vyzerá ked pride z rande s tou ludrou..
@tiper24 ja sa bojim len jedneho....ze raz by som ho stretla v realnom zivote, toho "odbornika"....... uz ho vidim, ako ocumuje zadne partie......
@obsadenemeno tak ked budes kracat po meste obcas sa obzri za seba, nikdy nevies 😀😀😀😀
@emilia25 Súhlasím. Môj pracuje v zahraničí. 5 týždňov je preč, týždeň doma. Už mi pár ľudí naznačovalo, že čo keď tam niekoho má a podobné kraviny. Tak som sa len zasmiala a povedala, že náš vzťah je o dôvere a že sa milujeme. Keď som sa ho na to spýtala, tak len sa usmial a povedal - milujem len teba a naše deti a myslíš, že by mi nejaký vrz stál za to aby som o toto všetko čo mám a čo milujem prišiel? ❤
@zuzanadvorska prečo by to mala byť ludra?????
@marusia12 lebo to ludra je ak spolupracuju obchodne isto vie ze dotycny ma zenu a dieta a ak si nieto berie nieco co mu nepatri je to zlodej a ak ona berie otca a manzela inej tak je to ludra
@emilia25 Dobré drísty 😀 Jasne že by podľahol. Čo iné si čakala že ti povie???? To ste už fakt všetky také naivné? Stačí sa denne pozrieť na pokec, koľko je tam ženatých tváriacich sa, že milujú svoju manželku, ale sex vlastne nie je to pravé, potrebujú nejaké vzrúšo.... nestretla som vo svojom dlhom živote ani jedného chlapa, ANI JEDNEHO... za ktorého by som dala v tomto ruku do ohňa. Sú to muži, geneticky majú v sebe, že sú lovci.... a nejaká manželka doma ich nezastaví. Prešla som si pár vzťahmi a v konečnom dôsledku sú to len chodiace sexuálne mašiny, zväčšia primitívnejšieho myslenia... teda mysliaci len na to jedno. A samozrejme vopred ďakujem všetkým, ktoré ma tu začnú ľuťovať, ako som si nikoho poriadneho nenašla.... no našla 😀 Len hold po čase za s nich stali rovnako mysliace osoby a tak išli o dúm dál aj s dvomi igelitkami.
@emilia25
@evittam ženy, ženy...ja by som sa neodvážila takto sa vyjadrovať. Aj autorka by za toho svojho ešte donedávna dala ruku do ohňa. Vo vzťahoch je každá istota len ilúzia. Je lepšie žiť s týmto vedomím, ako potom padať z veľkej výšky rovno na držku. Samozrejme, dôverovať treba a žiť bez strachov, že čo ak... ale tie vaše vyhlásenia znejú až príliš sebaisto a predsa len...nikdy nevieš.
@nestastna12 inak ako este taka dodatocna otazka, ked ti tak oznamil, ze raz tyzdenne bude u nej, nejak mu netrklo, ze to treba dalej nejak riesit? ci on ma pocit, ze to je v pohode, ze si v piatocek vzdy na cely den vybehne k milenke a ptom sa vrati domov a zije dalej rodinny zivot v domacnosti? akoze to takto si predstavuje, ze to bude fungovat? o tomto ste sa nebavili?
@loginexistuje och božeeeee 😀 A čo že spolupracujú? Zamilovať sa môže každý jeden.... preto by som tú ženu ešte nenazvala ludrou. Ten chlap je podľa teba charakter? Pre mňa je skôr chudákom on, lebo mal manželku a dieťa a aj napriek tomu sa pustil do tohto. Na začiatku sa mal k tomu postaviť férovo.... rozídem sa s manželkou a skúsim teda niečo iné... ale oni nieeee, oni skúsia šťastie inde a ak im to vyjde, tak sa mooožno priznajú manželke... tej zalepia oči, že ju tiež majú radi, aj jej budú klamať, že s tou inou ešte nespali 😀 Hoci si iste nepozerajú pri svojich návštevách do očí kdesi na pumpe. Naivnosť niektorých žien ma udivuje. V prvom rade by som ho vykopla a nech ide. Ženy prestali mať hrdosť, stali sa z nich handry... a tak im treba.
@alaguema A? Aký máš problém? Áno som sebaistá, verím svojmu chlapovi a milujem ho a z druhej strany mám to isté. Sme šťastní, zdraví,milujeme sa.... A nie je to len ilúzia ako ty hovoríš. Ak máš ty len ilúziu vo vzťahu - tak to je tvoja vec. A áno - nikdy nevieš ale ak by spravil to, že si nájde inú - no tak pôjde s tou igelitkou, s ktorou prišiel.😉
@emilia25 Vieš, ono keby chcel tak si čas nájde. Ako som ja povedala jednej známej čo sa mi smiala, že ako to tak môžem s istotou tvrdiť, že tam nikoho nemá - som jej povedala, pozri na to chlap nemusí chodiť 1000km preč - ak chce tak ti to spraví aj doma "za zadkom" so susedou-to je úplne o niečom inom.....😉
@alaguema prave preto ze chodi z prace rovno domov a z domu rovno do prace viem ze na taketo veci nema ani cas ani by mi to neurobil.uz len z jedneho dovodu ze ma miluje a druhy ze sam nenavidi neveru ci uz z muzovej ci zenskej strany ani na take serialy sa kukat nemoze kde to spi z hoci kym a ma to priatela.
@evittam nemám s tým žiadny problém. Len som podotkla, že realita môže byť trochu iná. Takých žien, ktoré si boli tak veľmi isté svojim manželom a jeho vernosťou som stretla zopár a každá dostala tvrdú lekciu. Láska a spokojnosť určite nie je ilúzia. Napísala som, že akákoľvek istota, na ktorú sa 100% vo vzťahu spoliehaš, je ilúzia a život mi dáva za pravdu. Veriť partnerovi je nevyhnutné, ak chcete fungovať dobre, ale také vyhlásenia, že on by nikdy, aj keby sa mu holá baba ponúkla ...tie sú teda fest odvážne.

@nestastna12 no.....urcite sa tak nezhadzuj a nestretavaj sa s nou...co ju zbijes?????lebo pochybujem,ze aj to pomoze,slova tiez urcite nie,neponizuj sa tak...to naozaj nie
vela zien ti tu radi celkom rozumne
mozno si uz tiez co to prezili,tak asi aj radia dobre
ja som osobne za to,aby si mu povedala,co citis-na nejakom rozhovore,povedala aj to,ze ste sa natrapili,atd,ze mate dieta....ale bez placu,kludne,rozumne
nedavaj ultimata...ci si vazi,co ma,ci mu stoji za to nechavat dceru,atd.
ak ti povie,ze skratka ano...prip.ze musi rozmyslat,atd
normalne mu povedz,ze to akceptujes,ok....a zameraj sa na seba a dceru-nie,neznamena to,ze ho mas teatralne ignorovat,skratka,rob,co skoro doteraz,akurat jeho uz neries
a mozno vyckaj-vyckaj chvilu,co sa bude diat....
ty to cele akceptuj
a naozaj by som ti radial,nechaj mu dieta na par dni a ty chod niekam-bud k rodicom,ci s kamosku na nejaky vikend...ci sama a spracuj vsetko
luto ti byt moze...ale co docielis svojim ponizovanim sa?doprosovanim?nic....ak je rozumny a ak to bol len nejaky jeho ulet-bude vahat s odchodom a rozvodom
neviem ako cela diskusia pokracuje,necitala som ju,iba zaciatok a koniec...tak neviem ako daleko ste s rozvodom,ci vobec padlo z jeho strany take nieco
netreba teatralne vystupy-to rozumna a silna zena nerobi
naco?
ci tak,ci tak....mas dieta...vaz si samu seba,lebo to dieta ta pozoruje....a potrebuje
potrebuje istotu
aspon v tebe,mame
zivot je niekedy tazky....ale vzdy sa najde dovod,kvoli ktoremu musime ist dalej-dostojne